Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira
Re: Re:
Je velice jednoduche napsat blb , horsi je ale dkazat sve tvrzeni coz tezko muzete, ze inteligente...
Re: Re: Re: Re:
NE , tato petice je o americke drzosti a vmnesovani se do veci suverenniho statu, stat ,ktery si toto nechal libit se nedockal niceho dobreho a prikladu je nad 200. Tak se , prosim probudte a zacnete myslet SVYM mozkem , jestli ho uz nemate uplne proplachnuty.....
Re:
Stačí napsat jenom Rusko a amerikanofilové podléhají hysterii a panice, viz. Zemanova cesta do Moskvy. Přitom dezinformace mainstreamové zpravodajské žumpy pokládají za svaté.
Když vidím toho trollujícího ubožáka s IQ houpacího koně, co řádí v podpisech a snaží se za každou cenu znevěrohodnit tuhle petici, zjišťuji, jací jsou zastánci USA primitivní hlupáci a podlé svině, které nejsou schopny férové hry a zmůžou se jen na podobné zákeřné dětinskosti. Přáním takových se máme vČR podřídit?
Budete viset!!!!!
Kdo tuto petici nepodepíše, půjde okamžitě na šibenici až se režim otočí. Republiku si rozvracet nedáme!'
Budete viset!!!!!
Kdo tuto ptici nepodepíše ten pujde viset hned jak se režim obráti. Republyku si rozvrycet nedáme.
Toto není žádná petice, toto je pouze seznam blbečků, kteří se zaprodali kremelské fašistické juntě
Re:
Taky žasnu, kam až se ti ubožáci dokážou v rámci boje za tu svou jedinou správnou "demokracii" snížit. Fuj to je ale póvl.
A´t žije Stalin, Putin a RUSKO!!!!
Re:
Fašistická junta vládne v Kyjevě a seznam blbečků, kteří se jí zaprodali, najdete na protipetici, tak tady laskavě neplácejte blbosti.
to je mi líto, že máš tak ubohý a omezený život, že jsi nic nezažil, jestli chceš, tak tě pohladím, chorný nešťastníku :(
Vážený anonyme, co se neumí ani podepsat, nepoučujte mě, moc dobře vím, s jakým cílem jsem tuto petici zakládal
Jsem blbej
Prozradím vám proč jsem tuto petycy zakládal. Jsem debilní a blbej, ale ještě to o mne každej nevy. Tak jsem se rozhodl mojy blbost a debylytu masovje zveřejňyt ať o mňe jako o debilovy už ňygdy a ňygde a nygdo nepochibuje.
nevím proč mne slovně napadáte, udělal jsem vám snad něco? Kazím vám nějaké plány, tím že zde zveřejňuji moje zkušenosti s nynějším životem v USA? Byl jsem zvědavý o co jde v této petici a dále pak co zde lidé píší za názory a po přečtení jsem se rozhodl podělit o mou zkušenost, petici jsem nepodepsal a nikomu nenadával, tak nechápu váš záchvat. Jediné jak si to umím vysvětlit je, že vám někdo bortí sen o čistě bílém západu, ale ta realita je prostě jiná a není to mou vinnou, já v USA nevládnu, já tam jen žil, chcete abych si to nechal pro sebe? Ale to je pak umlčování, které bylo vlastní hlavně komoušům, jste takový člověk? Asi jo, jen s tím rozdílem, že vzhlížíte k USA a obdivujete je, proč asi, protože se chovají tak jak je vám vlastní, tak jak předvádíte zde na diskusi, že vrána k vráně sedá není jen výmysl.
Re: No hlavně že Re:
stejně to je podepsaný úplnými nesmysly a každý desátý je stejně pavel matějka - takže je jim to k prdu
Re: Budete viset!!!!!
podepsáno sedmkrát pro jistotu a pro štěstí
Re: Jsem blbej
#239: Pavel Matějka - Jsem blbej
ale podepsal semse stokrát, takže je to platný
Re: falešné podpisy
#220: Julie Fučíková - falešné podpisy
Soudružko, a není to vlastně jedno, jestli to podepisuje nějaká komunistická zdechlina skoro už v márnici nebo její soudruzi, kteří ji už předešli do komunistického ráje? I soudružka Marta prdelatá má právo protestovat! Komunisté, živí i mrtví, spojte se! Nakonec, také soudruh Lenin žije, Lenin je v Ječný!
Re:
nechci tady mynáře a neledlého, prezidentské poradce, placené ruskem, kteří mluví do vnitřních záležitostí země - jménem ruska - nechci tady prezidenta, který slouží nepřátelskému rusku a schází se na hradě s kgbáky - že vám vadí - že někdo řekne, že je něco delikátní a nevadí, že zeman tahá na hrad kgbáky...
tak my vykopeme amíky, vy KGBáky, nikdo nebude nikoho chránit a pak bude konečně dobře, já jsem pro, co vy? Protože takhle jak to je, to je hrozný
Re: Re: 9.5.2010
Díky za pravdivý příspěvek!! Přesně takto mi to vyprávěli děda s babičkou. Rusáci byli ( a jsou ) pěkná sebranka!! Držme se od nich daleko, daleko!!!!!
Re: Re: Re:
Vážený idiote, vydávající se za autora petice, vážně si nepřipadáte ani trošku trapně?
| This discussion has been closed. |
Mazání podpisů
Přátelé v boji!jak je možné, že se tu mažou podpisi?byla tu sousedka a ztěžovala si.vidí to pan Vyvadil?