Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1676 Vážím si pana prezidenta

2015-09-08 23:00

ing. Miloš Zeman je jediný politik, který nevede pseudohumanistické řeči a od začátku migrační krize v Evropě nazývá věci narozdíl od Sobotky, Zaorálka a spol. otevřeně pravým jménem a nebagatelizuje tuto nanejvýš závažnou situaci pro budoucnost nejen naší republiky, ale celé Evropy!


Nepřihlášený uživatel

#1677 Re: Re: Re: Re:

2015-09-08 23:03

#1675: - Re: Re: Re:  

 Vybrakováno v hlavě může mít jen imbecil, co volil knížete.


Nepřihlášený uživatel

#1678

2015-09-10 07:06

 

Jak poznáte na ulici  pravého zemanovce ?

Má na stehnách ( u rádobydžínů typu " mrkváče" ) zaprané,  ošoupané , špinavé fleky , v nich zastrčené triko , z něho vystčený narostlý velký  pupek , pod kterým se skrývá opasek z rádobydžínů, v pase ještě narafičenou " ledvinku" z dob totáče,  sloužící k úschově prachů na lahváče a  velkého mobilu typu " tatranka ". Ústa umaštěná od vlašáku nebo tlačenky . V obličeji často arogantní výraz, pod kterým skrývá svoje slabiny a nedostatky. Vnitřní obsah hlavy - dutoooza.


Nepřihlášený uživatel

#1679 je tu velice vážné tema

2015-09-10 07:07

Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.

katka

#1680

2015-09-10 08:23

jasně že podporují prezidenta Zemana, že stojí na straně rozumných lidí a kope za náš národ a ne za cizí zájmy jak kolaboranti z kaváren


Nepřihlášený uživatel

#1681 Re:

2015-09-10 10:43

#1680: katka -  

 Katko, Katko s tebou to jde s kopce.


Nepřihlášený uživatel

#1682

2015-09-24 11:44

Na našeho presidenta chystají majdan, je totiž proti islamistům. Postavení prezidenta republiky a Pražský hrad byli zneuctěni vulgárním vyvěšením červených trenek místo prezidentské vlajky. Nesouhlasím s hodnocením médií, že šlo o akci recesistů. Takovou věc nenaplánujete v hospodě u piva a neprovedete jako veselý nápad. Vyžaduje to dobré informace o fungování ostrahy hradu. Jde o jasnou výzvu nepohodlnému prezidentovi. Provedenou se stejným hnusem a arogancí k hodnotám, jakou se vyznačovaly akce fašistických nebo bolševických bojůvek. Řadu let již probíhá demontáž našeho státu a součástí toho je i tato vulgarita.Výzva prezidentovi i nám všem je jasná. Říkají nám, že s touto zemí si můžou dělat co chtějí a nic jim není svaté. Další fází bude zřejmě ,,majdan". Prezident odmítající islamizaci a vystupující jako představitel suverénní země je nepřijatelný pro budovatele multikulturního Evropského superstátu.


Nepřihlášený uživatel

#1683

2015-09-28 08:52

Tolik svého idola komunistu Miloše   všichni obdivujete, že jste mu ani nepopřáli k narozeninám ??

 


Nepřihlášený uživatel

#1684 Re:

2015-10-09 17:18

#1680: katka -  

 Mate tam dve "drobne" nepresnosti. Kope do naseho narodu a kope za ruske zajmy. 


Nepřihlášený uživatel

#1685

2015-10-14 11:04

Jestliže je společnost u nás léta rozdělena prakticky na dvě zhruba stejné poloviny , nelze očekávat že president svými názory bude vyhovovat všem. President Zeman vyjadřuje názory svých voličů a dělá to dobře. Nepoklonkuje všem blbostem které přicházejí ze západu a snaží se aby Česko bylo v rámci EU suverénní zemí reprezentující zájmy svých občanů..


Nepřihlášený uživatel

#1686 Re: Re:

2015-10-14 11:06

#1684: - Re:  

 Lepší nežý kopat do našeho národa za zájmy nenažrané americké oligarchie, jako to dělají ostatní kolaboranti!


Nepřihlášený uživatel

#1687 Důvěru v instituce opanoval prezident Zeman

2015-10-14 11:15

Důvěru v instituce opanoval prezident Zeman. Lidé nevěří Senátu Průzkum důvěryhodnosti všech českých volených orgánů a z voleb vzniklé vlády České republiky provedla agentura Phoenix research. Do dotazníku byl zahrnut prezident republiky, vláda, obě tuzemské parlamentní komory, Evropský parlament, krajské a obecní zastupitelstvo.

V zářijovém výzkumu nejlépe dopadl prezident republiky, který se jako jediný těší nadpoloviční důvěře dotázaných a získal sympatie 57 procent respondentů. Na druhém místě obliby se umístila obecní zastupitelstva, kterým vyjádřilo svou důvěru 44 procent oslovených. Bronzovou příčku ve výzkumu získala krajská zastupitelstva s dosaženými 42 procenty. "Bramborovou" příčku veřejné důvěry získala česká vláda, které vyjádřilo důvěru 36 procent respondentů. Na pátou pozici spojenou s 33 procenty dosáhla Poslanecká sněmovna. Horní komora českého Parlamentu - Senát - se dostala na šestou pozici a těší se sympatiím pouze 15 procent respondentů. Zcela nejnižší zjištěnou veřejnou podporu ze všech měřených institucí získal Evropský parlament se 13 procenty popularity.

Průzkum agentury byl proveden na konci září na vzorku 1 118 dotázaných. 

Celý výzkum ZDE


Nepřihlášený uživatel

#1688

2015-10-19 17:12

#1380: micina - podpora p. prezidentu Zemanovi  

 Pan prezident Zeman je po prezidentu Masarykovi první, kdo vyjadřuje a zastává názory obyčejných lidí. Má za to moji podporu a velký dík. Pane prezidente VYDRŽTE!!!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-30 08:30



Nepřihlášený uživatel

#1690 Re:

2015-10-30 08:35

#1688: -  

Zeman urcite vydrzi.  On je tak dokonale nalozeny v lihu, ze se jeho telesna schranka nezkazi.

Ovsem s mozkem to bude tezsi. Ten mu chlast uz rozpustil.

Preji pekny den, soudruzko zemandrtalko.


Nepřihlášený uživatel

#1691 Miloš Zeman spravuje hanebně úřad prezidenta republiky

2015-11-08 12:29

 Argumenty proč Miloš Zeman velmi mírně řečeno hanebně "spravuje" úřad prezidenta republiky dojít nemohou, Miloš Zeman vrší další a další hanebnost při každém jeho veřejném vystoupení. Je to způsobeno tím, že myšlení a mnohdy dokonce jednání Miloše Zemana je myšlením a jednáním komunisty a v některých situacích dokonce kombinované s myšlením a jednáním nacisty, jak jse komunistům velmi často stává. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry vna k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zema věci. 


Nepřihlášený uživatel

#1692 Podpora pana prezidenta Zemana jde strmě vzhůru

2015-11-12 20:41

Podle průzkumu SANEP má Zeman podporu 67,2 procenta, když na otázku „Jak hodnotíte Miloše Zemana za dobu jeho působení ve funkci prezidenta ČR?“ odpovědělo 35,8 procenta dotázaných „kladně“, 31,3 procenta „spíše kladně“, 8,1 procenta „spíše záporně“, 21,1 procenta „záporně“ a 3,7 procenta uvedlo jako odpověď „nevím. Významné posílení podpory hlavy státu souvisí s jednoznačným postojem k uprchlické krizi, jenž hodnotí pozitivně téměř tři čtvrtiny obyvatelstva (72,3 procenta).


Nepřihlášený uživatel

#1693 Volby nanečisto ovládl Zeman!

2015-11-14 10:00

Volby nanečisto ovládl Zeman, jen v aštěsluníá - Praze těsně prohrál s generálem

internetove-volby-prezidenta-vyhral-zeman 14. listopadu 2015  6:59

Vítězem prezidentských voleb nanečisto pořádaných MF DNES a iDNES.cz se stal Miloš Zeman. Dostal čtvrtinu všech hlasů. Voliči současného prezidenta tak dali najevo, že svého favorita z volby v roce 2013 neopustili. Voleb nanečisto se mezi čtvrtečním a pátečním polednem zúčastnilo přes 110 tisíc lidí.

Kdo si přeje, aby se v roce 2018 na Hradě střídalo, vidí z ní, že to asi nebude jednoduchý úkol,“ říká Jan Herzmann.

Z podrobnějšího pohledu do výsledků lez vyčíst, že nejvíce hlasů dostal Miloš Zeman od voličů ČSSD, ANO, KSČM, ale také od těch, kteří v anketě odmítli prozradit svou politickou preferenci. Naopak nepřijatelný je pro voliče TOP 09 a pro lidovce. Zeman vyhrál také mezi lidmi se základním vzděláním, mezi středoškoláky i vysokoškoláky. U posledně jmenovaných měl nejmenší náskok: volilo ho 9120 vysokoškoláků, zatímco generála Pavla 7892 a pátera Halíka 6866.

Podle očekávání největší část hlasujících „volila“ v Praze a středních Čechách (dohromady přes třetinu účasti tvořily tyto dva regiony), ale možná o to je Zemanovo poměrně jasné vítězství překvapivé. Redakce MF DNES a iDNES.cz však kvůli co nejvěrnější simulaci skutečných voleb použily při přepočítávání hlasů krajský koeficient (podle váhy kraje na skutečných výsledcích voleb v roce 2013). Takže celkové výsledky, které vidíte, jsou už od internetové převahy Prahy a okolí očištěny.

-----

Jedině v Praze byla zapotřebí machinace s přepočítávacím koeficientem, aby o chlup zvítězil generál Pavel, tedy druhý nejvyšší vojenský představitel NATO. Toho NATO, které nás nemá ani nejmenší chuť bránit vůči migrantské invazi. Ve vztahu k republice sice lepší než Schwarzenberg, ale o moc ne.

Generál Petr Pavel - druhý nejvyšší vojenský představitel NATO

Sobotkova vláda jej 21. července 2014 navrhla do úřadu předsedy vojenského výboru NATO pro období 2015–2018, jenž představuje po generálním tajemníkovi druhý nejvyšší post Severoatlantické aliance. Na vilniuském zasedání výboru byl 20. září 2014 do této funkce zvolen. Stal se prvním odborným poradcem generálního tajemníka Jense Stoltenberga. Vojenský výbor NATO představuje nejvyšší vojenský orgán aliance. Tento orgán udílí instrukce dvěma dominantním strategickým velitelstvím NATO.

Shrnuto: Přijďte 17.11. od 14.00 na Albertov výsledek hlasování potvrdit!


Nepřihlášený uživatel

#1694 Re: Re:

2015-11-16 21:50


Nepřihlášený uživatel

#1695

2015-11-19 15:22

JE OPRAVDU ZAJÍMAVÉ,ŽE ZEMANA MÁ RÁDA NAPROSTÁ VĚTŠINA PRACUJÍCÍCH,DŮCHODCŮ,DOKONCE ANI NA NĚKOLIKA ŠKOLÁCH KDE DISKUTOVAL ZE STUDENTY SE VŠICHNI CHOVAJÍ A CHOVALI SLUŠNĚ.ZATO URČITÁ SKUPINA LIDÍ,STUDENTŮ NA KTEROU MAJÍ VLIV NĚKTEŘÍ UČITELÉ,REKTOŘI ČI AKADEMICI,NEBO KAREL S., SE DOSLOVA ZFANATIZOVALA A TROUBÍ,VYJE SVOU NENÁVIST JAKO BY PREZIDENT ZEMAN BYL NĚJAKÝ HEJ POČKEJ, BEZ ZÁSLUH O TENTO STÁT A PROVÁDĚL SVOU FUNKCI NAPROSTO ŠPATNĚ !!! VŠICHNI TI KTEŘÍ SVOU NENÁVIST VŮČI PREZIDENTOVI ZEMANOVI PŘENÁŠEJÍ NA MLADÉ, BY MĚLI NAVŠTÍVIT DOBROVOLNĚ PSYCHIATRA A NECHAT SE VYŠETŘIT !!!


Nepřihlášený uživatel

#1696 Re:

2015-11-20 00:00

#1695: -  

 Miloš dělá dobře, že si nevšímá povyku z kaváren. Hlava státu by měla být hlasem národa, nikoliv hlásnou troubou médií.

Luboš

#1697

2015-11-20 11:50

Plně podporuji pana prezidenta za jeho názory na islám a jsem rád, že se nezalekne pravdoláskařských křiklounů z kavárny a násilných extremistů neštítícíh se žádných forem hanobení i fyzického napadání hlavy státu, tedy kolaborantů placených výhradně ze zahraničí skrze všemožné neziskovky a vystupujících otevřeně proti naší vlasti a zájmům našich občanů. Jsem rád, že máme pana prezidenta, kerý hájí naše národní zájmy a není jen hlásnou troubou multikulturních elit. S jeho poslovem na Albertově souhlasím do posledního bodu a jsem znechucen všemnožnými Dienstbierovskými zrádci, kteří na něj plivou špínu a budují si na jeho špinění kariéru. Konečně mohu být po letech na našeho prezidenta právem hrdý, i když i on má své mouchy a s etiketou si příliš neláme hlavu. Ale v době, kdy je naše země v takto těžkých časech, je nějaká etikerta druhořadá.


Nepřihlášený uživatel

#1698

2015-11-27 21:09

Miloši vydrž, my tě nedáme!!


Nepřihlášený uživatel

#1699

2015-12-02 19:18

Miloš Zeman je náš prezident a doufám,že zůstane napořád.

Nepřihlášený uživatel

#1700

2015-12-02 19:35

Pán Zeman je jediný moudrý muž v této společnosti, který má reálnou vizi o budoucnosti a je to prezident LIDU!!!!