MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Místo aby ten zasranej nacistickej skopčák hnil v kriminále, tak se nám ještě vysmívá.
Re: Re: Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?
#69203: - Re: Re: Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?
To skutečně nemáte jediný argument, jak obhájit vaše komunistické myšlení a jednání? Jak jste vůbec přišel na to, že jsem StBák? Podle čeho na takovou hloupost usuzujete?
Re: Re: Re:
Přesto, že nikomu nepřeji nic zlého, na jednu stranu mě velmi těší, jak si masivně škodíte a shledávám, jak je to bohužel plně v souladu s řádem světa. Tedy nepřeji ani vám to, že si sám škodíte, ale jsem o tom jednoznačně přesvědčen.
Re: Dokažte relevantním zdrojem, že Jiří Suchý podepsal antichartu....
.....
Lež má krátké nohy. Karel Schwarzenberg nikdy nechtěl vracet majetky sudetských Němců.
Z dnešního pohledu úrovně demokracie jsou logicky Benešovy dekrety cosi prapodivného a co více byly kritizovány demokraty už v době vzniku.
Způsob vysídlení a zvěrstva, která jej provázela jsou logicky věc, kterou je nutné kritizovat a je potřeba o ní vědět, nejen proto, že je nejspíše dělali komunisté, kteří se následně komunistickými zákony omilostnilili.
ČR měla tu smůlu, že válka skončila na našem území a tedy provozovat válku po válce proči části obyvatel, byť tato část se mnohdy ktivně podílela n zničení republiky, je ve své podstatě terorismus, jak jej známe z dnešní doby.
Re: Re: Re: Re:
Jak snadné prokažte vaše tvrzení, rád si to přečtu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?
#69203: - Re: Re: Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?
Proč jste smazal, že budu viset? To jako myslíte, že to není v historii záznamu :-)?
Taky mi to přišlo poněkud zvláštní, asi jako studentka :-).
Re: Re: Re: Re:
To jako už nejsem StBákem :-), proč měníte vaše příspěvky? Připadají vám moc komunistické?
Sobotka asi špatně skončí, když označuje většinu národa za neonacisty a přitom podporuje neonacisty na Ukrajině.
Re: Re: Re:
To je vidět, co jsou havloidi za charaktery. :D
Re: Signatar Charty 77
Proc odsuzovat autory Anticharty? Pro mne osobne to bylo divadlo ktereho se herci a zpevaci museli zucastnit. Ti z nich ,kteri podepsali spolupraci s StB padli opravdu hluboko. Dulezite je jak se chovaji dnes. Komunistu dodnes je v cechach jak plevele. Mezi signatari Charty 77 bylo take nekolik estebackych konfidentu ze jo pani Vranova.
"Demokratické elity devastují Evropu. Není jiná možnost, než pozvednout zbraně, postavit gilotinu a vzít spravedlnost do svých rukou !"
Re:
Pan Sobotka reprezentuje Cekou Republiku daleko lepe nez Zeman.
Re: Re: 5 x zdrávas
Modleme se, aby nám příští rok přinesl jiného prezidenta.
Re:
#69219: Twitter Bohuslava Sobotky :D -
Ty jsi ten hacker?
Nacisti Havloidi, víte o tom, že vražda na tyranu není zločinem?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a
Tobě zřejmě brzy zacnká ta "zubatá s kosou" komunistický šmejde.
Re: Re: Re: 5 x zdrávas
#69221: Klerik - Re: Re: 5 x zdrávas
To vám ukrajincům také přeji. Nejlepší by pro vás byl Putin.
| This discussion has been closed. |
Re:
#69184: Kolaboranti s nacismem na šibenici! -