Podporu Maďarské vládě

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podporu Maďarské vládě


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-12-10 09:51

Viktor Orbán se po pařížském teroristickém útoku vyjadřoval v rozhovoru pro online magazín Politico k současné situaci. Považuje za prvořadé ochránit hranice a kontrolovat toho, kdo vstupuje. Jen tak je možné zachránit Schengen.

Nato a EU se nachází ve "válce s islamisty" a proto je logické, že se k migrantům připojí i nepřátelští bojovníci, kteří představují ohrožení pro naší bezpečnost, jelikož nevíme, kdo jsou. 

Je skutečností, že všichni teroristé jsou vlastně migranti. Otázkou je jen, kdy se do EU přistěhovali. Vidím ohromné logické propojení mezi terorem a imigrací muslimů do Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#27

2016-02-26 11:56

Předseda maďarského pralamentu Lászlo Kövér Právu řekl, že se Evropa dostala na práh rozpadu. Migrační krize posílila spolupráci mezi zeměmi Visegrádské čtyřky. Tu považuji za velmi důležitou a strategickou, kterou je třeba udržet a zintenzivnit. Společnou visegrádskou ochranu srbsko-maďarských hranic mohu označit za příjemné překvapení. L. Kövér je zřejmě moudrý politik. Já si navíc myslím, že Visegrad bude základ nové Evropy. Merkel to pos..ala. Kdyby se totiž EU chovala podobně jak uvažuje Maďarsko, Polsko a spol., vyšla by posílena. Merkel si však vybrala rozpad a chaos.


Nepřihlášený uživatel

#28

2016-02-27 14:07

Maďaři mají pravdu. Od samého začátku.


Nepřihlášený uživatel

#29

2016-03-16 12:20

Premiér Orbán, kterého evropští vlastizrádci tak nenávidí, dělá to, k čemu se zavázal přísahou. Hájí zájmy lidu, který jej zvolil. A ta první otázka je jenom správná. Je mi jenom líto, že mezi Čechy na vedoucích místech, kromě prezidenta Zemana nenacházím osobnosti, které by jednaly v zájmu českého národa a jednoznačně odmítly diktát bruselských vepřových hlav. Ve věci ilegálních vetřelců z islámských zemí i mnoha dalších.


Nepřihlášený uživatel

#30 Orbán: Evropa není svobodná

2016-09-14 09:33

Maďarský premiér Viktor Orbán v souvislosti s migrační krizí upozornil na to, že Evropa není svobodná. „Svoboda začíná vyslovením pravdy. V Evropě je nyní zakázáno říkat pravdu,“ uvedl Orbán v úterý při slavnostním projevu u příležitosti 168. výročí protihabsburské revoluce 1848.

„Je zakázáno říct, že Evropu ohrožuje stěhování národů, že imigrace přináší zločinnost a teror. Je zakázáno říct, že to vše se neděje náhodou, ale na základě dopředu naplánované a dobře řízené akce,“ uvedl předseda maďarské vlády před slavnostně vyzdobenou budovou Maďarského národního muzea v Budapešti.

„V Bruselu nyní pracují na tom, aby k nám co nejrychleji dopravili tyto cizince. Nedovolíme, aby bandy pořádaly lov na naše ženy a dívky,“ dodal.

Orbán konstatoval, že národy Evropy postupně zjišťují, že ve hře je jejich budoucnost. „Přišel čas, abychom zachránili budoucnost Evropy. Všechny evropské národy proto vyzýváme k jednotě,“ uvedl maďarský premiér. Orbán ukončil svůj projev částí básně revolučního básníka Sándora Petőfiho: „Budeme otroky, nebo svobodnými lidmi? To je otázka, vyberte si!“

Nedaleko muzea se shromáždilo několik desítek odpůrců současné maďarské vlády. V průběhu Orbánova projevu skandovali hesla „Diktátor“, „Vlastizrádce“ a premiérovi ukazovali červené karty. Koukám, že se i v Budapešti rozdávaly červené karty dle not z US embassy.


Nepřihlášený uživatel

#31

2016-10-05 09:15

Pan Orbán je skutečný muž činu. Závidím Maďarům takového premiéra. To náš poslušný bruselský kašpárek Bohoušek by nikdy takového gesta jako je referendum o kvotách nebyl schopen. To by mu pak Merklová vyhubovala, jejímu poslušnýmu pejsánkovi. Nechápu, proč země V4 nepostupují proti totalitním praktikám Bruselu společně, po čase by se k nám mohlo přidat Rakousko, popř. Slovinsko, Chprvatsko, Rumunsko, Bulharsko a pobaltské státy. To už je blok, který nejde tak snadno přehlasovat a mohl by tak dát podobu nové, pragmatičtější imigrační politice založené na obraně vlastních hodnot a tradic. Jenom by náš zákeřný Bohouš nesměl užší spolupráci s V4 slabošsky sabotovat. V jednotě je síla, společně proti bruselskému zlu!