Petice na odvolání Premiera Bohuslava Sobotky a demisi vlády ČR


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-11-25 04:41

Vlado odstup...svou politikou skodis teto zemi a ceskemu narodu...

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-11-25 11:11

Autor by si měl někým nechat zkontrolovat text, když sám není schopen psát česky ! :-(


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-11-26 08:51

Žádáme okamžitou demisi vlády vlastizrádců!!

Občan ČR

#4

2015-11-26 12:58

Nikdy mně ten plešoun moc neseděl, ale občas měl dobré nápady, proto jsem mu dával šanci, ale po tom, co předvedl 17. listopadu, u mě ten zákeřný přisluhovač Bruselu nadobro skončil. Urazit 80 % národa, který nesouhlasí s nekontrolovatelným přílivem imigrantů a s ním spojenou islamizací naší země, to už je vrchol! Tohle není předseda naší vlády, ale bruselský protektor! Jak si může dovolit urazit prakticky všechny svoje voliče (snad krom řad cikánstva) a pak mít tu drzost před dalšími volbami škemrat u těchto lidí o hlasy? Kdyby měl alespoň trochu svědomí, tak ten skřet odstoupí, i když si nedělám iluze nad tím, které hovado tam usedne místo něj. Je potřeba na vládu stále tlačit masovými demonstracemi, aby si uvědomila, že má nůž na krku, jinak půjde pořád proti vlastnímu národu.

Radek Leksa
Březová nad Svitavou

#5

2015-12-03 10:37

Sobotku jsem moc rád neměl, ale je vidět, že je to politik s přemýšlením, že moc dobře ví, že věci nejsou ani černé a ni bílé, že se musí jednat uvážlivě, ne radikálně, jo myslím, že tenhle člověk je u mě nyní na prvním místě,, zatím mám pocit, že do ČR žádný nekontrolovaný příliv migrantů neproudí, že jsme se po.... ¨, dříve než se něco stalo, jsou země v eu, které mají daleko větší problém a docela ho zvládají, obdivuji francii belgii, jak se umějí s velkým problémem velmi rychle vypořádat, jejich rychlé rozhodování, obdivji rakousko, vídeň kde žije obrovský mix národů včetně muslímu s šátky i bez šátků, tak by to mělo být, ale k tomu je potřeba perfektní fungování armády a policie, což u nás není, proto se děsíme dopředu..no máme stále co dohánět, jelikož nám západ v myšlení i finančně stále utíkááááááááá

Radek Leksa
Březová nad Svitavou

#6

2015-12-03 10:38

zvláště nyní, když se raději obracím bu´d zpátky nebo k východu...

d.

#7 Re:

2015-12-03 12:24

#5: Radek Leksa -  

 Milý Radku, tvé zcestné bláboly, tím snad ani sám nevěříš. Prober se do reality!

To mi hlava nebere

#8 Re:

2015-12-04 12:38

#5: Radek Leksa -  

 Obdivujete Belgii za to, že za absolutního nezájmu bezpečnostních složek nechali vklidu bujet v Molenbeeku radikály napojené na IS, přičemž tajné služby o této hrozbě moc dobře věděly, neboť teroristé z této čtvrti se již dříve podíleli na několika dalších útocích, ale dělali, že se nic neděje? Obdivujete Francii za to, že si bere vlastní občany jako rukojmí své neprozíravé imigrační politiky, kdy tam jen za poslední dva roky bylo spácháno hned několik teroristických útoků se stupňující se brutalitou? Tak to máte asi hodně silný žludek. A nebo už máte ve skříni pro případ smotaný modlitební kobereček?


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-12-04 19:58

Připojuji se k podepsání petice na odvolání Sobotky...takový nemá právo být na takovém místě..... zároveď trvám na odstoupení celé vlastizrádné vlády....


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-12-05 15:57

Jsou to zrádci českého národa

Nepřihlášený uživatel

#11

2015-12-05 18:18

pryč s tou vlastzrádnou vládu a skurvencem Sobotkovým všechny rovnou pozavírat parchanty
Čech
Nepřihlášený uživatel

#12

2015-12-06 10:27

Sobotko, ty nenázvuhodné hovado, za ty své kolaborantské názory a hysterické výpady proti hlavě státu si naliskej. Jestli je tohle tvoje představa demokracie, tak zalez Merkelové do zadní části tělesné a už se nevracej!


Nepřihlášený uživatel

#13

2015-12-07 09:03

Sobotka se chová jako agent Bruselu a Merkelové.Nehájí zájmy občanů ČR.

Nepřihlášený uživatel

#14

2015-12-10 22:18

Generální stávka!!!!!!!!!!!!!!!!!!svině


Nepřihlášený uživatel

#15

2015-12-24 17:21

vlastizradci musi zaplatit za to co udělaly ani evropska komise nema pravo diktovat jinim statum kvoty na islámske přivandrovalce nechci islám v čr ani v evropě proč osn chrani muslimy ane lidska prava svobodu a demokraii nepotporujou ani mir na světě nepomahaj ani pronasledovanim křestanum muslimy pokud někdo nezastavy islámizaci bude na nas pachana genocida horši než od hitlera bliži se evropsky holokaust za podpory vlastizradnych politiku sluničkařu  evropske komise a bruselu vedeny washingtonem už dnes se před washingtonem muslimové mlati hlavou o kobereček a ameriku řidi židovšti sioniste z bilderbergu mužeme jim poděkovat čeka nas brutalni smrt v rukou islámských barbaru evropska komise zakazala použivani automatickych zbrani člověk kterej se bude chtit branit bude označen za rasistu xenofoba nacka extremistu a islámofoba už ted v zapadni evropě když dojde mezi potičkamy mezi obyvatelstvem a muslimy policie chrani muslimy když muslim znasilni holčičku nebo ji unese sebou domu a rodiče si proni přijdou pujdou do vězeni a tohle neni lež tohle jsem si našel v zapadnich zemi je take policie šaria nogo zony jen pro muslimy kam se neodvaži ani policie vysoky počet znasilněni nejvic si vybiraji blondyny na zakladnich školach je vysoky počet přistěhovalcu kteři šikanuji brutalně děti a učitele jsou terčem taky ve věznicich take maji většinu kde se take radikalizuji take lidem vyhrožuji podřiznuti krku lide jsou napadani neustale už brzi vypukne 3 světová válka mezi islámským světem a zapadem bohata elita z bilderbergu chce nový světový řád v evropě ma vzniknout nova světle hněda rasa za pomoci imigrace z afriky a blyzkeho vychodu vlada nas před muslimy chranit nebude nepotřebuje chytre lidi potřebuje hloupe otroky kteři budou označeni rfid čipem pro absolutni kontrolu světove populace kterou budou chtit udržet na 500milionech lidi na světě čeka nas take odebravani majetku bytu věci to všechno si vezme stat otrocka prace pro bohate neustale nas budou kontrolovat policajti a vojaci bude policejni stat platit stane pravo vymivani mozku v mediich a na školach už nas nebude čekat svoboda demokracie budou nam brat děti a některym lidem je ani nepovoly myt dnes ovladaji svět zločinci mafiani oligarchove podvodnici  islámský imigrant ma dnes vic prav neš evropan  obvini martina konvičku ale naši islámiste muneeb hasan alravi kterej kaže o nenavisti k nevěřicim nebo mohamed abbas kterej u nas potporuje kamenovani žen a pravo šaria vlada řešit nebude bohuslav sobotka podporuje pravo šaria a džihad a nelegalni migraci naše zakony jednou určitě bude využivat islámský stát až nam budou sekat hlavy a bohuslav sobotka bude někde v americe uživat si sveho nakradnuteho bohatstvi     sorry za mou gramatiku  


Nepřihlášený uživatel

#16

2016-01-11 10:38

Tak Já nevim. Premiér naší země Nám lže. Na veřejností hlásá něco a ve skutečnosti děla něco jiného. Je ten Člověk zdráv ? Nebo je to jen něčí figurka ? Jeho volič je pro něj Xenofob a Rasista. Novináři jsou Pakáž. 30 poradců mu říká co má dělat. 30 Poradců !!!! Zvládá něco vůbec sám ??? Že se dostala ven jeho soukromá konverzace na emailu je Smutné ale na druhou stranu vše říkajíc. Je jedno jestli to je na něčí obědnávku. Prostě je to venku a ten Pán Musí skončit. Teda jestli má to Čemu mi říkáme Čest a sebe Reflexi.


Nepřihlášený uživatel

#17

2016-01-25 12:30

Ať konečně táhne...vlastizrádce!
Ondra

#18

2016-01-30 19:32

Dost bylo neschopných loutek, politických šašků, zlodějů a submisivních premiérů, kteří nemají mandát prezentovat svůj čistě osobní názor a veřejně ho předkládat jako názor většiny obyvatel ČR!!!

Pár faktů ke Slávkovi: Slávek Sobotků napsal svojí diplomovou práci na téma: "Vývoj sociální demokracie v českých zemích" v rozsahu pouhých 52 stran. Nic proti, ale i bakalářské práce jsou mají více stran. Opomíjím strašidelně nesmyslné téma dipl. práce, která je úplně zbytečná, stejně jako její autor.   Ze studijní lavice se "lišák" Slávek vydal rovnou do politiky. Podotýkám, že Slávek v životě před příchodem do politiky nikde nikdy nepracoval (alespoň to není uvedeno v jeho CV). Je to člověk totálně bez pracovních zkušeností. Proto je Slávek absolutně odtržen od reálného života. I v průměrné firmě, kde se vyžaduje plynná znalost alespoň 1 cizího jazyka by trvdě narazil, nemluvě o velké konkurenci při výběr. řízeních.

Dnes se "vypracoval" v absolutně submisivního politika bez vlastního názoru, který si jen poslušně jezdí pro pokyny za Angelou. Slávek je tak šikovný, že si chytře "nakradl" pardon zneužil své politické náhrady a pořídil si za ně luxusní byt v Praze. Když je tak pro-imigračně naladěn, jak hlásá, pak by pro něj neměl být problém svůj byt nabídnout "chudáčkům muslimským ilegálům", které tak "evropsky vítá".  

Podporuje politické trafikaření, jeho geniální tah byl, vyměnit úspěšného ředitele do té doby ziskové ČSA a bez výběrového řízení místo něj dosadit jeho přihlouplého kamaráda Jardu Tvrdíka, který přivedl ČSA k bankrotu, ze kterého se roky nemůže vyhrabat. Luft Jarda selhal na plné čáře také i jako volební manažer ČSSD, která se dostala do mínusu. Jeho poslední trafika se jmenuje: "Hlavní manažer česko-čínských vztahů". To se máme na co těšit.  

Premiérův další kůň se jmenuje Milan Chovanec, další plzeňský rychlostudent, který vystudoval bakalářský titul za pouhý 1 rok! Opět se jedná o intelektuála, který se nedomluví žádným cizím jazykem ani s bruselským číšníkem. Tento člověk další politický omyl. Bohužel realitou je, že se stal ministrem vnitra, který neplní své základní povinnosti, odmítá uzavřít státní hranice, nechrání občany ČR a chce nás zahltit ilegálními imigranty.  

Pánbůh s námi, přátelé, do voleb je stále daleko. Pozvánka na únorovou demostraci v Praze 6.2.: https://www.youtube.com/watch?v=EqxUuGDjkKc  

1.       Usilujme o zfunkčnění občanského referenda, nenechte pár šašků ve vládě, aby rozhodovali za 10,5 mil. občanů ČR!  

2.       Usilujme o hmotnou a trestní zodpovědnost politiků, kteří prosazují jen své zájmy a zájmy ostatních zemí místo zájmu většiny občanů ČR!  

3.       Usilujme o přímou odvolatelnost politiků!  

4.       Usilujme o vystoupení z NATO, které se stalo útočnou organizací!  

5.       Usilujme o ukončení bruselského diktátu!  

6.       Zastavme plánované přijetí mezinárodní smlouvy TTIP mezi EU – USA, která dá amer.korporacím neomezenou moc nad zdroji ČR!   Ukažme, že nejsme stádo poslušných EU-ovcí, které následují svého pastýře Slávka do pekel dřív než bude příliš pozdě!!!

7.       Přestaňme podporovat a schvalovat války (bombardování Jugoslávie atd.)  

8.       Usilujme o odpolitizování veřejných médií, zejména ČT a Českého rozhlasu, které nejsou nezávislé a šíří lži a zamlčují fakta, která lze dohledat z nezávislých médií či zahraničního tisku


Nepřihlášený uživatel

#19

2016-02-03 16:30

bojím se o životy svých dětí a rodiny náš stát na nás sere

Nepřihlášený uživatel

#20

2016-02-03 16:34

začíná tu být nebezpečno bojim se o svoje dětí  pokud se to nevyřeší bude to jako na blízkém východě pouliční válka o přežití náš stát na to se.e a já nechci jen bezmocně přihlížet likvidaci mojí Rodné vlasti


Nepřihlášený uživatel

#21

2016-03-16 13:22

Sobotko, vylez už konečně ze zadnice EU a vrať se k hodnotám, které střeží Vyšegrádská skupina už od roku 1335! Každý přece ví, že ji založili králové Česka (Jan Lucemburský), Uherska (Karel I.) a Polska (Kazimir III.) a dohodli se na těsné spolupráci v politických či obchodních otázkách a na věčném přátelství. Tak spolupracuj už konečně s přítelem Orbánem! Makrelka není přítel českého národa!


Nepřihlášený uživatel

#22

2016-04-06 13:06

Nejvyšší čas aby tento bruselský přisluhovač zmizel z politického nebe české republiky neboť v žádném případě nehají zájmy občanů česka

Nepřihlášený uživatel

#23

2016-10-30 10:01

ZA VLASTIZRADU BY MĚL JÍT SEDĚT

Nepřihlášený uživatel

#24

2016-10-30 15:51

je to neschopnej čech a schopnej islamista
DANY

#25 Re:

2017-05-05 10:31

#5: Radek Leksa -  

 GL tohle může říct jedině omezený jedinec...