Pro vrácení názvu Letiště Ruzyně
letiště Praha-Ruzyně
Žádám aby se letiště jmenovalo zase :Letiště Praha Ruzyně!
Když už po někom, tak bych měl raději letiště Karla Kryla, než toho bezpáteřníka Havla! Kryl to na rozdíl od něj myslel s národem dobře!
Re:
Na Ruzyni je jiné zařzení hodné toho jména ale tím by se asi nikdo nechlubil a spousta vládních adeptú by jím měla projít
Když po někom, tak Masarykovo
Za tenhle podpis se určitě nestydím a nemám výčitky. O d e . bi.l e..c. h vím sví!!!!!!!!!!!!!!
Už at je to opět ruzyně,nebo Praha
Připojuji se zvláště ke komentářům č. 3,4,6,7,9 a dalším. Jméno Havla nemohu ani vidět, ani slyšet. Stal se katastrofou pro celé Československo. Jeho primitivní nekompetentní zásahy v politice, justici, průmyslu/ekonomice- viz jen např. likvidace čsl. zbrojního průmyslu a různé privatizace, náklonnost otevírat stát sudeťákům a další podlosti. Je hrozné, že v cizině o něm nic pravdivého nevědí a je akceptován, zatímco je naší hanbou a podvodníkem v tzv. samet. revoluci, tj. předem s komunisty domluveném tichém předání moci při současném zmanipulování studentských nepokojů a estebáckých reakcí. Jako nadšení, naivní, neznalí jsme byli ukecáni podprůměrným dramatikem a hanebně zmanipulováni stávajícími a budoucími mocichtivými.
Seděl jsem s V. Havlem na politic. odd. věznice Plzeň Bory. Páral jsem na dvoře kovošrotu na páračce v zimě ve sněhu el. kabely a třídil dráty na měď a hliník, které jsem vázal do balíků na hromadu .... a nade mnou v II. patře stál u otevřeného okna vyhřáté knohovny vězeň. knihovník V. Havel, který kouřil a díval se na nás. Když jsem po propuštění z výkonu trestu za snižování vážnosti prezidenta Husáka slyšel ve zprávách rádia Hlas Ameriky, že Havel na Borech trpí, musel jsem se smát, jak vznikají ve 20 století mučednící :)
Re: Letiště zůstane navždy Ruzyní
#70: Rudolf P. - Letiště zůstane navždy Ruzyní
Přesně tak pane! Na úpadku morálky a národního cítění se Václav Havel podepsal ještě více, než celý komunistický režim. Ten, kdo jej uznává a uctívá jako "morální symbol", je pokrytec jako hrom. Je hanba po tomhle symbolu úpadku našeho národa pojmenovat letiště. Tfuj!
Havel byl ubožák
Václav Havel byl, je a vzdy bude vlastizrádce!
Re: Havel byl ubožák
Havel do pekla zajel, na bílém koni čert ho tam honí.
Po Havlovi by se měla jmenovat knihovna, nebo divadlo. Abychom tím uctili Havla dramatika.
Takovou petici muze vymyslet jen nekdo bez mozku. Podepisu mu to, az na stul polozi svoje prachy, za ktere tu zmenu zpet bude mozno provest ;). Dost uz to, ze jsme platili tu zmenu na Havlovo letiste :)
| This discussion has been closed. |