Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpořte Zoo Ústí nad Labem

spolužáci

#101 Re: Re: Re:

2015-10-29 09:19

#100: - Re: Re:  

 Jmenuji se Petr Kiebel, utírám slonům zadek, což je velmi záslužná práce, chodil jsem na 12.ZŠ Střekov, a islám přijímám, už na škole jsem byl postižen lehkou mozkovou disfunkcí, sníženým rozpoznávacím reflexem. A přísahám, že jsem petici nepodepsal, protože jsem ze zlodějské ústecké TOPky, my krademe jinak.

spolužáci

#102 Re: Re: Re: Re:

2015-10-29 09:41

#101: spolužáci - Re: Re: Re:  

 I  jako dítě jsi byl neoblíbený.

bábrlina

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-29 21:36

#88: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 ach jo, Marku, celou dobu nevíš, o čem mluvíš, máš info jen z jedné - té svojí- strany....


Nepřihlášený uživatel

#104 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-29 21:40

#102: spolužáci - Re: Re: Re: Re:  

 a jsi stále, i v dospělosti---

Kiebel

#105 Re: Re: Re: Re:

2015-10-29 22:12

#101: spolužáci - Re: Re: Re:  

 ...kdyz to tak ctu, tak to zni prima. Vsim tim jsem rad. Dekuji :) (a navrch bonus, ze nejakemu pitomcovi takhle lezim v zaludku. Velice prijemne zjisteni, hned je hezci den :)

spolužáci

#106 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-30 11:29

#105: Kiebel - Re: Re: Re: Re:  

 Stále stejný PÍTR, ty nám neležíš v žaludku ale u zadku.Vždy jsi vyčníval z řady a chodil jsi bonzovat a to ti i zůstalo.Jsi srab a prospěchář.

Marek Malý

#107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-30 18:00

#103: bábrlina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Paní či slečno bábrlino je to snad moje chyba, že zcela konkrétní a věcné informace/argumenty z té druhé strany zde a nejen zde jaksi chybí ? Já bych řek, že není a též, že ta absence faktů na straně proti-Bálkovského křídla, zejména tedy absence zcela konkrétních příkladů těch obecně formulovaných zdůvodnění té puč-petice tzv. nespokojených zaměstnanců ZOO, o čemsi vypovídá stejně tak, jak to jejich vesměs buranoidní až urážlivé vyjadřování ... Nechcete ten tristní informační stav alespoň trochu napravit ? Můžete to přinejhorším udělat i tak, že nesouhlasíte-li s něčím, co jsem zde napsal zkuste být  konkrétní a pokuste se svůj nesouhlas nějak racionálně zdůvodnit. 

bábrlinka

#108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-30 20:22

#107: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Když o celé věci víte prdlačku,jen to co Vám kdo donese, tak se tady k tomu nevyjadřujte.Fámy a lži to je to co tady hlásáte.Děláte si jenom ostudu.Pítr byl vždy hlupák,hlupák je a také zůstane.Nevím co to tady řešíte. Bálek byl odvolán a nějaká vaše petice to nezmění.Já kamarádovi,kamarád kamarádovi atd. a je z toho 1000 hlasů.Jak ubohé!!!!! A z toho 999 podepsaných Bálka ani nezná.

Marek Malý

#109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-30 22:22

#108: bábrlinka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

Velevážená bábrlinko, já se zde k oné kauze mohu vyjadřovat jak uznám za vhodné stejně jako Vy a domníváte-li se, že o celé věci vím prdlačku je to holt Váš názor a já o tom s Vámi nehodlám polemizovat. Z Vás zatím též nevypadla jediná relevantní konkrétní informace k věci, tudíž se na mne doufám nebudete zlobit, když si o Vás budu prozatím myslet totéž. Samozřejmě budu jen velmi mile překvapen a svůj názor si rád poopravím stanete-li se velmi ale velmi světlou výjimkou v rámci zde exhibujících anti-Bálkovců a podělíte se se mnou a ostatními případnými čtenáři o Váš, názor na tuto ZOO-kauzu a hlavně o ta zcela konkrétní fakta na jejichž základě jste si ten svůj názor vytvořila. Jinak velmi nerad se opakuji, ale pro smysluplnost našeho dialogu to zřejmě bude nezbytné, takže ještě jednou, nesouhlasíte-li s něčím, co jsem zde napsal zkuste být  laskavě konkrétní a pokuste se svůj nesouhlas nějak racionálně zdůvodnit. Též už jsem zde několikrát zmiňoval, že nebýt některých Vašich, vesměs anonymních,  „kolegů“/“kolegyň“ ani by mne nenapadlo sem psát nějaký komentář. Dále s triviálním faktem, že tato petice nic nezmění na tom, že byl pan Bálek odvolán souhlasím, přesto se domnívám, že je smysluplná. Jednak se díky této petici jasně ukázalo, že je celkem dost lidí, kteří měli potřebu se za pana Bálka alespoň takto symbolicky postavit a potažmo tím i vyjádřit svůj názor na celou tuhle další Ústeckou puč-akci. Dále asi i díky této petici měla tahle věc takový mediální ohlas a je jen dobře, že s ohledem na připravované výběrko, tento zájem médií neutuchá. Tak snad jsem Vám, byť třebas jen částečně, odpověděl i na tu Vaši otázku, co to tady řeším a věru by mne docela zajímalo, co si zde svými, zatím vcelku bezobsažnými, komentáři řešíte Vy …

 


Nepřihlášený uživatel

#110

2016-06-13 15:26

Bandu krkavců nezajímá co prospívá ZOO, ale jen co neohrozí a prospěje jejich dobře placené pozici.