MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68076 Re: Re:

2015-12-13 12:49

#68046: - Re:  

 Ty vynalezli západní kolonialisti !!!


Nepřihlášený uživatel

#68077

2015-12-13 12:53

Kosovo is Serbia!!!


Nepřihlášený uživatel

#68078

2015-12-13 12:59

Pan prezident mluví za nás všechny.  Pražská kavárna ať si políbí Brusel.


Nepřihlášený uživatel

#68079 UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU

2015-12-13 13:00


Nepřihlášený uživatel

#68080 UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU!!!!

2015-12-13 13:04

Video o Ukrajině, které Česká Televize odmítla odvysílat


VICE OHLEDNE MAJDANU FAKTA OD POLICIE-Crimea: Unmasking Revolution


Nepřihlášený uživatel

#68081 Re: UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU

2015-12-13 13:22

#68079: - UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU 

 Vždyť je to jen ubohá propaganda, přesně jak je její vznik popsán na www.jsns.cz

MEDIÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SOUČASNÁ RUSKÁ PROPAGANDA

Jak jste vlastně přišel na to, že to má být pravda? 

Protože na začátku videa vidíte nějakou černou obrazovku s odkazem na nějakou ruskou "organizaci"?  Je snad někde možné dohledat, že lidé kteří tam mluví to skutečně někdy zažili? 

Jste blázen, jestli věříte takovým videím. 

Nagel Farage je přece ruský troll - v podstatě je to Ron Paul Institutes sídlící v plechové boudě vedle mobilních domů. 


Nepřihlášený uživatel

#68082

2015-12-13 13:29

Video o Ukrajině, které Česká Televize odmítla odvysílat

VICE-Crimea: Unmasking Revolution

Novy rezim v Kyjeve vyvesuje ve skolach a na uradech podobizny Stepana Bandery, valecneho zlocince, jehoz oddily jeste po valce terorizovaly Slovensko. Zatimco povstalci v Kyjeve si maskuji tvare, domobrana na Krymu si obliceje nezakryva, nemaji proc skryvat svoji identitu. Demonstranti na Krymu nemaji na demonstracich zadne hole, molotovy ani pusky, demonstruji s transparenty a vlajkami. V Kyjeve se demonstruje s bejzbolkama v rukach a s pistolema u hlavy statnich uredniku. Dalsi zaber ukazuje pochodnovy pruvod Banderovcu centrem Kyjeva podle vzoru velkolepych nacistickych pruvodu nocnimi ulicemi v Nemecku ve 30. letech minuleho stoleti. Na jinem zaberu povstalci vyvlekaji z autobusu cestujici na lince z Krymu do Kyjeva, nuti je skandovat ponizujici hesla a potom je nuti chodit v podrepu jako kachny, a koho zacnou bolet zada a postavi se nebo se zastavi na miste, toho prasti tyci po hlave nebo pres zada. V jinem pripade zase na checkpointu povstalci vyvlecou z autobusu ven cestujici a svedkyne se od ridice se dozvi, ze sedm zajatych cestujicich uz povstalci zabili…

Za zvysenou pozornost stoji usek videa v case 13:33… skandovani Allahu Akbar pod ukrajinskymi vlajkami… a temto lidem posilame 50 milionu korun?

Vitejte v realnem obraze Ukrajiny, v obraze, ktery zrejme na Ceske Televizi nikdy neuvidite, prestoze byla upozornena na to, ze v ramci vyvazenosti zpravodajstvi, ktere vyplyva ze zakona, by mela prinaset nezkreslene informace a taktez zabery z jine, nez te oficialne zapadnimi medii proklamovane strany. Shlednete cele video vyse a udelejte si sami obrazek. Upozornuji, ze nektere zabery opravdu nejsou pro slabsi povahy.

Toto je podoba nove Ukrajiny, toto jsou predstavitele, kterym politicka reprezentace CR tento tyden uvolnila jenom tak bez reci 50 milionu korun na pomoc ozbrojenym povstalcum a Banderovcum v Kyjeve, zatimco ceskym rodicum tezce nemocnych deti s nevylecitelnou kozni nemoci motylich kridel se na obvazy a naplasti musi skladat divaci TV Nova, protoze pojistovna temto detem nic hradit nebude a basta! To je svet, co?

Toto jsou politici, kteri z nasich dani sponzoruji proxy-terorismus v zemich mimo EU. Je naprosto nutne, aby obcane CR se postavili na odpor teto sebeznicujici politicke destrukci hodnot demokracie, pokud jeste nejaka v nasi zemi zbyla! Apelujte na sve poslance, aby plnili svoji zastupitelskou povinnost a aby ostre odsoudili statni prevrat na Ukrajine, ktery nabira podobu a scenar vyvoje v Syrii, kde cast zeme uchvacuji teroristicke organizace a skupiny, zatimco my jakozto „Zapad“ jim dodavame zbrane! Toto je potreba zastavit! Uz ani korunu Ukrajine!


Nepřihlášený uživatel

#68083 Re: UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU!!!!

2015-12-13 13:29

#68080: - UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU!!!! 

 Vy opravdu věříte takové ubohé propagandě? Ten "dokument" co ČT odmítla odvysílat byl televizí skutečně objednán a nebyl vysílán z důvodu tendenčnosti, která je naprosto zjevná. 

Platí o všech videích tohoto druhu, přebírají je všechny trollí ruské servery.  Je velmi snadné si tedy seznam trollích ruských serverů udělat - stačí do googlu zadat tato videa :-). 

Podstata trollí propagandy je předkládání bombastických videí u kterých se nedá ověřit kdo je udělal a dokonce ani ti, kdo na nich cosi říkají, dokonce není možné ani ověřit toho, kdo video na youtoube dal. 

Standardní medium je autoritou informace, protože zveřejňuje, jak informace získává, jak je ovřeřuje a kdo schvaluje jejich uveřejnění.  I tehdy je logicky potřeba hodnotit, jestli je či není informace uvěřitelná, tedy jestli koreluje s naší zkušeností např. s komunistickou totalitou. 

Typicky je tedy pro lidi, kteří totalitu zažili naprosto neuvěřitelná propaganda směrovaná především do Ruska, ta se lidem z východní Evropy jeví jako naprosto směšná a to přesto, že Rusové jsou schopni jí uvěřit. 


Nepřihlášený uživatel

#68084 Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 13:31

#68082: -  

 ....neboť je naprosto zjevné, že se jedná o tendenční dokument, tedy o ruskou trollí propagandu.  Autor nebyl schopen doložit pravdivost vyjádření, jména lidí a tedy jejich "reálnou existenci". 

Česká televize se k této věci obšírně vyjádřila a přesně zdůvodnila, proč to nebylo vysíláno. Dokonce padla trestní oznámení, neboť autor zveřejnil video jinak i s titulky, kde je uvedeno, že je to dokumen ČT, což není pravda. 


Nepřihlášený uživatel

#68085 Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 13:35

#68084: - Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 NO LEPSI NEZ VERIT TELEVIZI KDE VSE CENZURUJOU FUJ


Nepřihlášený uživatel

#68086 Komunisté Ovčáček a Zeman nechápou rozdíl mezi extrémismem a demokracií? Na tom není nic divného....

2015-12-13 13:41

.....jsou to komunisté či možná dokonce komunisté střižení nacismem. 


Zeman by se měl distancovat od akce extremistů, žádá šéf ODS Fiala. Falešná fráze, oponuje Ovčáček


Nepřihlášený uživatel

#68087 Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 13:42

#68085: - Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

ČT velmi dobře prokázala, že video je tendeční a tedy nepravdivé.  

Cenzurují? Ověření pravdivosti informací, které mají zveřejnit považujete za cenzuru? Jste si jist, že máte vůbec nějaké vzdělání? 

Demokracie je dodržování všem dostupných pravidel a dokonce umožnění komunkoliv pravidla změnit, pokud má pro to dostatek argumentů. 

Platí to i pro standardní informační zdroje. Dopředu definuje, jak získává informace, jak ověřuje jejich pravdivost a jak následně postupuje v jejich zveřejňování. Má reálné lidi, kteří po světě sledují tamní důvěryhodné zdroje, tedy opět zdroje, které definují jak získávají informace, jak je ověřují jejich pravdivost a jak následně postupují u zveřejňování. 

Skutečně na tom není nic složitého. Autoritou se medium stáva tak, že dodržuje jím zveřejněná pravidla. Např. komunisticko-nacistické parlamentní listy dokonce ani nezveřejňují, kdo vlastní web :-) a z jakých peněz je financován :-)


Nepřihlášený uživatel

#68088 Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 13:49

#68087: - Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 CENZURUJI A SESTRIHAVAJI VAM PREDLOZENE LŽI!!!ALE VY NEMATE VZDELANI ZE PODLE ROZUMU 


Nepřihlášený uživatel

#68089

2015-12-13 13:51

 

U uprchlíků jsme našli i drogy v podrážkách, popisuje český policista


Nepřihlášený uživatel

#68090 Re: Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 13:53

#68088: - Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 Ve vámi údajně pravdivém dokumentu snad nejsou střihy? Co to vlastně zkoušíte? 

Podstata je pořád stejná, ČT dodružuje dopředu řečená pravidla, jak informace získává, jak ověřuje pravdivost a jak informace zveřejní. Klidně je žalujte, pokud máte pocit, že informace zkreslují. Nic vám v tom nebrání. 


Nepřihlášený uživatel

#68091 Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 13:53

#68087: - Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 PROC NEODVISILALA ČT PUTINA  V OSN A JEN OBAMU J HMM TOMU RIKAM SVINSTVO!!!!PROC VAS NEINFORMOVOLA PRAVDIVE CO MUSLIMOVE V CR DELAJ A CO DODRZUJOU A JAK SE CHOVEJ PROC VAM TO NEJDULEZITEJSI VYSTRIHLA HMMM!!!!ATD


Nepřihlášený uživatel

#68092 Re: Jediné, co zde mohou prodat draho a co tam nic nestojí jsou drogy...

2015-12-13 13:57

#68089: -  

 .....tedy není se divit, získ je tisínásobný. 5 či 10 dkg drogy je pro uprchlíka malé bohatství, které ovšem nijak neohrožuje demokracii a to z důvodu množství. Navíc je tam naivita v tom, že si myslí, že to zde prodají, je to velmi málo pravděpodobné. 

Dá se usuzovat spíše na zoufalství. 


Nepřihlášený uživatel

#68093 Re: Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila...

2015-12-13 14:01

#68091: - Re: Re: Re: Re: Video si ČT skutečně objednala, ale nezveřejnila... 

 Obávám se, že projevům Obamy i Putina se televize věnoval přibližně stejně a to i v komentářích.  Vy snad víte o tom, že byl byl celý Obamův projev odvysílán na ČT? 

Co máte na mysli s muslimskou komunitou? 

Myslím si, že ČR měla dávno řešit jedinou věc a to je zahalování obličeje. To je skutečně ve světě postaveném na čtení z tváře naprosto nepřípustné. 

Tedy musí být přečinem zahalování obličeje s vysokou pokutou a musí o tom být všichni turisté přijíždějící do ČR informováni. To je skutečně potřeba řešit. 

ČT o tomto ovšem mnohokrát diskutovala. 


Nepřihlášený uživatel

#68094 Ruská pakáž už válčí i s rybáři ....

2015-12-13 14:08

Ruská válečná loď Smětlivyj vypálila varovné výstřely na turecké plavidlo

 

Ruská válečná loď Smětlivyj v neděli v Egejském moři střílela na výstrahu, aby zabránila kolizi s tureckým rybářským plavidlem.

 


Nepřihlášený uživatel

#68095

2015-12-13 14:09

VICE-Masakr: Ukrajinské letectvo bombardovalo vesnici!


Ex-post: Česká televize vystřihla šokující informace z reportáže o muslimech v ČR!


ČT ZMANIPULOVALA BEZ CENZURY-Svědectví z infiltrace do mešity na Černém Mostě v Praze | IVČRN News


Video: Já, muslim – Aneb Česká Televize nebyla vždy sluníčkovou vysílačkou


VICE-Ja muslim from Publicistika


Nepřihlášený uživatel

#68096

2015-12-13 14:12

Sestřelení ruského letadla Tureckem a otevřená podpora NATO tomuto kroku nás ženou na hranici nové světové války


Nepřihlášený uživatel

#68097 Re: Putin se velmi pečlivě vyvaroval lži, že letadlo nebylo nad územím Turecka.....

2015-12-13 14:16

#68096: -  

 ....pouze prohlásíl, že těžce ozbrojené letadlo "nebylo pro turecko nebezpečím". Rusko napadalo Turecký vzdužný prostor opakovaně a co více, bombardovali na území, kde se v Sýrii nachází turecké neextrémistické etnikum, tedy konflikt setrvale vyvolávali. 


Nepřihlášený uživatel

#68098 Re:

2015-12-13 14:17

#68096: -  

 ANO PROVOKACI VUČI TOMU ZE SI RF HAJI JENOM ZAJMY!!!

ROZVRATIME UKRAJINU A PUTINA NA KYJEV NECHAME ZAUTOCIT,ROZVRATIME EVROPU A VYPROVOKUJEM PUTINA ABY ZAUTOCIL NA KYJEV


Nepřihlášený uživatel

#68099 Re: Re: Putin se velmi pečlivě vyvaroval lži, že letadlo nebylo nad územím Turecka.....

2015-12-13 14:21

#68097: - Re: Putin se velmi pečlivě vyvaroval lži, že letadlo nebylo nad územím Turecka..... 

 U SYRSKICH HRANIC SI MUZOU LETOUNY RF JAK CHCOU BOMBARDOVAT STEJNAK TAM SOU BEZ POVOLENI TURCI A USA PORUSUJOU MEZINARODNI PRAVO NEJSOU TAM LEGALNE JAK RUSKO TAK SI MUZOU U HRANIC SYRIE NIČIT KOHO SE JIM ZAMANE KDYZ ERDOGAN OBCHODUJE S ROPOU OD IS NEMAJ CO DELAT NA HRANICI SYRIE TURCI A UMIRNENA REBLS OPOZICE IS 


Nepřihlášený uživatel

#68100

2015-12-13 14:25

Multi-kulti nechceme!