Petice za podporu Miloše Zemana
Re: Re: text petice je nesmyslný
#257: Zora - Re: text petice je nesmyslný
A hele, další pussy riot!
Re:
#3: - A vy umíte stejně dobře anglicky jako on :-) (pussy se nečte pasy)
nasel jsem na idnesu v diskuzi a naprosto souhlasim ...
Autor: Pavel Vrtal
co se mi líbí a co ne
Nelíbí se mi Miloš Zeman v roli prezidenta. Líbil se mi v roli komika v Semaforu. To mu sedělo.
Re:
Kdyby miloval svoji vlast, tak nas nebude ztrapnovat pred celym svetem. chova se jako monarcha a pokud jste navstevoval hodiny dejepisu, urcite vite, ze odstranit sileneho monarchu byl vzdy problem. Nevim, jak by jeho chovani posoudili psychyatri. Alkoholova demence, nebo starecka demence.
Myslím, že můžete tuto trapnou petici klidně ukončit, takový malý ohlas nepředpokládal ani ten největší skeptik.
Re: Re: text petice je nesmyslný
#257: Zora - Omezenci jsou ti co vytvorili toto nenavistnou kampan proti Prezidentu Zemanovi.
Milá Zorko. Trochu si pletete pojmy. Dovolte, abych vám to vysvětlil. To, o čem píšete, není žádná "nenávistná kampaň". To jen lidé svobodně vyjadřují svůj názor na Miloše Zemana. A to není nic špatného. To je prostě svoboda projevu.
Když čtu ty hysterické reakce zemanofobů, je mi jich líto. Jak snadno lze podlehnout mdiálnímu tlaku a zfanatizovat dav. jestli se za nco stydím, tak spíše za primitivitu našeho národa, než za buranství prezidenta.
Re:
A on tam.....u těch korunovačních klenot pak stojí jako ten "kůl v plotě"
Re:
Ale jak říká jeho oblíbená postava Josef Švejk, kterou tak rád cituje: "kdyby, kdyby to jsou chyby"
Re:
Bohuzel to nezaznamenali jen nasi novinari. Ta prazska kavarna musi mit opravdu dlouhe prsty, kdyz ovlivni i zahranicni agentury. Muzeme podekovat sprostemu opilci z Hradu, ze jsme opet pro smich celemu civilizovanemu svetu.
Co za zmrda to vymyslel tuhle petici? Zeman nebo Putler? Děte do hajzlu a vyližte Zemanovi kundu vi rudá chátro !!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Hmm, Klaus a Zeman vůbec nejsou kamrádi :D Je to špína a hnus oboje..