Petice na odvolání Premiera Bohuslava Sobotky a demisi vlády ČR

Ondra

/ #18

2016-01-30 19:32

Dost bylo neschopných loutek, politických šašků, zlodějů a submisivních premiérů, kteří nemají mandát prezentovat svůj čistě osobní názor a veřejně ho předkládat jako názor většiny obyvatel ČR!!!

Pár faktů ke Slávkovi: Slávek Sobotků napsal svojí diplomovou práci na téma: "Vývoj sociální demokracie v českých zemích" v rozsahu pouhých 52 stran. Nic proti, ale i bakalářské práce jsou mají více stran. Opomíjím strašidelně nesmyslné téma dipl. práce, která je úplně zbytečná, stejně jako její autor.   Ze studijní lavice se "lišák" Slávek vydal rovnou do politiky. Podotýkám, že Slávek v životě před příchodem do politiky nikde nikdy nepracoval (alespoň to není uvedeno v jeho CV). Je to člověk totálně bez pracovních zkušeností. Proto je Slávek absolutně odtržen od reálného života. I v průměrné firmě, kde se vyžaduje plynná znalost alespoň 1 cizího jazyka by trvdě narazil, nemluvě o velké konkurenci při výběr. řízeních.

Dnes se "vypracoval" v absolutně submisivního politika bez vlastního názoru, který si jen poslušně jezdí pro pokyny za Angelou. Slávek je tak šikovný, že si chytře "nakradl" pardon zneužil své politické náhrady a pořídil si za ně luxusní byt v Praze. Když je tak pro-imigračně naladěn, jak hlásá, pak by pro něj neměl být problém svůj byt nabídnout "chudáčkům muslimským ilegálům", které tak "evropsky vítá".  

Podporuje politické trafikaření, jeho geniální tah byl, vyměnit úspěšného ředitele do té doby ziskové ČSA a bez výběrového řízení místo něj dosadit jeho přihlouplého kamaráda Jardu Tvrdíka, který přivedl ČSA k bankrotu, ze kterého se roky nemůže vyhrabat. Luft Jarda selhal na plné čáře také i jako volební manažer ČSSD, která se dostala do mínusu. Jeho poslední trafika se jmenuje: "Hlavní manažer česko-čínských vztahů". To se máme na co těšit.  

Premiérův další kůň se jmenuje Milan Chovanec, další plzeňský rychlostudent, který vystudoval bakalářský titul za pouhý 1 rok! Opět se jedná o intelektuála, který se nedomluví žádným cizím jazykem ani s bruselským číšníkem. Tento člověk další politický omyl. Bohužel realitou je, že se stal ministrem vnitra, který neplní své základní povinnosti, odmítá uzavřít státní hranice, nechrání občany ČR a chce nás zahltit ilegálními imigranty.  

Pánbůh s námi, přátelé, do voleb je stále daleko. Pozvánka na únorovou demostraci v Praze 6.2.: https://www.youtube.com/watch?v=EqxUuGDjkKc  

1.       Usilujme o zfunkčnění občanského referenda, nenechte pár šašků ve vládě, aby rozhodovali za 10,5 mil. občanů ČR!  

2.       Usilujme o hmotnou a trestní zodpovědnost politiků, kteří prosazují jen své zájmy a zájmy ostatních zemí místo zájmu většiny občanů ČR!  

3.       Usilujme o přímou odvolatelnost politiků!  

4.       Usilujme o vystoupení z NATO, které se stalo útočnou organizací!  

5.       Usilujme o ukončení bruselského diktátu!  

6.       Zastavme plánované přijetí mezinárodní smlouvy TTIP mezi EU – USA, která dá amer.korporacím neomezenou moc nad zdroji ČR!   Ukažme, že nejsme stádo poslušných EU-ovcí, které následují svého pastýře Slávka do pekel dřív než bude příliš pozdě!!!

7.       Přestaňme podporovat a schvalovat války (bombardování Jugoslávie atd.)  

8.       Usilujme o odpolitizování veřejných médií, zejména ČT a Českého rozhlasu, které nejsou nezávislé a šíří lži a zamlčují fakta, která lze dohledat z nezávislých médií či zahraničního tisku