MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#73976 Re: Re: Re:

2016-02-17 15:42

#73974: - Re: Re:  

 To jsi školní případ bolševicko-fašistického buzíka.

Antikavárník

#73977 Pražská kavárna je neštěstí české historie, myslí si prezidentův mluvčí...

2016-02-17 15:45

A nejen on! Tohle si myslí více než 2/3 tohoto národa! Řekl jste to skvěle, pane Ovčáčku!


Nepřihlášený uživatel

#73978 Re: Sluníčková pedofílie

2016-02-17 15:45

#73972: RAPEFUGEES NOT WELCOME! - Sluníčková pedofílie 

 Ovar je bolševický guru a imám z Vysočiny.


Nepřihlášený uživatel

#73979 Re: Pražská kavárna je neštěstí české historie, myslí si prezidentův mluvčí...

2016-02-17 15:47


Anonymous

#73980

2016-02-17 15:48

Pustil muže, který vědomě šířil HIV. Přesto žalobce unikne trestu, kauza bude ‚varováním‘

 
KRIMINALISTÉ PÁTRAJÍ PO ZDEŇKU PFEIFEROVI | FOTO: ČTK
PRAHA Státní zástupce odmítl poslat do vazby osmačtyřicetiletého Zdeňka Pfeifera z Mostu, který vědomě šířil HIV a nakazil jím mimo jiné i nezletilého chlapce. Ačkoli se podle nadřízených nerozhodl „zcela správně“ a případ si raději převzali do vlastních rukou, trestu unikne. Podmínky pro podání kárné žaloby prý nebyly splněny. Kauza ale poslouží jako „varování“ pro jiné žalobce.

Osmačtyřicetiletý Zdeněk Pfeifer z Mostu už od roku 2013 věděl, že je HIV pozitivní, přesto udržoval intimní styk s řadou sexuálních partnerů. Mezi nimi byl mimo jiné i nezletilý chlapec, kterému byl posléze diagnostikován virus HIV.

Právě jeho případ otevřel kauzu, která později ukázala, že Pfeifer má na svědomí minimálně dalších 16 obětí. Zhruba dvě stovky lidí poslali policisté na krevní tresty. Jenže Pfeifer mezitím utekl do Thajska, odkud tamní policie spolupracuje s českými kriminalisty.

Nic z toho by se nemuselo stát, kdyby státní zástupce při rozhodování o vzetí do vazby vyslovil souhlas, jak po něm žádali policisté na podzim roku 2014. Báli se totiž, že by mohl pokračovat v trestné činnosti či ovlivňovat svědky a poškozené.

Žalobce ignoroval policisty a propustil muže, který šířil HIV. Případ řeší nadřízení

Státní zástupce Václav Richtr z Okresního státní zastupitelství v Mostě však jejich přání neuposlechl a Pfeifera, na nějž je vydán mezinárodní i evropský zatykač, pustil na svobodu. Obvinění z „pouhého“ zneužití nezletilého chlapce (k tomu došlo v září 2014, nejde o výše zmiňovaného chlapce nakaženého HIV - pozn. red.) pro něj nebyl dostatečným důvodem, proč držet promiskuitního Pfeifera za mřížemi.

Ne „zcela správné“ rozhodnutí

Přestože si jeho nadřízení případ kvůli řadě pochybností převzali do svých rukou a rok staré rozhodnutí označili za mylné, Richtr trestu unikne.

„Z vyhodnocení vyplynuly některé skutečnosti v tom smyslu, že státní zástupce Okresního státního zastupitelství Mostnevyhodnotil všechny informace, které měl k dispozici zcela správně, což se odrazilo i v jeho stanovisku k podanému návrhu na vzetí do vazby,“ potvrdil pro server Lidovky.cz šéf státní zástupců v Ústí nad Labem Jan Jakovec.

KONTAKT NA POLICII

Oběti mohou kontaktovat ústecké kriminalisty na telefonních číslech 974 421 479, 974 421 482 a 725 06 24 06. "Poškozeným samozřejmě zajistíme naprostou diskrétnost," říká kriminalista Charvát.

Vzápětí ale dodal, že podle něj neexistují důvody pro podání kárné žaloby.

„Pochybení státního zástupce Okresního státního zastupitelství Most mě však nevedlo k závěru, že jsou splněny podmínky pro podání kárné žaloby,“ vyloučil jakýkoli postih pro svého podřízeného.

Varování pro kolegy

Richtrovo rozhodnutí, které umožnilo Pfeifrovi pokračovat v trestné činnosti a následně utéct do ciziny, však nechce Jakovec smést ze stolu úplně. Případem se prý bude společně se svými kolegy zabývat na pracovní poradě. Jenže Pfeiferovu kauzu předvede jen jako jakési „varování“.

„Na poradě vedoucích státních zástupců dojde k prezentaci případu za tím účelem, aby se v praxi státních zástupců takové nedostatky neobjevovaly, ale žádné jiné závěry již nepřichází v úvahu,“ uvedl Jakovec.

Obviněný muž, který se nyní podle schovává v Thajsku, hledal kontakty na různých internetových seznamkách. „Vůbec jim neoznámil, že je HIV pozitivní, ačkoli to už od roku 2013 věděl. V několika případech byla použita ochrana, on sám ale její použití nikdy neinicioval. Na přímé dotazy, zda je HIV pozitivní, odpovídal, že je zdravý,“ popsal vyšetřovatel Milan Rychnovský.

Případ vyšel najevo až v polovině loňského roku, kdy se na policii obrátila matka nezletilého chlapce, který pod příslibem věcných darů i finanční odměny udržoval s Pfeiferem intimní kontakt. Poté se potvrdilo, že se chlapec od promiskuitního muže nakazil. Kromě nezletilého chlapce má HIV i další muž.

Od zveřejnění informace o pátrání po osmačtyřicetiletém muži se policii ozvalo celkem devět lidí, kteří měli poměr s Pfeiferem. Jeden z nich pochází z Německa. U žádného z nich se ale nepotvrdilo, že by se nakazili přímo od hledaného muže.

Policie na případu spolupracuje s thajskými kolegy. „Čekáme, jak se zachová thajská královská policie. Je na něj vydán evropský i mezinárodní zatykač,“ uvedl kriminalista Pavel Záhumenský s tím, že jsou Pfeiferovi na stopě.

 


Nepřihlášený uživatel

#73981 Re: Re:

2016-02-17 15:53

#73971: - Re:  

Ty jsi rudý kravín přetřený na hnědo, stejně jako exkomunista a nacista z SS Azov havloid europoslanec Jaromír Štětina.


Nepřihlášený uživatel

#73982

2016-02-17 15:54

Pražská kavárna je neštěstí české historie

 

Antikavárník

#73983 Re: Re: Pražská kavárna je neštěstí české historie, myslí si prezidentův mluvčí...

2016-02-17 15:58


Nepřihlášený uživatel

#73984 Re: Zpráva o prezidentově milosti lidi v Pacově šokovala!

2016-02-17 15:58

#73961: Milošovy rudé trenýrky - Zpráva o prezidentově milosti lidi v Pacově šokovala! 

 Mě šokovalo, když zrůda Havel pustil desetitisíce vrahů, násilníků a zlodějů! Víš co je to roztroušená skléróza, idiote? Ten už nikomu neuškodí.

Václavovy humanitární bombarďáky

#73985 Re: Zpráva o prezidentově milosti lidi v Pacově šokovala!

2016-02-17 16:29


Nepřihlášený uživatel

#73986 Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-17 16:52

#73945: - Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

 

Jak asi celou věc zadával? 

VH: Pošlete sem toho věčně ehm, ehm, chrápajícího ehm, ehm, zdegenerovaného rakouského debila ehm, ehm, Švarcenberka.

KS: Dobrý den soudruhu prezidente, co potřebujete? (cenzura Československé Socialistické Televize, ve skutečnosti údajně zahajloval)

VH: Shalom. Co děláš debile, není vidět žádná tvoje práce a jsi zase ehm, ehm, pochcanej? Už sis dodělal tu svojí ehm, ehm, Školu v přírodě?

KS: Věnoval jsem se chvíli své echt nacistické manželce, machinacím s majetkem, rozkrádání Becherovky a pomáhání sudeťákům, soudruhu prezidente. Tady máte klíče od té nové echt deutche neprůstřelné limuzíny BMW za 10 miliónů devizových KČS z daní těch chudáků, co berou tři tisíce měsíčně a utahujou si opasky. Ale nikde to raději neříkejte, v médiích to bude až za takových 15 let, budeme se tvářit, jako že je to obyčejné auto pro obyčejného člověka, volks-wagen. Ha ha ha.

VH: Dobrá, ehm, ehm, tak debile, je potřeba najít nějaké vrahy a zločince, které bych omilostnil, čím větší vrah to bude, tím lépe. Potom řekneme, že to byli političtí vězni a ehm, ehm, humanitární bojovníci, jako to říkáme o těch vrahounech Mašínech a banderovskejch esesákách. Co dělá ta Hepnarová, to by byla bojovnice proti komunismu, že jo? A nechrápej mi tu ty debile zdegenerovanej. Takhle si všichni všimnou, jak krademe a já musím ještě rychle prolomit ty blbý Benešovy dekrety a pak co nejrychleji prodat Lucernu tomu mýmu kámošovi stbákovi Junkovi v čele státního Chemapolu, než ho seberou. Dostanu 200 miliónů za půlku a on jí pak celou prodá za 170. Daňového poplatníka to asi taky moc nepotěší. Ha ha ha.

KS: Rozumím soudruhu prezidente, čím více propuštěných politických vězňů, tím více pravdy a lásky pro západ a tím více plácání po zádech od našich šéfů američanů. Paní Hepnarová byla bohužel zavražděna komunistickým režimem. Tak propustíme všechny zločince, ten námi nenáviděný český národ si s těmi vrahy už nějak poradí a my jsme dobře chráněni a za vodou. Za pár let je zase pochytají a mezi tím tu lidé nebudou mít co žrát a bude jim všechno jedno. Ha ha ha.  Goebbles, teda Špaček to už nějak vysvětlí a naše média si nedovolí do toho šťourat. (a něco zamumlá, připomíná to opět známý nacistický pozdrav - opět zcenzurováno ČST)

 

 

huleni ničí mozek a pamět

#73987 Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-17 17:06

jsem pro odsun sluničkařu do islámského státu 

 sluničkaři jsou smažky lezbi a buzeranti s vymitima mozkama a multikulturalismem je načase skunčit s multikulti lži a propagandou v televizi a sluničkařum radim pokud tady chcete islámisty tak se odstěhujte do islámských zemi nehodlam se divat na nějakeho muslima co bude mlatit hlavou o zem před mym barakem a recitovat s koránu jak mě bude zabijet a to řikam po dobrem jinak až přijde čas a bude válka s islámem budu střilet i do vas a nikdo mě nezastavy potom budete prosit o milost zasrane smažky nervy mam jenom jedny a potom se neovladnu a budou z vas mrtvoly


Nepřihlášený uživatel

#73988 Re: Re: Re: Re:

2016-02-17 17:48

pro sluničkařske fetky

#73989 vaclav hável nikdy neměl byt prezidentem

2016-02-17 18:14

vaclav hável zmrd co zničil českej narod a prodal nas usa 

 diky němu tady mame 20 až 30 tisic muslimu protože ten kokot je sem pustil kdyby za hranicemy česka byl ten sovětsky plot tak budu rad a nemusime se starat o zasrane islámské přivandrovalce a za sovětu bivala vždy prace a slušny penize ted jsme v zasrane evropske unii ovladanim bruselem a diktuje nam kvoty a multikulturalismus a brusel ovlada washington takže nas ovladaji usa naše armada skoro neexistuje a jsme členem teroristicke organizace nato a do evropy proudi miliony muslimu aby nas zabily jsme narod žebraku lichvy mafie a oligarchu   lide kteři podporujete havla chcipněte 


Nepřihlášený uživatel

#73990

2016-02-17 18:31

Vy, Ovarofilové spolu pelešíte.


Nepřihlášený uživatel

#73991 Re:

2016-02-17 18:35

#73982: -  

 Zemandrtálci ze IV. cenové jsou primitivové, mající IQ<1.


Nepřihlášený uživatel

#73992

2016-02-17 18:47

Havel,to byl ten kořala,kerej spadl do potoka,kerýho v brně táhli z hospody,kerej spal s Vondrou a nějakým malým klukem?To je ten,co má ve všech státech své hry beznadějně vyprodané na padesát let dopředu?Za pár let po něm kočka nemnoukne.


Nepřihlášený uživatel

#73993 Re: vaclav hável nikdy neměl byt prezidentem

2016-02-17 18:51


Nepřihlášený uživatel

#73994 Re:

2016-02-17 18:53

#73992: -  

" Ale nepoblil korunovační klenoty"


Nepřihlášený uživatel

#73995 Re: Tak proč věříte ruské propagandě v parlamentních listech a aeronetu......

2016-02-17 18:53

#73968: -  

 ......protože jste idiot jak Miloš Zeman? 

Stop Ovarismu!

#73996 Re:

2016-02-17 18:55

#73992: -  

 "Za pár let i ty budeš součástí kostní moučky, geronte"


Nepřihlášený uživatel

#73997 Re: Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-17 18:57

#73959: huleni ničí mozek a pamět - Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě  

 K čemu jste chodil do školy? 

Vzdělání slouží mimo jiné k tomu, abychom byli schopni se rozhodout o tom, kdo podává důvěryhodné zprávy. Pozná se to podle toho, že jasně řiká, jak zprávy získává, jak je ověřuje, jaký má proces jejich zveřejňování, kdo sedí v redakční radě a jak je daný zdroj informací financován. 

Něco z výše uvedeného snad můžete řicí o těch zdrojích "informací" která jste jmenoval? Že nikoliv? Tak proč jste chodil do školy a proč tu propaguje zdroje s největší pravděpodobností ruské propagandy? 

Pussycat

#73998 Re: Re: Zpráva o prezidentově milosti lidi v Pacově šokovala!

2016-02-17 18:58


Nepřihlášený uživatel

#73999 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-17 18:58

#73799: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 

Moje reakce je na toto:  "Ty zasraný tzv. limity si strč do prdele, euro hulibrku! " kdyby snad přispěvatel dodatečně změnil příspěvek :-), jak se ruským trollům hojně stává.  

Tedy se s vámi neshodnu na tom, že porušování volebního zákona je věc hanebná a takový člověk by v žádném případě neměl požívat privilegia absolutní beztrestnosti a absolutní neodpovědnosti svého konání - pokud se přikloním k Zemanovu pohledu na Ústavu, který ovšem samozřejmě nesdílím? Onu neodpovědnost ústavní pozice totiž přebírá vláda, neboť vláda drtivou většinu konání musí pozici prezident schválit a zbytek má ve své moci Sněmovna. Odpovědnost za to, co Zeman tedy činí nese vláda s Sněmovna a bohužel tedy nesou odpovědnost i za lidi jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Augustin, Buríánová......

Volební zákon typicky porušují komunisté a náckové, když se chtějí "mírnější cestou" dostat k moci. Na tom se doufám shodneme?


Nepřihlášený uživatel

#74000 Re: Re: To je obrovský hnus

2016-02-17 19:00