Petice za Admiral Rally Vyškov

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za Admiral Rally Vyškov

Cigi

#51 Re: Re:

2011-10-08 14:39

#50: Cigi - Re:  

 Těm nahoře jde jen o peníze a nemaji vztah k ničemu !!! Všichni mají Rally oblíbenou,většina je proti zrušení,hodně lídí má k tomuto sportu cítění nebo je to jejich život. Mě osobně snad nenaplňuje nic víc,jako motorismus a závody. Jenže ty nahoře nikdy nic nepochopí,jestli s nimi někdo souhlasí nebo se na ně spustí lavina kritiky je jim úplně jedno. Jsou to lidi pro smích,zajímá je kdo jim udělá kafíčko a kolik mají peněz ve státní kase. Nežijou událostma,nežijou ničim co maji rádi (nebo co většina miluje). Prostě žijí penězma a čim vic událostí zruší,tim vic budou mit peněz v kapse a jediny na co se teď zmůžeme je akorát to,že se spolu půjdeme vyblit,protože se mi z nich dělá dost zle !!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#52 Michal Strejt

2012-01-02 19:55

Mockrát vám všem děkuji za podepsání petice proti zrušení ADMIRAL RALLY VYŠKOV. Bohužel to k ničemu nevedlo a rally Vyškov se tak v nejbližší době konat nebude. Pan Rosický se k našemu dopisu a petici nechce vyjadřovat a jediné co odpověděl je:

K ostatním poznámkám ani k obsahu petice se jako emeritní předseda SR nemíním vyjdřovat, je to věc sportovních řádů a rozhodnutí SR. Podle mého názoru však k cíli určitě nevedou dnes již poněkud komické invektivy vůči "Opletelce", ale naopak zcela standardní a seriózní přístup k jednání pořadatele a SR (je jen škoda, že k tomu musí pořadatele tlačit až sám sponzor).
S pozdravem - Ros.

Ještě jednou všem mockrát děkujeme za podpisy, moc si vaší pomoci vážíme.

Michal Strejt

#53 !!! Rally Vyškov zase BUDE !!!

2012-04-03 20:31

Odvolávám, co jsem napsal v předchozím příspěvku. Rally Vyškov se v roce 2012 nakonec uskuteční. Nebude sice zařazena do Sprintrally, ale pojede se jako MČR historiků, Pohár ČR v rally a pohár pořadatele v termínu 7.-8.9.2012.