Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira
Podepyšu to
Jmenuju se Standa Vaculik a mám zrovna vicháuski z blázynca. Tak to du podepsat.
Taki to podepyšu
Svrby mně pyča a zrovna sem si ju poškrabala. Ale to nevaďy. Su syce blba jak pyča ale já to podepyšu. Matějka mně za to pyču poškrabe a možná ajy něco vyc.
Re: Re: Re: Re: Re:
A když se vměšuje Rusácko do záležitostí Ukrajiny, to shledáváte vy bolševici v pořádku?
Re: Re: Re: Re:
Jako OPRAVDOVÝ A JEDINÝ autor této petice nebudu již reagovat na nezdvořáky, kteří se ani neumí podepsat. Tak vzdělaného člověka jako jsem já, to není hodno.
Re:
Je to nějaký zakomplexovaný zauhrovaný ubožáček, co si myslí, že Rusové mohou za všechny jeho problémy, tak se vzhlédl v USA ...
RERERERERESERE
Jako OPRAVDOVÝ A JEDINÝ mezi blbečki, kterí se k tomu veřejně hlásí a dává na odiv svojy ubohost a nevzďelanost odcházím do prdele a taky na smeťyšťe ďejyn. Du se ožrat s prasetem na hradě....
Zkuste to vy, co jste tuto petici podepsali, říci květinou.
Mi co zme to podepsaly
Nemožeme to řyct kvjeťynou. . Tak smradlavy kvjěťyny nemáme.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
neshledávám, asi se neptáte mne, portože nejsem bolševik. Ale když se teda vměšuje rus do ukrajiny, je v pořádku aby se USA vměšovali do ČR? kde to má logiku?
Re: Re: Re: Re: Re:
#257: Pavel Matějka - Re: Re: Re: Re:
To není hodno nebo hovno?
Re:
takovyhle nazor muze rikat Milošovi u piva v hospode, ale ne jako velvyslanec prezidentovi v jeho zemi a v teto dobe. To je prece kazdemu jasne,ze existuji kodexy.Tohle je jasny signal toho, co USA delaji porad a kazdemu. Nerespektuji nikoho a vykladaji to jako demokracii a svobodu projevu.
omluva od Johny
Jsyem blbej a to co jsem před chvylou napsal jsem napsal z klecovyho luška v blázincu. Tak mňě neberte vážňe. Já hloupje kecám furt. Omlóvám se.
A do emigrace tě poslala StB?
Já ti teda poradím! Pro tebe je jak vyšité táhnout do Ruska. To bude nejlepší protijed na toho Obamu! Táhni třeba na osvobozený Krym. Nebo jinam, hlavně vem s sebou "Přítele Ruska" Vyvadila, soudruhy z KSČM a všechny slabododuchy, co se tu podepsali v čele s Matějkou.
Re: Re:
Tohle je země Kundoše z Emana? Ale no tak, váš prasident brzy zmizí v propadlišti dějin a za ním potáhnete všichni vy bolševici a neobolševici i se všema kremrolema. Podívej se, jaká "inteligence" ho podporuje. Polovina z vás ani není schopna napsat větu alespoň bez jedné pravopisné chyby (což vzácně není tvůj případ)
Re: Re: Re:
Kazdy kdo v USA zil,zije se ale pod vase nazory nepodepise...sam vite proc. Porad je to nejlepsi misto k zivotu a s ceskou byrokracii,korupci apod,nema nic spolecneho. Zivot v USA oproti Evrope je mnohem jednodussi,V CR je obtiznejsi byt uspesny, tezky start up,slozite rozjizdet podnikani atd. Kdo chce a trosku se snazi,je v pohode.
USA je obrovska zeme a jeji obraz neni tak jednotvarny,jak se lici.
A ted do me...
Páchnoucí a nesmírně hnusná hmota na Hradě
Protestuji proti návštěvě novodobého Hitlera. S takovým se slušný člověk nesetká. Stydím se za hnusného multibradového Ovara, kterého se někteří nesvéprávní a debilní obyvatelé nestydí nazývat prezidentem. Není to žádný prezident, je to nemorální, ožralé a dementní prase. Teď se omlouvám praseti, to je na rozdíl od té nepopsatelné a hnusně páchnoucí hmoty sedící na Hradě alespoň užitečné a inteligentní.
Pavle, co to povídáte?
#257: Pavel Matějka - Re: Re: Re: Re:
Jediný a právoplatný autor petice jsem já a pouze já nebudu odpovídat na nezdvořáky. Tak sdělaného člověka, jako jste vy, asi není hodno mluvit pravdu, že?
| This discussion has been closed. |