Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9976 Re: Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2016-06-17 17:13


Nepřihlášený uživatel

#9977

2016-06-18 04:59

usa řidi černej muslim a homosexual barak husein obama 

 michel obamova je michael 


Nepřihlášený uživatel

#9978

2016-06-18 14:56

život muslimu sex drogy a islám 


Nepřihlášený uživatel

#9979 Blížící se brexit, vražda poslankyně, Švýcarsko proti EU a cvičení Anakonda. A video „Brexit“

2016-06-18 16:42

Blížící se brexit, vražda poslankyně, Švýcarsko proti EU a cvičení Anakonda. A video „Brexit“

V Británii dnes byla zavražděna Jo Coxová. Britská poslankyně zemřela poté, co ji v severoanglickém městě Birstall pobodal a postřelil útočník. Podle místní policie poslankyně v nemocnici podlehla vážným zraněním. Policisté na místě zadrželi jako pachatele 52letého muže. Coxová podporovala členství země v Evropské unii a stala terčem útoku po akci ve svém volebním okrsku.

Policie na základě svědectví z doby útoku vydala zprávu o tom, že útočník pokřikoval: „Britain first“ (Británie na prvním místě), napsal to server The Guardian s dodatkem, že jde zjevně o odkaz na pravicově vyhraněné politické strany. Podle Graema Howarda, který žije poblíž místa útoku, byly výkřiky tohoto hesla slyšet před útokem i po něm.

VICE-Blížící se brexit, vražda poslankyně, Švýcarsko proti EU a cvičení Anakonda. A video „Brexit“


Nepřihlášený uživatel

#9980 False flag za mobilizaci nerozhodnutých Britů proti Brexitu!

2016-06-18 16:45

Glad she’s gone? Jo Coxová byla „uspána“ Heparinem? Britové spekulují, co se stalo v nemocnici. False flag za mobilizaci nerozhodnutých Britů proti Brexitu! Na místě útoku probíhalo protiteroristické cvičení!

Smrt britské političky Jo Coxové, která včera zemřela poté, co jí lehce postřelil Thomas Mair, dvaapadesátiletý „zahradník“ (jako ze špatné britské detektivky, že vrahem je vždycky zahradník), se pomaluje schyluje k obrovskému skandálu. Na britské alternativě se nyní diskutuje jediná věc, úmrtí Jo Coxové v nemocnici a obrovské rozpory v mediálních zprávách o průběhu útoku. Rozpory jsou v informacích svědků a zprávách médií. Všechno začíná ukazovat na obrovský false flag, jehož cílem je mobilizovat nerozhodnuté britské voliče, kterých je stále 10% a při 7-procentním percentilu rozestupu podporovatelů Brexitu a Bremainu tak může tato skupina voličů jednoznačně rozhodnout. Pojďme si nyní projít rozpory a podivnosti celé kauzy útoku na Jo Coxovou.

VICE-Glad she’s gone? Jo Coxová byla „uspána“ Heparinem? Britové spekulují, co se stalo v nemocnici. False flag za mobilizaci nerozhodnutých Britů proti Brexitu! Na místě útoku probíhalo protiteroristické cvičení!

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

havloidi patři do blázince
Nepřihlášený uživatel

#9981

2016-06-19 06:36

toxoplasma gondii nemoc multikulturních levičáku a anarchistu 

 


Nepřihlášený uživatel

#9982 Re:

2016-06-19 07:40

kežby vzniklo misto evropske unie spojenectvi mezi evropou činou a ruskem přesněji eurasie 

 


Nepřihlášený uživatel

#9983 Výstaviště v Düsseldorfu zapálili zřejmě sami běženci, domnívá se německá policie

2016-06-19 09:35

Policie po požáru ubytovny v Düsseldorfu podle médií vyšetřuje šest běženců. Někteří hasiči předběžně vylučují útok zvenčí. Zraněno bylo 30 lidí. Až na dva záchranáře šlo o běžence. Jeden z běženců tvrdil novinářům, že ubytovnu zapálili migranti záměrně, údajně prý z frustrace. Hala zcela vyhořela. Část střechy se propadla, zbytek hrozí zřícením. Škodu hasiči prozatím odhadli na deset miliónů eur (270 miliónů korun).


Nepřihlášený uživatel

#9984

2016-06-19 11:01

Nedalo nám to nic dobrého, vše co bylo v tomto státě pro lidi, včetně práce je pryč.Máme tu jen žlutá pole a montovny za mrzský peníze.
z německá bude negrecko

#9985 Re:

2016-06-19 12:10

evropska unie je horši než třeti řiše eu je konglomerat negru 

 dnes do evropy přichazi černoši z odlišnou kulturou s jinym naboženstvim a zpusobem života aby vytlačily bilou populaci a nebo si ji podřidily jako otroky bez vlastnich práv pod pohružkou že nas budou černoši zabijet pak kdo je ve světě rasista negři do evropy nikdy nepatřily islám  právo šaría a jihad je rasismus proti bělochum              prorok černa pedofilni rasisticka huba my muže zežrat hovna z hajzlu 

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů

#9986 Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů

2016-06-19 18:45

 

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě. Obrázek nahoře z USA severovýchod vedoucí k tzv Frankenstorm je dokonalým příkladem. Řekni mi, ty jsou pravidelné proudové trasy, nevadí kondenzační.

 

Směšný...

 

Dávej si pozor na obloze pro sebe, nebo hledat "chemtrails", pokud je to pro vás novinka. Jets nikdy chrlil emise, které visí nad oblohou celé hodiny, pokud dělá nějaký letecké show senzaci nebo jsou nízko letící malá letadla rozstřikují plodin.

 

Dokonce i tehdy stezky rozptýlí mnohem dříve, než tyto concoctions navrženy tak, aby dělat jen to, co dělají - viset a rozprostřené - otravují vzduch, který dýcháme i životu živočichů a rostlin hlíny a znečišťují naše oceány, řek, jezer a pitnou vodu . (Jdi na CaliforniaSkyWatch.com další dokumentaci.)

 

Špinavou historie amerického experimentování - z vlastního lidu

Po první světové válce se Spojené státy šel na chemických zbraní flámu, produkovat miliony barelů yperitu a Lewisite.

Tisíce amerických vojáků byli vystaveni těmto chemickým látkám, aby se "testování účinnosti plynových masek a ochranný oděv". Veteráni správa odmítla ctít invalidní nároky z obětí těchto experimentů.

Armáda také nasazena hořčičný plyn proti anti-amerických demonstranty v Portoriku a na Filipínách v roce 1920 a 1930.

V roce 1931, Dr. Cornelius Rhoads , pak na základě smlouvy s Rockefellerova ústavu pro lékařský vyšetřování, zahájila své hrůzné experimenty Puerto Rico rakovina, nakazí desítky nic netušících osob s rakovinnými buňkami. Nejméně třináct z jeho obětí zemřelo v důsledku.

Rhoads šel na hlavě US Army divize biologických zbraních a sloužit na komise pro atomovou energii, kde dohlížel na experimenty radiace na tisíce amerických občanů.

V poznámek ke ministerstva obrany, Rhoads vyjádřil svůj názor, že Puerto Rican disidenti by mohla být "zmizet" s rozumným využitím zárodečných bomb.

VICE-Chemtrails postřiky na lidi experimenty

Chemtrails, letecký postřik, emise aerosolu

#9987 Chemtrails, letecký postřik, emise aerosolu

2016-06-19 18:51

Chemtrails, letecký postřik, emise aerosolu

cirry, mezi mnoha dalšími podmínkami.

Klimatické inženýři chtějí začít používat výrazy "albedo-zlepšení" a "Cloud zvýšení odrazivost" namísto geoinženýrství, protože lidé se probouzí k významu tohoto pojmu ...

VICE--Chemtrails postřiky na lidi experimenty vše o Chemtrails na obloze

Chemtrails, letecký postřik

#9988 Chemtrails, letecký postřik

2016-06-19 19:01


Nepřihlášený uživatel

#9989

2016-06-19 19:15

VIDEO: Neuvěřitelný projev Jo Coxové v britském parlamentu před její smrtí. Chtěla nové sankce proti Rusku, přijetí 3,000 syrských dětí do Británie a válečný tribunál pro Asada! [CZ Titulky]


Zavražděná britská politička Labour party Jo Coxová měla slibně našlápnutou kariéru, kterou odstartovala z neziskového sektoru. Po svých studiích na univerzitě v Cambridge, kde studovala společenské a politické vědy, začala pracovat v jedné z největších humanitárních neziskovek na světě, Oxfam. Jedná se o nadnárodní neziskovou organizaci, která působí v 18 zemích světa a funguje na principu frenčízu, podobně jako KFC nebo McDonald’s. Neziskovka čerpá většinu svých peněz od vlád zemí, kde Oxfam funguje, a také od OSN, zejména Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva. Dále přijímá peníze od světových vlád, ale nezveřejňuje své dárce,


Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".


VICE-VIDEO: Neuvěřitelný projev Jo Coxové v britském parlamentu před její smrtí. Chtěla nové sankce proti Rusku, přijetí 3,000 syrských dětí do Británie a válečný tribunál pro Asada! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#9990 Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-06-19 20:28

#9918: - Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů 

 Aniž bych chtěl srážet tragédii, která se stala, jednoduše konstatuji, že homosexualita je prostě a jednoduše deviace, přestože se to "nesmí" takto nazývat. To, že je homosexuální chování považováno za normální, nebylo lékařské, ale korektně-politické rozhodnutí. Není nic normálního na tom, když muž muži zasouvá úd do řitního otvoru, říkejte se co chcete, je to hodně divné, je to proti principu, který příroda stvořila.

FAKTA CO VÁM ČT TAJÍ O SMRTI JFK!!!!!VRAZDA NA OBJEDNÁVKU OD ROCKEFELLERA

#9991 FAKTA CO VÁM ČT TAJÍ O SMRTI JFK!!!!!VRAZDA NA OBJEDNÁVKU OD ROCKEFELLERA

2016-06-20 04:14

FAKTA CO VÁM ČT TAJÍ O SMRTI JFK!!!!!VRAZDA NA OBJEDNÁVKU OD ROCKEFELLERA

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-VŠE O ROCKEFELLER 

O ČEM SE MLČI

#9992 O ČEM SE MLČÍ

2016-06-20 04:20

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"


Nepřihlášený uživatel

#9993 Re: Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů

2016-06-20 07:14

#9990: - Re: Masakr na Floridě - dilema pravdoláskařů 

... anebo, když má ptáka v hubě !?


Nepřihlášený uživatel

#9994

2016-06-20 07:30

Proč nikde jediný protest muslimů proti jatkám na Evropanech v Paříži,Londýně,Madridu?

Jen farizejská prohlášení jejich politiků ke kterým se nepřidá jediný imám.

Ale v soukromí se tetelí radostí a bouchaj zátky. Pamatujete na záběry arabských ulic plné v amoku tančících muslimů po útocích 11.září 2001?To je islám ve své nahotě.

Plytkou multikulti propagandou nepolíbený

#9995 Re: Nevyvážený komentář - Václav Klaus ml.

2016-06-20 07:53

#9864: - Nevyvážený komentář - Václav Klaus ml. 

 Dnes není mediální manipulace, reprezentována především "nezávislou",  do morku kosti proamerickou ČT o nic horší než za dob komunismu. Intenzivní ideologický nátlak současného minstreamu je však mnohem nebezpečnější, než za oněch dob, neboť je mnohem sofistikovanější, propracovanější. Tehdy si lidé dobře uvědomovali, že stojí proti zlu, proti velkému nepříteli ohrožujícímu jejich svobodu, ale dnes pod rouškou liberalismu, demokracie a plurality jim to lidé a především všemožní pseudointelektuálové baští i s naviákem. Kauzy jako TV Prima, Samková, Konvička, Bathora apod. jen dokazují, že žádná demokracie v ČR nikdy nebyla, ale její iluzi se mocipánům povedlo nastolit vskutku bravurně.

spiknuti proti bohu a lidstvu

#9996 Re:

2016-06-20 08:47

#9994: -  takove množstvi naboženstvi a cirkvy je na světě  jen proto aby si lide neuvědomovali skutečnou pravdu jejich vlastni existence a bohu 

 co jineho očekavat od muslimu muslimové nikdy nebudou chtit žit v miru z nemuslimy tohle jim přikazuje korán a mohamed posel pedofilu dneska člověk nemuže věřit nikomu posledni dobou se zajmam o křestanstvi a zastavam nazor že nevěřim cirkvym ani lidem všechny cirkve ad už křestanske nebo nekřestanske ovladaji iluminati a islám chtěji iluminati použit na zničeni zapadni civilizace jedina cirkev  křestanu ktera muže byt prava je možna cirkev adventistu sedmeho dne ale u adventistu bych si take daval pozor cirkev adventistu sedmeho dne vytvořil baptisticky kazatel william miller ktery předpověděl konec světa na rok 1844 a nestalo se to takovy lide u mě nevzbuzuji duvěru a navic na videu na internetu jsem viděl jak hillery clintonova a george bush chvalijou cirkev adventistu sedmeho dne a takovy lide jako jsou oni sataniste těžko budou podporovat pravou křestanskou cirkev                                                                    všechny cirkve na světě ovladaji illuminati illuminati všem cirkvym daji 99 procent pravdy a 1 procento lži a to jim stači jak ovladat naboženstvi a cirkve stejně tak ovladaji svět skrze penize a banky to ale take neznamena že chci šiřit lži myslim že ježiš kristus existoval a  skutečně se obětoval za hřichy nas všech na světě bohužel ale nemužem věřit cirkvym ani lidem 


Nepřihlášený uživatel

#9997 Lidi, probuďte se, EU je zlo!!

2016-06-20 10:37

Ti, kteří bojují za větší začlenění ČR do EU a globálních struktur, jsou prachsprostými vlastizrádci, kteří se snaží podkopat poslední zbytky naší státní suverenity, národních tradic, naší identity, ve snaze ji naředit a poté revolučně změnit, vytvořit z Čechů pomocí bezbřehého liberalismu a multikulturalismu beztvarou uniformní masu. To, co nám sem Brusel násilím tlačí, je nový komunismus, další zrůdná utopická ideologie, která bude stát miliony životů a zcela zničí naši zemi, jakož i všechny ostatní evropské národy. Těmhle zrůdným myšlenkám je třeba říci zavčas NE!


Nepřihlášený uživatel

#9998 Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-20 13:35

#9924: - Re: Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Ti propagandisti v české televizi si zaslouží za vlastizradu a sloužení cizím velmocem provaz nic jiného a ještě si dovolí kritizovat primu za to, že privátní televize vysílá co se jí zlíbí. Absolutně žádná sebereflexe. Chybí mi slova.


Nepřihlášený uživatel

#9999 Re: Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-20 13:38

#9899: Karel - Re: Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Že ta vlajka vadí zrovna vám, kteří podporujete násilné odtržení Kosova od Srbska do rukou narkobaronů a teroristů z UČK.


Nepřihlášený uživatel

#10000 Re: Arménská genocida

2016-06-20 13:40

#9972: Tomáš Vališ - Arménská genocida 

 Atatürkova cesta do civilizace je zapomenuta a islámská Osmanská tradice opět nabírá na síle. Připravme Evropu na novou bitvu u Vídně po vzoru roku 1683!- Turecko se už k Evropě jasně vyjádřlo u Vídně roku 1683. Další argumenty netřeba.