Nenechme si zrušit Dům dětí Junior

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nenechme si zrušit Dům dětí Junior


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-06-05 06:28

Je to otřesné, DDm známe řadu let, a máme s ním jen ty nejlepší zkušenosti, v době, kdy jsme děti neměli, a i po té, práce paní Mirky Kadlečkové, všech externistů, kteří se o naše děti na lyžařských výletech starali rok co rok, jak o vlastní a s maximálním nasazením by byla ukázkou pro všechny co jen sedí u kulatého stolu a vymýšlí kraviny. Děti Junior potřebují, dělají pro ně takové množství zájmové činnosti, kterou v jiných městech a daleko menších májí běžně. Je to ostuda pro tak velké město. Vy tam na radnici proberte se nebo snad nemáte děti ?

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-06-05 12:31

Kazda chvile, kterou deti smysluplne stravi pod vedenim zkuseneho pedagoga usnadni jemu i okoli dospivani i dospelost. Ne kazde dite se narodi odpovednym a milujicim rodicum...
Eva Skalníková

#3

2015-06-05 18:46

Moc děkuji za možnost nechat vést děti zkušenými pedagogy a milými a pohodovými lidmi, s jakými jsem se doposud v Junioru setkala!!!!! Jde zřejmě opět o aroganci úřední moci, popř. vyšší zájmy, kterým volnočasové aktivity ratolestí evidentně nemohou konkurovat. Lidé zodpovědní za nastalou situaci by se měli stydět!


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-06-06 06:01

Vzpamatujte se, politici. Prestante myslet na svoje konta a zkuste projednou udelat neco pro deti.


Nepřihlášený uživatel

#5

2015-06-07 12:42

Největší číčovina, která mohla napadnout naše radní a zástupce. !!!!!!!
Radka
Nepřihlášený uživatel

#6

2015-06-08 04:37

Proč vždycky musí skončit něco co funguje už několik let bez problémů?

S Juniorem jsem jezdila já i moje děti 13 let na tábor, vše vždycky fungovalo na 100 %.

To se nenajde způsob jak tento arogantní čin radnice zastavit?

Za vším hledejme peníze, budova v centru, na lukrativním pozemku, kdo asi se tím napakoval?


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-06-11 05:34

Pracovala jsem v Junioru od 1988, kdy otevírali něco pro děti. do roku 2007 A fungovalo to. Teď to zruší o bude se otevírat něco pro někoho, nebo se bude bourat , pro někoho, ale nikdo neví proč a pro koho. To si myslím , že si to ani děti , ani rodiče a zaměstnanci , kteří tam dal i kus svého života nezaslouží. Že by to zase bylo něco za něco ? Ale pro koho .Pro děti určitě ne.

Nepřihlášený uživatel

#8

2015-06-18 07:32

Až donedávna jsme bydleli pár metrů od Juniora. Pro nás byl záchytným ostrůvkem v moři smogu, hluku, dopravní hysterie, promiňte, ale nelze nezmínit - i mezi poposedávajícími bezdomovci a pochybnými  existencemi. Tak a teď tu není nic, nic pro naše děti, o které jde především, že páni politici....., žádný parčík, možnost sportovního vyžití, relaxace, bezpečné, podnětné prostředí rozvíjející budoucí daňové poplatníky.....nic....zrušeno bez náhrady.....Prosím to rozmístění do jiných, okrajových městských částí ani nezmiňujte..... Zklamání, z toho, že s občanem, voličem, nikdo nemluví, když už nás nepotřebují, o děti se nikdo  nezajímá se, nesnaží že....., zklamání, že na nás opravdu ti nahoře kašlou..... Drahé prezentace městské části formou měsíčníku na lesklém papíře, o Junioru ani zmínka.....