MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8801 Re: jen stručná poznámka

2014-11-09 16:32

#8796: Jirka - jen stručná poznámka 

 Ještě jedna reakce, i když taky nechci rýpat.

My, níže podepsaní, nesouhlasíme s jednáním a vystupováním prezidenta Miloše Zemana a požadujeme jeho okamžitou abdikaci.

 

Je to už teď jasné?

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8802 Re: tak nevím, jestli vám mám odpovídat; zkusím to

2014-11-09 16:35

#8800: Jirka - tak nevím, jestli vám mám odpovídat; zkusím to 

 Je hezké, jak jste se rozepsal, ale výzva k okamžité abdikaci je výzvou k okamžité abdikaci, ať vy takové výzvě přidávate na symboličnosti jak chcete.

Penam

#8803 Zeman se ne nadarmo ztotožňuje s Krtečkem!

2014-11-09 16:36

Připomíná to slovenský recept proti zácpě. Jen ho trochu pozměním:

"Pošleme jim tam nášho krta (Zemana)

ten se jim do riti (Rusáků, Putina, čínských komunistů) zavrtá...."

Má Zeman plnou hubu TGM.

Dovede si ale někdo představit, že skutečně důstojný Prezident-Osvoboditel by vyjel ve dvacátých létech minulého století na zahraniční cestu prodávat Hurvínka (a k tomu si přibral stafáž "podnikatelů" v čele s Tomášem Baťou) ?

To se musela naše politika, celá úroveň českého národa, za těch 70, 80 let opravdu zřítit do nedozírných  hlubin (snad rovnou do kanálu), když někdo, kdo sedí ve funkci nástupce TGM, se nestydí dělat cesťáka s pimprlaty, vydávat to za světodějný politický a hospodářský úspěch a tím mlžit o svém ponižujícím podlézání komunistickým mocipánům v Číně.....


Nepřihlášený uživatel

#8804

2014-11-09 16:39

Snad zvítězí alespoň teď zdravý rozum a k výzvě k rezignaci se přidají hlavně ti, co Zemana volili!!!!

Nepřihlášený uživatel

#8805 Re:

2014-11-09 16:41

#8784: Justin Bieber -  

 Dobrý den, také nejsem příznivcem pana Zemana, ale nešlo by to, prosím , s trošičku lepším slovníkem ? Děkuji. Hezký večer.

Jirka

#8806 malé vysvětlení

2014-11-09 16:43

#8791: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Jestli jste občanem ČR, pak je prezident ČR i vaším prezidentem, nedá se svítit.  

 Pane Santere, padouchu II. kategorie. Nechci, abyste si myslel, že vás pronásleduji. Pokud vám to není milé, už na vaše příspěvky nebudu reagovat. Ale vždyť si jen tak nezávazně povídáme :-)

Nuže formulace "Miloš Zeman je (nebo naopak není) mým prezidentem" má v sobě zašifrovaný trochu jiný význam, než jen význam těch slov. Znamená to, jestli k tomu člověku chovám úctu, jestli si ho vážím, jestli ho uznávám. To je věc vnitřního rozpoložení jednoho každého. No a nezlobte se na mně, k MZ nechovám úctu, nevážím si ho a neuznávám ho. Tím ovšem jistě nijak nezpochybňuji platnost jeho zvolení prezidentem. Ať si klidně bydlí na Pražském Hradě (v sousedství Lukoilu), ať si užívá prezidentského auta a prezidentské ochranky. Ale není "mým prezidentem".

Petunaa

#8807

2014-11-09 16:47

Ozralej sasek Zeman neni nas prezident tim je od pocatku Karel. Karel na hrad a ozrale prase Zeman pryc! 

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8808 Re: malé vysvětlení

2014-11-09 16:49

#8806: Jirka - malé vysvětlení 

 Všiml jsem si, že rád vykládáte výroky jiných nebo texty jiných podle svého a asi si i myslíte, že to je jediný správný výklad.

Pokud někdo napíše, že prezident ČR není jeho prezidentem, nebo že v době ČSSR, kdy byl občanem tohoto státu, nebyl občaném ČSSR, tak píše nesmysly. Rozdíl mezi "k našemu prezidontovi nechovám úctu" a "prezident není mým prezidentem" je poměrně značný. Ale jestli vám nevadí, že lidé píšou obsahově nesmysly, tak v pořádku, nenutím vás přestat s výkladem textů druhých po svém.


Nepřihlášený uživatel

#8809

2014-11-09 16:49

Mám dotaz na autory petice.  Znají poslední průzkum veřejného mínění, koho by lidé volili za prezidenta?   Pokud ne, tak se s nimi seznamte.  Googlovat snad dokážete.  Až se divím, jaký odstup na 1. místě má Zeman od dalších adeptů, při vší té mediální štvanici.  Takže váš počin je možná i kontraproduktivní.  

 

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8810 Re:

2014-11-09 16:50

#8807: Petunaa -  

 Svérázné chápání demokracie :-)

Říman

#8811 Ano, pozor na estébácké zločince mezi námi.

2014-11-09 16:51

#8798: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jistě, to je správná odpověď komunisticko-estébáckého zločince. Buď zavřít do kriminálu (nebo rovnou pověsit na šibenici), nebo, když je doba "tání" (nebo se svět více zajímá) tak alespoň zavřít do blázince.

"Kopete" za Zemana? Asi do takové sestavy někdo takovýchto názorů dobře pásne...


Nepřihlášený uživatel

#8812 Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 16:53

#7021: - Re: Re: Re:  

 On za to nemůže, nemá to z vlastní hlavy. To jim nakukali na schůzi uliční buňky KSČM.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8813 Re: Ano, pozor na estébácké zločince mezi námi.

2014-11-09 16:56

#8811: Říman - Ano, pozor na estébácké zločince mezi námi. 

 Kde vidíte zavírání do kriminálu, věšení na šibenici nebo zavírání do blázince? Já vás jen upozorňuji na to, že odmítání reality a vytváření si své vlastní vede k nepříjemným duševním poruchám, případně k poruchám osobnosti. A jestli popíráte, jako občan ČR, předtím občan ČSSR (jestli jím jste, respektive byl), že prezident ČR není vaším prezidentem a nikdy jste nežil v Československé socialistické republice, tak si vytváříte svou realitu. Nic víc.

Nekopu za nikoho, mně se Zemanův slovník z minulé neděli nelíbil. To je asi překvapení, že? Jestli za někoho nebo za něco kopu, tak za zdravý rozum.

Jestli jako komunisticko-estebácký zločinec odpovídáte správně netuším, nejsem kádrovák, to ponechám jiným, které to baví, a dokážou druhé šmahem jako komunisticko-estebáckého zločince rozpoznat.

Jirka

#8814 nezávazná diskuze o jazyku českém a anglickém

2014-11-09 17:01

#8808: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: malé vysvětlení 

 Pane Santere, padouchu II. kategorie. Především nechci vykládat výroky jiných, to bych si nedovolil. Ale můžeme si popovídat o zákrutách češtiny.

Často totiž různá slovní spojení bývají všeobecne, všemi chápána jinak, než co obsahují jednotlivá slova. Například když vám kamarád řekne : "jdi se vycpat", jistě po vás nechce, abyste se nejprve usmrtil, pak rozpáral, vykuchal, naplnil senem a znovu zašil. Podobně třeba v angličtině, když někdo řekne "it rains cats and dogs", jistě tím nechce sdělit, že z nebe padají kočky a psi. No a s tím prezidentem je to stejné. Je to totiž přesně tak, jak jste napsal, že to není. Věta "Miloš Zeman není mým prezidentem" je totéž, jako "Miloše Zemana neuznávám a nevážím si ho."


Nepřihlášený uživatel

#8815 Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-09 17:04

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

Inu kamarádi z mokré čtvrti..... 

Svarun

#8816 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 17:05

#8659: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vládu, která ctí mezinárodní právo? To beru jako opravdu hodně nepovedený vtip. Nevím nevím, kdo si okupuje jakou zemi se mu zlíbí a klidně i bez mandátu OSN. Kdo se neštítí balamutit svět výmysly o zbraních hromadného ničení, které se nikdy nenašly, aby ospravedlnil svoji agresi, kdo se od WW2 účastnil desítek vojenských operací a nese podíl na svržení tolika nepohodlných režimů v banánových republikách, aby mohl obratem dosadit svoje loutkové a pomohl tak rozlézat svému kapitálu jako rakovině celým světem. Tak nějak teď nevím, kdo má stále nutkání kecat všem kulturám po celém světě a má tendenci všechny poučovat a všude prosazovat tu svoji jedinou správnou demokracii. „Expanze a imperiálního kolonialismu“ To jste docela vystihl jestřábí politiku USA za poslední století. Jedu prstem po globusu a děsí mě, že pomalu nemohu najít zemi, kde by se vojensky neangažovaly. Jo pardon, jimi dosazení či podporovaní diktátoři (Batista, Pinochet, Noriega, Somoza, Suharto a spol.) jsou ti demokratičtí, jen ti co, se jim nechtějí klanět, jsou ti zlí. Máme plnou hubu lidských práv, ale jen tam, kde se nám to hodí. Pevného partnerství desítek národů? Jestli jste si nevšiml, tak ke stejnému názoru dospělo i Rusko, z tohoto důvodu vznikl Euroasijský ekonomický svaz, BRICS, Šanghajská organizace pro spolupráci. Uveďte, kolik zemí vojensky okupovalo Rusko a kolik USA/NATO, poněkud nepoměr. Mě zase mrazí, kolik lidí si tohle  všechno neuvědomuje a neustále tady papouškuje ty zaběhlé fráze, protože se to v mainstreamu nedozví a aby si hledali nezávislé zdroje nebo z druhé strany a udělali si tak komplexní náhled na věc, jsou příliš líní. Ono je lepší, když jim to někdo přežvýká, je to rozhodně pohodlnější. Takže važte slova, než vypotíte takový nesmysl.

Rusko je rozvíjející se trh a především země bohatá na suroviny. Dokud byl u moci notorik Jelcin, pod jehož taktovkou se Rusko dokonale rozkradlo zkolonizovalo dravými západními kapitalisty a díky tomu upadlo do hluboké recese, bylo vše v pořádku,kdežto Putin, který utnul "porevolučním" oligarchům tipec a klíčové sektory průmyslu znárodnil, čímž zachránil Rusko od totálního bankrotu, se stal nepřítelem číslo jedna, začal si diktovat podmínky a to si nesmí nikdo dovolit. Proto se hodí jakýkoliv disent k podpoře a vůbec nevadí, že to jsou špinavé děvky jako Pussy riot, které svoji nechutnost a ubohost mnohokrát předvedly. Opravdu nemám žádné iluze o svobodě slova v Rusku a osudu kritiků Putinovy politiky, ale jeho politika má pozitivní výsledky, to se o té Jelcinově říci nedalo. Navíc se Putin těší oblibě pro politiky u nás na západě nevídané.

Zato geopolitická cesta do rekta vámi vychvalované EU, která zlikvidovala náš veškerý průmysl a udělala si z nás jen kolonii svých oligopolů a levné odbytiště pro svoji nadprodukci, je pro nás vážně výhra. Tahle naše pohádka o evropským snu bude stát ještě hodně, viz. Euroval. A mluvit po Lisabonské smlouvě o nějaké národní demokracii je směšné. Tohle hrubé podkopání suverenity jednotlivých států a stoupající centralizace v Bruselu, dušení nesmyslnými směrnicemi a kvótami, miliony imigrantů, jejichž práva převyšují práva domácích obyvatel, klepající na dveře, náš národ pohltí mnohem rychleji než čtyři desítky let trvajícího vazalství Moskvě. Samozřejmě, že z masmédií se nic takového nedočteme, media u nás mají zakázáno pomlouvat praktiky vysněného ráje EU a říci na cech Ruska cokoliv lichotivého, všichni se předhánějí v tom, jak ho co nejvíce pošpinit, aby se zavděčili svým donátorům a když nedej bože někdo Rusku začne podkuřovat, roztrhne se kolem toho hysterie jako teď kolem Zemana.

Ono je současné Rusko (narozdíl od naší dekadentní společnosti v trvalém morálně kulturním úpadku, libující si ve všemožných LGBT deviacích) konzervativní země. Zvolilo si takový směr a my mu do toho nemáme co kafrat Jak to, že Bursíkovi, Kocábovi, Pehemu, Štětinovi, Uhlovi a podobným psům štvavé protiruské propagandy tolik neleží na srdci nepoměrně brutálnější diktátorské režimy v Arabském světě, v Africe, proč tolik nebojují za práva utlačovaných Kurdů, Koptů, syrských křesťanů a jiných ostrakizovaných menšin, copak ty nemají svoje práva na důstojný život? Jak to, že tak zarytě mlčí? Ale že je v Rusku zakázaná otevřená propagace homosexuality (tedy žádné tvrdé perzekuce, jen zákaz gay pride a jiných oplzlostí, s čímž nelze nesouhlasit, zvláště pokud tady člověk moralizuje nad pár vulgarismy vytrženými z kontextu), z toho se mohou zvencnout. Já vím, na tom nelze nahnat tak cenný politický kredit, Rusko je pro lidskoprávní aktivisty zlatý důl. Takže tady neblijte tu vaši snůšku nesmyslů a polopravd,. Možná zdejší médii zmanipulované, značně podjaté a logikou příliš nepolíbené osazenstvo vám tyhle nesmysly žere, ale tady jste hodně narazil.

Fulda

#8817 Zeman = ostuda

2014-11-09 17:08

Zeman je obrovskou ostudou nasi zeme a velmi spatnym prikladem pro nase deti.


Nepřihlášený uživatel

#8818

2014-11-09 17:10

Odsuzuji projev našeho prezidenta Miloše Zemana, v němž projevil souhlas s politikou Číny neuznávající práva vlastních lidí na svobodu a svobodné projevy. Z hloubi duše se mi protiví vulgární vyjadřování, tím více u hlavy státu, kdy očekáváme projev vysoké inteligence.

Nepřihlášený uživatel

#8819

2014-11-09 17:12

 Zeman je ožralý proruský vepř

ptáček

#8820 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 17:13

#8816: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Podepisuji se za každé slovo Vašeho příspěvku.

Tomáš

#8821 Re:

2014-11-09 17:15

#8653: -  

 Nu, ovce bečí, jak je média naučila, nic překvapivého. Kam vítr, tam plášť.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8822 Re: nezávazná diskuze o jazyku českém a anglickém

2014-11-09 17:19

#8814: Jirka - nezávazná diskuze o jazyku českém a anglickém 

 Když nechete vykládat výroky nebo texty jiných, proč

"My, níže podepsaní, nesouhlasíme s jednáním a vystupováním prezidenta Miloše Zemana a požadujeme jeho okamžitou abdikaci."

vykládáte jako symbolickou žádost k odstoupení nebo jen vyjádření názoru?

 

"Věta "Miloš Zeman není mým prezidentem" je totéž, jako "Miloše Zemana neuznávám a nevážím si ho.""

Ne, není. Co uvádíte jako příklady, jsou rčení. "Zeman není mým prezidentem" rčení není.

Tomáš

#8823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 17:21

#8816: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Měl bych k tomu v některých bodech výhrady, leč vcelku nejrozumnější názor, co zde zatím zazněl.

kočkomilka

#8824 Re:

2014-11-09 17:21

#8758: -  

 Paní Antlová,mluvíte mi z duše.Díky za takové lidi,jako jste Vy. Markéta Sedláková


Nepřihlášený uživatel

#8825

2014-11-09 17:22

Vaši petici jsme podepsali proto, že už máme dost buranství a sprostoty, která se na nás valí každý den z Úřadu prezidenta. Těch deset let na Vysočině udělalo z Miloše Zemana opilého a zakomplexovaného hulváta. V neděli na nás z Lán dýchnul duch Marty Gottwaldové. Byla to ona, která vyházela zařízení zámku po Charlottě a nahradila jej sektorovým nábytkem. Stejně takový přisprostlý odér cítíme teď. Vrchol všemu možnému nasadil komunista Veleba, bývalý šéf agrární komory. Cituji páteční vyjádření: Nejrůznější povaleči z pražských kaváren tyto frontální útoky režírují, domnívajíce se, že jim stále patří republika. Nyní si tuto roli zpět bere venkov... Pražská kavárna proto křičí, vzteká se, kope kolem sebe. Naštěstí pro naši zemi režiséři těchto útoků mají ve svých politických fajfkách již pomálu tabáku.
Co Vám to připomíná spoluobčané? Nám, nejtužší začátek normalizace. My, jsme Hanáci z Olomouce, žádná kavárna. Obáváme se, že tu sprostotu budem muset snášet ještě tři roky. Ale zatím se ještě můžeme svobodně vyjádřit. V duchu Veleby, jak dlouho... Jiří a Kateřina