MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96676

2016-10-29 15:36

Týdny občanského neklidu? Zavádějící název. Ve skutečnosti TÝDNY KAVÁRENSKÉ NENÁVISTI.


Nepřihlášený uživatel

#96677

2016-10-29 16:01

Těším se, až ta pražská kavárna bude stávkovat. Jen nevím, jak se pozná, že už ta stávka začala.


Nepřihlášený uživatel

#96678

2016-10-29 16:05

Peroutka antisemita , Havel z rodinky kolaborantů s nacisty, Trautenbergův otec fašistická Vlajka to jsou havloidi, skuteční náckové

pan Hnedy

#96679 Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 16:07

#96669: - Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 ano ano, ale pro Vas plati tato cast zpravy BIS.

 

Další rizikový jev představovali někteří zastánci migrace, kteří využívali manipulativní či tendenční tvrzení a odmítali jakoukoliv kritiku či odlišný názor na situaci kolem uprchlíků.

 

Mimochodem, tak jak to podava BIS, tak to neni demokrat skoro nikdo.

Mozna takovy "vychcany"  Sobotka, takze musite lavirovat jako on a BIS Vas oznaci, jakz takz jako demokrata.

Je to mozna trochu hanlive oznaceni, ale jak presneji oznacit chovani cloveka, ktery jeden den po konzultaci

cinskeho velvyslance vyda omluvne prohlaseni..pardon pouze ho stvrdi a pak druhy den apeluje za vyznamenani Bradyho, navic kdyz Sobotka sam BIS ukoluje, tak by to na nej mohlo sedet, ze je ten pravy demokrat.

A rozhodne v te zprave neni vsechno, chybi tam informace o cinnosti a zamerech spratelenych tajnych sluzeb zejmena USA. o rizicich ve spojeni s nabyvanim ekonomicke provazanosti a zvysenim nemeckeho vlivu a prosazovani nemecke politiky , prostrednictvim ruznych nadaci, v CR. Je to , od jiste miry, nezadouci vmesovani ( pro zajmy CR), jako ze strany Ruska a Ciny.

Cili je ta zprava stejne manipulativni vyberem toho, ktere pravdy se zverejni, a jakym zpusobem bude na ne kladen duraz. Mimochodem podobne se chova CT.

Mimochodem mila BIS, jsou to prave vetsinou religioniste, a spise orientaliste, kteri upozornuji na nesvobodomyslny, autoritativni raz nejen extremistickeho, militatniho vykladu islamu.

Asi si vybirate religionisty, kteri se Vam hodi  do kramu.

Dale zde chybi informace , ze pricinou narustu nacionalistickych a extremistickych tendenci a nalad,jakoz i nestátního paramilitarismu, je chybna doktrina (prijimani muslimskych ekonomickych migrantu)  vladnoucich cinitelu EU, coz je naprosto logicka reakce obyvatel na jejich fakticke, realne ohrozeni muslimskym extremismem, pri necinosti politiku nebo naopak prohlubovani teto chybne politicke  doktriny.

Z vyse uvedeneho je patrne , ze cela BIS je vlastne politickym nastrojem k udrzeni moci toho, kdo byl zvolen v demokratickych volbach, neni tedy zcela jen objektivnim uskupenim hajici demokraticke principy, zajmy a bezpecnost CR obecne. No doufam, ze BIS neni jenom pobockou, nektere spratelene tajne sluzby, podle vyrocni zpravy to tak trochu vypada.

 


Nepřihlášený uživatel

#96680 Re:

2016-10-29 16:08

#96678: -  

 I kdyby to byla pravda, přestože je to naprostý nesmysl, nic by to neměli na tom, že Miloš Zeman je zločincem, obklopený bandou zpravodajců z Ruska a Číny ničící demokracii v této zemi, viz. výroční zprávy BIS. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html


Nepřihlášený uživatel

#96681 Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 16:14

#96679: pan Hnedy - Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 Nikdy jsem nepsal, že jsem příznivcem migrace. Vždy jsem ale vysvětloval, že když se statisíce lidí rozhodnou, že se dají do pohybu, nezabrání jim v tom nikdo a nikde a dával jsem příklad, když sem přiskákalo 500 000 "imigrantů" z Ruska, kterých jsme se zbavovali více jak 20 let. 

Merkelová dokázala omezit nálady migrovat statisíců lidí během několika měsíců, nepotřebovala na to ani rok. Teď řeší, kteří z nich mají nárok na azyl na základě Všeobecné dekarace lidských práv a kdo nikoliv a kam tedy takoví lidé půjdou a jak, neboť opět není možné je vysadit do moře za hranicí výsostných vod EU. 

Tedy o mě, se tam nepíše. Nemám totiž problém s věcným názorem žádným, ale příznivci Miloše Zemana, ač je k tomu stále vyzývám, žádné věcné názory nepředkládají a bude to pravděpodobně tím, že o nich píše zpráva BIS. 

Dokonce ani nevíš, kdo může úkolovat BIS, to je s tebou velmi špatné, proto máš asi ty zvrácené představy. 

Jistě znáš Ústavu, tedy hned na začátku je napsáno, že ČR patří do rodiny evropských i světových demokracií, tedy provázanost se západními demokraciemi i USA nejen v rámci NATO je součástí našeho právní řádu a je to také druh obrahy proti zločinnosti ve zprávě BIS popsané zločinnosti Rusů a Číňanů, neboť vytváření sociálních vazeb mezi demokratickými zeměmi - dodržujícími Všeobecnou deklaraci lidských práv, je jasný výraz, že i my jako stát se zavazujeme k dodržování mezinárodních smluv a Všeobecné deklarace lidských práv, což vytváří bezpečnost nás občanů. Není na tom nic nepochopitelného, nemravného, nekulturního či dokonce útočného proti Rusku, Číně  jiným totalitám. Pouze říkáme, že si mezi sebou důvěřujeme více, než totalitám, které mnohokrát prokázali, že nedodržují mezinárodní smlouvy a Všeobecnou deklaraci lidských práv, naposledy např. Rusko okupací Krymu. Např. Rusku přestože se jedná o totalitu, umožňuje přístu k mankomatovým systémů, umožňuje mu přístup na kapitálové trhy, atd. Nebylo tomu tak vždy a je možné, že je to chyba, neboť totality velkorysost demokracií především zneužívají. 

Tvoje znalost jakékoliv víry je žalostná, natož islámu, s kterým se běžně nesetkáváme. To, že existují zločinci zneužívají jakoukoliv víru, to je holý fakt. Pokus vykládat (vytvářet dojem), že 1,5 mld. lidí hlasící se k islámu jsou zločinci, je věc už z principu absurdní i s ohledem na to, že si tyto společnosti stovky let spravují veřejný prostor. Připomíná to mimochodem Kmoníčka, který dokument bez hodnoty - prohlášení prezidentů ČR a ČLR vydával za "mezinárodní smlouvu", přitom velmi dobře ví, že tou se taková věc stane jedině tehdy, když jí potvrdí Sněmovna. O tom blábolu "strategického partnerství" dokonce nejednala ani vláda. 

Poznámka pro naprosto tupé, tedy tebe: Tímto neobhajuji žádný zločin na pozadí jakéhokoliv náboženství mimo jiné proto, že středověkým předobrazem pro IS je vražedná banda vedená Janem Žižkou z Trocnova, která na pozadí sekt adamitů a husítů dělala přesně to samé co IS dnes. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96682 Víš vůbec kde Tibet hledat?Re:

2016-10-29 16:15

#16: -  

 Víš vůbec, kde máš ten Tibet hledat ?


Nepřihlášený uživatel

#96683 Re: Víš vůbec kde Tibet hledat?Re:

2016-10-29 16:30

#96682: - Víš vůbec kde Tibet hledat?Re:  

 Nejspíš neexistující Slovák Tůma, napsal pamflet o Tibetu, bude se ti líbit :-/, najdeš jej na všech pro totalitních rusko čínských serverech v češtině i slovenštině a jeho mutace ve všech hlavních jazycích EU.

Já jsem se moc pobavil, když jsme jeho bláboly vyvracel a hledal věrohodné zdroje. 

 Komentář zdrojů v textu  "Slováka" "Tůmy", který pravděpodobně vůbec neexistuje. 

workers.org nemá smysl komentovat :-), to je moc pěkný web :-)

Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-)

Tashi Tserig existuje, narodil se 1937, ale zjevně je to jiný, než kterého uvádít Tůma, tento je budhistický učitel a do kláštera vstoupil v sedmi letech, dodnes je budhistou.  

Melvyn C. Goldstein, A History of Modern Tibet 1913-1951. Berkeley: University of California Press - nepíše o otrokářství, ale o feudální theokracii - bylo vysvětlováno i v anglickém textu, který jsem dal do diskuse, tedy opět Tůma cosi podsouvá skutečnému vědci a vymýšlí si, parazituje na jeho jménu. 

AnnaLouise Strong, Tibetan Interviews - komunistka, která dokonce odjela do CCCP :-) s pak žila v komunistické Číně ve vřelém obětí s prominentními komunisty, tak to snad jako zdroj informace nejde brát vůbec vážně, to snad oba s komunisty máme zkušenost stejnou, nebo snad máte jinou Mičurine? 

Alexandra David-Neel (velmi pobaví, když Tůma o ní mluví jako o muži :-) - velmi známá osoba velmi vitální, existuje o ní dokument. Tůma si pravděpodobně přímo vymýšlí, v lepší případě "cituje" jako idiot Miloš Zeman, tedy bez kontextu, aby to mohl "zkreslit" vylhat. Na základě knih této ženy mnozí na západě naopak kouzlu Tibetu propadli a začali studovat budhismus. 

Tedy přesně, jak bylo jasné, hned po prvním přečtení Tůmova textu, je to těžká rusko trollí Xi pinpongova propagada. Slátani z různých zdrojů kdy mnohdy jsou zdroje uváděny jen proto, aby v lepším připadě šlo o citaci bez kontextu, v horším případě to přímo autorům podvrhuje, kdy v obou případech parazituje na jejich jménech. 

Ubohost Tůmova "textu" lze tedy potvrdit během 10 min. Tedy jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádání Tibetu před rokem 1950 jsem vložil do této diskuse já a je v anglickém jazyce, přesně tak, jak jsem jej zkopíroval ze zdroje. 

Existuje vůbec Milan Tůma? Na Slovensku skutečně spisovatel Milan Tůma je, ale je obtížné uvěřit, že by vytvořil takový blábol o Tibetu. O autorovi se tedy nedá dohledat vůbec nic. Text je hojně rozšířen jak na slovenských tak českých rusko trollých serverch, tedy je velmi pravděpodobné, že Milan Tůma, který by měl být autorem tohoto textu vůbec neexistuje, obdobně jako neexistují autoři textů na rusko trollím serveru v angličtině ron paul institute. 

Ale moc jsem se u pročítání zdrojů pobavil :-) a jsem velmi rád, že mi byla připomenuta Alexandra David-Neel chtěl jsem si její knihy přečíst. 


Nepřihlášený uživatel

#96684 To je soudruh Štěch docela frajer na to, že nejspíš spáchal vlastizradu.

2016-10-29 17:35

Starostové chtějí pročínské prohlášení řešit na schůzi Senátu. Štěch není proti


Nepřihlášený uživatel

#96685 Re:

2016-10-29 17:36

NOVÝ FILM EVROPA A 50 ODSTINU ISLÁMU VYJDE V KINECH V ROCE 2030

 


Nepřihlášený uživatel

#96686 Jak plytce vyznívá ubohý projev Miloše Zemana jak jinak než s citací někoho jiného....

2016-10-29 17:41

 

Pithart: ČR se nesmí stát firmou, ani obchodovatelnou položkou. Záznam ze Staroměstského náměstí

 

....proti tomu, co zaznívalo včera na Staroměstském náměstí. Jak těžko se to co říkal Zeman dá aplikovat  např. na velmi pravděpodobného ruského trolla Robejška, nebo zemanovce Hůlku. 

pan Hnedy

#96687 Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 18:13

#96681: - Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 ale zabrani... potom statni zrizeni nema smysl, pokud nechrani sve hranice...cili EU pozbyva smyslu...kdyz nechrani sve hranice.

Kdysi to mozne bylo, a je to mozne i dnes posilenim bezpecnostnich slozek armady, policie, jejiho technickeho vybaveni, ci vzniku evropske pohranicni straze o sile 50000 muzu, kdyz si staty, jako Italie a Recko nedokazi ochranit sve hranice.

Vse je jen a jen otazka politickeho rozhodnuti...

No, dle zpravy to nevypada, ze by ji nejak moc ukoloval pan prezident.

ty porad kalkulujes s tim poctem 1,5 miliardy...  ano autoritativni nabozenstvi islam ma sve misto v zemich, kde ma staletou tradici, ale  i treba v takove Indonesii prinasi urcite negativni aspekty, ktere by nejednomu slunickari zpusobily sok.  Zakladni zasadou islamu je, ze ani nepracuje  s konceptem svobodné vůle, je to autoritatvni nabozenstvi, ktere uz z principu odporuje demokraticke ustave. Treba rovnosti zen a sexualnich mensin. Drakonickymi tresty za drobne prestupky i za zavaznejsi ciny. Toto nabozenstvi ma stale stredoveky raz naseho krestanstvi.

Reknu ti jedno verejne tajemstvi ci spise souvislost, ktera ti stale unika, USA, Evropa a zvlaste Nemecko, vi o problemech africkych zemi a Blizkeho vychodu mnoho let, jsou tam valky , ozbrojene konflikty, v urcitych casovych intervalech tam probihaji  hladomory, jeden dokonce hrozi dnes. Male deti a stari lide tam umiraji hladem a ti kteri by jim meli pomoci utecou do Evropy. A Evropa pomuze  spise temto sobcum, nez lidem, kteri to skutecne potrebuji.

Nic  s tim jsme neudelali 50 let a nic s tim ani neudelame v budoucnu. Temto zemim  nepomuze, kdyz prijmeme jejich mlade zdrave muze, kteri  by meli bojovat za lepsi zivot v jejich vlastnich zemich.Nakonec se tim problem presune do Evropy, ale nevyresi se.

Zajimave je, co by se stalo, kdyby jsme si vymenili mista. Africane s Araby by se presunuli do Evropy, kdyz po tom tak touzi a Evropane do Afriky a na Blizky vychod, jak by to potom v tech mistech asi vypadalo ?


Nepřihlášený uživatel

#96688 Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince

2016-10-29 18:48

#96687: pan Hnedy - Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 AFRIKA MA OHROMNE NEROSTNE BOHATSTVI TAKŽE KDYBYCHOM SE PROHODILY TŘEBA S AFRIČANY TAK EVROPANUM SE TO VYPLATI ALE AFRIČANE BY NA TOM BYLY JEŠTĚ HUŘE NEŽ DNES KDYBY ŽILY V EVROPĚ ALE V POUŠTI BYCHOM ZASE TRPĚLY MY EVROPANE JSOU TAM MOC VELKA SUCHA VEDRA MEZI 40 AŽ 50 STUPNU CELSIA ALE KDYBY AFRIČANE S ARABY ŠLI DO EVROPY A EVROPANE BY BYLY V AFRICE BEZ AFRIČANU TAK V EVROPĚ NA 100 PROCENT VYPUKNE VALKA MEZI ARABY A AFRIČANY ARABOVE TAKE NESNAŠEJI NEGRY TAKŽE BY TO SKONČILO DALŠIMY OBČANSKYMY VALKAMY PRO EVROPANY ŽIJICI V AFRICE BY TO BYLO DOBRE PROTOŽE BY ZDECHLO MNOHO MUSLIMU TAKŽE EVROPANE V AFRICE BY SE MĚLY VELMY DOBŘE

Občan ČR

#96689

2016-10-29 18:54

Tfuj tajbl, stydím se a jsem pro odstoupení Zemama z funkce prezidenta republiky ! 

Ať se vrátí zpět do nory kam patří .


Nepřihlášený uživatel

#96690 Re:

2016-10-29 18:58

#96689: Občan ČR -  

 Z které nory jsi vylezl?

Jednička a devítka

#96691

2016-10-29 19:02

Ta nenávist, šířená z hradu (především pane tiskovým mluvčím) mě zraňuje.

Přeji hodně lásky všem lidem dobré vůle a celému podhradí.

Kofola

#96692 Zeman

2016-10-29 19:10

Nejsem příznivce Zemana, ale je jediný z té svoloče co tu nechce Islám a migranty.. ale jak koukám na Český národ, tak se asi hrozně těší na to.. až ženy zde budou znásilňovány.. Čeští děti se učí už teď ve školách islámské písně.. tohle tady chcete? Asi jo, když ho chcete odvolat.. Koho chcete za prezidenta Horáčka? Člověka, který má ještě více peněz než Babiš.. ten nás prodá EU raz dva.. Nechte ho odvolat a čekejte, že Česká koruna bude nahrazena eurem.. a budeme víte kde.. nechápu jak Český národ přemýšlí.. nejdřív si ho zvolíte ( já ho nevolila ) a pak držkujete.. co tady chcete? To samé co na Ukrajině? Přemýšlejte.. fakt tohle je na palici v tomhel státě... 

Přítel z Vysočiny

#96693 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-29 19:12

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 I já podporuji Pana prezidenta Miloše Zemana.Plně sním souhlasím.Držím palce a doufám v jeho znovuzvolení v případě jeho kandidatůry.


Nepřihlášený uživatel

#96694 Verše v duchu socialistického realismu

2016-10-29 19:57

#96646: Sobotní chvilka poezie -  

 Něco jako příspěvek do "Rudé vatry" od vojína Jasánka.


Nepřihlášený uživatel

#96695 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-29 19:59

#96693: Přítel z Vysočiny - Re: Podporuji pana prezidenta 

 To jsou plané iluze pomýleného zemanofila!


Nepřihlášený uživatel

#96696 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-29 20:00

#96693: Přítel z Vysočiny - Re: Podporuji pana prezidenta 

 S prostatou panice souhlasíš? 

Neuvěřitelné :-)


Nepřihlášený uživatel

#96697 Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince

2016-10-29 20:13

#96687: pan Hnedy - Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 Nic to nemění na tom, když se rozhodnou statisíce hranice překročit, zabranit se tomu nedá, byť by se možná dalo lépe monitorovat, kdo překračuje. 

Před třemi lety Miloš Zeman nevěděl co je to uprchlík a ani náhodou nevybízel EU k vytvoření jednotné pohraniční stráže. 

Tedy znovu, paní Merkelová to vyřešila během několika měsíců. To, jestli vznikne či nevznikně pohraniční stráž EU, když zároveň jsou lidé jako Zeman a Klaus, kteří nestoudně lžou o struktárách EU a tedy vlastně jakoukoliv možnost vytvořit jednotnou stráž velmi zdárně prezentací ruské propagandy sabotují, je otázka. 

V každé případě 50 000 mužů je směšné číslo, neboť to znamená, že v jeden čas jich slouží cca 10 000 pokud chceme zachovat volné soboty i neděle pro tyto lidi při délce hranice EU v desítkách tisíc kilometrech, (pokud není můj odhad podhodnocený) jasně dokládá, jak je tvoje představa směšná. 

Ty bys volil Miloše Zemana, kdyby za tebou přišel a řekl, že máš po dobu dalších 20 let dávat 20 % ze své mzdy státu, aby mohl platit projekty v Africe? Nenech se vysmát. Volíš ho proto, že ti říká "že nechce imigranty", aniž by vůbec byl schopen definovat, co to znamená. 

Tvé představy o správě veřejného prostoru jsou komunisticky naivní či přesněji totalitně demagogické, proto si také schopen a ochoten věřit lžím Miloše Zemana a to nejen proto, že časová osa událostí je pro tebe cosi naprosto zbytečného. 


Nepřihlášený uživatel

#96698 Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zloč

2016-10-29 20:15

#96688: - Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince 

 Ono "ohromné nerostné bohaství" je bohatstvím jedině tehdy, když jej někdo bohatý potřebuje a především umí jej využít k něčemu účelnému nebo i jen pro zábavu, pokud je společnost, která to využívá hodně bohatá.

Na to nesmíš při tom tvém komunistickém horování zapomínat :-). To je totiž typicky komunistické tlachání o "ohromném nerostném bohatství" vždy jinde, než u nás :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#96699 Re:

2016-10-29 20:25

#96651: -  

 „Mluvil jste s panem velvyslancem Schapirem o panu prezidentovi, buď při vašem posledním setkání a nebo i při předchozích?“ zajímalo čtenáře Jaroslava. „Opravdu si nevzpomínám,“ reagoval Herman. :-)


Nepřihlášený uživatel

#96700 Hůlka se ožral jak Zeman?

2016-10-29 20:27

Hůlka cestou z udílení vyznamenání
ztratil medaili od Zemana