MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#79801 Opatření nebyla výjimečná? Tuhý se zbláznil? Už jen uzavřený Hrad, Hradčanské náměstí....

2016-04-14 13:47

 ....podivné party komunistických čínských milicionářů v Praze, jsou věci naprosto absudrdní je potřeba, aby byly velmi pečlivě vysvětleny. 

PŘÍMÝ PŘENOS: Policie hodnotí, jak zvládla návštěvu čínského prezidenta

Řekl bych, že Tuhý na sebe práská víc, než by mu samotnému bylo milé, vůbec netuší, jak z celé té věci s KGBáky z Hradu vybruslí a zaplétá se do toho čím dál víc. 


Nepřihlášený uživatel

#79802 Soudruh Mynář je legrační figura :-).

2016-04-14 13:54

Na rezignaci Pilce v pořadu Kauza dne na Rádiu Impuls reagoval kancléř Vratislav Mynář, kterému NBÚ naopak udělit bezpečnostní prověrku odmítl.„Rozdíl mezi mnou a panem generálem Pilcem je velmi významný. Pan Pilc prověrku pro výkon své funkce potřebuje, já ne,“ uvedl Mynář.

 


Nepřihlášený uživatel

#79803 Sobotka snad nerozumí Ústavě? Odpovědnost má vláda, i kdyby byl Zeman zvolen všemi Ovčáčky....

2016-04-14 14:06

....co jich tu je. Není-li Zeman z některých svých jednání odpovědný, odpovědnost přebírá vláda, ta mu musí jeho jednání schválit a ta ho musí korigovat. To je realita Ústavy. 

„Vláda se o koordinaci snaží, nicméně nemůže korigovat autonomní vyjádření a vyjádření názorů prezidenta, jehož mandát není odvozen od vlády, ale jehož mandát je odvozen od občanů,” uvedl Sobotka s poukazem na přímou volbu hlavy státu.

Přímá volba na věci nic nezměnila, prakticky vše, co Zeman koná musí vláda odsouhlasit, dokonce i takovou věc, koho může či nemůže vyznamenat, proto je absurdní, že byl vyznamená např. komunistický ministr, není možné, aby byl vyznamenán člověk, který dokonce StB politicky z vlády spoluovládal a o StB spolurozhodoval. 


Nepřihlášený uživatel

#79804 Soudruh Klaus má tu drzost....

2016-04-14 14:20

PŘÍMÝ PŘENOS: Exprezident Klaus přednáší vysokoškolákům o migraci

...rozhodovat za lidi ohrožených válkou, kdy mnohým zahynulo mnoho příbuzných, zdali musí nebo nemusí odcházet. 

Skutečně nikdo nemusí odcházet, může se nechat zabít. 


Nepřihlášený uživatel

#79805 Demagogie Klause.....

2016-04-14 14:23

k migrační vlně musí dojít jedině tehdy, když to místo, kam se přesouvají dobudou nebo jsou pozváni. To je vrchol demagogie, nic takového vůbec není pravda. Žádné pozvání nemusí existovat. Migrační vlna může vzniknout i jen velkým rozdílem bídy a bohatsví regionů, odehrává se nepřetržitě i v rámci jednotlivých států či velkých celků. 


Nepřihlášený uživatel

#79806 Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?

2016-04-14 14:26

PŘÍMÝ PŘENOS: Exprezident Klaus přednáší vysokoškolákům o migraci

Je legrační když Klaus hovoří o homosexualismu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79807 Jak přišel na nesmysl, že někdo "vyváží revoluci"?

2016-04-14 14:28

To dělají komunisté, nikoliv demokracie. 

Je snad Klaus idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#79808 Proč by Evropa musela mít hranice mezi státy EU....

2016-04-14 14:29

....když je nemájí Spojené státy?  Co je na tom tak nepochopitelného? 


Nepřihlášený uživatel

#79809 Klaus je demagog .....

2016-04-14 14:33

....neexistuje ani náznak v EU, že by kterýkoliv politik podporoval migrační vlnu, není ani názna, že by někdo migraci nechtěl migraci zastavit. Klaus je šašek, kritizováno je komunisticko nacistické myšlení mnohých demonstrantů. 

Klaus tvrdí, že je tu 20 mil nezaměstnaných, Evropa má 540 mil. lidí tedy přechodně nazaěstnaných tu skutečně může být 20 mil. patlá dohromady ten odporný demagog hrušky s jablky. 

Tedy i jen začátek jeho "přednášky" je spíše dokladem, že je ruský troll než cokoliv jiného. Dokonce i já bych s ním vklidu mohl velmi lehce polemizovat a velmi lehce bych jeho "argumenty" mohl vyvracet. 

Klaus už je dnes jen šašek. V době kdy byl premiérem a měl monopol na informace ze státní správy bez existence internetu to měl snadné, dnes už je jen blb. 


Nepřihlášený uživatel

#79810 Evropa dle Klause prochází půstoletí či dokonce století krizí :-)

2016-04-14 15:00

......přitom se celý svět se chce mít jako Evropa. Totality dokonce kopírují demokratické strutkury, přestože jsou totalitní. 

Čím to ten idiot straší, jakým zvratem? Na jednu stranu mluví o evoluci, na které se dozajisty všichni podílíme každý svým jednání. 

Soudruh Zeman sjíždí sci-fi o tom, jak to bude po přezidentských volbách v roce 2020 :-)  cosi z toho vyvozuje? To je opravdu hrůza. 

Klaus se tváří, že se jen v Německu "něco děje", co to je za strašnou hloupost?  Jako by se nikde jinde nepracovalo, nepodnikalo, jako by se jiné státy nepodílely na dění v Evropě. 

Klaus je bezpochyby ruský troll, dokonce vybízí k vnitřnímu "zvratu", co to ten člověk navrhuje? 

Klaus záměrně nechce pochopit, co říkala Merkel tedy, že Německo má zkušenost s migrací obrovského množství lidí, kteří jsou bez přístřeší, prostředků. To spíše měla Merkelová na mysli. 

Aniž by byl schopen definovat, nějakou skupinu politiků, mluví o tom, že cosi chtějí "nového evropana" to je přece StBácká praktiky, podsouvat, že kdosi ovládá politiku, aniž se i jen snažil naznačit kdo. 

Proč by něměla nic společného čínská čtvrť v NY nic společného s NY a  s Amerikou. Stejně jako Chánov nemá nic společného s ČR? Co to je za hovadinu. Je to demagog. 

Na jedné straně mluví o masivní migraci a skvělé individuální migraci a Francii komentuje s tím, že tam jsou čtvrti tvořéné lidmi z bývalých kolonií. Ti ale přicházeli do Francie individuálně. 

Je to hnus co Klaus provozuje, celá řade jeho tvrzení nijak nedokládá, ale přitom na nich staví celou svojí konstrukci. 

Mimochodem ta "celezaplněná" aula představuje deset řad po 20 lidech tedy 200 lidí :-). Na to, že si ten šašek chce účtovat milion za přednášku je to asi trošku směšný. 

Je snadné jej nachytat u blábolení. 

O Nemecku tvrdí, že je "problematické" a o Turecku mluví jako o velkém "hráči" protože má 80 mil. lidí a přiznává mu na to právo. Vždyť je to idiot. 

Klaus se právě přiznal, že vůbec nezná systémové procesní stránky EU o migraci, ale přitom pořád kritizuje EU za způsob, jak migraci řeší. 

Weigl je idiot, mluví o milionech lidí, kteří se pohybují Tureckem, vždyť oni se sami usvědčují z ubohosti a hlouposti. Už slovník, "nešlo by to o bez podpory z "nejvyšších míst" :-) to je komunsita jako prase. 

Je skvělé, že potlesk je opravdu velmi mírný a zdalek ne všichni tedy souhlasí s těmi bláboly, co tam nažvanil Klaus s Weiglem. 

Teď odpovídá Weigl na to, jak bude dlouho fungovat dohoda mezi "Německem" a Tureckem, nevím - ale najednou si prostě neco vymyslí a tak o tom žvaní. Zase strašení - "latentní hrozby" a všichni se máme bát atd....

Anti humánní lidských práv - co to je. Lidská práva idiote jsou definována ve Všeobecné deklaraci lidských práv, tedy dokumentu z roku 1948. 

Opět jeho idiotská demagogie o tom, pravidla nejdou vytvářet předtím, např. než se dojde přesunu velkého množstív majetku. 

Teď mluví o všeobecné deklaraci lidských práv a idiot ani neví, kdy byla přijata. Je to šašek a ne politik a řekl bych, že si dokonce ani tento zásadní dokumen nikdy nepřečetl. 

Čína "největší succes story za 40 let" :-) - více jak 100 mil. lidí bez sociálního systému :-) a 200 mil. lidí ve městech, kde drtivá většina z nich ve městech přežívá z ruky do úst. To je má být největší úspěch 40 let? 

On toho ten šašek možná hodně přečetl, ale vypadá to, že z toho vůbec nic nepochopil. 

Kdosi se ptá a přitom sděluje jeho názor, že by bylo dobré, aby Británe vystoupila vystoupit z EU. Opět žvanení o tom, co Cameron, že je to "fanatický pro EU". 

Dnes vysvětluje vlastně i jeho jednání při rozdělení Československa v kontextu s vystoupení Velké Británie z EU, vysvětluje, že by se nic nestalo. Tváří se, jak to bylo triviální-obří problémy při dělení armády. Vždyť je to šašek. 

Najednou mlluví o povinnosti ČR být v EU :-), trošku najednou předposraně, jinak podporuje nácky v Německu, podivné "bojůvky" , ale hned dodává o je potřeba udělat "revoluci v EU" ale "sametovou" - idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#79811 Ano je to kaše....:-)

2016-04-14 15:35

Šéf vojenské hradní kanceláře Pilc rezignoval na svou funkci, nahradil ho generál Kaše


Nepřihlášený uživatel

#79812 Re: Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?

2016-04-14 15:44

#79806: - Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?  

 Zloděj per a otec - osvoboditel všech čes. tunelářů si za " přednášku " bere 1 , 5 MEGA !!!


Nepřihlášený uživatel

#79813

2016-04-14 15:45

Čech: Miloš by si mohl vzít Dášu Havlovou! 

Miloš žije hrozně mravným životem," chválil prezidenta hudebník


Nepřihlášený uživatel

#79814 Re:

2016-04-14 15:59

#79813: -  

 Kdo by ho taky chtěl..


Nepřihlášený uživatel

#79815 Re: Re: Klaus patlá dohromady Sartra s Marxem, je snad idiot?

2016-04-14 16:03

#79812: - Re: Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?  

 To tam sedělo 200 bohatých lidí :-). 7 500,- za dvě hodiny bohapusté rusko trollí propagandy, to je směšné. Jestli mu za tohle někdo zaplatí 1 500,- tak to je děs a hrůza, jediná možnost, že přes něj perou peníze. 

Teď právě soudruh Klaus tvrdil, že terorismus je vedlejší produk masové migrace :-). Vždyť si ten člově odporuje už během dvou hodin "diskuse". 

Většinu jsem toho slyšel a rovnou komentoval z klávesnice. Bylo to ubohé. V podstatě standardní ruská propaganda. Dokonce se mi to zdálo směšnější než Robejšek, který je bez pochyb ruský troll, ale takový "sofistikovanější", resp. se mi v minulosti zdál sofistikovanější, nebylo kdysi úplně snadné odhalit, že je to ruský troll, dnes je to evidentní. 


Nepřihlášený uživatel

#79816 Re:

2016-04-14 16:13

#79813: -  

 Škoda, že si František Čech nedokáže připusti, že soudruh soukmenovec Miloš Zeman za celý jeho prohulený, proschlataný, pro - libovolná zemanova oplzlost život, nevyprodukoval ani jedinou korunu daní, neb vždy "pracoval" tam, kde se daně jen a jen spotřebovávaly.  Je zvláštní, že si nikdy nepřipustil jak masivně zadlužil tuto zemi a jakou odpornou oposmluvní zlodějskou bandu vygenroval a už vůbec vůbe si evidentně nepřipouští, jak spolukradl 14 mld. z MUS. 


Nepřihlášený uživatel

#79817 ANO StB má posilu :-) z Labutího jezera :-)

2016-04-14 16:19

Za ANO bude v Praze do Senátu kandidovat tanečník Harapes


Nepřihlášený uživatel

#79818 Zrovna soudruh Klaus sděloval, že je v Evropě pracovní síly všude kam se podíváš....

2016-04-14 16:21

V Česku chybí tisíce řidičů. Firmy je začaly lovit i mezi špatně placenými prodavačkami

....20 mil. nezaměstnaných :-), ano ale přechodně :-), protož zrovna z nějaké práce odešli a do jiné se chystají, to je vcelku logické, když je v Evropě 540 mil. lidí :-). Z toho 250 mil. v produktivním věku. 

A to si představme, až sem přijdou ty "stovky miliard od soudruhů z Xi Jinping pong-stánu, to bude masakr, to tu 105 % zaměstnanost :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79819 Tuhý je legrační policejní prezident, to se z toho jako "vyzul", když pustil video?

2016-04-14 16:26

Při "čínském vítání" chybovali jen velitelé na FAMU. Nikomu se nemělo stranit, zní z policie



  • Vedení policie vysvětluje detaily zásahů během návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga.

 

  • Policejní prezident Tomáš Tuhý odmítl, že by policisté jednali na politickou objednávku.

 

  • Na záznamu, který Tuhý pustil novinářům, promlouvá k velitelům a upozorňuje je, aby zachovali svobodu projevu.

 

Problém je, že policie naprosto bez problémů tolerovala propagaci komunsitické ideologie v ulicích Prahy, což je velmi závažný trestný čin a páchali jej dokonce cizinci, případně tvrdík propagandistickým vyvěšením komunistických vlajek. 

Věc je opravdu daleko složitějí, než si Tuhý zatím asi je ochoten připusti. Je potřeba, aby vznikla parlametní vyšetřovací komise přišlo se na podstatu věci, neb jeho vlastní propagandistické video se velmi rozchází s tím, co se v Praze odehrávalo a to se sám tedy namočil do pěkné kaše, neboť si točil propagandistické video a někde jinde zadával velmi podivné rozkazy jakousi třetí cestou, proto si také video točil, protože předpokládal, co se stane a myslel si, že to tím "smázne". 


Nepřihlášený uživatel

#79820 Klaus uz je jen sasek rusky troll....

2016-04-14 17:15

....v době, kdy mel v pozici premiéra monopol na informace to mel snadné, proste si vymyslel co chtel. Dnes je situace rakalne jiná a proto je to už jen šašek,který zvani páté res deváté bez oadu a skoadu. Podstata každé jeho přednášky je stejná, zpochybnit demokracii a vyvolat strach, ale protože je už jen smesny, tak mu nejde ani toto základní Rusko trolli zadání naplnit.


Nepřihlášený uživatel

#79821 Re: Re: Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?

2016-04-14 17:27

#79812: - Re: Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?  

 

Klaus za milion a půl. Český exprezident vydělává na přednáškách, řeční i o migraci


Nepřihlášený uživatel

#79822 Re: Klaus uz je jen sasek rusky troll....

2016-04-14 17:31

#79820: - Klaus uz je jen sasek rusky troll.... 

 Klaus se je vlastně děsivý příklad člověka, který toho možná dost přečetl, ale nic z toho vlastně nepochopil. Podobně na tom byl nebožtík soudruh, jeho kolega z prognostického ústavu, Ransdorf. 

Klause a Ransdorfa spojuje obohý ateismus a je tedy možné, že žido - křesťanský fundament Evropy a tedy i literatury, kterou četli se snažili napasovat na ten jejich šílený ateismus, výsledkem jsou bláboly bez ladu a skladu, neboť musí pořád vytrhávat z kontextu, aby z toho co čtou alespoň něco do toho ateismu pasovalo, pak z toho logicky vzniká takový podivný "mišmaš" o ničem. Ransdorf na tom vlastně ještě lépe, ten se mohl vždy chytit Marxe s Engelsem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79823 Re: Re: Re: Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?

2016-04-14 17:34

#79821: - Re: Re: Klaus patlá dohroma Sartra s Marxem, je snad idiot?  

 Nedovedu si představit, že by mu někdo za to, co žvanil v Praze byl ochotný zaplatit jediný cent, ale možné je asi vše. Lehce bych mu i já celou jeho podivnou konstrukci rozebral, mnohokrát tam byly protimluvy, bylo to ve své podstatě jakési povídání o ničem. 

Klaus tam vykládal, jak přednáší všude možně a nemožně, ale řekl bych, že spíše v takovém případě slouží jako pračka peněz, případě plní nějaké jiné úkoly od jeho řídícího údu z KGB (FSB, GRU), přednáška rozhodně není to podstatné. 


Nepřihlášený uživatel

#79824 To by ale soudruh Chovanec měl urychleně prozradit.....

2016-04-14 17:45

Mynář podle Chovance policii neřídí. Kdo nechal uzavřít Hradčanské náměstí, neprozradil

...kdo nechal uzavřít Hradčanské náměstí a jak je možné, že od tohoto "perimetru" vydával bumášky Hrad a policajt vůbec netušíl jak má taková bumáška vypadat a kým má být podepsaná, do té doby, než se kdesi "informoval". 

To by měl soudruh Chovanec velmi rychle zjišťovat, nebo jestli na to má koule, postarat se o odchod Tuhého, neb nikoho menšího vyhodit opravdu nemůže, pokud on chce zachránit politickou kariéru. 

Legrační je také vyjádření Tuhého, že policajti na FAMU "udělali jen o úkon navíc" :-), to je opravdu velmi zábavná záležitost a vypadá to, že se soudruzi "šikují k obraně" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79825

2016-04-14 18:18

Ať už jdou Američané do prdele. Ve světě vraždí děti a civilisty a jsou za nimi veletoky krve