MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#79826 Re:

2016-04-14 18:20

#79825: -  

 Prokázané miliony mrtvol jsou gulagu v rusákově a koncentrácích rusáků a nácků v období II. světové války. 


Nepřihlášený uživatel

#79827 Rusákov a KGBáci v Kremlu v akci :-)

2016-04-14 18:29

Rusové se neztratí - gurmáni přišli na způsob, jak obcházet zákaz dovozu

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-14 18:36


Patriot

#79829 Ať žije Policie ČR!

2016-04-14 18:57

Student pražského gymnázia dostal nafackováno po zásluze!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-14 19:00


Už je líp! Stačí jenom zavřít hranice před vetřelci.

#79831

2016-04-14 19:07

Nejhůře bylo za zloděje miliard Kraďouska.

Tupouni z hnUSA

#79832

2016-04-14 19:16

Kopie skutečné radiové konverzace mezi americkou námořní lodí a Kanaďany

nedaleko pobřeží Newfoundlandu, říjen 1995 :

KANAĎANÉ: Prosím, odkloňte Váš kurz o 15 stupňů směrem na jih,abyste se vyhnuli kolizi.

AMERIČANÉ: Doporučuji, abyste Vy odklonili Váš kurz o 15 stupňů na sever, abyste předešli kolizi.

KANAĎANÉ: Nepřipadá v úvahu. Vy musíte odklonit kurz o 15 stupňů na jih, abyste předešli kolizi.

AMERIČANÉ: Tady je Kapitán americké námořní lodi. Znovu opakuji - odkloňte Váš kurz.

KANAĎANÉ: Je nám líto. Opakuji - VY MUSÍTE odklonit kurz.

AMERIČANÉ: Tady je letecký transportér USS Lincoln - Atlantická námořní flotila Spojených Států. Jsme doprovázeni třemi torpédoborci, třemi křižníky s plnou leteckou podporou. Trvám na tom, abyste VY změnili kurz o 15 stupňů severně - opakuji, 15 stupňů na sever nebo počítejte s opatřeními,která zajistí bezpečnost naší skupiny.

KANAĎANÉ: My jsme maják. Dělejte jak myslíte.


Nepřihlášený uživatel

#79833

2016-04-14 19:17

Ožrala, pitomec, komedianti čtvrté cenové, Tibet...


Nepřihlášený uživatel

#79834

2016-04-14 19:41

Píči havloidní!!!

Patriot

#79835

2016-04-14 20:19

Ožralec a čůráčí hlava Kalousek se zase předvedl... Tentokrát vyzval ministra vnitra k rezignaci, debil!

Králík

#79836 Re:

2016-04-14 20:36

#2: -  

 Pořád lepší než ten starý zechcaný rakušák!

Králík

#79837 Re:

2016-04-14 20:46

#3: -  

 Tobě se taky líbí ten zechcaný rakušák, viď?!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-14 20:53



Nepřihlášený uživatel

#79839

2016-04-14 21:16

Tomáš Halík je hlas z pekla. 


Nepřihlášený uživatel

#79840 Re: Ovčáček se Zemanem, doposud jediní členové skupiny "havloidů"....

2016-04-15 05:12

#79834: -  

 .....


Nepřihlášený uživatel

#79841 Sobotka snad nerozumí Ústavě? Odpovědnost má vláda, i kdyby byl Zeman zvolen všemi Ovčáčky....

2016-04-15 05:14

....co jich tu je. Není-li Zeman z některých svých jednání odpovědný, odpovědnost přebírá vláda, ta mu musí jeho jednání schválit a ta ho musí korigovat. To je realita Ústavy. 

„Vláda se o koordinaci snaží, nicméně nemůže korigovat autonomní vyjádření a vyjádření názorů prezidenta, jehož mandát není odvozen od vlády, ale jehož mandát je odvozen od občanů,” uvedl Sobotka s poukazem na přímou volbu hlavy státu.

Přímá volba na věci nic nezměnila, prakticky vše, co Zeman koná musí vláda odsouhlasit, dokonce i takovou věc, koho může či nemůže vyznamenat, proto je absurdní, že byl vyznamená např. komunistický ministr, není možné, aby byl vyznamenán člověk, který dokonce StB politicky z vlády spoluovládal a o StB spolurozhodoval. 


Nepřihlášený uživatel

#79842 Evropa dle Klause prochází půstoletí či dokonce století krizí :-)

2016-04-15 05:15

......přitom se celý svět se chce mít jako Evropa. Totality dokonce kopírují demokratické strutkury, přestože jsou totalitní. 

Čím to ten idiot straší, jakým zvratem? Na jednu stranu mluví o evoluci, na které se dozajisty všichni podílíme každý svým jednání. 

Soudruh Zeman sjíždí sci-fi o tom, jak to bude po přezidentských volbách v roce 2020 :-)  cosi z toho vyvozuje? To je opravdu hrůza. 

Klaus se tváří, že se jen v Německu "něco děje", co to je za strašnou hloupost?  Jako by se nikde jinde nepracovalo, nepodnikalo, jako by se jiné státy nepodílely na dění v Evropě. 

Klaus je bezpochyby ruský troll, dokonce vybízí k vnitřnímu "zvratu", co to ten člověk navrhuje? 

Klaus záměrně nechce pochopit, co říkala Merkel tedy, že Německo má zkušenost s migrací obrovského množství lidí, kteří jsou bez přístřeší, prostředků. To spíše měla Merkelová na mysli. 

Aniž by byl schopen definovat, nějakou skupinu politiků, mluví o tom, že cosi chtějí "nového evropana" to je přece StBácká praktiky, podsouvat, že kdosi ovládá politiku, aniž se i jen snažil naznačit kdo. 

Proč by něměla nic společného čínská čtvrť v NY nic společného s NY a  s Amerikou. Stejně jako Chánov nemá nic společného s ČR? Co to je za hovadinu. Je to demagog. 

Na jedné straně mluví o masivní migraci a skvělé individuální migraci a Francii komentuje s tím, že tam jsou čtvrti tvořéné lidmi z bývalých kolonií. Ti ale přicházeli do Francie individuálně. 

Je to hnus co Klaus provozuje, celá řade jeho tvrzení nijak nedokládá, ale přitom na nich staví celou svojí konstrukci. 

Mimochodem ta "celezaplněná" aula představuje deset řad po 20 lidech tedy 200 lidí :-). Na to, že si ten šašek chce účtovat milion za přednášku je to asi trošku směšný. 

Je snadné jej nachytat u blábolení. 

O Nemecku tvrdí, že je "problematické" a o Turecku mluví jako o velkém "hráči" protože má 80 mil. lidí a přiznává mu na to právo. Vždyť je to idiot. 

Klaus se právě přiznal, že vůbec nezná systémové procesní stránky EU o migraci, ale přitom pořád kritizuje EU za způsob, jak migraci řeší. 

Weigl je idiot, mluví o milionech lidí, kteří se pohybují Tureckem, vždyť oni se sami usvědčují z ubohosti a hlouposti. Už slovník, "nešlo by to o bez podpory z "nejvyšších míst" :-) to je komunsita jako prase. 

Je skvělé, že potlesk je opravdu velmi mírný a zdalek ne všichni tedy souhlasí s těmi bláboly, co tam nažvanil Klaus s Weiglem. 

Teď odpovídá Weigl na to, jak bude dlouho fungovat dohoda mezi "Německem" a Tureckem, nevím - ale najednou si prostě neco vymyslí a tak o tom žvaní. Zase strašení - "latentní hrozby" a všichni se máme bát atd....

Anti humánní lidských práv - co to je. Lidská práva idiote jsou definována ve Všeobecné deklaraci lidských práv, tedy dokumentu z roku 1948. 

Opět jeho idiotská demagogie o tom, pravidla nejdou vytvářet předtím, např. než se dojde přesunu velkého množstív majetku. 

Teď mluví o všeobecné deklaraci lidských práv a idiot ani neví, kdy byla přijata. Je to šašek a ne politik a řekl bych, že si dokonce ani tento zásadní dokumen nikdy nepřečetl. 

Čína "největší succes story za 40 let" :-) - více jak 100 mil. lidí bez sociálního systému :-) a 200 mil. lidí ve městech, kde drtivá většina z nich ve městech přežívá z ruky do úst. To je má být největší úspěch 40 let? 

On toho ten šašek možná hodně přečetl, ale vypadá to, že z toho vůbec nic nepochopil. 

Kdosi se ptá a přitom sděluje jeho názor, že by bylo dobré, aby Británe vystoupila vystoupit z EU. Opět žvanení o tom, co Cameron, že je to "fanatický pro EU". 

Dnes vysvětluje vlastně i jeho jednání při rozdělení Československa v kontextu s vystoupení Velké Británie z EU, vysvětluje, že by se nic nestalo. Tváří se, jak to bylo triviální-obří problémy při dělení armády. Vždyť je to šašek. 

Najednou mlluví o povinnosti ČR být v EU :-), trošku najednou předposraně, jinak podporuje nácky v Německu, podivné "bojůvky" , ale hned dodává o je potřeba udělat "revoluci v EU" ale "sametovou" - idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#79843 Demagogie Klause.....

2016-04-15 05:17

k migrační vlně musí dojít jedině tehdy, když to místo, kam se přesouvají dobudou nebo jsou pozváni. To je vrchol demagogie, nic takového vůbec není pravda. Žádné pozvání nemusí existovat. Migrační vlna může vzniknout i jen velkým rozdílem bídy a bohatsví regionů, odehrává se nepřetržitě i v rámci jednotlivých států či velkých celků. 

Čínská středověká totalita se těmto migračním vlnám se bránila již tehdy administrativním nařízením.


Nepřihlášený uživatel

#79844 Tuhý je legrační policejní prezident, to se z toho jako "vyzul", když pustil video?

2016-04-15 05:19

Při "čínském vítání" chybovali jen velitelé na FAMU. Nikomu se nemělo stranit, zní z policie



  • Vedení policie vysvětluje detaily zásahů během návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga.

 

  • Policejní prezident Tomáš Tuhý odmítl, že by policisté jednali na politickou objednávku.

 

  • Na záznamu, který Tuhý pustil novinářům, promlouvá k velitelům a upozorňuje je, aby zachovali svobodu projevu.

 

Problém je, že policie naprosto bez problémů tolerovala propagaci komunsitické ideologie v ulicích Prahy, což je velmi závažný trestný čin a páchali jej dokonce cizinci, případně tvrdík propagandistickým vyvěšením komunistických vlajek. 

Věc je opravdu daleko složitějí, než si Tuhý zatím asi je ochoten připusti. Je potřeba, aby vznikla parlametní vyšetřovací komise přišlo se na podstatu věci, neb jeho vlastní propagandistické video se velmi rozchází s tím, co se v Praze odehrávalo a to se sám tedy namočil do pěkné kaše, neboť si točil propagandistické video a někde jinde zadával velmi podivné rozkazy jakousi třetí cestou, proto si také video točil, protože předpokládal, co se stane a myslel si, že to tím "smázne". 


Nepřihlášený uživatel

#79845 Klaus už je jen šašek....

2016-04-15 05:21

....v době, kdy mel v pozici premiéra monopol na informace to mel snadné, proste si vymyslel co chtel. Dnes je situace radikalne jiná a proto je to už jen šašek,který zvani páté pres deváté bez ladu a skladu. Podstata každé jeho přednášky je stejná, zpochybnit demokracii, zpochybnit EU a vyvolat strach, ale protože je už jen smesny, tak mu nejde ani toto základní rusko trolli zadání naplnit.


Nepřihlášený uživatel

#79846 Klause je obrovské memento....

2016-04-15 05:22

 Klaus se je vlastně děsivý příklad člověka, který toho možná dost přečetl, ale nic z toho vlastně nepochopil. Podobně na tom byl nebožtík soudruh, jeho kolega z prognostického ústavu, Ransdorf. 

Klause a Ransdorfa spojuje obohý ateismus a je tedy možné, že žido - křesťanský fundament Evropy a tedy i literatury, kterou četli se snažili napasovat na ten jejich šílený ateismus, výsledkem jsou bláboly bez ladu a skladu, neboť musí pořád vytrhávat z kontextu, aby z toho co čtou alespoň něco do toho ateismu pasovalo, pak z toho logicky vzniká takový podivný "mišmaš" o ničem. Ransdorf na tom vlastně ještě lépe, ten se mohl vždy chytit Marxe s Engelsem :-). 

Zeman je někde mezi Klausem a Ransdorfem, ale ční nad nimi jako naprostý analfabet, neboť se sice tváří, že "toho hodně přečetl", ale reálně to vypadá, že nejspíše přečetl jen Osudy dobrého vojáka Švejka a knížku citátů :-), kterou se snažil naučit nazpaměť, výsledek je naprosto totální guláš v jeho alkohokolovou demencí postiženém mozku. 


Nepřihlášený uživatel

#79847 Oposmluvní zlodějská banda a její praktiky jsou stále aktivní? !

2016-04-15 05:42

Boj o autobusy pro Prahu. Iveco neuspělo v tendru, žalovalo u Zemana

Pražský dopravní podnik zrušil soutěž na dodávku 150 nových autobusů poté, co si jeden z vyřazených účastníků - firma Iveco, stěžoval na průběh soutěže u prezidenta a premiéra. Iveco bylo jedním ze dvou zájemců, kteří nesplnili podmínky, v soutěži tak zůstal jen jediný uchazeč.

Jediné místo, kam si mohou stěžovat je nejprve Dopravní podnika a pak případně soud. Proč do takové věci tahají alkoholového dementa a člověka, kerý si s alkoholovým dementem neumí poradit? 

 


Nepřihlášený uživatel

#79848 Některé věci jsou neuvěřitelné a přesto jsou realitou KGBáků na Hradě....

2016-04-15 05:45

Vratislav Mynář: S prezidentem dokončím první funkční období!


Nepřihlášený uživatel

#79849 Kalousek má naprostou pravdu, požadavek na "bumášku",.....

2016-04-15 05:52

Rezignujte, nebo potrestejte ty, co vám lžou, vyzval Kalousek Chovance

....přičemž policista vůbec netuší, jak má ona "bumáška" do perimetru vypadat, kdo jí má vydat či dokonce podepsat atd., je absurdní. Kalousek mu bumášku tedy dal, prostě vzal první doklad, který měl po ruce, asi občanský průkaz a řekl, že je to propustka do perimetru. 

Policista oponoval, že je to "občanský průkaz" a Kalousek mu oponoval, že on jako policista vůbec neví, jak má bumáška vypadat, tedy on tvrdí, že je to propustka do perimetru a to tvrdil dokonce naprosto správně. Policista jej přesto na Hradčanské náměstí nepustil. 

Policistu tedy vyzval, ať zjistí jak má bumáška vypada, kdo jí má podepisovat atd. Policista šel zjišťovat a zjistil že to dělá "někdo z Hradu" tedy asi Mynář, přičemž je naprosto jasné, že podpis idiota Mynáře policista nikdy v životě neviděl :-) a tedy nemůže ověřit vůbec nic. 

Věc je opravdu velmi vážná a je potřeba, by byla ustavena parlamentní vyšetřovací komise a protože se do toho Tuhý s Chovance zamotávají víc a víc, aby oba rezignovali, tedy vzdali se možnosti ovlivňovat vyšetřování ze svých mocenských pozic. 

Celé je to autenticky natočeno televizí aktuálně.cz a je to volně k dispozci ke shlédnutí, neboť televize aktuálně.cz, točila a vysílala on-line celý den. Kamera a mikrofon jsou celou drtivou většinu času přímo u Kalouska a snímali i jeho osobní rozhovor se Štětinou atd. O autentičnosti nemůže být ani těch nejmenších pochybností. 

Zatím co o autentičnosti videa Tuhého, jak nabádá velitele, aby jednali tak či tak může být pochybností celá řada. Dokonce už to proč vlastně si ono video soudruh Tuhý natáčel, co ho to napado, on snad předpokládal, že policisté nebude podle toho, jak je na videu nabádá jednat? 

Zde celodenní video z toho co se v Praze ten den dělo.

https://www.youtube.com/watch?v=h3mADmrdnkM


Nepřihlášený uživatel

#79850 ČR bránou Xi Jinpingpong stánu do Evropy? Zeman je idiot?

2016-04-15 06:22

Kde soudruzi z Číny neudělali chybu: Reportáž ze země, kde zítra může znamenat pozítří