MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Smrt humanitárním bombarďákům!
Nepřihlášený uživatel

#92551 Re: Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgánů a

2016-09-09 19:34

#92549: - Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgánů a dro 

 Ha ha ha a kde jinde bys to chtěl hledat, než na nezávislých serverech, kterým vy totalitní havloidní bolševici říkáte ruská propaganda? U těch vašich prolhaných kavárenských mainstreamových sráčů, které platí zrůdy jako je Bakala a Soros, určitě ne. Ti zveřejňují jen co se totalitním rusofobním havloidním sráčům hodí a to ještě po kavárensku překroucené.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#92552 Re: Re: Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgá

2016-09-09 19:43


Nepřihlášený uživatel

#92553

2016-09-09 19:46

Celý text v angličtině najdete ZDE

 

Naposledy unikly na veřejnost statistiky spojené se sexuálním násilím uprchlíků díky Simone Brand z Pirátské strany, která je členkou parlamentu ve spolkové zemi Severní Porýní – Vestfálsko. Právě v tomto regionu pobývá nejvíce uprchlíků z celého Německa. Brandová se v parlamentu této spolkové země, který zasedá v Düsseldorfu, dotazovala na aktuální statistiky zdejšího ministra vnitra Ralfa Jägera a jím předložené informace šokovaly celý parlament.

Jak ministr vnitra uvedl, jenom za letošního půl roku došlo v uprchlických centrech v Severním Porýní – Vestfálsku k téměř 180 násilným trestným činům se sexuálním podtextem. Konkrétně se jednalo o osmdesát případů sexuálního harašení, pět případů odhalování na veřejnosti, dvaačtyřicet případů sexuálního nátlaku a násilí, pětadvacet případů sexuálního zneužívání dětí a dalších šestadvacet přestupků narušujících individuální práva jedince.

 

Podle Branda do jisté míry za vysokým počtem spáchaných zločinů se sexuálním podtextem stojí nevyhovující ubytovací podmínky v uprchlických centrech. Především poukazovala na skutečnost, že ženy a děti nemají možnost dostatečně odděleného ubytování od mužské části osazenstva. Podle místních médií často v uprchlických centrech nelze zamykat dveře u pokojů ani veřejných prostor a uprchlíci pánského pohlaví se mohou k ženám i dětem snadno dostat.

„Statistiky zveřejněné ministrem vnitra Jägerem jsou šokující samy o sobě. Navíc jsem přesvědčena, že ve skutečnosti to bude ještě mnohem horší. Mnoho uprchlíků nemá příliš dobré zkušenosti s policií a úřady ve svých mateřských zemích a ani v Německu si raději nechtějí stěžovat. Je téměř jisté, že desítky dalších trestných činů jejich pachatelům projdou bez povšimnutí úřadů,“ obává se levicová politička.

Severní Porýní – Vestfálsko je s téměř osmnácti miliony obyvateli nejlidnatější ze všech šestnácti spolkových zemí Německa. „Násilné sexuální činy spáchané uprchlíky tam jsou pod drobnohledem politiků i médií od té doby, co v jedné ze zdejších metropolí, Kolíně nad Rýnem, došlo při silvestrovských oslavách k hromadnému sexuálnímu obtěžování stovek žen,“ uvádí britský deník Daily Mail.

pan Hnedy

#92554 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 19:47

#92544: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 1. nepisu si sam se sebou, pouze rozvijim to co jsem napsal, ono se to ve vice komentarich lepe cte, muzete potom klast duraz na urcite veci jinak.

2.nekopiruju nic dokola , pridavam dodatecne informace, ktere dokladaji lzivost soucasneho kavarenskeho establishmentu

3. kdyby jste umel cist a nevyzobaval jste si co se Vam hodi, zjistil byste, ze jsem uvedl jmeno badatele Polanskeho, jehoz praci uznaval i samotny Karel Schwarzenberg...

4. netvrdim, ze za to muze, na to byl prilis mlad a dokonce neobvinuji ani jeho otce nebo rod Schwarzenbergu, protoze jejich majetek fakticky ovladalo fasiticke Nemecko.

 

jen uvadim historicka tvrzeni nestraneho  badatele.

 

a hlavne na tomto prikladu ukazuji na pokusy  prazske kavarny a jejich privrzencu o manipulaci s pravdou a realitou a to je pro vyvoj demokracie a svobody to nejhorsi.........

zde cast rozhovoru s Polanskym

 

Když se na to Karla Schwarzenberga ptali před druhým kolem přímých prezidentských voleb, odvětil, že to prozkoumalo několik historiků a zjistili, že jde o pustou pomluvu. Co vy na to?

[zkráceno] Ctibor Nečas, první český historik, jenž zveřejnil během komunistické éry záznamy z Letů v archivu v Třeboni, zanechal dojem, že Lety byly německým koncentrákem vedeným Němci. Nikdy neventiloval, že strážníci byli včetně velitelů Češi. Do dnešních dnů to po něm čeští historici opakují. Opět vás odkážu, abyste se podíval na orální historii sepsanou v Tíživém mlčení, která nepochází od vězňů koncentráku, ale od samotných Čechů. Je to ke konci knihy. V roce 1995, když jsem odhalil tragédii v Letech v americkém tisku, jsem byl pozván českým velvyslanectvím do Washingtonu DC. Ambasáda chtěla rozšířit příběh a nabídla, že mi s bádáním v archivních záznamech pomůže komise českých historiků. Souhlasil jsem, ale když jsem o několik měsíců později dorazil do Prahy, nabídka byla stažena, protože jsem si stál za tím, abychom začali nejdřív zpovídat bývalé vězně a jejich strážce, jejichž jména jsem našel v archivu v Třeboni. Prohlásil jsem totiž, že dokumenty mohou počkat, ale některé velmi staré oběti vězněné v Letech už ne. Tehdy jsem se setkal s Josefem Havlasem na ministerstvu zahraničních věcí. Pokoušel se mě od mých pátrání odradit, vždy přitom jmenoval Schwarzenberga. Později se stal Havlas šéfem týmu, který zavedl na několik týdnů v archivu v Třeboni šikanu. Každému, kdo by mi dal ještě nahlédnout do materiálů a záznamů, tam vyhrožovali ztrátou zaměstnání a pensionováním. Jeho tým pak vybíral záznamy, které by se daly poslat do Muzea holocaustu ve Washingtonu DC. Za své úsilí byl Havlas odměněn funkcí velvyslance v Japonsku. Dnes je styčným důstojníkem pro CIA jako český velvyslanec v Íránu, ale to už je jiný příběh.

Setkal jste se někdy s ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem a hovořili jste o těchto věcech?

[zkráceno] Jednoho večera jsme se setkali v pražské kavárně. Schwarzenberg přišel s jednou mladou dívkou, s níž jsem se později velmi spřátelil. Při našem setkání byl Schwarzenberg překvapen všemi těmi detaily, které jsem o jeho rodině věděl, například když jsem mu řekl, že jeho matka byla lepší střelec než otec. Samozřejmě, že mnoho informací pocházelo od lesníků, kteří pracovali pro Schwarzenbergy před, během a po válce. Měl velké obavy z toho, co řeknu o jeho otci. Později mi senátor Petr Pithart sdělil, že Schwarzenberg miloval svého otce natolik, že udělá vše, aby ochránil jeho pověst. Pithart je jedním z mála Čechů, jenž se seriózně zaobíral mými pátráními a dobře věděl, co se děje za oponou. Se Schwarzenbergem jsem se měl setkat potřetí, když jsem byl na koncertě s jeho mladou přítelkyní, kterou na mě nasadil, aby vyzvěděla vše, co vím, ale právě ona mi nakonec prozradila, co Havla a Schwarzenberga zajímalo na mém pátrání po osudech jejich rodin nejvíc. Tehdy nicméně Schwarzenberg už zjistil, že mi jeho přítelkyně sdělila více informací, než se sama o mně dozvěděla. Přerušil naše setkání a odešel s touto „naší“ přítelkyní.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#92555 Re: Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgánů a

2016-09-09 19:49

#92549: - Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgánů a dro 

 Nemáš nějaký orgány? Nebo mrtvolky humanitárně zavražděných srbských dětí? Jako správnej sudeťák banderovec muslim rusofob esesák tedy vrahoun slovanů?


Nepřihlášený uživatel

#92556

2016-09-09 19:56

Co to jako má bejt ty posraný havlovy lavičky, které musíme platit z našich daní? Na toho zmrda tu už dávno není nikdo zvědavý! Ještě z toho jdou peníze tý antichartový píče, která žije z Havlových zlodějen.

pan Hnedy

#92557 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 20:01

#92545: - Re: Re: Re: Re: Re:  

prazska kavarna

ten popis obecne odpovida, jen dodavam, jako priklad, ze tam patri umelci ze stovek hoven, Cerny apod, nekteri redaktori Respektu, nekteri publiciste CT,  militatni kridlo Safr, Stetina atd., pak tady mame ruzne privrzence prazske kavarny, zblble, trochu zfanatizovane studentiky nekterych gymnazii, nekterych vysokych skol.

Cili ta skupina je pomerne jasne dana.

 

A prestante uz s tim mccarthismem a honbou za STBactvim, tam kde neni!

jste blby jak punctok a timto to jen a pouze dokladate !


Nepřihlášený uživatel

#92558

2016-09-09 20:42

Většina západních médií se dnes zabývá otázkou, proč lidé přestávají věřit tradičním médiím a odvracejí se od nich. Četl jsem v poslední době řadu komentářů, podle kterých žijme v době “post-faktuální demokracie”. Tedy v době, kdy pro lidi nejsou důležitá fakta, ale spíš emoce a subjektivní vnímání reality. Do takové doby přesně zapadá i článek deníku SME, který není ničím jiným než stokrát recyklovaným tématem bez faktů účelově předkládaným veřejnosti. Spíš než novinářskou práci mnohem víc připomíná práci PR agentury.

Zaprvé: opravdu nepohrdám demokratickými principy. Debata o sloučení některých ministerstev se v Česku vede posledních 20 let a každý, komu by se to náhodou podařilo, by byl v médiích pochválen. Pokud ale vyslovím stejnou myšlenku já, jsem hned automaticky podezříván z omezování svobody. Například ve Švýcarsku, kolébce přímé demokracie, má Federální rada, což je obdoba české vlády, jen 7 členů a nikdo to nepovažuje za nedemokratické. Podobnou debatu jsem zažil v případě projednávání zákona o elektronické evidenci tržeb. V Poslanecké sněmovně se tento zákon projednával neuvěřitelných 236 dnů. A podotýkám, že diskuse opravdu nebyla věcná, ale spíše směšná a bez věcného základu. Hnutí ANO proto navrhlo změnu jednacího řádu Poslanecké sněmovny formou zákona tak, jako v sousedním Německu, kde je dopředu taky stanovená doba diskuse, a to jak pro opozici, tak pro koalici. I tehdy nás opozice, koalice a část médií osočila z nedemokratického postupu. Škoda jen, že se při tom zapomněli informovat, že jsme se inspirovali nejen v Německu, ale i dalších demokratických zemích. A že neprosazujeme žádný náhubek pro opozici, ale pouze efektivnější a věcnější projednávání zákonů, které je běžné i v zavedených demokraciích. Přesto se řeči o tom, že jsem nedemokratický, vedou stále dokola.

Zadruhé: o dotacích a mém údajném střetu zájmů byly popsány už stohy papírů. Rád bych tedy asi po 150té zopakoval veškerá fakta, na která slovenský novinář asi zapomněl. Výše dotací pro Agrofert skutečně nemá nic společného s mým vstupem do politiky. Ano, Agrofert je příjemcem provozních dotací v zemědělství. V něm má ale úplně stejné dotace jako všichni ostatní zemědělci - na hektar, na krávu a podobně. Agrofert je největší český soukromý zaměstnavatel a současně i největší českou zemědělskou firmou, a proto je jen logické, že i jeho dotace jsou v součtu velké.

Je také potřeba si uvědomit, že dotace pro nikoho neznamenají žádný zisk, ale jen uhrazení části nákladů. Navíc se i dotace daní. A mimochodem: na daních a odvodech za zaměstnance Agrofert zaplatil v celé Evropě v posledních 10 letech 35,54 miliardy korun, zatímco na dotacích obdržel dohromady 6,17 miliardy korun. Tedy přibližně šestkrát méně, než odvedl do státních rozpočtů jednotlivých zemí. Není proto fér, když někdo tvrdí, že zneužívám veřejné funkce ve prospěch firem, které vlastním. Není pro to jediný důkaz.

Zatřetí: co by to bylo za článek o Babišovi, kdyby redaktor nezapomněl recyklovat pseudokauzu Čapí hnízdo. Prý farmu kvůli přijaté dotaci vyšetřuje evropský úřad proti podvodům OLAF. Zvláštní je, že ani po půl roce, kdy novináři o Čapím hnízdě s oblibou a intenzivně píšou, nikdo z OLAFu nikoho z mých firem nekontaktoval. Nepřišel jediný dopis, jediný e-mail. A i kdyby moje firmy někdo z OLAFu kontaktoval, nemá na Čapím hnízdě co zjistit, protože tam k ničemu nezákonnému nedošlo. Farma prošla mnoha kontrolami státních orgánů. Naposledy auditní orgán konstatoval, že při financování projektu bylo vše v pořádku. Do Čapího hnízda bylo k dnešnímu dni investováno už 913 milionů korun, vzniklo tam 50 pracovních míst pro lidi z okolí a farmu ročně navštíví 35 000 lidí.

Toto všechno jsou fakta, která v komentáři samozřejmě nezazněla. Proč? Protože se o ně pan komentátor prostě nezajímá. On přece nechce mluvit se mnou ani s lidmi z mých firem, aby zjistil fakta. On je přece nepotřebuje. On má svá fakta ještě předtím, než napíše článek, protože si v dnešní „post-faktuální“ době místo s fakty vystačí s dojmy a emocemi. A to je přesně ten důvod, proč lidé přestávají věřit tradičním médiím.

Andrej Babiš


Nepřihlášený uživatel

#92559

2016-09-09 22:03

  USA JE CENTRUM PLANETÁRNÍHO ZLA.JEN ZLÝ ČLOVĚK TO NEVIDÍ, NECHÁPE.

hnUS

#92560

2016-09-09 22:09

Americký výrobce automobilů General Motors svolává do servisů po celém světě téměř 4,3 milionu vozů. Důvodem je softwarová chyba, která může způsobit, že se při nehodě neaktivují airbagy. Podle firmy je problém spojován s minimálně jedním úmrtím a třemi zraněními.


Nepřihlášený uživatel

#92561 HAJZLOVÉ - STBÁKU ŠTĚTINO, NÝDERMAJRE SLOŽTE MANDÁT!

2016-09-10 00:28

Uprchlíci do naší země NEpatří!


Nepřihlášený uživatel

#92562 Re: Re: Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgá

2016-09-10 04:11

Doktor Bolíto

#92563 Re: HAJZLOVÉ - STBÁKU ŠTĚTINO, NÝDERMAJRE SLOŽTE MANDÁT!

2016-09-10 04:14


Nepřihlášený uživatel

#92564 Re: Re: Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgá

2016-09-10 04:17


Nepřihlášený uživatel

#92565 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-10 06:01

#92545: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pražská kavárna je stbáckejch buzerantů mrdárna, stbáku!

 

Viz. udavač STB a exkomouš Štětina, jeden z jejích hlavních představitelů a ideologů.


Nepřihlášený uživatel

#92566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-10 06:03

#92536: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Rudé právo, soudruhu? Není to dokonce bulvární rusofobní havloidní kavárenské prase Mitrofanof?

To byl také dobrý kovaný soudruh, další z ideologů pražské kavárny. :DDDD

 

Wiki: "V Sovětském svazu vystudoval žurnalistiku na Rostovské univerzitě a v roce 1979 se přestěhoval do Československa, kde přispíval do plzeňských podnikových novin Škodovák.ˇ"

Aneb: Plán splníme na 1000 procent, soudruzi. Lidové milice záštita světového míru. :DDDD

Studovat v SSSR žurnalistiku to bylo jen pro opravdu prověřené elitní soudruhy, nic pro buržousty a nekalé živly. :D

 

Demokrat

#92567 Re: Re: HAJZLOVÉ - STBÁKU ŠTĚTINO, NÝDERMAJRE SLOŽTE MANDÁT!

2016-09-10 06:15

#92563: Doktor Bolíto - Re: HAJZLOVÉ - STBÁKU ŠTĚTINO, NÝDERMAJRE SLOŽTE MANDÁT! 

 Tak táhni třeba do Německa za tou krávou Merkelovou! Ta ti třeba bude líbat prdel už jen za to, že jsi imigrant!

***  NIKDO TĚ TU NECHCE!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#92568

2016-09-10 10:33

         


Nepřihlášený uživatel

#92569 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-10 10:37

#92528: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty bys ses hodil do Rudých brigád Mao Ce Tunga.


Nepřihlášený uživatel

#92571

2016-09-10 11:57

Havlisti milujou MUslimáky!


Nepřihlášený uživatel

#92572 Re:

2016-09-10 12:48

#92571: -  

 to vy už každej stači se podivat na stranku anti multikulti watch většina z nich jsou buzeranti lezbi feministky a neomarxiste kteři sem chtěji natahat všechny možne čmoudy arabaky slimaky a dalši cizi havět aby s něma mohly myt pohlavni styk na islámu se my liby jen jedine že vyhazujou buzny ze střechy ale je to ironie když takzvani sluničkaři chtěji zachranit všechny možne negry a oni je pak začnou vraždit sluničkaři na sobě pachaj masochizmus a budou krutě trpět až jich budou všude miliony dostanou pravej opak a muslimove je poženou na popravu protože ideologie sluničkařu je proti islámu a právu šaría

Vlastenci do boje!
Nepřihlášený uživatel

#92573

2016-09-10 13:47

Bakala je havloidní zlodějské tlusté prase. Brzy bude zabíjačka.


Nepřihlášený uživatel

#92574 Pražská kavárna patří za mříže!

2016-09-10 13:54

Konvička žaluje Dolínka za snahu zakázat jejich akci před saúdskou ambasádou

 


Nepřihlášený uživatel

#92575 Re:

2016-09-10 14:42

#92573: Vlastenci do boje! -  

 Pseudovlasteci tvého typu do hnoje! Jste zasraní rusáci!