MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68101 Re: Re: Re: Putin se velmi pečlivě vyvaroval lži, že letadlo nebylo nad územím Turecka.....

2015-12-13 14:29

#68099: - Re: Re: Putin se velmi pečlivě vyvaroval lži, že letadlo nebylo nad územím Turecka..... 

 Představa, že zvací dopis od diktátora Asada legitimuje vraždění řádně registrované Syrské opozice u OSN je vskutku poněkud zvrácená, obzvláště za situace, kdy Rusko vetovalo všechny rezoluce RB OSN, které měly i jen potenciál situaci v Sýrii řešit. 

Létat do Turecka s vojenským ozbrojeným bombardérem je naprosto absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#68102 Re: Video nemá absolutně žádnou hodnotu....

2015-12-13 14:31

#68095: -  

 ....a jeho návaznost na další dokumenty je absurdní. Uveřejněný dokument na youtoobe navíc vypadá, že s tím, který ČT skutečně vysílala nemá vůbec nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#68103

2015-12-13 14:32

Prezident Miloš Zeman dnes odmítl kritiku předsedy ODS Petra Fialy, podle něhož je ostuda, že se nedistancoval od sobotní demonstrace v Praze. Zemana na demonstraci přišlo podle policie podpořit asi 1000 lidí (ve skutečnosti to bylo několikanásobně více). Akci svolaly hnutí Za naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie. Zeman uvedl, že žijeme ve svobodné společnosti, kde každý může demonstrovat. Fialovi popřál, aby se našel dostatek demonstrantů na jeho podporu.

 

Nepřihlášený uživatel

#68104 Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 14:33

#68098: - Re:  

 Zatím je to tak, že Rusko několikrát ohrozilo civilní letadla blízko v Velké Británie a létali nad území Turecka člena NATO s vojenskými letadly a dokonce min. s jedním špionážním dronem, který byl také sestřelen. 


Nepřihlášený uživatel

#68105 Re: Desitky tisíc lidí s červenými kartami Zemanovi připadá málo?

2015-12-13 14:36

#68103: -  

 ......to chce snad "celonárodní stávku" nebo co by si tak představil? To mu skutečně podpora extrémistů vyhovuje, proto je podporuje? Je to snad idiot?


Nepřihlášený uživatel

#68106 Re: Jsem dokonce přesvědčen, že video na youtoobe není to, které vysílala ČT

2015-12-13 14:40

#68095: -  

.....je to tedy jen onen vámi tak kritizovaný ubohý propagandistický sestřih, který s tím, co ČT skutečně vysílala nemá nic společného.  


Nepřihlášený uživatel

#68107

2015-12-13 14:42

Když Stalina potřebovali, tak to byl vlídný uncle Joe, a až byl Hitler po smrti, tak udělali ze Stalina démona, protože potřebovali pro veřejnost nepřítele. Mnozí převzali Goebbelsovu propagandu doslovně, jen navázali, Západ bez Hitlera není o nic lepší než ten s Hitlerem, je to pořád stejná prolhaná a agresivní společnost ovládaná penězi, která nás jednou zabije.


Nepřihlášený uživatel

#68108 Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 14:45

#68104: - Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?  

 J NAD UZEMIM TURECKA JEN 17 VTERIN  A PAK SMER SEL ZAS NA SYRII!!!TAK TURECKO SE MUSELO DOST OHANET ABY HO PAK SEJMULO NA SYRSKE HRANICI ALE PUTIN SE ZA TO OMLUVIL ERDOGANOVI ALE TED MA SYRIE A PUTIN PRAVO SESTRELOVAT JAKEKOLI LETADLO NAD SYRII AJI SYRSKA OPOZICE VLADY UZ BUDE SESTRELOVAT NEPOVOLENIM LETOUNUM STUP NA SYRSKE UZEMI NJ KDYZ RUSKO TAM JE LEGALNE A JINI NELEGALNE HNUS 

 

VICE-[AE News] Skandální tiskovka z USA k incidentu s ruským Su-24 v Sýrii [CZ Titulky]

VICE-Má Obama právo k leteckým zásahům v Sýrii? Ministerstvo zahr. US nedokáže odpovědět.

 


Nepřihlášený uživatel

#68109 Re: Stalin byl vždy zločinec, gulagy byly dobře zdokumentovány již před II. světovou válkou.....

2015-12-13 14:46

#68107: -  

 .....a by podezření na vraždění v Katyni bylo vždy velmi silné. Navíc byla německo - ruský pakt. Amerika proto také stalinovi nedodávala zbraně, ale masivně a to v neskutečném množství tisíců každý den, nákladní automobily do nic pohonné hmoty. 

Západ respektoval, že rusko o pomoc požádalo a že bylo ochotno bojovat proti Německu. Byl to respekt a výběr mezi zdánlivě menším zlem, jak se později ukázalo ze čtyřicetileté okupace východní Evropy, bylo to zlo min. stejně hrozné jako nacistické Německo a byla to obrovská chyba a podcenění.  


Nepřihlášený uživatel

#68110 Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 14:49

#68087: - Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 „Vyposlechl jsem si reportáž pana Zavadila z Paříže, tamního zpravodaje České televize, který nejprve o Le Penových prohlásil, že jsou – cituji – samozvané političky. To je výraz, kterému moc nerozumím, protože politikem je téměř každý samozvaně, když se rozhodne, že se bude politice věnovat, a to je jeho vlastní svébytné – samozvané, chcete-li – rozhodnutí. Býti politikem znamená starat se dobrovolně o věci veřejné, což znamená, že každý politik je v tomto smyslu samozvaný. To asi pan Zavadil takhle ale nemyslel, spíš chtěl ty dámy, protože se mu nelíbí jejich ideologie, nějakým způsobem znectít v očích veřejnosti. Nu a tak se mu zalíbilo ve slově samozvaný, protože samo to slovo v sobě obsahuje určitý pejorativní nádech, a tak ho použil,


Nepřihlášený uživatel

#68111 Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 14:49

#68108: - Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?  

 Do Turecka letadla směřovala a pět minut byla na to upozorňována, letěla standardní rychlostí 400 km/hodině a měla dostatek času k odklonu, jedno z letadel tak dokonce učnilo. Druhé pro průniku do vzdušného prostoru bylo sestřeleno. 

Z mého pohledu to byla provokace Rusu i jen proto, že druhé letadlo normálně odletělo. 


Nepřihlášený uživatel

#68112

2015-12-13 14:50

SAK RUSKO POZADALO USA UZ MOCKRAT O POMOC V SYRII A NA DOMLUVE JENŽE USA TO IGNOROVALA K...


Nepřihlášený uživatel

#68113 Re: Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 14:51

#68110: - Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 Samozvaností může být zamýšleno to, že se "přizmijí" k populismu, který vždy v nějaké míře existuje a ten začně přiživovat, např. díky zdrojům, kterými disponuje - v případě LePen  "úvěr" od Ruské banky působící na našem území. 

Z čeho Le Pen úvěr splácí je velká záhada, pak je skutečně potřeba psát "úvěr" v uvozovkách. 

Je to stejné jako se Zemanem a jeho přiživováním se na extrémismu. 


Nepřihlášený uživatel

#68114 Re: Na jednu stranu rusové kritizují, že velká koalice není pod záštitou OSN na druhou stranu....

2015-12-13 14:54

#68112: -  

 ....chtěli "pomoc" a přitom všechny rezoluce RB OSN  rusové vetovali. Je to legrační země a byli by k smíchu, pokud by nevyhrožovali jadernými zbraněmi, jako ten nejhorší terorista. 


Nepřihlášený uživatel

#68115 Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 14:57

#68111: - Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?  

„Parametrický záznamník nám umožní přesně zjistit celou dráhu letu Su-24 od okamžiku jeho startu až do chvíle pádu: rychlost, výšku, veškeré obraty během letu. Bude tedy možné zjistit, kde se nacházel a kde na něj tak zrádně zaútočily letouny tureckého vojenského letectva", řekl Putin během schůzky s ministrem Šojgu.



Nepřihlášený uživatel

#68116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 15:00

#68115: - Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?  

 Putin je legrační. Letadlo ve vzdušném prostoru Turecka bylo, co řešíte? Pokud stihlo zase vyletět a vybuchlo např. na hranici Turecka či dokonce za hranicí Turecka, byla to stále provokace, problém je v opakovanosti a opakovaném upozorňování, že nic takového není možné. 

Mimo to, co tvrdí Šojgu o ruských letadlech a ruské "přesné" technice a to co je skutečnost, budou dvě naprosto rozdílné věci. 

Nic zrádného na útoku nebylo, letadlo na to bylo upozorněno, druhé odletělo, času na odlet mělo dostatek. 

Šojgu nejspíše Putina neinformuje pravdivě, jak je nakonec u diktátorů v Rusku naprosto běžné. 

Je dobré také řicí, že si Turecko na druhou stranu velmi oddechlo. Riskovat za současné situace Ruska dodávku jaderných elektráren je krajně nebezpečné. Z Ruska emigrovalo do USA jen letos a jen legálně více jak 240 000, je velmi pravděpodobné, že z Ruska odchází prakticky všichni vysokoškoláci, které je Rusko schopno "vyprodukovat", tedy Rusko již dnes pravděpodobně vůbec nemá ani potenciál dodávat velké technologické celky.  Sankce Ruska jsou tedy v Turecku spíše vítány, neboť se zbavili velmi nepříjemných, nespolehlivých a dotěrných dodavatelů, kteří jsou "zvyklí" obchody dělat az pomoci korupce. Tedy Turecko si oddychlo a to velmi. 


Nepřihlášený uživatel

#68117 Proč Zeman tak masivně lže? To si myslí, že jsou Češi lháři?

2015-12-13 15:07

Se Zemanam je ovšem problém ještě v tom, že jeho celé jednní musí být v souladu s celou ústavou, Zeman nemůže vytrhnout z kontextu např. odstavec, že není za své jednání nikomu odpovědný a že má absolutní beztrestnost a na základě toho jednat spíše za hranicí ostatních částí ústavy a zákonů země. 

Na Zemanovi je zarážející jeho masivní lhaní. Proč by člověk, který spravuje úřad v souladu s Ústavou měl potřebu takto masivně lhát a dokonce na lžích dále fabulovat jakýsi podivně vylhaný svět politiky? 

Na Zemanovi je zarážejcí jakými lidmí se obklopil. Proč by člověk spravující úřad prezidenta republiky měl potřebu mít kolem sebe lidi bez bezpečnostních prověrek. Lidi jako Nejedlý, Mynář, Augustin, Ovčáček?

Na Zemanovi zaráží i to, jaké lidi vyznamenává. Proč by demokrat měl potřebu vyznamenávat exponentny totalitního režimu na té nejvyšší úrovni, když zákon o zločinech komunismu hovoří naprosto jasně právě o těch, kteří se aktivně podíleli na represích, tedy nejen exponenti totalitních represivních složek, StB, KGBáci, ale logicky i ti, kteří je řídili tedy např. ministři komunistických vlád, komunističtí funkcionáři přímo spolupracující s represivními složkami. Je skutečně neuvěřitelné, že vyznamenal místopředsedu komunistické vlády, StBáky nebo ředitele firmy jejíž provoz byl používán na mučení vězňů v totalitě. 

Dovedete vysvětlit výše uvedené jednání Miloše Zemana tak, abyste nemusel použít odstavec z ústavy, že je absolutně beztrestný a neodpovědný ve svém jednání? 


Nepřihlášený uživatel

#68118 Libí se mi naše Ústava a velmi se mi nelíbí extrémist Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-12-13 15:09

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se mi že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista (obecně extrémista) Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

Co se líbí vám zemanoti a co se vám nelíbí? Neváhejte napište to. Je možné, že extrémista Miloš Zeman se pokusí o komunisticko - nacistický převrat a okupaci ČR Rusy, pak už psát co se vám libí či nelíbí bude zakázáno, jak je tomu už dnes v rusákově.  


Nepřihlášený uživatel

#68119 Zeman masivně lže, na tom se snad skutečně shodnu s voličem ANO StB a komunistů.....

2015-12-13 15:12

.....proč to vlastně dělá? Lhář snad může dobře hájit zájmy ČR v zahraničí, lhář nás snad může zastupovat v zahraničí? Byl by ochoten si kdokoliv z nás najmout právníka, který bude lhát a riskovat tím např. prohru u soudu? Přátelíme se snad s lháří? Pro drtivou většinu z nás je setkání se lží i s lhaním krajně nepříjemné. Tedy setkání se Zemanem musí být ultra krejně nepříjemné, neboť je to navíc lhaní z pozice síly, kdy i na jasnou pravdu Zeman odpoví lží a tím diskusi ukončí. 

Podporujte Okamuru!
Nepřihlášený uživatel

#68120

2015-12-13 15:12

             


Nepřihlášený uživatel

#68121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 15:15

#68116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?  

 BYLO TAM ALE CHVILKU PRELETELO 17 VTERIN A JASNY BYL ZNICEN PAK ABY NEMOHL U SYRSKICH HRANIC NICIT ROPNE DODAVKY SMERUJICI DO TURECKA TAK PROTO HO SEJMULO TURECKO KDYZ OBCHODUJE S IS A JESTE JE TURCKO JE NEZAKONE V IRAKU A BOMBARDUJE KURDY CO BOJUJI S IS TAK KDO TU JE K.... AGRESOREM HM JASNE VIDIME IS A TURECKO TOHO BYCHOM JSME SE MELY BAT A TURECKO NAM SEM HODLA ZAS POSLAT UPRCHLIKY TEDA UZ POSLALO U MADARSKA jich je uz 1,5milionu KDE SOU TY KRESTANE JAK SE NAM FURT PREDHAZOVALO OD SV..... U KORYT TO ZE BY MELY DAT PENIZE DECKEMU DOMOVU KLOKANKU 20 MILIONU TAK RACI DAJ 140MILIONU VOJAKU KTERI SI RIKAJ UPRCHLICI HNUS MY SE MAME BAT IS NE RUSKA RUSKO ODVADI SVOJI PRACI PROTI TERORIZMU V SYRII JAKO JEDINEJ STAT ZA TO RESKPEKT A POKLONA 

UPRCHLICI 

MUŽŮ85% ŽEN12% DĚTÍ13%


Nepřihlášený uživatel

#68122

2015-12-13 15:19


Nepřihlášený uživatel

#68123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?

2015-12-13 15:22

#68121: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte pocit, že vojenská letadla NATO létají na Ruskou federací?  

 Žvaníte stále dokola hlouposti. Dokonce se snažíte vytvářet lži o uprchlících. To, že to napíšete, a ničím to nejste schopen doložit, je logicky naprosto nevěrohodné. 

Jedinou statistiku má EU a tak nic takévého, že by přicházelo 85 % můžů neříká, ale např. říká, že před migrační krizí přicházelo do EU 500 000 lidí ročně a udržovali populační stabilitu EU. Tedy dvoj až trojnásobek obvyklé migrace není sice jistě nic příjemného z důvodu koncentrace do jendoho roku, ale také není nic, co by jakkkoliv mohlo EU s více jak 500 mil. obyvatel ohrozit. 

Havloidi propagují nacistmus
Nepřihlášený uživatel

#68124 Havloid Jaromír Štětina: vytetované hákové kříže jsou jenom taková revolta proti režimu

2015-12-13 15:23

Tohle podporujete, havloidi.