Nenechme si zrušit Dům dětí Junior
Moc děkuji za možnost nechat vést děti zkušenými pedagogy a milými a pohodovými lidmi, s jakými jsem se doposud v Junioru setkala!!!!! Jde zřejmě opět o aroganci úřední moci, popř. vyšší zájmy, kterým volnočasové aktivity ratolestí evidentně nemohou konkurovat. Lidé zodpovědní za nastalou situaci by se měli stydět!
Vzpamatujte se, politici. Prestante myslet na svoje konta a zkuste projednou udelat neco pro deti.
Proč vždycky musí skončit něco co funguje už několik let bez problémů?
S Juniorem jsem jezdila já i moje děti 13 let na tábor, vše vždycky fungovalo na 100 %.
To se nenajde způsob jak tento arogantní čin radnice zastavit?
Za vším hledejme peníze, budova v centru, na lukrativním pozemku, kdo asi se tím napakoval?
Až donedávna jsme bydleli pár metrů od Juniora. Pro nás byl záchytným ostrůvkem v moři smogu, hluku, dopravní hysterie, promiňte, ale nelze nezmínit - i mezi poposedávajícími bezdomovci a pochybnými existencemi. Tak a teď tu není nic, nic pro naše děti, o které jde především, že páni politici....., žádný parčík, možnost sportovního vyžití, relaxace, bezpečné, podnětné prostředí rozvíjející budoucí daňové poplatníky.....nic....zrušeno bez náhrady.....Prosím to rozmístění do jiných, okrajových městských částí ani nezmiňujte..... Zklamání, z toho, že s občanem, voličem, nikdo nemluví, když už nás nepotřebují, o děti se nikdo nezajímá se, nesnaží že....., zklamání, že na nás opravdu ti nahoře kašlou..... Drahé prezentace městské části formou měsíčníku na lesklém papíře, o Junioru ani zmínka.....
| This discussion has been closed. |