153 křesťanů v Erbílu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno 153 křesťanů v Erbílu


Nepřihlášený uživatel

#76

2015-12-14 09:14

K přijetí pronásledovaných nemuslimů ze Sýrie a Iráku vyzvali ti "rasisté, fašisté, xenofobové" na Islám v ČR nechceme již před rokem a půl a bez odezvy...

Výzva vládě ČR k pomoci nemuslimským menšinám perzekuovaným islámským státem


Nepřihlášený uživatel

#77 Vánoční list pro Tebe.

2015-12-14 10:52

Jak dobře víš, moje narozeniny se blíží. Každý rok se koná oslava na moji počest a myslím si, že to tak bude i tento rok. Během těchto dní hodně lidí nakupuje dárečky. Rozhlas a televize ve svých reklamách na každém kroku upozorňují svět na moje blížící se narozeniny. Je krásné vědět, že nejméně jednou ročně si někteří lidé na mně vzpomenou. Jak jistě víš, oslava mých narozenin začala už před mnoha roky. Zpočátku lidé chápali a byli vděční za všechno, co jsem pro ně udělal. Nyní se zdá, že nikdo už nepozná skutečný důvod oslav. Rodiny a přátelé jsou spolu, baví se, ale neznají význam oslav. Vzpomínám si, že i vloni byla uspořádaná taková slavnost na mou počest. Slavnostní tabule byla plná delikates, ovoce a různých pamlsků. Výzdoba byla vskutku fantastická a všechno to doplňovaly nádherně zabalené dárky.

Chceš však něco vědět? Byl jsem oslavenec, ale nebyl jsem pozvaný. Když přišel den D, přišel jsem, ale nechali mě venku, před zabouchnutými dveřmi. A já jsem tak moc chtěl být s nimi. Popravdě, nepřekvapilo mě to, protože v posledních letech všichni přede mnou zavírají dveře. Nepozvaný, ale přesto jsem se rozhodl potichoučku vejít. Postavil jsem se nepozorovaně do rohu místnosti a sledoval jsem. Všichni jedli, pili, někteří i opilí, vyprávěli oplzlé vtipy a nesmírně se vším bavili. A nejvíce, když do místnosti vstoupil velký tučný muž, oblečený v červeném s dlouhou bílou bradou. Vypadal jako opilý, sedl si do křesla a všechny děti se rozběhly k němu, křičíc: „Santa Claus, Santa Claus!“, jako by tato oslava byla na jeho počest! O půlnoci se všichni začali objímat. Tak jsem rozevřel svoji náruč čekajíc, koho bych objal. A víš co? Nikdo mě nepřišel obejmout. Lidé si začali rozdávat dárečky, otvírali je plni očekávání. Když už byly všechny otevřené, nesměle jsem se podíval, zda tam snad nebude aspoň jeden i pro mne. Vždyť jak by jsi se cítil ty, kdyby na tvých narozeninách byli obdarovaní všichni kromě tebe – oslavence?

Tehdy jsem pochopil, že jsem nechtěný, nepozvaný a proto jsem rychle odešel. Každý rok se svátek mých narozenin zhoršuje. Lidé pamatují jen na jídlo, pití, zábavu, ale na mne jaksi zapomínají. Byl bych rád, kdyby jsi mě tyto Vánoce dovolil vstoupit do svého života. Potěšilo by mě, kdyby jsi uznal skutečnost, že před více jak dvěmi tisíci roky jsem přišel dobrovolně na tento svět obětovat svůj život na kříži, abych tě zachránil. Dnes, jediné co chci, je, aby jsi tomu věřil celým svým srdcem. Rád se s tebou o něco podělím. I když mě mnozí nepozvali na svoje párty, budu mít svoji velkou vlastní grandiózní oslavu, jakou si nikdo neumí představit. Stále ještě probíhají přípravy. Dnes jsem poslal mnoho pozvánek a toto je jedna z nich i pro tebe. Chci vědět, zda přijdeš, abych ti rezervoval místo a napíši tvoje jméno zlatými písmeny do velké knihy pozvaných. Jen ti zapsaní budou pozvaní na párty.

Uvidíme se brzy ...

Miluji Tě!

Ježiš

Honza H.

#78 Vláda to právě schválila

2015-12-14 12:33

Viz např. web vlády, http://www.vlada.cz/ .


Nepřihlášený uživatel

#79

2015-12-14 14:48

Myslím,že už vláda rozhodla,a přesun křestanů potvrdila-schválila.Ale přesto jsem podepsal!
Petra

#80 Re: Vánoční list pro Tebe.

2015-12-14 22:00

#77: - Vánoční list pro Tebe. 

 Díky, to bylo pro mě...


Nepřihlášený uživatel

#81

2015-12-15 06:06

Pro dobrou věc a záchranu bratří a sester v Kristu.

Nepřihlášený uživatel

#82

2015-12-15 11:32

Tohle je cesta, jak by se měla suverénní Česká republika zapojit do pomoci uprchlíkům. Nikoliv nelegálním ekonomickým migrantům na základě protektorátních říšských kvót, ale dobrovolným přijetím těch, kteří jsou opravdu pronásledováni, vyháněni z domovů a pro svou odlišnou víru vyhlazováni. A ne do naší země přijímat stoupence kultury agresora.


Nepřihlášený uživatel

#83

2015-12-15 15:35

No tak proti takovým uprchlíkům vážně nic nemám. Jedná se o křesťany a tudíž u nich je opravdu velká šance že se přizpůsobí neboť jejich víra je kompatibilní z naší a za druhé jako křesťani tito uprchlíci jsou v muslimské zemi opravdu reálně ohroženi na životě. Všichni víme jak is jedná z křesťany.Nicméně co se týče jejich kvalifikace to už bude o něco horší. Sice to není zaručené ale mám za to že jejich vzdělání bude neostačující neboť v zemi kde žili, není vzdělání na takové úrovni aby vyhovovalo evropským požadavkům. Takže bych je nechala přezkoušet a popřípadě bych jim nabídla doplnění vzdělání a nebo rekvalifikaci.


Nepřihlášený uživatel

#84 Za práva křesťanů

2015-12-15 21:23

Katolická církev by se měla rázně postavit proti pronásledování jejich křesťanských bratrů v islámských zemích a dodržování jejich základních liských práv! Nebo snad následování Ježíšova učení znamená nečinně přihlížet vraždění, prodávání křesťanských žen do otroctví a nucení křesťanů (mužů, žen a dětí) pod pohrůžkou násilí konvertovat k islámu?

Velikou lítost a bolest v srdci vyvolávají zprávy o nových vlnách pronásledování křesťanů ve světě. Počet postižených obětí roste v Egyptě, Libyi, Sýrii, Libanonu a hlavně v Iráku. Ale i na dalších místech se množí brutální útoky vůči nevinným lidem jenom proto, že jsou křesťané. Nejhorší je situace na severu Iráku. Hoří kostely, devastují se svatyně a hrobky proroků, domovy a obydlí. Lidé jsou nuceni prchat, pokud nechtějí zemřít. Křesťané jsou bez milosti okrádáni a nuceni vzdát se všeho. Je jim vnucována násilná konverze k islámu. Ženy jsou znásilňovány a s dětmi prodávány do otroctví. Muži jsou biti a popravováni. Křesťanská víra je otevřeně vysmívána. Stovky křesťanů již za svou víru zaplatily svým životem, včetně žen a dětí.

Narůstající násilí se obrací také proti různým menšinám (jezídům, mandejcům, Kurdům a dalším).

Odsuzuji toto barbarské chování, které nehlásá žádné světové náboženství a odporuje i prosté lidskosti. Militantní, fundamentalistické a násilné projevy ve věcech víry jsou proti Bohu, Stvořiteli veškerenstva a proti jeho zákonu svobody svědomí, který vepsal do lidských duší. Násilí odůvodňované náboženstvím v jakékoli formě a z jakéhokoli důvodu je neospravedlnitelné.

Proto žádám světové i české politiky, aby více dbali na dodržování lidských práv ve světě a na diplomatické úrovni apelovali na kompetentní orgány.

Žádám světové i české politiky, aby chránili křesťanskou duchovní kulturu a využili všechny prostředky na zastavení eskalace utrpení nevinných obětí a aby bylo dodržování lidských práv stavěno i nad jakékoli ekonomické zájmy.


Nepřihlášený uživatel

#85 BIBLE JE PSANA BOHEM TAM NAJDES KLICE KE VSEMU AMEN

2015-12-16 12:03

EU se připravuje v nejbližší době zrušit oběh peněz v hotovosti, platit bude možné pouze platebními kartami. Prohlásil to na svém vystoupení na VŠE v Praze bývalý prezident ČR Václav Klaus.

O možnosti zrušení klasických peněz se uvažovalo už dávno, ještě v 80. letech, komentuje informaci pro Sputnik prezident společnosti odborných konzultací „NEOKON“, ekonom Michail Chazin.

„Obyvatelstvu přitom vysvětlují, že bezhotovostní platba je pohodlnější, že existence bankovek a mincí prý umožňuje vyhýbat se placení daní, atd. Ve skutečnosti je všechno daleko složitější. Zrušení peněz v hotovosti umožní státu (Evropské unii) úplnou kontrolu jakékoliv ekonomické činnosti všech subjektů. To znamená, že se vytvoří mechanismus sledování lidí. Analogicky i návrh používat místo peněz v hotovosti speciální čip, který je možné umístit pod kůži, a podle něho sledovat všechny nákupy. To zní hrozně! Myslím, že v rámci současného vědomí, existující ekonomiky, je to prostě neuskutečnitelné. Ale pokusy se budou dělat. Pan Klaus bije na poplach, protože Evropská centrální banka se skutečně připravuje na zrušení hotovostních peněz a k přechodu na platební karty. Proces už je v" cílové rovince", řekl Chazin.

Více: EU CHCE RUSIT EURO V HOTOVOSTI A DAVAT LIDEM ČIPY POD KUŽI

TAK SE PLNI 

KAPITOLA 13 ZJEVENI JANOVO 

16Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, 17takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména.
18Zde je zapotřebí moudrosti. Kdo tomu rozumí, ať spočte číslo té šelmy, neboť je to číslo člověka. To číslo je 666.

 Zjevení 14,12 - Zde je zapotřebí vytrvalosti svatých, kteří se drží Božích přikázání a Ježíšovy víry.

 Zjevení 7,3-4 - „Neškoďte zemi ani moři ani stromům, dokud neoznačíme služebníky našeho Boha na jejich čelech!“A slyšel jsem počet označených: sto čtyřiačtyřicet tisíc jich bylo označeno ze všech pokolení synů Izraele.

 Zjevení 15,2 - Uviděl jsem jakoby skleněné moře smíšené s ohněm a také ty, kteří zvítězili nad šelmou, nad jejím obrazem a nad číslem jejího jména.

 Znamení šelmy je v přímém protikladu s Boží pečetí, protože obojí musí být umístěno na lidské čelo. Porozuměním Boží pečeti odhalíme podstatu znamení šelmy.

 Ezechiel 9,4 - „Projdi to město, projdi Jeruzalém,“ řekl mu Hospodin, „a označ znamením na čele ty, kteří sténají a naříkají nad všemi ohavnostmi, které se ve městě páchají.“

 Deuteronomium 6,6,8 - Ať tato slova, která ti dnes svěřuji, zůstanou ve tvém srdci. Přivaž si je jako znamení na ruku a jako pásek na čelo.

Exodus 13,9 - A budeš to mít jako znamení na své ruce a jako připomínku mezi svýma očima, aby Hospodinův zákon zůstával ve tvých ústech, neboť Hospodin tě vyvedl z Egypta mocnou rukou.

Podle Bible jsou Božím znamením označena čela těch, kteří se odmítají zúčastnit ohavností a činů, namířených proti Boží vůli. Když předal Desatero přikázání Mojžíšovi, Bůh jasně naznačil, že tato přikázání musí být znakem na ruce a na čele, tj. abychom je nosili v mysli (znamení na čele) a praktikovali je (znamení na ruce). Ale šelma chce také umístit své znamení na naše ruce a čela: z toho plyne, že znamení šelmy je v rozporu s Božími přikázáními.

 DO TOHO MATOUŠ 24

Počátky porodních bolestí

 1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“

3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“
4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.
9Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé. 12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn. 14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Za práva křesťanů

2015-12-16 13:44

#84: - Za práva křesťanů  

 Předlouhá jest řada těch, kteří za svoje přesvědčení či jen z rozmaru mocných život položili. Ve jménu Krista dělo se tak kdysi, ve jménu Mohameda děje se tak stále. My, kteří jsme prošli běsněním církve, nemůžeme být nyní lhostejní k obětem běsnění islámu. Postavme se za naše utlačované bratry a sestry a nedopusťme, aby byly podobně utlačovány i naši synové a dcery ...


Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Re: Za práva křesťanů

2015-12-16 17:37

#86: - Re: Za práva křesťanů  

 Z NEMECKA SE DALO DOST KRESTANU NA UTEK A S DALŠICH ZEMI V EVROPE TAKY PROTOZE TAM UZ SE POMALE PROSAZUJE NEDELNI ZAKON TAK JAK SE CHODI FURT V NEDELU DO KOSTELA PRITOM SE MA CHODIT V SOBOTU PROTOZE BUH V SOBOTU UCINIL ZEMI A VSE NA NI!!!!!AZ BUDE NEDELNI ZAKON VSICHNI KRESTANE SE DAJI NA UTEK A NASTANE SOUZENI JAKE TU JESTE NEBYLO!!!!KOSTELI SOU KLAM KTERY RIDI SELMA S VATIKANU NIKDE NENI PSANO V BIBLI ABY VEŘICI CHODIL DO KOSTELA JEN KAZDOU NEDELU FARNY NAM LZOU V KOSTELECH A MY JIM TO BASTIME JE CAS SE PROBUDIT KRESTANE ONI NAS CHCOU FARNY VECT DO TEMNOTY DOBRE TO VEDI PROTO LZOU OVECKAM V KOSTELACH!!!!TAHAJI NAS NA MSE CO CTI NEDELI A BOHA SLUNCE PRITOM MAME CTIT SOBOTU A BOHA STVORITELE VSEHO NA ZEMI I NA NEBU!!!!SPROSTE SE NAM LZE!!!24.12.JDU VECER NA MŠI A ZACNU TAM UZ TO CO ME BYLO PROZDRENO PRICHOD SE BLIZI A ONI NAS FARNY CHCOU NECHAT VECT DO TEMNOTY!!! V BIBLI JE PSANO ZE NAS FARNY TAKY POVEDOU SLEPOU CESTOU PROTOZE ONI NEVERI V BOHA A KRISTA ONI SOU JEN PLACENI ZA TO ABY NAM SE LHALO A SLY JSME SLEPE DO ZATRACENI!!!PACHAME HRICH KDYZ CHODIME JEN V NEDELI DO KOSTELU!!!A TO JAK NEKTERE KRTILI VERICI TY FARNY TAK JE TO BEZ UCINKU PROTOZE NEVERI TY KNEŽI A FARNÝ A KRESTANE SE MUZOU KRIT MEZI SEBOU BEZ CEKANI ROK NEBO 2 ROKY TO JE LEZ VERIS V KRISTA Z MRTVEHO VSTANI TAK TE MUZE POKRTIT AJI KRESTAN SAM SAK AJI V MATOUSOVE EVANGELIU SE KRTILO KDYZ CTES HO ALE SLYS MATOUŠ 24 SE BUDE DIT PAK NASTANE ZJEVENI JANOVO 13 KAPITOLA ČIPY POD KUŽI A KDO JE NEBUDE MIT NEBUDE MOCI PRODAVAT A KUPOVAT!!!PLUS ZNAK NA CELO 666 TY CO TO CHCIT NEBUDOU BUDOU SPASENI!!!! JINI ZATRACENI NEBOJ SE SMRTI POKUT VERIS V KRISTA BUDES ZIV HLAVNI BUDE VYTRVALOST TO JE PSANO VYTRVALOST A VIRA V BOHA A KRISTA AMEN!!!

 VARUJ TVÉ BRATRY A SESTRY V KOSTELACH ZE UZ SE NAPLNILO TO CO JE PSANE V BIBLI ZE BRZY NASTANE DEN UTEKU MODLEME SE AT TO NENI V ZIME :-(


Nepřihlášený uživatel

#89

2015-12-16 23:31

Jsem rád, že jsem mohl tuto petici potvrdit.

Nepřihlášený uživatel

#91

2015-12-17 10:29

VICE-Uprchlíci, to nejsou jenom kvóty. Aneb povídání o tom, co se lehkovážně přehlíží!

Dole v tabulce můžete vidět, kolik peněz v obou fondech mají alokované jednotlivé členské země EU ke svému čerpání. Česko má v obou fondech dohromady přibližně 3.5 miliardy EUR, Slovensko přibližně 2.2 miliardy EUR.

Annex: Breakdown of overall ESF/FEAD allocation per Member State for 2014-2020

  ESF Allocation FEAD Allocation
  € current prices € current prices
Belgium 1 028 719 649 73 821 504
Bulgaria 1 521 627 776 104 815 264
Czech Republic 3 430 003 238 23 329 849
Denmark* 206 615 841 3 944 660
Germany 7 495 616 321 78 893 211
Estonia 586 977 010 8 002 026
Ireland 542 436 561 22 766 327
Greece 3 690 994 020 280 972 531
Spain 7 589 569 137 563 410 224
France 6 026 907 278 499 281 315
Croatia 1 516 033 073 36 628 990
Italy 10 467 243 230 670 592 285
Cyprus 129 488 887 3 944 660
Latvia 638 555 428 41 024 469
Lithuania 1 127 284 104 77 202 641
Luxembourg 20 056 223 3 944 660
Hungary 4 712 139 925 93 882 921
Malta 105 893 448 3 944 660
Netherlands 507 318 228 3 944 660
Austria 442 087 353 18 032 733
Poland 13 192 164 238 473 359 260
Portugal 7 546 532 269 176 946 201
Romania 4 774 035 918 441 013 044
Slovenia 716 924 970 20 512 235
Slovakia 2 167 595 080 55 112 543
Finland 515 357 139 22 540 916
Sweden 774 349 654 7 889 321
United Kingdom 4 942 593 693 3 944 660
EU28 86 428 676 444 3 813 697 770

 


Nepřihlášený uživatel

#93

2015-12-17 10:52

KDE SOU TY UPRCHLICI CO POTREBUJOU POMOC NIKDE!!!

VICE-Video: Maďarská policie vstoupila do války s uprchlíky! Na hranicích se Srbskem je válečný stav, policie dostala ostrou munici!

FOTO NEMECKO 4000 ISLAMISTU UTOK NA POLICII!!!

 

 

 

Nepřihlášený uživatel

#94

2015-12-17 10:57

JE TAM AJI MADARSKO JAK VYHAZUJOU VSE DO KOLEJI!!!

KDE SOU TY DETI KDE SOU TY CO CHCOU NAŠI POMOC-Dramatische Bilder! Das verschweigt die Lügenpresse

ZAJIMA JE JEDINE MONEY A MANY!!!


Nepřihlášený uživatel

#95 Re: Blízký soumrak

2015-12-17 11:04

#88: Petr - Blízký soumrak 

 TOMU SNAD NEVERIS NEBO J!!!CO JE VYSILANO V ČT JE BUD ZMANIPULOVANO NEBO SESTRIHANO NA TY DOKUMENTY SEM SE DIVAL VCERA TAKY A JEN UKAZUJOU CO SE JIM HODI!!!!FUJ FUJ


Nepřihlášený uživatel

#96 MADARSKO REALITA CO V TV NEUVIDIS TY OVCE

2015-12-17 11:27


Nepřihlášený uživatel

#97

2015-12-17 11:31


Nepřihlášený uživatel

#98

2015-12-17 15:17

Rozhodně zachránit.

Nepřihlášený uživatel

#99

2015-12-18 20:23

Ano, jednali ve sněmovně a schválili to, ale jsem zvědavej, kdy se k tomu skutečně vodhodlají. Podpis na papíru je jedna věc, křesťani v letadle druhá.


Nepřihlášený uživatel

#100

2015-12-19 12:57

je dojemné, jak se někteří ptali, zdali u nás mohou nosit na krku křížek.