MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#69176 Re: Tak ať vypakují ruské vojáky z území Ukrajiny, jak snadné.....

2015-12-23 14:37

#69171: NACISTICKÁ KAVÁRNA Z HOVEN -  

 ......nebo si je snad pozvali? 


Nepřihlášený uživatel

#69177 NECHCI MÍT NIC SPOLEČNÉHO SE ZLOČINCI Z NATO!

2015-12-23 14:40

 

Karel Köcher pro PL odhaluje tajemství velké politiky: Na Ukrajině byly stovky západních poradců. NATO chtělo střet, Rusové mu vzali vítr z plachet


Nepřihlášený uživatel

#69178 Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně

2015-12-23 14:41

#69155: Zlatí komunisti - Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně ale 

 To je logické, že pohrdáte Ústavou postavenou na Všeobecné deklaraci lidských práv, to je pro váš komunistický pohled na svět potřebujete totalitu - tedy diktaturu proletariátu. Nic takového jako diktatura proletariátu s lidskou tváří neexistuje. 

Bylo to naprosto stejné jako dnes i co se týká práce a mzdy za práci. Práce za základní mzdu bylo všude tolik, že v ní polovina lidí nic nedělala (Dnes musí ale pracovat komunista nekomunista :-), to vsktuku může velmi vadit, neb zkušenost lidí zaměstnávající lidi je taková, že obrovské množství hledá mzdu, ale nikoliv práci). Práce za trochu lepší peníze byla v podstatě jen pro komunisty, kterých bylo jen v ČR 1,2 mil. a ti se ještě mezi sebou byli schopni vraždit a udávat pro získání ještě něčeho navíc, např.  práce v PZO. Tedy co se týče podrazů při získávání lepší práce, postavení, byl logicky komunismus to nejodpornější, co se v této oblasti kdy objevilo a co produkovalo odpravdu hrůzné mezilidské vztahy, obdobně jako tak činil fašismus či nacismus resp. llibovolná státní totalitní ideologie.  

Vaše představa zřejmě pramení z toho, že jste se narodil spíše až po roce 1989 a znáte komunismus jen z vyprávění vašich komunistických rodičů a prarodičů. 

Jestli něco charaketrizuje ČSSR tak děsivý smrad všude a především v zimních tramvajích, rozbité domy i silnice (ty prý ale byli rozbité i za první republiky, je to asi náš národní sport nestarat se o společný majetek) a až neuvěřitelná statičnost práce pro práci o čem dokonce i komunisté natočili nepřeberné množství "výchovných filmů" počínaje těmi z padesátých let např. Anděl na horách a nejen tam a konče Větrem v kapse. :-)

Tedy celou dobu komunismu (40 let!!!) komunistům vydrželo kritizování práce pro práci a nikdy jim nedošlo, že je to právě komunisty a jejich způsobem zrůdné idoelogie. Taková zabedněnost se vskutku může narodit jen v hlavách lidí, které svazuje jejich zrůdná ideologie. 

Názory dnes nejsou kriminalizovány prakticky vůbec, dokonce mnohdy pobíháte s vlajkou CCCP a nic se vám nestane, což je absurdní, neboť pokud byste taktto pobíhali s vlajkou nacistického Německa, zaručeně byste byli okažitě zatčeni a to přesto, že komunistická a nacistická ideologie jsou prakticky stejné nejen svými důsledky. Absurdní je to také v tom, že je dokonce komunistická ideologie explicitně vyjmenována ve výše uvedeném zákonu a přesto je toto "tolerováno", ale je zřejmé, že trestní oznámení začnou přicházet, je evidentní, že to nelze tolerovat.

Zlatí komunisti
Nepřihlášený uživatel

#69179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a násl

2015-12-23 14:43

#69173: - Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a následně 

 A za co jsi cinkal ty idiote? Za bezdomovectví, nezaměstnanost, rozkradení a zaprodání republiky a ilegální imigranty?


Nepřihlášený uživatel

#69180 Re: Konspirační teorie ruské trollí propagandě jdou skvěle, nakonec nejsou jen prostředkem ale ....

2015-12-23 14:45

#69177: -  

 ....cílem :-) 

Realita je ale daleko jednodušší. Janukovič využíval moc na to, aby z Ukrajiny udělal oligarchické Rusko. 

Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#69181

2015-12-23 14:48

Přistěhoval se muslim, a hned chtěl sousedce uříznout hlavu, protože chlastá. Toto se podle senátora Doubravy již u nás děje.


Nepřihlášený uživatel

#69182

2015-12-23 14:50

Ježíšku, zbav Česko těch, kteří o nás rozhodují, aniž se ptají, co chceme. V tomto smyslu vyznívá otevřený dopisu Ježíškovi, který sepsal publicista a mediální analytik Petr Žantovský. Současnou situaci v české společnosti přirovnává k té, která panovala v Československu na sklonku 80. let.


Nepřihlášený uživatel

#69183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a

2015-12-23 14:50

#69179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v čem a násl 

Za demokracii, jak prosté.

Správu veřeného prostoru v demokracii dělají občané svými žitím svobodných životů a jen malou část předávají politikům a to ještě striktně na omezenou dobu. Tomu ale komunisté nemohou rozumět a nerozumí tomu logicky ani komunistický idiot Miloš Zeman. 

 

Kolaborant s nacismem

#69184

2015-12-23 14:51

O minulém víkendu šéf lidovců a místopředseda vlády Pavel Bělobrádek v Mnichově učinil gesto, které sám interpretoval jako omluvu sudetským Němcům za odsun v roce 1945. Jaké pocity ve vás taková gesta ze strany oficiálních představitelů státu vyvolávají?

Mám pocit, že Bělobrádek je přesně ten zrádce našeho národa, o kterých mluvil a před kterými varoval prezident Beneš po skončení války. „Komu a zač se klaněl? Za jejich podíl na zavraždění statisíců našich lidi za války? Asi neví, že odsunuti byli k těm, ke kterým před válkou patřit chtěli. Poklonit se českým obětem zavražděným a okradeným sudetskými Němci, když je z pohraničních oblastí naší republiky hnali, to ho ani nenapadlo. Doposud ho ani nenapadlo alespoň připomenout ty zavražděné naše občany, při tomto vyhánění a najednou se omlouvá a klaní těm, kteří to vše zavinili. Tímto gestem pošpinil a zneuctil jejich památku! Jak jsem již napsal, proč to udělal, asi ví jen on a ti, v jejichž službách to udělal. Já vím to, že po Havlovi je druhým, kdo tímto krokem občanům našeho národa plivl do obličeje“.


Nepřihlášený uživatel

#69185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v če

2015-12-23 14:53


Nepřihlášený uživatel

#69186 Re: To si to soudruh Žantovský velmi plete....

2015-12-23 14:54

#69182: -  

 (mimochoem je zajímavé, jak se objevují jmenovci  kulturních lidí - Michael Žantovský v pozicích ruských trollů) 

Občané dělají dohodu s politiky v době volební kampaně a navíc v demokracii politici spravují jen malou část veřejného prostoru. Občané činí v době voleb základní dohodu, politici budou demokraté a budou spravovat demokracii tak, aby nemohla být nikým ničena. V tomto z mého pohledu vskutku malinko selhávají, neboť Miloš Zeman bez nejmenších pochybností usiluje o poničení demokracie, ničí hodnoty mravné, kulturní a vzdělaností už tím, že vyznamenává StBáky a komunistické prominenty.  

To by měl soudruh Žantovský kritizovat, ale to je pro něja zjevně "rublově nepochopitelné". 

Dokonce občané tuto dohodu zdaleka nedělají jen jednou za čtyři roky, ale dělají i ve volbách komunálních, krajských, do EP, sněmovních a dokonce dnes i prezidentských, tedy vyjadřují svůj názor na různých úrovních a to průběžně.

I to je ale pro soudruha Žantovského komplikované a je nátné znovu říci, že se nejednaá o Michaela Žantovského, ředitele knihovny Václava Havla a překladatele z angličtiny. 

 

Zlatí komunisti

#69187 Re:

2015-12-23 14:55

#69154: Zlatí komunisti -  

 Škoda, že Rusové po bitvě o Berlín nepokračovali až do Londýna. Sice by to stálo moc životů na obou stranách, ale v příběhu budoucích 100let by zničením nejzločiňejších států v historii zachranili desítky milionů lidí.


Nepřihlášený uživatel

#69188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat

2015-12-23 14:55

#69185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také napsat v če 

 To se jako kovaný komunista na víc nezmůžete, než se jen tupě usmívat vlastní argumentační nemohoucnosti a to sí říkáte komunista kdo je víc. 


Nepřihlášený uživatel

#69189 Re: Re: Proč tedy ruská pakáž vraždila miliony v gulagu?

2015-12-23 14:57

#69187: Zlatí komunisti - Re:  

 Proč dnes z Putinova ráje utíkají prakticky všichni vysokoškoláci, kteří v Rusku ten rok absolvují vysokou školu? Jen za prvních 10 měsíců odešlo do USA a jen legálně více jak 240 000 lídí!!!!  Rusko má relativně směšných cca 140 mil. lidí a masivně vymírá!!!!!. 

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Show replies (2)

 

Taková je demokradcie
Nepřihlášený uživatel

#69190

2015-12-23 14:57

Víte o tom, že Dagmar Havlová podepsala Antichartu? O tom se tu nějak nikdy nemluvilo, v té demokradcii. :))))))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#69191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také nap

2015-12-23 14:59


Nepřihlášený uživatel

#69192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud napíšete, že komunisti jsou zlatí, je potřeba také

2015-12-23 15:00

Zlatí komunisti

#69193 Re: Re: Re:

2015-12-23 15:02

#69189: - Re: Re: 

 Tento režim je zločinecký. Jeho zákony jsou na zakázku zločinců. Soudy obsadila justiční mafie. Proto mám právo zákony nedodržovat. Žádný zločinec mi nebude přikazovat, co mám dělat.


Nepřihlášený uživatel

#69194 Re:

2015-12-23 15:04

#69151: -  

 +1


Nepřihlášený uživatel

#69195 Re:

2015-12-23 15:05

#69181: -  

 Nebyla ta sousedka nahodou pani Doubravova.

Havloidi jsou nacisti a patří na šibenici!
Nepřihlášený uživatel

#69196 Re:

2015-12-23 15:08

#69184: Kolaboranti s nacismem na šibenici! -  

 V situaci, kdy jsme se v letošním roce dozvídali, že naší republiku vlastně osvobodili Američané a podíl Sovětské armády by zanedbatelný, v době, kdy jsme svědky neuvěřitelného zkreslování faktů o řádění sudetských Němců před obsazením naši republiky, snad už můžeme jen čekat, kdy den podpisu Mnichovské dohody bude, když ne státním svátkem, tak alespoň významným dnem. Kladu si otázku, jak je možné, že nechceme vidět důkazy dobových matriálů dokazujících, jak to skutečně bylo. Proč nechceme slyšet svědectví přímých účastníků? Proč nechceme vidět to nadšené vítání německých vojsk, a nejen jic, sudetskými Němci, když nám pohraničí zabírali? I já si pamatuji vyprávění těch, kteří byli hnáni dokonce jen s tím, co měli na sobě. Jak si zachraňovali holé životy. Za takové falšování dějin, jakého jsme dnes svědky, by se ti pravdoláskaři měli stydět, je to hanebné. Po převratu v osmdesátém devátém tvrdili, že dějiny byly komunisty falšovány. Vyřvávali, že „nejsme jako oni“. Měli pravdu. Jsou horší!


Nepřihlášený uživatel

#69197 Re: Re: Re: Re: Nemůže tomu tak být, Ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva....

2015-12-23 15:08

#69193: Občanská neposlušnost - Re: Re: Re:  

 ....která je dokonce její nedílnou součástí. O dodržování ústavy se dokonce stará samostatná instituce Ústanví soud. 

Nic takového zločinné režimy nemají a nikdy také logicky mít nebudou a to přesto, že se si na demokracii všemožně hrají a je vlastně záhada proč tak činí. Proč pořádají pseudovolby, proč jezdí na jednání OSN, proč si diktátoři píší zvací dopisy o armády, aby ty vraždily jejich obyvatele, když už to nezvládají sami atd. Proč Putin už dávno nezaložil "OSN" pro totality? On se o to samozřejmě pořád pokouší, ale i diktátoři velmi dobře vědí, že jsou diktaturou   viz. Severní Korea a velmi dobře si uvědomují, že jí mohou sice provozovat omezeně ve své zemi, ale přímo se jí neodvažují šířit, neb by to bylo naprosto zřejmé, že se jedná o zločince, jak jistě Rudý Khmére tušíte při pohledu na tzv. Islámský stát. ČSSR také školila teroristy a lidé z ČR prováděly teroristické činy, stejně tak Rusové, Bulhaři, Maďaři, Poláci atd. atd. v době, kdy tam byly komunistické režimy. 


Nepřihlášený uživatel

#69198 Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?

2015-12-23 15:10

#69196: - Re:  

 Co je ovšem smutnou realitou, že osvoboditel sktuečně neznásilňuje osvobozené obyvatelstvo. Bohužel Rudá armáda i na našem úzeímí masivně znásilňovala a dokonce vraždili a odvlekli mnoho občanů ČR do Ruska a už je nikdo nikdy neviděl.  Takto osvoboditel opravdu nejedná, proto je potřeba se zamýšlet nad tím, jestli rudá armáda spíše nebyla novým okupantem, kdy po srpnu 1968 je to naprosto evidentní, že okupantem byli, když tu měli 500 000 vojáků!!!! To je dnes opravdu neuvěřitelné množství a jediné co jej dokáže vysvětli je, že se jednalo o totální okupaci. 


Nepřihlášený uživatel

#69199 Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?

2015-12-23 15:16

#69198: - Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?  

 Proč si hraješ na Goebblese, ty nacistická zrůdo? Doufám, že brzy budete viset. Už je to opravdu neúnosné.


Nepřihlášený uživatel

#69200 Re: Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?

2015-12-23 15:19

#69199: - Re: Re: Re: A kde jste se takové hlouposti dozvídal?  

 Kde je v mém příspěvku jediná lež? Kde v kterémkoliv mém příspěvku i jen stín naklonnosti k libovolné totalitní ideologii?

 Pokud to nejste schopen najít, běžte se rovnou sám udat, byť jste tak již vlastně dávno učinil. 

 

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Show replies (2)