Podporu Maďarské vládě

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podporu Maďarské vládě

Jan

#1 Faktický nesmysl

2015-09-17 19:32

Vyjadřujete podpor státu, který s platností k 1.1. 2012 zanikl. Maďarsko tehdy osvíceně odstranilo ze svého názvu slovo republika. Oficiální název je pouze Maďarsko.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re: Faktický nesmysl

2015-09-17 19:42

#1: Jan - Faktický nesmysl 

 Děkuji za upozornění 

trololololololo

#3 Dohody

2015-09-18 06:57

A která země přestala dohody dodržovat jako první? 

zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/ madarsko-pozastavilo-azylovou-dohodu-nebude-prijimat-uprchliky-zpet-1202648


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-09-18 11:44

Je mou povinností chránit moje děti a následně vnoučata, proto nemohu jinak, než tuto petici podepsat. Ti, co nemíní tolerovat naší kultůru, naše podmínky, nemají v našem státě co hledat.

Nepřihlášený uživatel

#5

2015-09-18 20:38

Maďaři mají jako jedni z mála v Evropě rozum, jako jediní aktivně brání hranice Schengenu. Vyjadřuji jím tímto maďarské vládě plnou podporu a děkuji panu Orbánovi za vše, co v téhle věci dělá.

Support Hungary
Nepřihlášený uživatel

#6 Vyjadřuji plnou podporu maďarské vládě !!!

2015-09-19 10:07

Takto vypadají uprchlíci před válkou ?? Co si neváží ani maďarských humanitárních darů a zahazují je do koleiště ?? Tito potřebují azyl ???

Toto jsou naprosto jiní lidé. Jen počkejte co budete psát až tito imigranti nebudou soustředěni pouze u plotu, ale budou mít volný pohyb po celé EU.

Zde : maďarské hranice

Před tímhle, co sem ta megera Merkelová pozvala, Madaři Evropu brání !! 

Nekorektně

#7 OSN kritizuje Maďarsko v přístupu k migrantům! A kdy začne kritizovat chování migrantů?

2015-09-19 20:33

Za to, že se Maďarsko postavilo k imigrační situaci zodpovědně, ctí dohodu, ke které se zavázalo a brání hranici schengenského prostoru, je vystaveno na pranýř a stalo se tak žhavým kandidátem na největšího „xenofoba“ přinejmenším posledního desetiletí.

Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky kritizuje maďarský zásah proti agresivním migrantům. OSN je současně konsternována situací, kdy se Maďaři rozhodli neponechat své obyvatele napospas osudu a dovolili si postavit plot proti ilegálním běžencům. (… že by se Maďaři tak trochu inspirovali plotem mezi USA a Mexikem?) Tuto svoji „xenofobní aktivitu“ pak ještě dolaďují již zmíněnou ochranou hranic.

Maďarsko je poslední týdny zahlceno obrovským přílivem migrantů, kteří se chtějí přes tuto, pro ně ekonomicky nezajímavou, zem dostat do vysněného Německa. Přestože Maďaři stavějí plot a snaží se v rámci možností minimalizovat možná bezpečnostní rizika, současně migrantům nabídli štědrou pomocnou ruku. Část Maďarska se proměnila v uprchlický tábor, kde působily nejen charitativní organizace, ale i lidé z Maďarska či jiných zemí, aby pomohli příchozím migrantům. Proměnila se v centrum pomoci, kde v mezičekání na vlaky a autobusy na západ rozdávali dobrovolníci jídlo, pití, ošacení, spotřební předměty apod. …

A z tranzitních zemí se tak stávají pouze přestupní stanice zprostředkovávající servis. Jako když si na dlouhé cestě k moři odskočíte někde na odpočívadle na zdravotní přestávku. Země na jedno použití….. Země, které mají vůči průchozím migrantům zřejmě jen samé povinnosti, ale žádná práva. Země, od kterých se smí jen brát….. a pak se ještě mohou v „lepších“ zemích pomlouvat.

Přijde vám to spravedlivé? Maďarsko a jeho lidé se v této zátěžové situaci ocitají už dlouhé týdny. Události z tohoto týdne však poukázaly zejména na jednu skutečnost. A sice jak se můžou chovat mnozí migranti a jak by se neměly chovat ozbrojené složky státu, na jehož území migranti „vstupují“ (pokud se ještě dá použít tento umírněný termín). Zapalování čehokoliv, co zrovna přijde pod ruku, surové házení kamenů, železných tyčí, lahví a jiných předmětů po lidech, dělání neskutečného nepořádku a konečně házení vlastních dětí! je zřejmě omluvitelné, neboť jakmile je někdo uprchlík, začíná zřejmě požívat jiného statusu něž běžný občan. Naopak ti, kteří se rozhodnou proti takovému jednání zakročit a bránit hranice, své lidi, své životy a použít krajní prostředky, jsou vnímáni jako odsouzeníhodní agresoři, vůči kterým musí zaujmout kritické stanovisko nejeden světový politik.

Kritizuje-li kdokoliv z mocných tohoto světa zákrok maďarské policie, která použila vůči agresorům slzný plyn a jiné prostředky, bylo by jistě spravedlivé zaujmout rovněž stanovisko k těm migrantům, kteří se chovají slušně řečeno barbarsky a zejména pak k těm, kteří se nezdráhají v rámci vydírání zneužívat své vlastní děti. Pokud utíkají rodiče s dětmi před válkou nebo jiným nebezpečím (nebo jen za lepším životem), předpokládáme, že takto riskují zejména kvůli svým dětem, aby je uchránili a zejména pro ně zajistili lepší budoucnost. Tak jak je možné, že se mnozí rodiče neštítí dělat něco tak odporného jako vyhrožovat, že svým dětem ublíží, pokud nebudou vpuštěni na území daného státu nedostanou azyl apod., strkat jimi skrz žiletkové ploty, natož s nimi házet? Je to pro mě něco naprosto neuvěřitelného a neakceptovatelného za jakékoliv mezní situace.

Podle psychologů prý tito nešťastní uprchlíci používají své děti jako zbraň proti nenávisti. Ploty, žiletkové dráty či kordony ozbrojených složek prý představují pro migranty nenávist. Jak jsou ale těmito lidmi pak vnímány jejich vlastní děti? Opravdu jen jako zbraň? Proč tedy OSN a zejména pak UNICEF není šokováno tím, jak někteří migranti zneužívají své děti a používají je nejen jako prostředek na cestě za lepším, ale současně jako zbraň?!

Zvláštní přístup – jedna strana může dělat cokoliv, ale budeme ji omlouvat, neboť jedná pod vlivem silných emocí (viz terminus technicus – frustrovaní mladíci), naopak druhé straně, která se brání a přestože je rovněž vystavena silnému tlaku a strachu, nelze emoční vypětí přičíst přinejmenším jako polehčující okolnost. Karty jsou rozdány. Už víme, kdo je vždycky ten špatný a kdo je vždycky ten dobrý.


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: OSN kritizuje Maďarsko v přístupu k migrantům! A kdy začne kritizovat chování migrantů?

2015-09-20 08:31

#7: Nekorektně - OSN kritizuje Maďarsko v přístupu k migrantům! A kdy začne kritizovat chování migrantů? 

 OSN? Ta ať se jde bodnout! Kde byla, když teroristé vystříleli Charlie Hebdo? Kde byla, když imigranti týden rabovali francouzské, ale i britské či švédské ulice? Jak se vyjádřila k teroru, který páchají opičáci v jižní Itálii, kozomrdi na Kosu nebo Lesbosu? Nijak? Tak ať teď ty mrdky drží hubu a krok!!


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-09-20 18:37

Právě jsem se vrátil z Madarska a záběry naší televize jsou odlišné. To je regulérní válka o uzemí. Přeji vše nej Madarum v jejich práci.


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-09-21 12:51

To co dělají Maďaři měla EU už dávno udělat v Řecku, nebo snad doufají, že ten příliv ustane. Vždyť ještě ani pořádně nezačal, jen co jim tam příbuzní, kteří se tu už usadili pošlou peníze z kapesného, přijdou další vlny.


Nepřihlášený uživatel

#11 Orbánův proslov v parlamentu

2015-09-21 12:59

"Čelíme masovému stěhování národů a invazi. Z Iráku, Sýrie, Afghánistánu a Libye mohou přijít milióny lidí. Evropa nechává dveře dokořán a ještě posílá pozvánky. Evropa je bohatá a slabá. To je nejhorší kombinace. Potřebujeme silnější Evropu, která dokáže ochránit vlastní hranice. Jedním z hlavních výdobytků Evropy byl přitom volný pohyb osob a zboží. Měli bychom vytvořit uprchlické tábory mimo Evropskou unii. Pomozme těm státům, kde je několik miliónů uprchlíků, kteří utíkají před válkou. Brusel považuje za uprchlíka i toho, kdo je nelegálním ekonomickým přistěhovalcem. Krátkozraká evropská politika se obrátila proti vůli Evropanů. Nemůžeme dát práci všem. A vůbec není jisté, že chtějí pracovat. Evropa požaduje od půl miliardy občanů dodržování zákonů, ale nedokáže donutit migranty ani k tomu, aby se registrovali."


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-09-21 19:25

Madari maji sympatie vsech slusnych a rozumnych lidi, jejich mezinarodni prestiz sakra vzrostla. Slunickari neslunickari, Budapest jde proste nahoru


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Orbánův proslov v parlamentu

2015-09-23 08:10

#11: - Orbánův proslov v parlamentu 

Viktor Orbán je neuvěřitelný člověk, hluboce se před ním skláním!


Nepřihlášený uživatel

#14

2015-09-23 10:41

Maďaři a tedy jejich vedení jsou snad jediný národ v Evropě, který se v nastalé situaci s tzv. migranty orientuje a dělá rozumná, účinná a rychlá opatření.... mají můj obdiv a dík. Myslím že by mohl Viktor Orbán brzy nahradit pomateného kačera Donalda Tuska.


Nepřihlášený uživatel

#15

2015-09-23 14:07

To mi připomnělo oprášit jeden starý vtip: „Prosím vás, pane. Když poběžím přes vaši louku, stihnu v Budapešt Keleti v 15:30 vlak do Německa?“ „Ano a pokud potkáte Orbánovy milice, stihnete možná i ten v 13:30.


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-09-23 22:33

Jedině Maďaři se chovají zodpovědně a dodržují závazky na ochranu hranic Schengenu. Ostatní státy porušují daná pravidla a na vlně naivního pseudohumanismu ohrožují nestabilitou a nebezpečím potenciálního nebezpečí celou Evropu.


Nepřihlášený uživatel

#17

2015-09-24 20:41

Závidím Maďarům, že mají vládu, která se je snaží chránit. Musí být úžasné, když jsou obyčejní lidé ve shodě se svojí vládou. Samozřejmě mimo určitého procenta pomatených sluníčkářů.

Hryl

#18

2015-09-25 13:50

Je staletým historickým údělem Maďarů bránit Evropu před muslimskou invazí. Fandím Maďarům a jsou mi sympatičtí, že se nikdy v historii nepodělali před ničím a nikým. Teddy ani před Osmany, ani před Habsburky, Stalinisty a dnes před příkazy poskoků USA v Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-09-26 12:54

Maďaři, o kterých bych to teda nečekal tvrdě hájí hranice a svébytnost své země, je vidět, že mají v čele někoho, komu není vlastní země cizí a kdo se nebude mít strach po odchodu z politiky podívat do očí lidem, kteří mu tak věřili....u nás se zatím dlouze a naprázdno mele pantem, lže veřejnosti nakvadrát a plácají se kydy o počtu uprchlíků, pokud jich přjmeme 15 000 gratuluji panu Dientsbierovi k malé rodinné oslavě na jeho pozemku a ve vší palbě do důchodu imigračních krasavců na jeho náklady.....


Nepřihlášený uživatel

#20

2015-09-30 20:48

Na maďarských hranicích útočí lidská sběř na policisty, kteří hájí území vlastního státu. Jakožto vzorní rodiče vezmou tito dárečkové své dvě malé děti a hodí je přes plot. Pochopitelně je obě vážně zraní. Dovedete takové chování pochopit? Já teda ne.

PEGIDA

#21

2015-10-09 23:54

je třeba pochopit, že Maďaři nehájí primárně své hranice, oni brání hranici celé EU!


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: OSN kritizuje Maďarsko v přístupu k migrantům! A kdy začne kritizovat chování migrantů?

2015-10-11 20:04

#7: Nekorektně - OSN kritizuje Maďarsko v přístupu k migrantům! A kdy začne kritizovat chování migrantů? 

 OSN je predrazeny nesmysl vyuzivany a zneuzivany po dlouha desetileti levicaky a jinou sebrankou, kez by to nekdo dokazal zrusit! Dokazali to sestavit, kez by to dokazali i zborit, vcera bylo pozde.


Nepřihlášený uživatel

#23

2015-10-14 08:44

On ten Schengen v podstate totalne selhal. A jediny kdo se snazi podle jeho pravidel fungovat - Madari - je dehonestovan. Jo ohanet se ,,svobodou,, volneho cestovani, to by JIM slo. Ale dodrzovat pravidla ochrany vnejsich hranic,tak to neee. Politici EU jsou jen kaspari bez odpovednosti - jsou tam jen pro prachy. A nikdo me nepresvedci o opaku. Howgh.

Realista

#24

2015-10-22 18:51

Stejně prdel jak všude v novinách se na Maďary nadává že jsou nelidští, bezcitní a kdo ví co a sami Němci "hrdě" odmítájí prodávát žiletkový drát na ochranu hranic, ale už si nikdo neuvědomí, že oni Maďarsko jako okrajovej stát Schengenu hranici chránit musí.


Nepřihlášený uživatel

#25

2015-11-05 18:37

Jedsiní Maďaři začali neco dělat. Zástupci zkostnatělé Evropy se jen schází a vymejšlí blbosti jako jsou kóty a komu zaplatí. Myslel jsem si, že jen naši politici jen kafraj a nic nedělají, ale on je toho celý Brusel. Začínám mít z toho pocit, že to všechno jede podle nějakého zcénáře. POmalá reakce Evropy, nastalá destabilizace a náhlá pomoc od Velkého bratra, zcela velice zištná. Proč asi amíci najednou projížděj Evropou? Tohle není náhoda.