Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

News

#976

2014-11-18 19:00

Nelíbí se mi, že konkrétní člověk pracující v ČT si prostřednictvím ČT sjednává osobní akce proti prezidentovi. Účelové zneužití oslav výročí sametové revoluce ve prospěch jisté skupiny lidí zainteresovaných ve veřejno-právní médiu se tím pádem jeví jako evidentní. Co na to rada ČT? Má pravdu pan prezident, že tato média jsou stát ve státě a objektivnost jejich vysílání se limitně blíží nule?


Nepřihlášený uživatel

#977 Re:

2014-11-18 19:11

#953: Gameovar -  Pussyděděk dostal včera na prdel!

 


Nepřihlášený uživatel

#978 Re:

2014-11-18 19:14

#953: Gameovar -  Pussyděděk dostal včera na prdel!

 HOVCO!

Rádobystudenti neponížili Zemana, ale skutečné hrdiny 17. listopadu. Nákazu havlismu šíří jak ebolu po civilizovaném světě. A kdo by neviděl do Schwarzenbergovy mysli, když jde hrdě na bál s lesbickou děvou?

 

VIZ eUROPORTÁL ... Břetislav Olšer


Nepřihlášený uživatel

#979 Re: Re:

2014-11-18 19:16

#978: - Re:  

 Házení vajec, rajčat a bůhví čeho dalšího na prezidenta republiky je smutným zklamáním nad úrovní Zemanových názorových odpůrců. Navíc jde o hlavu státu zvolenou poprvé v přímé volbě dvěma miliony obyčejných lidí, na rozdíl od dřívějších několika stovek zmanipulovaných politiků. Potvrdila se churavá demokracie hradů z písku, když rowdies ječeli v amoku, zatímco proti nim stáli na pódiu na Králově prezidenti ČR, Slovenka, Polska a Německa, když německého prezidenta Joachima Gaucka zasáhla část vajíčka. Takto se chová pouze svoloč, fotbaloví rowdies. Postě z čivavy zlatého retrívra udělat prostě nelze...


Nepřihlášený uživatel

#980 Re: Re: Re:

2014-11-18 19:24

#979: - Re: Re:  

 

Na Bushe, ml. také házeli botama, Topolánek dostal kamenem; zkrátka to začne Paroubkovskými vajíčky a skončí majdansky Molotovovými koktejly. Raději by pár křiklounů vidělo na tribuně ostudně spícího prezidenta Schwarzenberga? Kdyby se těchto pseudostudentů někdo zeptal, proč se slaví 17. listopad, neměli by mnozí ani ponětí, že jde o 17. listopad z roku 1939, jenž byl v roce 1941 v Londýně zvolen Mezinárodním dnem studentstva. Dnes byl změněn na Den boje za svobodu a demokracii a slouží jen sprostému zneuctění prezidenta republiky a hlavně těch pravých a skutečných studentských hrdinů, popravených v koncentrácích… Ne vždycky jsem však psal o Zemanovi v rukavičkách...Pane Miloši, významný přeběhlíku

Za vším bylo 28. října 1939 potlačení tiché demonstrace u příležitosti 21. výročí vzniku Československé republiky, během níž došlo ke zranění studenta lékařské fakulty Univerzity Karlovy Jana Opletala. Tuto demonstraci z velké části organizovali právě studenti. Demonstraci, odehrávající se na Václavském náměstí, okupační moc potlačila s použitím nejen pořádkové policie, ale i jednotek SS.

Saša

#981 podpora na obranu prezidenta

2014-11-18 20:00

Pravda je subjektivní dojem.Můj je,že máte pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#982

2014-11-18 20:13

Tohoto prezidenta jsem si zvolila a manipulace všech médií,kteří se mi snaží vnutit, že jsem při svobodné přímé volbě volila právě jeho, asi nebyla při smyslech mě uráží a jistě nejsem sama, komu se nelíbí,že někteří politici, kteří tady zničili co se dalo a spousta tkzv. celebrit, kavárníků atd.chtějí,abychom se stali také tupé stádo ovcí.

Nepřihlášený uživatel

#983

2014-11-18 21:32

Včerejší nenávistné výroky mi říkají jediné, že to byla připravená politická objednávka politických štváčů. Neměla nic společného s vulgarizmy prezidenta, ale spíše s jeho postojem vůči Rusku. Bohužel 70 let je dlouhá doba a hodně lidem už asi neslouží paměť. Škoda.

Nepřihlášený uživatel

#984

2014-11-18 21:32

Copi ...

Milí spoluobčané,
útoky na prezidenta České republiky Miloše Zemana dlouhodobě přesahují všechny únosné meze. Česká žlučovitá média pořádají na hlavu státu doslova štvanici. Nejrůznější povaleči z pražských kaváren tyto frontální útoky režírují, domnívaje se, že jim stále patří republika. Ale to se mýlí!

 

Ing. Jan Veleba, senátor, čestný prezident Agrární komory ČR a předseda SPO

 


Nepřihlášený uživatel

#985

2014-11-18 21:33

Vymývání mozků dosáhlo takové míry, že se snad i méně inteligentní lidé zamyslí komu ku prospěchu to slouží. Obyčejným lidem určitě ne.

Nepřihlášený uživatel

#986

2014-11-18 21:52

Podporujeme pana prezidenta Zemana, rodina i široké okolí!!!!!!!!!

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-18 21:59


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-18 22:05


Predátor

#989 Re:

2014-11-18 22:22

#954: koloběžka -  

 Přesně tak, co čekaly ty kravky, když řádily nahoře bez v pravoslavném chrámu. I katolíci by je vyhodily a všichni. To se přece nehodí. A pan prezident si bohužel naběhl na kudlu, když mu novináři  tohle téma podsunuli. Na to čekali, hlavně aby rozpoutali kampaň proti němu. Číhající supy, hrající si na demokraty.

 

To

Roman Skácel
Hodonín

#990 Re: Re:

2014-11-18 22:43

#989: Predátor - Re:  

No jasně, Zeman musel někomu nabíhat na jeho podsunuté téma, média za to mohou, že je to opilec lhář a nízký sposťák.

Možná byste mě o tom, že za to mohou média přesvědčil ještě před 14 dny, dnes už by to nešlo, poté co bez obalu a zřetelně nažvanil pravdu o svém vzahu se soudružským Ruskem, je zbytečné se namáhat otázkami co zamýšlel, nebo nezamýšlel vulgární kritikou Pussy Riot...

Máte opravdu koho podporovat, jste ze všeho nejvíce hluchoslepí zabedněnci, neschopní mít ani jeden pozitivní argument pro podporu Zemana, nesformulujete zde ani jeden rozumný názor, přesto jste oddání jeho dokonalému dílu, které nás vede neomylně na okraj zájmu Evropy a na půl cesty k Rusku.

A mohu Vám oznámit už nyní, že tohle dobře nedopadne, tedy pro Zemana dobře...

Roman Skácel
Hodonín

#991 Re:

2014-11-18 22:45

#986: -  

A můžete mi říci proč ho podporujete?

Predátor

#992 Re: Re: Re: Re:

2014-11-18 22:52

#907: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

 Václav Klaus také navštívil Putina, pokud je mi známo. Putín ukazuje sílu a moc. Také neschvaluji invazi na Ukrajině, ale když se podíváme na zeměpisnou mapu světa, tak Evropa s USA by proti snad moc šancí neměli, co se týká území. Pokud se budou vztahy neustále vyhrocovat tak skončíme 3. sv. válkou. Nejsem politik, ale spíš bych si myslela, že by se mělo jednat velmi diplomaticky. A protože jsem zažila totalitu, už bych nikdy nechtěla, aby naši "bratři" nás zabrali.  A první výročí po okupaci v r. 1969, jsme demonstrovali, ale nejhorší bylo to, že Ti uvědomělÍ zmasakrovali naše lidi, nakládali je do policejních aut a vozili je do věznic na výslechy, kde je mlátili . Někteří přišli o život. Naše sametová revoluce, byla proti tomu slabej odvar.   To jen tak na okraj ukázka společnosti českého profilu.


Nepřihlášený uživatel

#993

2014-11-19 06:24

Zeman je nejlepší president od 17.11.89.Totiž to co po 17.11.89 zasedlo na hrad byla pouze atrapa presidenta
Roman Skácel
Hodonín

#994 Re:

2014-11-19 08:33

#938: -  

K tomu získání ztracených trhů na Východě: 

Aktuálně máme roční obrat obchodu s Ruskem na úrovni desetin procenta až kolem jednotlivého procenta, z celkového objemu zahraničního obchodu a saldo s Ruskem je významně záporné (v náš neprospěch), protože od nich bereme významné množství ropy a zemního plynu, z celkové potřeby v naší zemi.

Z toho také vyplývá, že umíme 99% své produkce prodat jinam, než do Ruska a zrdavý rozum spíše velí, naučit se prodat 1% produkce jinam, než 99% do Ruska, a to též s ohledem na skutečnost, že na naši produkci v dohledné době Rusové ani možná NEBUDOU MÍT prostředky k zaplacení.

Bylo by směšné spoléhat na odbyt do Číny, odkud pan prezident výměnou za Tibet, přivezl, podle svých vlastních slov, velké a bezvýznamné "MOŽNÁ"...

Ze strategického hlediska naši politici po roku 1989 správně pamatovali na nebezpečnost závislosti jen na ruských dodávkách ropy a plynu, proto NEjsme už na Rusku významněji závislí. Tím chci říct, že SPRÁVNÝ POLITICKÝ SMĚR je hledat i v oblasti dodávek strategických surovin spolehlivé partnery a saldo vzájemné obchodní bilance s Ruskem co nejvíce srovnávat cíleně a jednat s nimi tvrdě na úrovni skutečného obchodního parnera a ne jejich lokaje.

Jinými slovy, vezměte Rusové naše zboží, jinak si koupíme ropu a plyn odjinud. Tomuhle by rozuměli o tom nepochybuji, když je to jejich styl.

A pozor, ČR je zde seriózním a přesně a včas platícím zákazníkem, který aktuálně na saldu vzájemného obchodu s Ruskem ani zdaleka nevydělává a kdo platí, ten poroučí, nikoli leze úlistně Rusům, ...však víte kam, pane Zemane...

 

K té pravdomluvnosti pana Zemana:

Jen za posledních pár dní LHAL pan Zeman minimálně o tom, co obsahují texty písní Pussy Riot, dále lhal i o tom, že vulgaritami do rádia něco sledoval, přitom ty vulgarity byly jen jeho obyčejná a běžná obsese, lhal do evropských médií o tom, že neví o ruských vojácích na Ukrajině, lhal o tom, že demonstrace na Národní třídě 17.11.1989 byla jen běžnou demonstrací, bez vlivu na další vývoj politické situace u nás, lhal včera v rozhovoru pro ruskou televizi, že na Ukrajině probíhá občanská válka, mohl bych pokračovat, ale stejně by to bylo na nic, Vy zajisté víte proč ho podporujete i tak, jen mi to tajíte...

Zeman lže, kudy chodí a stačí mu jen naslouchat a dělat si o tom vlastní názor, už nemusíme spekupovat, že je opilec, protože jím je, už není třeba spekulovat, že jeho činy jsou s ohledem na naše pevné místo v civilizované Západní civilizaci politicky stupidní, dokonce není ani možné pochybovat, že je Zeman LHÁŘ...

P.S. Pochybovat je možné tak ještě o důvodech proč ho podporovat...

Roman Skácel
Hodonín

#995 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-19 08:50

#992: Predátor - Re: Re: Re: Re:  

Klaus jednal kdysi s Medveděvem, o jeho setkáních s Putinem je možné hovořit pouze v rámci jejich setkání na politických akcích, kam byli zvání vysocí politici obecně. Mimochodem, jednal s Medveděvem o podpoře našeho importu do Ruska, kupodivu bezúspěšně. Rusům samozřejmě vyhovuje, když s námi mají významně kladnou obchodní bilanci a za petrodolary od nás si pak nakoupí jinde ve světě...

Ba ne, chápu to jinak, aktuální ekonomické a politické sankce vůči Rusku a konkrétním Rusům pouze oddalují skutečný otevřená politický a možný budoucí vojenský konflikt mezi východní a západní demokracií, jsou intermezzem mezi ukončením politických jednání a novou Studenou válkou. Právě koncem tohoto roku a v první polovině příštího roku je očekáváno, že Rusové významně sankce pocítí. Nebude pro ně snadné stát sami proti celému světu. Podporovat je odmítla prozatím i Čína, která si může aktuálně bez potíží vybrat mezi Rusy a Američany (Australany a jinými zeměmi, kde jsou peníze i technologie). Zatím vím o čínsko-australské průlomové smlouvě o obchodní spolupráci, Rusi budou jen dodávat možná za pár let do Číny suroviny (ropu a plyn), ropovod a plynovod do Číny je ale nezbytné nejprve postavit.

Daleko nebezpečnějším scénářem by byla skutečná občanská válka na Ukrajině, tedy realizace skutečného cíle ruské destabilizace této země. Umím si představit, co by taková válka na Ukrajině, na fyzické hranici EU i NATO znamenala jen v humanitární oblasti, do pohybu by se mohly dostat miliony lidí a kam by asi tak šli? Do Ruska? To fakt těžko, moc na vybranou by neměli a EU by to prostě něměla šanci zvládnout, Ukrajinci mají naši úroveň lidskou, nikoli však kulturní a politickou...

Tedy, základním logickým cílem EU a USA je udežet Ukrajinu jakkoli (ne)celistvou, alespoň politicky stabilní. A právě o to se EU a USA viditelně snaží všemi sledovatelnými kroky už přes půl roku, ruské snahy jsou viditelně, zřetelně a doložitelně právě opačné. Ovšem pokud země EU nebudou jednotné v dalším postupu a Zeman, Fico, Maďaři i jiní dělají vše pro nezřetelnost jednotného postoje EU, pak Rusové nebudou mít s námi příliš práce, aniž by jedinkrát museli "oficiálně" vystřelit.

ČR je aktuálně (jen díky Zemanovi) BRZDOU jinak velmi silné EU-mašiny, která jede správným směrem, správně rychle a se zřetelným cílem.

Přitom to tu brzdí za nás všechny jen jeden politický zmatenec a my se na to zatím jen díváme a neumíme vajíčky zajistit, aby se jinde i díky naší BRZDĚ, nestřílelo ostrými a neumírali lidé.

Opravdu to už začíná hraničit s naší státní ústavností a nejde o mé pocity, nýbrž rovnou o logiku. Nějak cítím přátelé i odpůrci, že se už přestáváme usmívat... 

Johana
Nepřihlášený uživatel

#996 Nebuďme ovce

2014-11-19 09:44

Nesouhlasím s tímto "honem na čarodejnice", uměle vyvolaným médii,"pravdoláskaři" atd. Pravda je zřejmě jen pro vyvolené - pojmenování skutečnosti pravým jménem regulérně zvoleným prezidentem se - jak je vidno - nehodí. Po tom, co předvedla skupina s červenými kartami (viz link) na Albertově se poprvé v životě stydím, že jsem z Prahy. To jsme to za 25 let svobody dopracovali. http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi


Nepřihlášený uživatel

#997

2014-11-19 12:42

abcdef

Se Zemanovými názory víceméně souhlasím. Děvky riot nepovažuji za nějaký disent a ohledně Krymu, západním prašivkám a pravdoláskařským rektálním alpinistům se asi nelíbí, že při obsazení nepadl jediný voják. Žádné humanitární bobmy, žádné zničené nemocnice, mrtví civilisté. Jo to při invazích do Jugošky Iráku, Afghanistánu bya jiná mela panečku.


Nepřihlášený uživatel

#998

2014-11-19 12:54

Protestující by v Praze měli jiné a daleko příhodnější cíle. J.Fialová

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-19 13:27


Jiří Mazáč

#1000 MILOŠ ZEMAN, DO TOHO !!!!

2014-11-19 14:15

Ano, Miloš Zeman řekl jen pravdu. A neudělal to poprvé. A vždycky za to byl nespravedlivě kritizován všemi těmi rádoby intelektuály z tzv. pražské kavárny a hlavně prohavlovskými médii. Za pravdu se u nás zase trestá. Za jak dlouho zase lidé budou za pravdu zavíráni do vězení? Toto je skutečné ohrožení demokracie. Václav Havel, papoušek Bílého domu, autor výroku o humanitárním bombardování a především režisér celého divadla kamuflujícího předem domluvené předání moci v listopadu 1989, ať už nevstává z hrobu. Lhal celý život, a tak za něj v tomto trendu pokračuje tzv. pražská kavárna. Pokud se jim v naší zemi a pod naším prezidentem nelíbí, tak ať se odstěhují třeba do USA, jim země zaslíbené. A hlavně ať už se nevracejí domů. Nebo ať si v Praze udělají referendum o odtržení od ČR. My se bez nich rádi obejdeme. Jsem zvědavý, co budou žrát bez našich polí a kde vezmou nerostné suroviny. Všichni slušní Pražané jsou k nám srdečně zváni.