Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Merkelová chce stejnou péči o běžence v celé EU
Aby od nás přidělený uprchlík neutíkal do Nemecka dostane 20 000 Kč ubytování a stravu. Kam jsme to dopracovali? Co ta minimální mzda, důchody atd.?
Co vy na to? Tohle je diktatura. Za chvíli EU rozhodne, že si je budete brát domů a živit!
Kdo v demokracii spí, probudí se v dikatuře. Goethe
Opět Merkelová
Frau Merkel chce rovné podmínky pro uprchlíky ve všech zemích EU!!!!!!!!
A důchodci jsou si v EU rovni??????
A děti mají všude v EU stejné možnosti??????
A pracující berou všude v EU stejně??????
A zdravotnictví je všude v EU stejné??????
A ....... mám toho dost!!!!!!!!!Ta ženská se asi zbláznila. Budeme muset skutečně do ulic, přeci ji nenecháme, aby si s náma vytírala ......!!!!!!!
My jsme malý stát, ale s obrovským duchovním potenciálem, který se právě zhmotňuje a zviditelňuje. Jsme schopní se stmelit v době krize. Ostatní státy nás podceňují. Podle horoskopu ČR to vláda neustojí, končí zamlžování, lži, vykrucování, končí doba kompromiců. Ustojí to ale prezident, který se lidem přiblíží.
Tomio Okamura
Re:
Zárukou bude pan Okamura! Prostě u toho referenda musí být osobně a dohlídnout na to, aby vše proběhlo tak, jak má!
Mám na mysli především sčítání!
1. V každé volební místnosti musí být kamera!
2. V každém městě musí někdo chodit a vybírat podpisy na papíry! Tak se bude vědět, kolik lidí je pro / proti.
3. Když vyjde v referendu NE a na papíře bude dostatek podpisů, tak se může podat odvolání
4. Pravda musí vyjít najevo.
Lidi státy EU tzv postkomunistické budou domovem všech migrantů. Tajný projekt s tím počíta do roku 2090. Tohle je jen začátek. Západ je postupně nažene na východ, kde začnou občanské války. Moslimé vyženou původní obyvatelstvo a západ se ubráni.
Ta Hyldegarda Merkl je pako a podle ni by sme se meli jako ridit?Pan Okamura ma muj hlas,hlavne aby to bylo k necemu platny uz se to rozjelo moc rychle
To si dělají prdel,jestli je pravda že uprchlící mají udajně dostávat 20 000 aby nechtěli do německa.Dělám v obchodě,a za 11 tisíc čistého se nadřu jako k... Už takhle mi stačí,jaký bordel dělají,neváží si darovaného jídla,zneuctívají všechny naše hodnoty .A ted ještě tohle? Kdo poůže našim dětem,které platí hypotéky,nedostávají porodné a žijí z ruky do huby? Proč nejde finanční pomoc k nim,do zemí se stejnou kulturou? Klobouk dolů před slováky
Okamžitě vystoupit z EU a zrušit politické strany!!!!!
Navrhuji SPD jakožto jediné straně důsledně hájící zájmy ČR celostátní řetězové protestní akce ve všech okresních městech republiky na podporu vypsání referenda o setrvání v řadách EU.
Pokud se opravdu nezvedne masa občanů a neřekne razantní dost, tato vláda v čele s Bruselslavem Sralbotkou nikdy na názor občanů své země nedá.
Musíme si uvědomit, že máme odpovědnost k našim předkům a dluh k našim dětem. A všem multi-kulti příznivcům vzkazuji:
"Máte-li tak rádi islámskou kultůru, tak vzhůru do Rijádu. A můžete si tam číst při ramadánu Pohádky tisíce a jedné noci.
Ráno jsem říkal ze to takhle dopadne a už je to tady. A teď mi řeknete kde se bude uprhlikovi žít lépe s 2000 euro v ČR nebo v Německu? já stojím nohama na zemi a vím ze EU k ničemu nepotrebuju.
Nevím co tam Merkelová ještě dělá, totálně ji hráblo ...Pryč z EU.
Polsko: prolhaná česká média opět mlčí.
Lžimédia, vytvářející v ČR matrixovou iluzi reality, už nás neinformují ani o dění v sousední zemi, se kterou máme druhé nejdelší společné hranice. Došlo i na střelbu gumovými projektily. Polsko není Súdán, kde pro nás může být vraždění tamních civilistů americkým drony poněkud vzdálené téma. Polsko je sousední spřátelená země a přesto naše média mlčí. Obrázky nespokojenosti a protestu proti Evropské Unii a globální vládě jsou cenzurovány vlastníky médií. Skutečnost, že se tyto informace neobjevují ani ve veřejnoprávních znamená, že ani tato nejsou nezávislá, ale plní politickou objednávku. Jaký je rozdíl mezi komunismem a evropským kolektivismem v otázce práva na vyvážené informace? Žádný.
Re:
Nemusím číst horoskop, abych viděla, co se tady děje. Hnus. Pohybuju se mezi samými sluníčkáři, povrchní lidé bez vlastního názoru. Paraziti společnosti. Připadám si jako ve špatném snu, ale je to bohužel realita.
Re:
Čekala jsem přesně, že nám budou zamlčovat a zatajovat, co se děje v Polsku. Pojďme do ulic!
| This discussion has been closed. |
PODPOŘTE I TUTO PETICI:
PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"