MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96551 Kteří "pracovníci Hradu" uctili památku TGM?

2016-10-28 08:27

Nebyli to doufám ti, kteřé popisují kapitoly 2.3 výročních zpráv BIS? Pokud by tomu tak bylo, mnozí nejsou pracovníky zaměstnaní státem, přestože se volně pochybuji po Hradě v blízkosti člověka, který tvrdí, že je prezidentem státu. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Soudruh Ovčáček tedy raději opět seznam lidí, kteří cosi učtili, ale památka TGM to rozhodně nebyla, nedává. Mimo to, žádní zaměstnanci Hradu dokonce ani neexistují, Hrad není zaměstnavatelem nikoho, Ovčáček se opět zaplétá do jeho blábolů a vytváří dojem, že Hrad je něco jiného než stát a že stát Hrad nevlastní. 

Ovčáček opravil tweet, najednou už to nejsou pracovníci Hradu, ale zástupci prezidentské kanceláře. To je panečku masakr, co se tu rozjel. 

"Pracovníky Hradu" mínil tedy původně ovčáček "pány" či lépe dnes soudruhy Miloše Zemana Forejta a Mynáře? 


Nepřihlášený uživatel

#96553 To jsem se nechal zatáhnout do odporných zločinů a to Mynářem....

2016-10-28 08:54


Nepřihlášený uživatel

#96554 Demokracii in memoriam.....

2016-10-28 08:58

.....to je realita této země po 4 letech Miloše Zemana na Hradě. 

Výroční zprávy BIS popisují jednání Miloše Zemana a jeho party zločinců vskutku velmi barvitě. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96555 Důsledek Miloše a Ivany na Hradě......

2016-10-28 09:01

.....Česká společnost je rozdělena,
napsal deník Sme k výročí vzniku ČSR

....kdy jejich partu, které je obklopuje popísujů naprosto otevřeně kapitoly 2.3 ve výročních zprávách BIS. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96556

2016-10-28 09:02

Dneská dostanete na Staromáku na budku, havloidi.


Nepřihlášený uživatel

#96557 Re: Důsledek Miloše a Ivany na Hradě......

2016-10-28 09:04


Nepřihlášený uživatel

#96558 Re: Důsledek Miloše a Ivany na Hradě......

2016-10-28 09:06

#96555: - Důsledek Miloše a Ivany na Hradě...... 

 Kolik ti platí za to tapetování?


Nepřihlášený uživatel

#96559

2016-10-28 09:13

Je zajímavé, jak si bolševici z 50. let (Siklova přezdívaná Ruda fena), dobře rozumí s bolševiky z osmdesátých let (Kocáb a Horacek - návštěvy u Adamce, Kocáb chtěl být perestrojkovym ministrem kultury. viz iniciativa Most). Společně pak uctívají Havla (člen KSC v šedesátých letech) a dalajlámu (člen Maovy Komunistické strany Ciny, dodnes se veřejně hlásí k marxismu). K tomu figurky naverbováne CIA (Klvaňa - viz jeho studia v USA na škole pro studenty z Východní Evropy), užiteční idioti, oportunisti, karieristi a blbci (Kraus, Fišerová, Stepanova, Ledecký, Anna K, etc.) A tomu všemu vévodí Daniel Hermann, profesionální křivák (tajne natáčel poslance v bordelu u Barkove, aby je mohli vydírat a ovládat při hlasování.) To je výkvět pravdy a morálky!


Nepřihlášený uživatel

#96560 Z průzkumu vyplývá, že lidé kteří se ve věci neorientují nesouhlasí s tím, aby politici .....

2016-10-28 09:19

Průzkum pro Český rozhlas: Polovina Čechů nesouhlasí s bojkotem oslav 28. října na Hradě

....nedělali statisty při Zemanově exhibici ubohosti. 

Možná by si mohli přečíst Ústavu. Možná by si mohli přečíst volební zákon, možná také by bylo dobré znát, co prohlašoval Zeman společně s Xi Jinpingem a mohli by tedy zvážít, zdali je to v souladu s Ústavou tohoto státu. Mohli by také zvážit, zdali prohlášení Hamáčka, Štěcha, Sobotky a Zemana o "staterigkém partnerství" tedy "alianci" s Čínou je v souladu s Ústavou. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

Mohli by si také přečíst výroční zprávy BIS a zhodnoti, jak to vypadá na Hradě. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Mohli by si dokonce pročítat steno záznamy proslovů Mloše Zemana ve Sněmovně už od devadesátých let, kde by hravě nahlédli, že není lhářem poslední čtyři roky, že je celoživotním lhářem. 

www.psp.cz

Mohli by, ale evidentně nechtějí, raději si čtou lži v parlametních listech a žijí v představě, že "všichni" Zemanovi ubližují a jen oni jej milují, ačlkoliv vlastně vůbec nejsou schopni zformulovat proč jej milují. Dokonce jej milují přesto, že je masivně okrádal a masivně zadlužil, jen prodej více jak 100 mld. dluhu Ruska kamsi je věc velmi prapodivná a zbylo po těchto miliardách jen "tajné usnesení vlády", tedy jen pořadové číslo usnesení a název. 

Mohli by všechno, ale nechtějí, chtějí milovat zločince, aniž by věděli proč, podvědomě cítí, že to raději ani vědět nechtějí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96561

2016-10-28 09:20

Národ je rozdělený, ale přístup do médií má jenom jedna strana.


Nepřihlášený uživatel

#96562 Re:

2016-10-28 09:20

#96559: -  

 Ty si vymýšlíš jak parlametní listy a Miloš Zeman dohromady. 

V kapitolách 2.3 výročních zpráv BIS jsi přesně popsán a je přesně popsán i tento tvůj příspěvek. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#96563 Re:

2016-10-28 09:23

#96561: -  

 Miloš Zeman nemá přístup do mediíí? Už mu nestačí Parlamentí listy, Blesk, Halo noviny, Rytmus živoat, pořady v radiu, proslovy ve Sněmovně, tiskové konference Ovčáčka a OVTV? 

Nemáš přístup do medií ty? Neváhej založ si blog, bude ti to trvat 5 min. můžeš jej založit na parlamentních listech stejně jako na idnes. 

Nepřipadá ti, že konvička, Okamura jsou se svými neonacistickými projevy a neonacistickými demonstracemi vidět až moc? Pokud by byli vidět jen o milimetr víc, je velmi pravěpodobné, že by museli být obvinění z tresné činnosti. 

Co bys ještě chtěl - vykřikovat "nic než národ" z každých novin? 


Nepřihlášený uživatel

#96564 Re: Re:

2016-10-28 09:24

#96562: - Re:  

  Kolik ti platí za to tapetování?


Nepřihlášený uživatel

#96565 Re: Re: Re:

2016-10-28 09:25

#96564: - Re: Re:  

Žiješ v představě, že mi platí BIS? 

Vypadá to, že právě o tobě jejich výroční zprávy hovoří. 


Nepřihlášený uživatel

#96566 Re: Re: Re:

2016-10-28 09:32

#96564: - Re: Re:  

 

Ruská propaganda má v ČR úspěch bohužel právě proto, že ....

2016-10-27 19:10

 

Lidé mají vymyté mozky. Těžká cesta severokorejských přeběhlíků

Severní Korea je extrémně uzavřenou zemí, o níž se toho ví jen málo. Těžký život v diktatuře sužované nedostatkem potravin přibližují uprchlíci, kterým se podaří uniknout. Dva z nich se účastnili Fora 2000. Rozhovor poskytli Novinkám bývalý režimní básník a propagandista Čang Čin-sung a bývalá příslušnice armády I So-jon.

....je tu stále mnoho lidí, kteří prošli komunistickým školství, ale nedovzdělali se. Nevědí tedy co se kolem nich děje proto, že jim komunisté zničili časovou osu posloupnosti událostí, což vygenerovalo - kulturní deprivaci, která jim vlastně znemožňuje se zorientovat.

Komunistické školství zatajilo celý vývoj lidského myšlení, přechod od polyteismu k monoteismu, vznik Starého zákon, vývoj k Novému zákonu natož, aby byl vysvětlen vztah mezi velkými náboženstvími. Celá řada lidí v ČR si myslí, že Ježíš Kristus, Mojžíš nebo Sv. Pavel či Sv. Petr jsou pohádkové postavy. 

S takovými znalostmi a schopností zařadit události do souvislostí vývoje myšlení jim logicky ruská i čínská propaganda, tedy i Miloš Zeman může napovídat i to, že Miloš Zeman je demokratem a ne lhářem.  


Nepřihlášený uživatel

#96567 Miloš Zeman velkého světa?

2016-10-28 09:34

Měli bychom volby prostě zrušit, řekl Donald Trump

Donald Trump, který necelé dva týdny před prezidentskými volbami zaostává v průzkumech za svou soupeřkou Hillary Clintonovou, vyzval ke zrušení voleb. Na setkání se svými stoupenci v Ohiu ve čtvrtek opět kritizoval politiku Clintonové.


Nepřihlášený uživatel

#96568 Pan Bek nezná Ústavu, nečte výroční zprávy BIS a není schopen vidět (nechce) vidět.....

2016-10-28 09:39

....jací lidé se pohybují volně po Hradě už roky? Velmi se obávám, že dokud vláda nepřevezmě kontrolu nad administrativou Hradu, bude Miloš Zeman usilovat o smrt demokracie.  Tedy možná má pan Bek pravdu, ještě není úplně mrtvá, ale je po mrtvici ve vegetativním stavu. 

"Je historicky obvyklé, že se akademická obec dostává do konfliktu s představiteli státu. Děje se tak většinou ve chvíli, kdy dojde ke sporu o nějaký typ svobod, standardů, hodnot," pokračoval Bek s tím, jedním ze signálů menší suverenity českého státu je třeba prohlášení čtyř nejvyšších ústavních činitelů po návštěvě dalajlámy.

Přesto však Bek nepovažuje situaci za tak vážnou, jak naznačoval jeden z transparentů, které studenti položili mezi věnce k soše TGM. Stálo na něm Demokracie in memoriam. "Myslím, že tak vážné to není. Musím říct, že nejsem žádný apokalyptik. V tuhle chvíli samozřejmě dochází k nepříjemným napětím, objevují se signály, že část politické elity už nemá ten étos, který tu byl 25 let přítomný, ale to na druhé straně neznamená, že bychom v tuhle chvíli byli nějakým Maďarskem," domnívá se brněnský rektor.

Bek nepředpokládá, že by ho prezident příští rok na Hrad pozval. "Podle mě by musel předcházet nějaký dialog představitelů vysokých škol s prezidentem a jakési usmíření. A já si nemyslím, že to je pravděpodobné," uvedl


Nepřihlášený uživatel

#96569 Re: Re: Re: Re:

2016-10-28 09:53

#96566: - Re: Re: Re:  

 Kolik ti platí za to tapetování?


Nepřihlášený uživatel

#96570

2016-10-28 10:13


S volbou prezidenta Miloše Zemana, občany ČR před třemi lety, se dodnes nesmířili. Jejich knížecí kandidát ve volbách neuspěl. Nesmířili se s tímto výsledkem, nevzdávají to, stále se houfují dalšímu k tažení. Jsou zapšklí, nenávistní, ale jsou i fanatičtí. Jejich útoky na prezidenta ČR, jsou na denním pořádku. Stupňují se. Každá naskytnutá příležitost se jim hodí. Jednou je to výročí 17.listopadu spojené s fyzickým útokem na prezidenta ČR, podruhé stržení prezidentské zástavy za jásotu davu, či připravené provokace při návštěvě čínského prezidenta. Zneužita byla i soukromá návštěva dalajlámy, tibetského náboženského představitele. Posledním smutným příkladem je i nepoctivá hra o vyznamenání pro bývalého vězně koncentračního tábora, Jiřího Bradyho. Tento hrdina z nacistického období, nejspíše ani netuší, jaká falešná hra se s ním hraje. Na sklonku svého života se stal nevědomky vhodným prostředkem pro znevážení státního svátku. Stal se tou pověstnou municí k útoku na prezidenta ČR.

Pražská kavárna dnes opět mobilizuje. Svolává na Staroměstské náměstí své věrné i ty naivní. V této souvislosti nelze zapomenout na dobu, kdy Staroměstské náměstí zaplavily, modré košile, zářící planoucí oči mladých nadšenců a jejich budovatelské písně, či vznešená hesla o demokracii,….. to byly ty kulisy událostí, které pamatujeme krátce po světové válce. Nenávistné tažení vlády „lidu“ tehdy rozhodlo, prezident Dr. Edvard Beneš musel odejít z Pražského hradu. Demokratičtí politici museli uprchnout před hněvem „ lidu“. Byly káceny sochy i symboly této země.

I dnes se hraje o osud naší vlasti. Pod falešnými prapory a hesly o demokracii, jde především o změnu politiky České republiky k obrazu novodobých tvůrců „nové“ Evropy. V konečném důsledku pak ke ztrátě samostatnosti.

Nedovolme to.


Nepřihlášený uživatel

#96571 Re:

2016-10-28 10:18

#96570: -  

 

 Znáš alespoň Ústavu, kterou se Zeman dobrovolně zavázal dodržovat? Proč Miloš Zeman naprosto vědomě porušoval volební zákon nestoudným lhaním? Protože chtěl získat moc, aby ničil demokracii v této zemi? 

Proč si vlastně příznivcem Miloše Zemana? Jaký k tomu máš důvod, napiš to, budeš zaručeně první v této diskusi, obzvláště, pokud je tvůj důvod v souladu s Ústavou tohoto státu. Možná budeš v takovém případě vůbec jediný příznivec Miloše Zemana, který to dokáže zformulovat. 

 Co kdyby sis alespoň přečetl, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, jak vzniká Evropská komise a kdo nominuje komisaře, jak je volen Europarlament atd. 

https://www.euroskop.cz

Pak si také přečti výroční zprávy BIS alespoň za roky 2014 a 2015. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

A také si přečti Ústavu kteru se Miloš Zeman zavázal dodržovat, ale nečiní tak. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

Můžeš si přečíst také steno záznamy "proslovů" Miloše Zemana na www.psp.cz a snadno nahlédneš, jakým odporným lhářem byl Zeman už v roce 1990. 


Nepřihlášený uživatel

#96572 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-28 10:21

#96569: - Re: Re: Re: Re:  

 Nejdříve zkus spekulovat o tom, kdo by mi měl platit. Pak teprve lze spekulovat o tom, kolik by mi měli za mé příspěvky platit. 

Neplatí mi nikdo nic, vadí mi zločinnost Miloše Zemana natolik, že mám potřebu Miloše Zemana kritizovat. Dělám to věcně a usilovně. 

Nesouhlasíš snad s tím, co je v mých příspěvcích? Není přece nic snažšího, než uvést argumenty. 


Nepřihlášený uživatel

#96573

2016-10-28 10:23

Ideologie pražské kavárny je totalitní ideologie. Vzpomeňme si na komunisty. Každý, kdo s nimi nesouhlasil, byl agent imperialismu, agent Západu, agent Spojených států atd. Dnes je to totéž v modrém, je to stejně totalitní myšlení. Jsi můj přítel, pokud máš stejný názor jako já, pokud ho nemáš, jsi agent nějaké cizí moci. Nikoho nenapadne, že ten člověk má prostě vlastní nezávislé myšlení a nechce být v tom stádu nebo spíš stádečku; protože jich je strašně málo a nafukují se, aby vytvořili dojem, že jsou masa


Nepřihlášený uživatel

#96574 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-28 10:26

#96572: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je jednoduché, bůď tě platí hambasáda USA, nebo nějaká (ne)ziskovka placená Sorosem. 


Nepřihlášený uživatel

#96575 Re:

2016-10-28 10:34

#96573: -  

 Je logické, že si když si jako komunista představuješ demokracii jako komunistickou totalitu, že se na to takto díváš. Nejsi schopen ve své vlastní manipulaci - pražská kavárna - před rokem 1989 - vlasáči - nebo disidenti vidět napak paralelu tvého projevu s komunismem, s StB a jejich plastickými "pojmy" do kterých oni stejně jako ty zařazuješ prakticky kohokoliv, kdo se ti hodí, stejně tak Ovčáček, Zeman, jen proto, že tito kritizují Miloše Zemana, který si kritiku zaslouží. 

Nebo snad žiješ v představě, že jedná ústavně, mravně a kulturně?  Že kolem sebe nemá lidi, které popisuje dnes již několi výročních zpráv Bezpečnostní informační služby? Proč tyto lidi má kolem sebe? Proč podespal velmi podivný nejspíše velezrádný dokument společně s Xi Jinpingem? Kdo jej k tomu přiměl? 

Věc je velmi vážná, jak jistě v klidu nahlédneš nejen při čtení Ústavy, kterou se Zeman dobrovolně zavázal ctít a plnit, ale také při čtení nejen kapitoly 2.3 výročních zpráv BIS. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Na tom, že Miloš Zeman musí jednat jen a pouze v souladu s Ústavou v celé její šíři se jistě bez nejmenších problémů shodneme. 

 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html