MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#73926 Re: Popularita Zemana "roste" jen v podání podivné "firmy" Sanep.....

2016-02-17 07:01

#73917: Tatíček Zeman! -  

2016-02-16 21:32

 

#73901: -  

....o které si může kdokoliv udělat obrázek už jen letmým pohledem do jejich účetní uzávěrky na www.justice.cz. 

Firma, která za celou svojí existenci vždy zaplatila směšnou daň z příjmu a to při jejich standardním obratu 2 mil. korun tak i při obratu 5 mil. korun, který vykazují od té doby, co tak hezky píší o Zemanovi. 

To co píše agentura Sanep, je s nějvětší pravděpodobností přímo vymyšleno. S realitou to nemá společného nejspíše vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#73927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3 světová válka mezi západem a islámem

2016-02-17 07:03

#73911: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3 světová válka mezi západem a islámem  

 Nemyslím si, že je to tak jednoznačné. Navic ve světe, kde je člověk dříve letadlem v Dublinu, než autem v Brně, je vskutku směšné si myslet, že zkušenost nepotřebujeme. 

Máme naproti tomu obrovskou zkušenost s velmi podobnou strukturou IS, tedy s "armádou" Jana Žižky z Trocnova a především máme obrovskou zkušenost s komunistickou propagandou tohoto středověkého sektářského násilnického teroristického uskupení a tedy tuto paralelu můžeme prezentovat k většímu pochopení toho, co se vlastně dnes ve světě děje. 


Nepřihlášený uživatel

#73928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-17 07:04

#73799: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 

Moje reakce je na toto:  "Ty zasraný tzv. limity si strč do prdele, euro hulibrku! " kdyby snad přispěvatel dodatečně změnil příspěvek :-), jak se ruským trollům hojně stává.  

Tedy se s vámi neshodnu na tom, že porušování volebního zákona je věc hanebná a takový člověk by v žádném případě neměl požívat privilegia absolutní beztrestnosti a absolutní neodpovědnosti svého konání - pokud se přikloním k Zemanovu pohledu na Ústavu, který ovšem samozřejmě nesdílím? Onu neodpovědnost ústavní pozice totiž přebírá vláda, neboť vláda drtivou většinu konání musí pozici prezident schválit a zbytek má ve své moci Sněmovna. Odpovědnost za to, co Zeman tedy činí nese vláda s Sněmovna a bohužel tedy nesou odpovědnost i za lidi jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Augustin, Buríánová......

Volební zákon typicky porušují komunisté a náckové, když se chtějí "mírnější cestou" dostat k moci. Na tom se doufám shodneme?


Nepřihlášený uživatel

#73929 To je obrovský hnus

2016-02-17 07:39

Vrací se legendární a tak trochu záhadné kolo Sobi 20. Už není pro děti

za 1 000,- je to neuvěřitelně drahý krám. Ostalgie je jedna věc, ale reálná užitná hodnota, úroveň designu a nakonec i kvalita zpracování - viz. příšerný zadní blatník a to se jedná o reklamní fotografie, jsou už opravdu někde jinde a i české výrobky mnohdy od západních již poznat nejdou v těchto oblastech. O tomto kole to ale neplatí, to je ostalgie se vším všudy, tedy i s nepoužitelností. 

Tohle je např. kolo do města - http://www.ternbicycles.com/cz/bikes

Filmovou obdobou kola Sobi 20 jsou Decibely lásky s největší pravděpodobností. 


Nepřihlášený uživatel

#73930 Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 07:55

#73895: - Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

 Vy, Ovarofilové, jste buzíci a impotenti.


Nepřihlášený uživatel

#73931 Aniž bych se Kájínka jakkoliv zastával, Zeman opět lže? Pokud ano, je potřeba to řešit.

2016-02-17 08:00

Nikomu jsem ruce a nohy nelámal, popírá Kajínek Zemanova slova

Je potřeba zjistit proč Zeman záměrně lže, proč tím zpochybňuje základní hodnoty demokracie, slušnosti, kulturnosti, co ho k tomu vede a jestli je za to někým např. placen nebo to dělá jako protislužbu. 

Typicky celé Zemanovo jednání připomíná či přímo je rusko trollí propagandou na našem území a to je velmi vážná věc. 


Nepřihlášený uživatel

#73932 Proč má Zemanovec Veleba ve své kanceláři krávu natřenou ruskou trikolorou?

2016-02-17 08:16

Je to snad nové heslo Zemanovců "nic než národ, tedy ten ruský"?

Honzejk: Veleba viděl modlit se muslima. Zabedněnost se povyšuje na základní hodnotu

Není už těch náhod až moc, Zeman si uvázal ruskou trikoloru na krk na inaguraci, Nejedlý má na svém telefonu Putin, Zeman pronáší projev u adventního věnce, kde je trikolora zase vzhůru nohama a dnes je zřejmé, že má Veleba v kanceláři býka natřeného ruskou trikolorou. 

Je to opravdu už celé velmi podivné. 


Nepřihlášený uživatel

#73933 Co ještě Rusové řeší? Svět a technologie jsou přece dávno někde jinde.....

2016-02-17 08:25

Dokážou se ropné státy dohodnout na omezení těžby? Osud dohody závisí na Íránu

 

  • Dosažená dohoda o zmrazení těžby ropy je předběžná a neúplná, říká analytik agentury Reuters John Kemp. Podle něj se v následujících týdnech upřou zraky světa na Teherán.
  • Země jako Rusko a Saúdská Arábie se pak budou muset rozhodnout, jestli jsou ochotné se načas vzdát své snahy udržet si podíl na trhu.

www.breakthroughenergycoalition.com/en/index.html

pro sluničkařske smažky

#73934 Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 08:37

#73930: - Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

 nechceš se nechat znasilnit třeba v kolině nad rynem dostaneš černej bimbas  zřejmě se už těšiš kde si najdeš sveho manžela mezi imigranty a je to samej černoch to vy buzeranti chcete ne  velky černy pero  navic islámiste to dělaj velmy tvrdě musiš ale ještě vydržet ale radim ti pokud to černy pero chceš běž rači do multikulti německa   škoda že nejsu černej naučil bych se arabsky a šel do německa mom merkel mě rada uvita ale najdřive zahodim všechny sve doklady a budu se vydavat za sýřana  19000 kč měsičně a zdarma byt to je lepši než tady a to nemusim pracovat pracovaly by za mě němci ale nejdřive musim konvertovat na islám  pokud je mezi vama nějakej černoch skuste to využit je to lepši šance na život  ja jsem na tenhle svět moc bilej a proto bohužel budu muset pracovat na přiživniky 


Nepřihlášený uživatel

#73935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 08:40

Klerik

#73936 Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 08:45


Nepřihlášený uživatel

#73937 Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 09:17

#73934: pro sluničkařske smažky - Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

 O málokom v jakékoliv diskusi jsem přesvědčen, že je nemocný a prakticky nikomu jsem na jakékoliv i vulgární reakce neodpověděl tím, že má zajít k lékaři, ale u vás je to opravdu něco úplně jiného. Vy se opravdu běžte léčit a pokud si vás najaly ruské zpravodajsé služby a udělali z vás ruského trolla, tak je to s vámi ještě daleko horší, než si vůbec dovedete představit. Opravdu byste to měl řešit, neboť v takovém případě dochází ke zneužívání psychicky nemocné osoby, tedy vás. 


Nepřihlášený uživatel

#73938 Toto je záslužný článek, postavený na reálných datech....

2016-02-17 09:31

.....každoročně totiž do EU v obvyklé situaci přichází 500 000 "imigrantů", tito lidé nejen pokrývají přirozený úbytek obyvatel EU. 

Kolik lidí opravdu přišlo do Evropy a proč je mylné mluvit o invazi. Fakta a mýty o uprchlících

pro sluničkařske smažky

#73939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 11:02

#73937: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

 jseš jen kunda se kterou si budou hrat muslimové nestojiš my ani zato abych ti rozbil hubu vždit budeš jako prvni kterej umře mezi muslimy a zeptam se tě neplatijou tě usa za tuhle propagandu a pokud ano tak my řekni taky  chci vidělat ale nechci se bavit z volama jako jseš ty nebo milan kohout a přestan hulit ten matroš bude ti stoho špatně a na válku s islámem nebudeš připraveny už dlouho mame ve vladě kolaborantske kokoti hlavy jako kalousek stropnicky šabatka švancenberk dintsbeer bělobradek sobotka pelikan rozhodně se nechci modlit na koberečku mezi muslimy to radši zdechnu budu vždy volit lidi jako miloš zeman  tomio okamura  dokonce aji martina konvičku taky bis potřeboval namlit do masokostni moučky s muslimy nebo do koncentraku 


Nepřihlášený uživatel

#73940

2016-02-17 11:20

Zeman jenom pokračuje v politice bývalých komunistů a estébáků, jako tomu bylo i u Klause, my ani naše děti se nedočkáme, aby tady opravdu vládla demokracie, to ti bývalí "rudí ďáblové" nikdy nedopustí, pořád budeme v područí Ruska. Okolo Zemana se to jenom hemží ruskými agenty, vládu to vůbec neznepokojuje? Není divu, vždyť ve vládě a parlamentu je těchto zmetků nalezlých požehnaně..

A co bývalý kpt.BIS Vladimír Hučín?? Proč se ho zbavili? Věděl totiž, kolik bylo zfalšováno bezpečnostních prověrek, kolik bývalých estébáků sedí ve vysokých funkcích a dál nás směřují na východ, nyní hezky do náruče Putina.

www.szcpv.org/04/hucin1.html : Závěrečná řeč kpt.Hučína v Olomouci 14.9.2004

Na spiknutí proti kpt.Hučínovi se nejvíce podílel Šlouf, věrný druh Zemana až do jeho zvolení prezidentem( ten ho potom hodil přes palubu). Dále zde figuruje Gross, ten prý dostal kufr s 10 mil. za to, že umožnil čistky v řadách BIS, aby se zbavili nepohodlných. Také Paroubkovi vadilo, že ho Hučín kritizuje..Kalousek má také styky s bývalými estébáky, zajímavé čtení....

 

pro sluničkařske smažky

#73941 Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-17 11:38

#73940: -  pleteš se demokracii nemame protože jsme v evropske unii 

 evropska unie je vytvorem usa nemame ani svou armadu protože jsme v nato a tedy poslouchame nato tedy usa nejlepši vladu v evropě ma švycarsko protože neni v evropske unii ani v nato pro nas je nejvyhodnějši kdybichom bili samostatny stat ale dnes už to nepujde navic s touhle imigrantskou krizy kterou vyvolala usa kvuly intervenci nato  mužou za války v iraku libyi sýrie  afrika humanitarni bombardovani  usa je světove zlo a vydělavaji na zbrojenskem prumyslu protože potřebujou války vytvořily al kaidu  taliban bivaly prezident usa ronald reegan si do bileho domu pozval členy talibanu a mluvily o válce proti rusum a islámský stát vytvořila take usa na svrhnuti bašara assada v sýrii  a abu bakr bagdady šef islámského státu pracuje pro mossad je dokonce vyfocenej z johnem mc cainem a usa posila zbraně islámskému státu 


Nepřihlášený uživatel

#73942 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 11:40

#73939: pro sluničkařske smažky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

 Propaganda obsahuje lži a bláboly. Jsou snad mé příspěvky lživé? Pokud o jakémkoliv mém příspěvku víte, že bych v něm lhal, neváhejte mne na něj upozornit, rád zvážím, jestli se jedná o lež. 


Nepřihlášený uživatel

#73943 Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-17 11:41

On? Zpráva o prezidentově milosti lidi v Pacově šokovala

.....neboť mezi zničenými hodnotami může vypadat ještě přijatelně. 


Nepřihlášený uživatel

#73944 Re: Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-17 11:42

#73941: pro sluničkařske smažky - Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě  

  O málokom v jakékoliv diskusi jsem přesvědčen, že je nemocný a prakticky nikomu jsem na jakékoliv i vulgární reakce neodpověděl tím, že má zajít k lékaři, ale u vás je to opravdu něco úplně jiného. Vy se opravdu běžte léčit a pokud si vás najaly ruské zpravodajsé služby a udělali z vás ruského trolla, tak je to s vámi ještě daleko horší, než si vůbec dovedete představit. Opravdu byste to měl řešit, neboť v takovém případě dochází ke zneužívání psychicky nemocné osoby, tedy vás. 


Nepřihlášený uživatel

#73945 Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-17 11:49

#73943: - Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

 Jak asi celou věc zadával? 

MZ: Pošltete sem toho debila Mynáře.

VM: Dobrý den soudruhu prezidente, co potřebujete?

MZ: Co děláš debile, není vidět žádná tvoje práce?

VM: Věnoval jsem se chvíli rodině soudruhu prezidente.

MZ: Dobrá, tak debile, je potřeba najít nějakého pitomce, kterého bych omilostnil, čím větší blbec to bude, tím lépe. 

VM: Rozumím soudruhu prezidenta, provedu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#73946 Re: Re: Jaký smysl dává tvorba "slovanské unie" když existuje naprosto skvělá Evropská unie?

2016-02-17 12:23


Nepřihlášený uživatel

#73947 Re: To je obrovský hnus

2016-02-17 13:08

#73929: - To je obrovský hnus 

 Jdi do prdele, Sobi 20 bylo nejlepší kolo! Sám jsem tento špičkový československý stroj vlastnil, kam se na něj hrabou ty dnešní šroty z Číny.

Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

#73948

2016-02-17 13:10

U mě jsou havlisti banderovská nacistická zvěř a patří za mříže, nebo před popravčí četu. Jejich rusofobní propaganda je jako z Mein Kampfu. Dokonce i doslova opakují rusofobní Goebblesovy lži.

huleni ničí mozek a pamět

#73949 Re: Re: Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-17 13:23

#73944: - Re: Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě  

 maš uplně vymitej mozek co stebou usa provedla take chodiš na demonstrace sluničkařu přestan uživat lsd maš uplně vymitej mozek usa pořad někde vede války a ty je podporuješ upřimně ti řeknu je stebou něco v nepořadku a začni čist historii islámu dnešni islámské země nebily vždy islámské potporuješ imigraci takhle potporuješ zabijeni nevinich lidi v evropě proč mysliš že křestane jezidove a kurdove v muslimskych zemich jsou zabijeni muslimové tam ničijou kostely synagogi posvatne chramy a nemuslimové z muslimskych zemi utikaj prič jseš totalně mimo a nechod na multikulturni vychovu cpou ti do hlavy sračky ani všechny rasi na světě nejsou stejne každa rasa ma jinou mentalitu v chovani a přemyšleni a ruznou historii v dobach křižovych vyprav bojovaly naši předci proti muslimum neznaš historii přečti si ji než začneš se mnou mluvit o tom že mame muslimskou historii protože z muslimy nemame nic společneho jseš exot s vypatlanou hlavou 


Nepřihlášený uživatel

#73950

2016-02-17 13:24

Pražská kavárna je neštěstí české historie