MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#92526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 13:14

#92521: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak za koho jsi ty tady, ty banderovská rusofobní proimigrantská a proislámistická svině, která většinu života kolaborovala s bolševikem? To mluvíš za tatary? Vždyť jsi stejný, jako soudruh hitlerovec Štětina.


Nepřihlášený uživatel

#92527 Re:

2016-09-09 13:31

#92517: -  

 Ovčáček jako vždy vytrhl z kontextu, citovat a vrthnout z kontextu, jsou vskutku dvě naprosto rozdílné věci, ale to by člověk chtěl po Ovčáčkovi mnoho, to by po něm člověk chtěl kulturnost, mravnost a znalosti, to chtít po analfabetovi nemá smysl. 

Tady je celý a zásadní projev. 

V tom projevu Václav Havel o ničem takovém navíc nemluvil. Tedy Ovčáček si naběhl na nějaký tupý text, publikovaný na internetu, který s reálným projevem Václava Havla nemá vůbec nic společného. 

Tedy idiotem není Janda, ale jako vždy Ovčáček. Navíc je to celé velmi podivné, neboť na facebooku Ovčáčka se dá obtížně dohledat, že by něco takového publikoval. Tedy vypadá to na standardní rusáckou propagandu - tedy lži v Putinových listech. 

Tady je text projevu. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#92528 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 13:32

#92526: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Proč bych měl za někoho mluvit? Píši své názory. Miloš Zeman, jeho lhaní, lhaní lidí kolem něja a nebezpečnost těchto lidí pro tento stát mi skutečně velmi vadí. 

Proč bych měl kolaborovat s bolševikem? Protože kritizuji komunistu Miloše Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#92529 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 13:33

#92525: - Re: Re: Re: Re:  

 Ano v bulváru je v konečném důsledku lží vše. Nelze polopravdu či jeden fakt, který i může být realitou v záplavě lží považovat za pravdu, neboť je tento fakt zasezen do lží, tedy je změněn smysl faktu, podobně, jako když Miloš Zeman "cituje" Peroutku ve svém lživém projevu. 


Nepřihlášený uživatel

#92530 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 14:02

#92529: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sám sem dáváš bulvár, rusofobní hitlerovská sračko! :D


Nepřihlášený uživatel

#92531 Re: Re:

2016-09-09 14:05

#92527: - Re:  

 Nelži kundo. To jsou přesně slova toho prolhaného zlodějského prasete a masového vraha Havla.

 

Na tom tvém odkaze je hovno. Registrovat se těm Bakalovým zlodějským havloidním kolaborantským zmrdům nebudu.

antikolaborant

#92532 Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 14:54

#92504: - Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

tady je ma odpoved:

 

 

Ten následující dramatický příběh se odehrál před třiasedmdesáti lety. Ta historie se začala odvíjet 6. prosince 1939, kdy se nad schwarzenberským panstvím v Čechách přehnala živelní pohroma. Nejprve silný déšť a po něm padaly přívaly sněhu, co zlikvidovaly polovinu smrků, borovic, buků, jedlí, kaštanů, javorů, jasanů, topolů…. Deset tisíc hektarů schwarzenberských lesů se během kalamity proměnilo ve spoušť polomů… Jak napsala Tereza Spencerová, možná by mohl umístit Cikány opět na svém panství. Už jednou to udělal, když napřed to zkoušel s Židy.

Ani Židé však lesy rodu Schwarzenberkovů od polomů nezachránili – byli to vesměs intelektuálové, právníci, lékaři, v lese toho moc nezmohli, a tak se z pohledu knížecí rodiny proměnili jen v pouhé hladové krky. Zbavili se jich poměrně rychle: nákladní vozy je odvezly na nádraží a odtud už směřovali rovnou do Terezína. Jakmile veškeré pokusy sehnat pracovní sílu mezi Čechy či Židy selhaly, obrátila se pozornost všech zúčastněných na Cikány. Po prvních pochybách o smysluplnosti takového kroku – nedůvěra v jejich pracovní schopnosti byla už tehdy přece jen příliš velká – byly ke konci roku 1942 byly do Let, tábora původně určeného pro 380 lidí, navezeny více než dva tisíce Cikánů, v mnoha případech celé rodiny.

Z mužů se vyklubali zdatní dřevorubci, ale starci a malé děti si do tábora z velké části přijeli pro smrt, obvykle z rukou českých dozorců. Našly se mezi nimi sice výjimky, které neztratily lidskost, ale většinou nedopadly dobře. Pro nadbytečnou lásku k vězňům je udali sami jejich kolegové. Nikomu to nevadilo – v Německu Cikány už od roku 1933 zavírali do Dachau a v masarykovském Československu, kde byl v roce 1927 vydán výnos omezující kočování pobudů, neměla většina Cikánu nárok ani na občanství…

pan Hnedy

#92533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 14:59

#92532: antikolaborant - Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 ano Peroutka nenapsal, Hitler byl gentleman, za to tvrzeni by se mel Zeman omluvit, ale  on napsal mnohem neco horsiho a techto jeho clanku bylo vice !!!!


Nepřihlášený uživatel

#92534 Re: Re: Re:

2016-09-09 15:24

#92531: - Re: Re:  

 Tady je jiný zdroj a skutečně uveřejněné video youtoube je podivně zkrácené, neboť text koreluje s tím, co je na webu Hradu v angličtině a co je pak na webu moderních dějin. 

Nic to nemění na tom, že Ovčáčkův facebook je věc podivná a co více, je to pořád vytrženo z kontextu celého projevu. 

Tady reálný celý odstavec a z toho je zřejmé, že se cosi Ovčáčkovi zase nepovedlo. 

"Že jsme měli příznivé mezinárodní podmínky, neznamená ovšem, že nám v těchto týdnech někdo bezprostředně pomáhal. Po staletích se vlastně oba naše národy napřímily samy, neopřeny o žádnou pomoc mocnějších států či velmocí. Zdá se mi, že v tom je velký mravní vklad této chvíle: skrývá v sobě naději, že už nebudeme trpět komplexem těch, kteří musí trvale někomu za něco děkovat. Teď záleží jen na nás, zda se tato naděje naplní a zda se historicky docela novým způsobem probudí naše občanské, národní i politické sebevědomí."

Náš stát by už nikdy neměl být přívažkem či chudým příbuzným kohokoli jiného. Musíme sice od jiných mnoho brát a mnohému se učit, ale musíme to po dlouhé době dělat zase jako jejich rovnoprávní partneři, kteří mají také co nabídnout.

Tady celý projev na důvěryhodném zdroji, neboť ten koreluje s anglickým textem na webu dosud funkčním na Hradě. 

 

Tady to, co údajně zveřejnil soudruh Ovčáček:

"Po staletích se vlastně oba naše národy napřímily samy, neopřeny o žádnou pomoc mocnějších států či velmocí. Zdá se mi, že v tom je velký mravní vklad této chvíle: skrývá v sobě naději, že napříště už nebudeme trpět komplexem těch, kteří musí trvale někomu za něco děkovat. (…) Náš stát by už nikdy neměl být přívažkem či chudým příbuzným kohokoli jiného. Musíme sice od jiných mnoho brát a mnohému se učit, ale musíme to po dlouhé době dělat zase jako jejich rovnoprávní partneři, kteří mají také co nabídnout.“

Tedy jak je z porovnání zřejmé, vypuštění jedné věty z odstavce:

"Teď záleží jen na nás, zda se tato naděje naplní a zda se historicky docela novým způsobem probudí naše občanské, národní i politické sebevědomí."

....je ona manipulace se smyslel a to nemluvím o tom, že se dokonce ani celý odstavece nedá vytrhnout z kontextu tehdejšího projevu, neboť se jednalo o projev v době změn totality na demokracii. Pokud to dnes používá Ovčáček v kontextu Miloše Zemana skutečně to bohužel vyznívá obzláště tak jak vytrhl z kontextu, jako návrat k totalitě, neboť Zeman jak se jistě shodneme je komunista střižený náckem a nikoliv demokrat a to nejen proto, že porušoval volební zákona tak, že to dokonce musel konstatovat NSS.  

Tohle je taky  skvělý seznam, ach ten google, ten vás soudruhy vždy dohledá :-) Vy ruští propagandisté jste tak snadno odhalitelní, stačí na to google :-). 


Nepřihlášený uživatel

#92535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 15:26

#92533: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 Z pohledu nácka či komunisty logicky pan Peroutka psal opravdu hrozné věci. Náckové ho za to poslali do koncentráku a koministé jej chtěli poslat tamtéž či se jej možná chystali rovnou popravit. 

Neexistuje text pana Peroutky, kde by i jen projevil náklonnost k totalitní ideologii. Zeman je blázen, pokud si to myslí obzvláště o textech, které tak zpopularizoval šílený Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#92536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 15:30

#92530: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, to jsi sem dal ty. Já jsem dal odkaz na tento zdroj. 

Rudý příliv: V Rusku zčervenala řeka

Z textů obou zpráv je patrný jasný rozdíl mezi bulvárem a standarním zdrojem informací. 


Nepřihlášený uživatel

#92537 Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 15:35


Nepřihlášený uživatel

#92538 Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 15:36

#92532: antikolaborant - Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 

 A to chceš doložit tím, že "zdroje" na takovém serveru odkazují na jiné neonacistické servery, aby ty se opět jako "důkaz pravdivosti" odkazovaly po třech skocích opět na zvedavce.org? 

Důvěryhodnost zdroje spočivá v tom, že se podrizuje zákonům země, v jehož jazyku publikuje a transaprentně sděluje, jak s informace pracuje, jak je ověřuje atd. Pokud má daná země Ústavu postavenu na základě Všeobecné deklarace lidských práv, platí to naprosto jednoznačně, pokud ne např. v Rusku, je potřeba zkoumat pečlivě především zdroj státní, které jsou v ČR zdrojem ruské propagandy a bohužel tak činí i všech hlavních evropských jazycích, jak bylo prokázáno např. na propagandě hlasování o "zrušení sankcí" na Krétě. 

To neplatí o bulváru Putinových listů, Zvedavci, Aeronetu, prostě všech tebou oblíbených "zdrojích "zaručených" informací", tedy o politickém bulváru, který si tak obllíbil Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#92539

2016-09-09 15:44

Horší je, že nelze ani dohledat všechny debility, které Zeman kde navykládá, neboť Hrad jeho "projevy" prostě nezvěřejňuje, jak prosté. 

Zaorálek: Prezident má sice vlastní hlavu, ale můžu se s ním dohodnout

Důvod je prostý, našlo by se mnoho občanů, kteří by lži v projevech Zemana rozporovali a případně by i požadovali nápravu, omluvu, distancování se od lží atd. a to nejen proto, že mnoho občanů nechce už dále nést odpovědnost za Zemana, neboť stát tvoří občané nikoliv Zeman přestože jej dle Ústavy zastupuje v zahraničí. 

pan Hnedy

#92540 Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 16:10

#92534: - Re: Re: Re:  

 souhlasim, je to uplne stejne jako s prazskou kavarnou

pan Hnedy

#92541 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 16:38

#92538: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 uz se na to zapomnelo, ale tady mate objektivnejsi udaje...

Americky badatel Polansky

 

Ve své knize Tábor smrti Lety tvrdíte, že v jeho zřízení hrál roli rod Schwarzenbergů, jehož pozemky s oblastí sousedí…
V prosinci roku 1939 zasáhla celou oblast největší sněhová vánice, jakou si místní pamatují. Karel Schwarzenberg, ne ten současný, ale jeho otec, měl 10 tisíc hektarů lesa a velká část byla zničena. Znamenalo to pro něj katastrofu. Potřeboval levnou pracovní sílu, aby dřevo co nejrychleji zpracoval, jinak by zbankrotoval. Požádal úřady o vybudování pracovního tábora. Nebyl ale zdaleka jediný, kdo využíval otrockou práci. V archivech a z rozhovorů s pamětníky jsem zjistil, že Schwarzenberg přivedl jako otroky Židy z Mirovic............

 

 

 

pan Hnedy

#92542 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 16:41

#92541: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 

u nas je to v nekterych smerech horsi nez v USA. Svoboda a demokracie pomalu umira ...ono tady nejde o Schwarzenberga, jde o to , jakou moc maji elity napojene na prazskou kavarnu, jaka mira manipulace se z jejich strany, v poslednich trech letech, na nas vali.

Jsou to sily zradne, zkorumpovane, ktere by nas nejradeji znovu zaprodaly Nemecku.

V prve rade to je namestek Merklove pro Ceskou Republiku Prouza pak Belobradek-Eukolovratek,

Herman a sralbotka Sobotka.

pan Hnedy

#92543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 17:32

#92542: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

 tedy abych byl presnejsi soucasne paternalisticke, socialisticko-korporatni spolecnosti, ktera z Nemecka momentalne vychazi, proti rozumnym, svobodomyslnym Nemcum vubec nic nemam.


Nepřihlášený uživatel

#92544 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna

2016-09-09 18:32

#92543: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prolhana fasisticka kavarna 

Ty si pišeš sám se sebou a ještě se k tomu přiznáváš, abys dostal zaplaceno? Ty jsi panečku kus vola. To tu stále dokola kopíruješ hlouposti, u kterých nejsi schopen ani doložit, kdo tu hovadinu napsal. 


Nepřihlášený uživatel

#92545 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-09 18:36

#92540: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re:  

 Pražská kavárna je termín StBáků myšlením i jednáním, je to natolik plastická věc, že do klidně ty, Zeman a Ovčáček zařadíte v případě potřeba člověka, který nikdy v životě nebyl v kavárně. 

Je to stejné jako StBácký termín "vlasáči" kam StBáci zařadili klidně i ženu s krátkými vlasty stejně jako muže, který měl hlavu jako koleno. 


Nepřihlášený uživatel

#92546

2016-09-09 18:41

Apartheid po Česku? Školy a třídy jsou děleny podle barvy pleti, píše Al-Džazíra

To je bohužel z části pravda. Je to způsobeno tím, že školy řídí komunistické soudružky ředitelky, které žijí v představě, že to bude za takové situace ve škole jednodušší. Je to stav děsivý a poslanci to poměrně často zaznamenávají na svých cestách po školách. 

Třída A - děti "speciálně vybrané" už ve školkách

Třída B - rodiče těchto dětí učitelé ve škole neznají, tak když školka nic nehlásí

Třída C - ......... 

Je to stav děsivý a bohužel vůbec není výjimečný. 


Nepřihlášený uživatel

#92547

2016-09-09 18:50

VIDEO: Traktorista Veleba nepřesvědčil, předvolební zetor na startu zhasl

To je tím, že má v kanceláři krávu natřenou ruskou trikolorou, soudruh Krkovička. 

Kosovo je Srbsko!!!

#92548 Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické dealery lidských orgánů a drog!

2016-09-09 19:16

Tribunál v Hagu rozsudkem zprostil Miloševiče všech obvinění. Pravdoláskové humanitárně bombardující presstitutky samozřejmě drží hubu...


Nepřihlášený uživatel

#92549 Re: Naši bratři slovani! Havloidi mají za bratry islámistické kosovské dealery lidských orgánů a dro

2016-09-09 19:31


Nepřihlášený uživatel

#92550

2016-09-09 19:31

Asad je legitimně zvolený a braní svuj národ proti teroristům financovány USA, saudy Eu a spol. POLITICKÝMI zrůdami lze nazvat Hitlary Clinton, Obamu, Albrightovou odpovednymi za zničení a statistice mrtvých v Libyii,Iráku i Srbsku a na Ukrajině....pak přidejte Merkelovou,za imigraci v EU, a vsechny politiky keři je podporují nebo jim lezou do zadku (ČR vlada vc.Sobotky a Schwarzenberga) . To jsou zrůdy kteří ohrožují nás život a naše rodiny!!!