Založení strany

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Založení strany

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#51 Re: Nová strana

2011-09-22 12:24

#50: - Nová strana Se vším souhlasím,v Česku ale nevím,jak by se ona revoluce zdařila.Já na to asi nemám,abych něco takového organizoval,musím pracovat a nemám čas.Proto volím cestu voleb a je na vás,jak pomůžete získat cestu do parlamentu.Pro úplnost vkládám opět jednu odpověď na dotaz,jaké jsou naše cíle...........

Díky za pěkný,rozumný názor.Celkem nemám co dodat.Pouze odpověď na otázku,kterou odpovídám stále.Nejdřív pořádek a nový základ.Takže od základu,změna ústavy t.j.změna volebního systému,změna volby prezidenta a jeho pravomocí,zrušení zbytečného senátu.Hned poté změny zákonů financování pol.stran,odměn za práci politiků,způsob práce parlamentu.Další změny zákonů budou následovat automaticky za těmito změnami.jakmile budou dané pevné podmínky,na kterých se dá stavět,stavět začneme pomalu,ale jistě znova.
To je tak vše,co mohu v současné době slibovat,ač to slovo opravdu nemám rád,hlavně před volbami.
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#52 Parlament

2011-09-23 06:17

Poslouchám schůzi sněmovny.Ani nevím,co k tomu říci.Jestli chcete,aby takto pokračovalo vládnutí a ono to tak pokračovat bude ,protože se to jinak neumí,pak nevidím naději pro lepší žití národa.Národ žije ve stresu,v beznaději,bez možnosti zlepšení.Co z toho bude pro ty ,kteří to neunesou nechci domýšlet.Pomožte to změnit,nenechte dál vládnout ty mluvky,jak říkám oblbovače národa ať nepřibývá nešťasných lidí,kteří jsou v bezvýchodné situaci.

Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Re: Nová strana

2011-09-23 21:11

#51: Aleš Žižlavský - Re: Nová strana

Vidíte!A takto bude reagovat minimálně 90% lidí v této zemi.Musím pracovat,nemám čas.A toto ti šíbři moc dobře vědí.A zneužívají toho.Teda dle jejich myšlení toho jen chytře využívají.Češi si nikdy neuměli pořádně vládnout.V naší mentalitě je něco zvráceného.Češi jako jeden z mála národu dokáže jít opravdu sám proti sobě.Je to zakořeněné hluboce v jednotlivcích.A těm bych každé ráno pouštěl tuto skladbu.Aby se jim rosvítilo!!!http://www.youtube.com/watch?v=ZRAGHPxYD80&feature=related


Nepřihlášený uživatel

#54

2011-09-23 21:21

Nacionalismus=Patriotismus=Vla­stenec

před druhou světovou válkou to bylo naprosto normální slovo ale po válce až do naší současnosti je to naprosto něco nemyslitelného být vlastencem protože pokud řekne svůj názor o tom jak to tu je a chodí jste okamžitě nácek,rasista,fašista,xenofob a já nevím co ještě ! Tak kde to žijeme ? Pokud vím tak něco stejného udělali katolíci Husovi řekli o něm že je to kacíř a na hranici sním.Tak už se probuďte vypněte ty blbečky s TV Nova,zahoďte Blesk,Aha,...

Nepřihlášený uživatel

#55

2011-09-23 21:32

http://www.youtube.com/watch?v=vje-wrBWPE4&feature=related ...pane Žižlavský přál bych vám úspěch.Ale raději vám ho přeji na poli podnikatelském.V tomto okamžiku lidé kteří to myslí vážně musí být odhodláni vyměnit své teplé místo domova za veřejné kolbiště.P.S.Pan Babiš mě také mile překvapil.I když zřejmě vím kam míří.Ale kéž by takových Babišů bylo víc.S ním se zkuste spojit.

Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re: Re: Nová strana

2011-09-23 21:56

#53: - Re: Re: Nová strana

Ještě přeposílám jeden hodně zajímavý příspěvek.Toto jsem objevil na diskuzi na yotube pod jednou písničkou od skupiny Orlík.Ten názor s armadou sdílím i já.Viz. výše.Tomu kdo napsal ten příspěvek je 21.To mě velmi mile překvapilo.

mezi fašisty a nacisty je velkej rozdíl .. já sám bych byl pro fašismus , ale ot neznamená že nemám rád jinou rasu , ale že chci aby vládu řídila armáda a ne tupci co si jen berou do kapsi :)

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#57 Vaše názory

2011-09-24 09:35

se mi začínají líbit čím dál víc.I ten,co mi radí,abych raději podnikal doma v teple.To je pravda,asi už bych se neměl do ničeho pouštět.Mám už nárok na odpočinek i když to u mě nemůže platit,taky jsem svázám úvěrem za svého koníčka,létání na motorovém padáku.Na druhou stranu,tak jak se řídím starými příslovími,změna je život a jako starší člověk už mi nevadí,že nebudu mít to ,nebo ono,ale svůj čas bych mohl věnovat na dobrou věc,taky proto,že mám tři děti a sedm vnoučat,pro které je budoucnost.A že v tomto systému,který by měl pokračovat to bude čím dál horší ze všech hledisek.je jasné.Sám nevím,jak asi budu pokračovat,pokud se strana založí,žádné zkušenosti nemám,ale ze života vím,že se dá všechno zvládout a vše se postupně řeší.Pokud se bude množství podpisů blížit k možmosti založení strany,vyzvu všechny,aby se ve svém okolí sešli a určili si ochotného zástupce na tzv.krajskou radu,kde už by se měla vytvořit struktura podle předběžných stanov.Poté bychom udělali první sněm,abychom se poznali a normálně si bez velkých diskusí popovídali.Nejsem zastáncem srdceryvných projevů ale normální kolektivní práce.Docela se na to těším,pokud to vyjde.

Nepřihlášený uživatel

#58

2011-09-28 12:52

Pryč se zkorumpovaným Kalouskem a bandou prospěchářů!!!!
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#59 Odstranění starých přízpěvků

2011-10-01 08:56

Odstranil jsem některé staré příspěvky a dodám vzkaz:
Navrhl jsem svolání první schůzky těch přízniců kteří se se mnou spojili emailem.Po schválení těmito příznivci bude dohodnut termín,kde se bude schůzka konat a co budeme na první schůzce schvalovat.

Více zde: http://obcanskastranaspravedlnosti.webnode.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#60 Re: Změna

2011-10-01 09:02

Odstraňuju staré příspěvky

 


Anonymous

#61

2011-10-02 08:56

Smazal jsem staré příspěvky.Oznamuju,že pokud má někdo zájem zůčastnit se naší práce tak se přihlašte na moji adrese.Nové zprávy jsou na našem webu. Děkuju

Nepřihlášený uživatel

#62

2011-10-03 12:27

Kalouska a jiný lupiče je třeba zavřít na Pankrác!!!
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#63 Shůzka

2011-10-05 11:39

První schůzka zakládajících příznivců se bude konat v nejbližší době.Každý je vítán,místo bude určeno podle toho,kdo kde bydlí,abychom to určili trochu rovnoměrně.Zájemci mi mohou sdělit svou adresu a bydliště.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2011-10-06 02:21



Nepřihlášený uživatel

#65

2011-10-07 23:29

Vážený pane Žižlavský,
přestože Vaše iniciativa pro někoho může vypadat jako donkichotství, nemyslím si to. Může to být dlouhá cesta, ale je správná. Z malého pramínku se může stát potůček, do kterého se vleje další, třeba bude pohlcen řekou... Kdo ví. Kdo nic nedělá, nic nepokazí. Ten bordel 21 let po revoluci je nehorázný. Korupcí doháníme mílovými kroky Ukrajinu. Osobně jsem v 89 zvonil klíčema v euforii, ale takhle jsem si to tedy nepředstavoval. Přesto revoluci nikdy neodsoudím, protože starý režim byl špatný. Leč obsahoval některé dobré prvky, které jsme šmahem zavrhli a naopak ze západní společnosti přebrali ty negativní. Ovšem veřejná rozkrádačka ve velkém v režii ODS, ČSSD, KDU a dalších ( v podstatě platí, že kdo se tam dostane, začne )už můj vkus opravdu přesahuje. Nejhorší na tom, je, že už je společnost prostoupena horizontálně i vertikálně na všech i komunálních úrovních. Jsem pravicový volič, konzervativní člověk. Volil jsem ODA,US,zelené, nyní TOP. Pan Kalousek mne však totálně rozhodil větou " Boj proti korupci není vlajkovou lodí TOP 09 ". Nyní NENÍ KOHO VOLIT. Proto vítám každou iniciativu, každý vánek, který by to posunul. Pokusím se sehnat další zhnusené kolegy. Ať se Vám ( nám ) daří. S pozdravem Aulehla
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#66 Klíče

2011-10-08 05:45

Dobrý den,popsal jste přesně to,co cítím i já.Rozhodně nehodlám volit KSČM jen proto,že je tato situace.Myslím si,že se to dá spravit,jen to chce neustále připomínat veřejnosti.Pokud se chcete zapojit,stačí mi poslat e-mail.
obyvatel

#67 Re: nová strana?

2011-10-11 08:31

#32: - nová strana? Pravdou je, že to chvíli potrvá, než nová strana bude moci konkurovat těm největším. Ale dělat převrat v už zajeté největší straně je prakticky nemožné!

 


Nepřihlášený uživatel

#68 Re: Re: nová strana?

2011-10-12 13:52

#67: obyvatel - Re: nová strana? 

 

#32: - nová strana? Pravdou je, že to chvíli potrvá, než nová strana bude moci konkurovat těm největším. Ale dělat převrat v už zajeté největší straně je prakticky nemožné!

Nemožné...?Podívejte se na ods i na čssd,na infrastrukturu,na vztahy v těchto stranách,vždyť opravdu stačí málo.Tyto strany ovladá vždy jen úzká skupinka lidí.Bohužel bezcharakterních lidí,kteří se bojí jakékoliv pracovní aktivity.Proto se drží u lizu.A neštítí se proto podstoupit cokoliv.Trochu mi to přípomíná pověst o Faustovi,který zaprodal duši ďáblu.Kdysi jsem chodil s jednou ženskou která se pohybovala na úrovni jednoho ministerstva.Když jsme se tak jednou bavili ona povídá.Hele to jsou pro normální život zcela nepoužitelní chlapi.A to je tak 10 let zpátky.Já slova jako nemožné,nejde a pod. ve svém slovníku nepoužívám!

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#69 Nemožné

2011-10-13 06:48

Opravdu to nemožné je.Strany patří úzké skupině lidí,kreří drží finance a nenechají si nikoho do svých věcí mluvit.A vy nemáte možnost světu říct pravdu,nikdy se to nedozví ani z novin,které mají strany koupené.Korupční svázanost je velká.Skusil jsem to u VV a po pár zchůzích jsem odešel.To,že ti lidi nejdou nic extra je pravda,a jen veřejně se ukazují tak,aby se každý odradil mezi ně vstoupit.

 


Nepřihlášený uživatel

#70

2011-10-13 08:29

I negativní příspěvky by měly být zveřejněny. Nelíbí se mi, že je autor smazal, ať byly jakékoliv. Nechat příspěvěk jen ten, který se hodí ve mě budí nedůvěru a proto petici nepodepíši.

Nepřihlášený uživatel

#71

2011-10-13 09:10

Už dávno jsem chtěl něco podobného udělatV tomto státě je totiž nehorázný bordel,už se s tím
musí skutečně něco dělat, než nejen u nás ale v celé Evropě dojde k nějakému velkému průšvihu.
Je třeba velmi rychle zpřetrhat svazky mezi politiky,bankami a nadnárodními monopoly.To jsou
totiž ti kteří ve skutečnosti vysávají národní rozpočty jednotlivých zemí a tím ožebračují celé
národy.A těm už dochází trpělivost a když dojde úplně tak historie jasně říká co se pak stane.
Děkuji Vám za vaši snahu.
Neuman

Nepřihlášený uživatel

#72

2011-10-13 10:23

Dobrý den, dnes jsem si přečetl na novinkách odkaz na petici, tak jsem ji podepsal, protože plně souhlasím s Vaším hodnocením politické situace u nás. Pročetl jsem základní dokumenty. Zaujalo mě mimo jiné ohodnocení účasti na jednotlivých jednáních. Osobně si myslím, že by členové strany mohli občerstvení na schůzce si zaplatit každý sám, taky cestu a podobně. Jsem ochoten pomoci realizovat Vaši myšlenku.S přáním hezkého dne Petrgál Jozef
FrantaOK1

#73 ne slova, ale hole

2011-10-13 10:25

Respektuji opčany a jejich nazory,mluvenim si jen člověk ulevi, ale nic neviřeši,mam zato že už ne mluvit,ale konat,deně posloucham co mam nebo nemam,kolik mně to stoji,kde si na to pujčit atd.je toho hodně a pokud se tomu nepostavime z holema v ruce tak to bude jen horši , diskutovat nebo zakladat nove strany to jenom prodlouži naši situaci života jen k horšimu pokud se nepostavime proti naši vladě z holemy v ruce tak jsme tam kde jsme byly,každej z nas si muže rozhodnout o svem osudu jak uzna za vhodne a nebudu nikoho timto člankem navadět tot to jen muj nazor hezkej den všem
Aleš Žižlavský
Autor této petice

#74 Re:

2011-10-13 11:35

Smazal jsem řadu příspěků,většina jich byla mých.Bylo jich moc a nevím,jestli baví někoho číst to samé dokola.Nebyl tam úmysl smazat negativní příspěvky a pokud si pamatuju,snad tam ani negativní nebyl.

Jsem poučen,už je mazat nebudu

 

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#75 Re:

2011-10-13 11:39

Opět tady provolávám,kdo chce přispět,je vítán.Musí mi to dát vědět emailem aspoň odkud je.První schůzka bude v Pardubicích zřejmě 12.11.