MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66776 Re: Je zvláštní ruský trolle, že při čtení onoho průzkumu....

2015-12-01 07:43

#66770: čtyři procenta -  

 .....jste bohorově pominul, že 3/4 kritizující Evropu za malou starost o bezpečnost se také obává nebezpeční z výhodu tedy z dnes již opět totalitního Ruska. 

Pro přijetí uprchlíků na přechodnou dobu je 45 % populaci i při masívní dehonestující kampani Miloše Zemana a jeho extrémistů. 

K otázce o EU by vždy ale bylo potřeba pokládat kontrolní otázky, zdali odpovídající vůbec ví, jak je volen EP, kdo zasedá v EK a jak je tvořena a kdo jí schvaluje, co Evropská raa a Rady ministrů. Velmi se obávám, že z oněch respondentů by správně odpovědělo sotva 5 % a možná ani to ne a to nejen proto, že zde Klaus i Zeman vedou hlohodobě masivní ruskou trollí kampaň o EU. 

Také je zajímavé, že 45 % lidí myslí, že se Evropa ruskému nebezpečečí i jakémukoliv jinému nebezpečí dokáže ubránit sama, což evidentně velmi souvisí s tím, že jsou daleko více vidět zbrojní technologie západu ,enž tomu bylo např. před rokem či dvěma a je trošku s podivem, jak tato věc nekoreluje s kritikou zajišťovaní bezpečnosti v Evropě. 


Nepřihlášený uživatel

#66777 Re: Re: Aneb ANO StB v akci ......

2015-12-01 07:50

#66767: Vašek Havlus! - Re: Aneb ANO StB v akci ...... 

 Vidím, že vám v ruské trollí propagandě ANO StB velmi vyhovuje. To se logicky s Burešem s pseudonymem Babiš v pozici předsedy dalo očekávat. 


Nepřihlášený uživatel

#66778 Kam se poděly ruské bony? Kde je trollí "zlatý standard" ruských bonů, který tu tak horlivě.....

2015-12-01 07:59

....ruští trollové avizovali? 

Čínský jüan stane po boku dolaru, eura, jenu a libry. MMF ho zařadí mezi hlavní měny světa

Zdá se, že ruské bony našly svojí "rovnovážnou polohu" 4 ruble od jejich reálného minima tedy 70 rublů za jediný americký dolar :-)

Kde je rok 2013 kdy si Rusko objednávalo supermoderní vrtulníkové lodě ve Francii a kde tehdejších 30 rublů za jediný americkký dolar? Kde je 100 dolarů za barel ropy, kde je "prosperita" Ruska a to zdaleka není všem dnům konec. Jediné co Rusko dokáže "produkovat" je ropa a plyn, kde je "národní" poklad z tohoto prodeje v minulosti určený na důchody, pokud v něm vůbec kdy něco bylo, dnes tento "národní" poklad už neexistuje, neboť jej z části rozkradli KGBáci kolem Putina a z části skončil jako zdroje na "záchranu" ruského bonu, proto Putin horečnatě válčí s bláhovou představou, že se na to zapomene, nebo prostě bude lhát, že tyto penízy byly použity na "záchranu bratrů na Krymu a na východě Ukrajiny". 


Nepřihlášený uživatel

#66779 Ruská trollí propaganda logicky vymyslí cokoliv, "dokáže" cokoliv....

2015-12-01 08:07

Dokažte, že kupujeme od IS ropu, vyzvalo Turecko Putina

...budou to sice naprosto evidentní lži, obdobné těm o sestřelení letadla na Ukrajinou, ale přece vůbec nevadí. Cílem trollí ruské propagandy je zmatek, nikoliv prokázání čehokoliv a to opět nastane. 

"Nejvstřícnější" vyjádření z rusákova bude - Až se nám Turecko omluví za sestřelení letadla, my se omluvíme za to, že jsem nepřesně uvedli, že Turecko obchoduje s IS - Vlidimir Iljič Leonid  Visarionovič Ptutin. 


Nepřihlášený uživatel

#66780 Soudružce Krndě Krnáčové sebevědomí opravdu nechybí :-)

2015-12-01 08:24

Krnáčová: Buď budu primátorkou, nebo bude pražské ANO v opozici. Jiná možnost není

Důvod tohoto "sebevědomí" je totiž prostý, Krnda již všechny ostudy co vyvedla "tak nějak" ustála a tedy, kdyby ANO StB mělo představit někoho dalšího, kdo by to zvládl bez nových ostud, byl by to jen starý Stropnický, neb nikoho jiného vlastně nemají a tak je logické, že toto opravdu riskovat nebudou např. s další neodolatelně přitažlivou Eliškou Kaplicky. 

Tedy buď z ostudy kabát Krnda, ale kabát už k ní vlastně sedí, nebo opozice, neb další z ostudy kabát byť opět s vlkýma prsama by už ANO StB nejspíš nepřežilo, to ví dokonce i starý Stropnický. 


Nepřihlášený uživatel

#66781 Kolik investuje ČR? Na kolik přijde podpora obnovitelných zdroj energie v ČR.

2015-12-01 08:39

Bill Gates chce svět bez špinavé energie. Do obnovitelných zdrojů investuje dvě miliardy dolarů

  • Bill Gates plánuje investovat dvě miliardy dolarů (téměř 49 miliard korun) do inovací obnovitelných energetických zdrojů.
  • Americký filantrop do společností, které vyvíjejí takzvané zelené technologie, v uplynulých letech vložil už miliardu dolarů.
  • Snížení míry emisí CO2 se podle Gatese neobejde bez zásadních inovací, jež by měly podporovat vlády jednotlivých zemí

Gates, Zuckerberg, Bezos a další miliardáři spojují síly. Budou investovat do čisté energie

Rusko se vylidní, až nebudou mít komu prodávat plyn a ropu? Je to pravděpodbné, případně Sibiř ovládnou pracovití Asiaté. Rusko zaspalo 4 komunistické pětiletky ocitlo se na pokraji krachu, neboť jediné co skutečně dosud prodávají je ropa a plyn. Díky masivní emigraci intelegence z Ruska už ani v budoucnu nebudou schopni produkovat žádné smysluplné produkty či velké technolgické celky na prodej a je klidně možné, že už toho nejsou schopni nyní, proto válčí, proto zakrývají svojí neschopnost vyhrožováním jedernými zbraněmi, proto také Putin vyprodává Rusko do Číny, neb už nikdo jiný o podíl na Rusku zájem nemá. 


Nepřihlášený uživatel

#66782 Rusákové

2015-12-01 08:42

Placení DPH u plynu a elektřiny v Česku se změní. Kvůli vyšetřování firmy ovládané Gazpromem

To se jim financují v ČR ruské propagandystické trollí servery Parlamentními listy počínaje a konče např. aeronetem, když tu masivně okrádají tento stát v miliadách. Je dobré zdůraznit, že Gazprom je rusácká státní firma a je také dobré zdůraznit, že Zeman je garantem beztrestnosti rusáků na v naší republice. 

Tak tady jsou ty "karuselové obchody" Bureše s pseudonymem Babiš. 

Je ale dobré si povšímnout, že ani rusákové nekradou v desítkách miliard ročně, jak Bureš alias Babiš před volbami obecně lhal a na co jej jeho polodementní voliči poslali do Sněmovny. 


Nepřihlášený uživatel

#66783 Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-12-01 08:43

Sobotku k útoku na Zemana dokopali jeho poradci, prohlásil Ovčáček

Vláda musí převzít personální odpovědnost za to, co se na Hradě děje. Je potřeba, aby Nejedlému byl odebrán diplomatický pas vystavený komunistou Kohoutem v pozici ministra bez důvěry Sněmovny, neboť celá Rusnokova vláda komunistů a zemanovců důvěru Sněmovny nezískala. Následně musí být doslova vykopán z Hradu. 

Stejně musí odejít Mynář, který nemá bezpečnostní prověrku a samozřejmě už naprosto šílený extrémista Ovčáček. 

Mynář a Ovčáček musí být nahrazeni lidmi za které převezme plnou odpovědnost vláda a Miloš Zeman se s nimi bude muset spokojit. 

Následně musí být Zeman přinucen dodržovat Ústavu tohoto státu, musí mu být silně omezeny cesty k bolševickým a post bolševickým diktátorům, ideálně by měl abdikovat neboť jeho setrváváním v pozici správce úřadu prezidenta republiky je ve své podstě velezradou, neboť Miloš Zeman není demokratem a je dokonce podezření, že spolupracuje s ruskými tajnými službami či je pod jejich vlivem. 

 

Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-02-05 15:40

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 

Svrhneme zločinecký režim

#66784

2015-12-01 10:13

Pokud jste správný eurohujer – jako třeba europoslanec Štětina – můžete šířit nenávist k jiným národům pokaždé, když otevřete v televizi pusu. Ale pokud patříte do nějakého protimainstreamového hnutí – hrozí vám kriminál i za přiblblé hádanice na Facebooku.


Nepřihlášený uživatel

#66785 Re: Právě jste předvedl ruskou trollí propagandu v základní podobě.

2015-12-01 10:17

#66784: Svrhneme zločinecký režim -  

 Pokud máte pocit, že Štětina ke komunikoliv šíří nenávist, prostě jej zazažuljte. Ona "přiblblá" hádanice na facebooku může mít dosah daleko větší, než rozhovor se Štětinou na ČT 24, což vy ruští trollové velmi dobře víte, proto také ruskou propagandu (tedy informační zmatek) na facebooku šíříte. 

Pokud narážíte na Konvičku, tak ten jednoznačně nenávist šířil, pokud skutečně psal ve svém profilu to co bylo publikováno. Vzhledem k tomu, že to nepopírá, je jasné, že to tak činil. 

Argument proč je ruská propaganda např. na RT a Parlamentních listech.....

2015-11-28 07:01

 

.....jen ruskou propagandou je snadný. "Zpravodajství" a texty zpochybňují západní demokracii a ruskou totalitu líčí jako alternativu k demokracie, dělají to tím, že zpochybňují vše a sami si své "zprávy" následně dementují další lží.

Vytvářejí tím dojem, že si občan o situaci dokonce ve vlastní zemi v které žije nemůže udělat pravdivý obraz o tom, jak je spravována jeho země a to přesto, že má veřejně dostupné zákony, jednání parlametnu, jednání místních samospráv atd. 

MEDIÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SOUČASNÁ RUSKÁ PROPAGANDA

Je neuvěřitelné, že část občanů této země ruské propagandě přesto věří, resp. nechávají si zanášet mozek naprosto evidentním lhaním a lži přijímají jako cosi, co by se "přeci jen mohlo stát", přestože když jdou pomluvy o nich samých v jejich vesnické, panelákové, firemní drbárně, marně přemýšlí, jak se takové lži zrodily a jak se jim bránit. Lži na RT a v Parlamentních listech ovšem berou jako cosi "reálného", přestože je naprosto zřejmé, že se jedná o lži, když si je RT i Parlamentní listy za hodiny či den "vyvrátí" - popřou další lží.  

Vystříleli jsme skrýš stoupenců Islámského státu, hlásí Rusové z Kavkazu

 - tohle ukázali Putinovi?  To by to byl snad ještě vetší hlupák, než si dovedeme představit, pokud si pod tímto představil, že byla zničeně "buňka islámských teroristů na Kavkaze" :-). Takovému videu asi může věřit ruský mužik, jinak snad nikdo, možná ještě někteří voliči Miloše Zemana.

Co se líbí a nelibí mně. 

Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-11-29 10:12

 

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se mi že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista (obecně extrémista) Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

Co se líbí vám zemanoti a co se vám nelíbí? Neváhejte napište to. Je možné, že extrémista Miloš Zeman se pokusí o komunisticko - nacistický převrat a okupaci ČR Rusy, pak už nebudete moci psát nic. 


Nepřihlášený uživatel

#66786 Rusko Ukrajině už krade i nerostné bohatství. Nestačí Rusku, že vykradli ....

2015-12-01 10:59

....technologie z továren na východě Ukrajiny. Je to navíc velmi podivný krok. Jak je možné, že za ruské teroristy z východu Ukrajiny mluví ministr ruské vlády? Mluví tento člověk o území Ukrajiny, mluví o ukrajinském nerostném bohatství a mluví za zločince, kteří rozpoutali vraždění na Ukrajině - ruská vláda je vskutku "vládou" velmi zvláštní, která jen dokládá, že jimi ukradený Krym nedokáže spravovat. 

Krym je navíc pustina bez vlastního zdroje vody, ani to Rusko nedokáže řešit, proto je také potřeba říci, že Krym ve své podstatě nikdy jako takový ruský nebyl, neboť není možné, aby byl oddělen od zbytku Ukrajiny. 

Mimochodem Rusko podepsalo trojstranno dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, v které se zavazálo nejen k neměnnosti hranic Ukrajiny, ale také k tomu, že na Ukrajinu nebude vyvíjet ekonomický tlak např. v podobě podivných smluv o "dodávkách - nedodávkách" plynu natož v zimních měsících. I tuto smlouvu Rusko porušilo a masivně nadále porušuje.

Ukrajina je bez dodávek uhlí. Trest za potemnělý Krym, zní z Moskvy


Nepřihlášený uživatel

#66787 Extrémista Miloš Zeman

2015-12-01 11:04

 Na problému naší země je jasně vidět, jak nebezpečné je pokud se extrémista dostane k politické moci a začne masivně zneužívat neodpovědnost a absolutní beztrestnost. 

Miloš Zeman je extrémista a k ústavní pozici se dostal masivním porušováním volebního zákona. 

Dnes porušuje Ústavu v podstatě každý den, po který setrvává v pozici správce úřadu prezidenta republiky. Není tedy divu, že se země jeví jako rozvrácená, přestože je naprosto zřejmé, že s porušováním Ústavy Milošem Zemanem a jeho podivnou partou spolupracovníků nesouhlasí drtivá většina občanů této země. 

Je potřeba porovnat, jak by asi dopadl Miloš Zeman, kdekoliv v západní Evropě, kdyby pro tamního przidenta nekdo zinscenoval demonstraci extrémistů. Je naprosto jednoznačné, že by úřad musel pod tlakem politiků do 14-ti dnů opustit, lze na to takto nahlížet i jen proto, za jakého důvodu musel opust post prezidenta bývalý prezident Německa.


Nepřihlášený uživatel

#66788 Nejen Ovčáček na Hradě zešílel - vláda musí převzít přímou personální odpovědnost ....

2015-12-01 11:43

....za situace na Hradě neboť současné personální obazení Hradu ohrožuje bezpečnost tohoto státu, ústavnost a tedy i podstatu státu. 

Ovčáček si utahoval z Kalouskova lidovectví, vracel mu útok na Zemana

 


Nepřihlášený uživatel

#66789 Putin přivedl Rusko na pokraj krachu - Rusko se vylidňuje a vylidní.....

2015-12-01 12:00

....jediné, co Rusko je schopno "produkovat" je surová ropa a surový zemní plyn. Díky existujícím produktovodům je Rusko schopno tyto produky ještě prodávat, byť dnes jistě na hranici rentability. 

Doba, kdy poptávka po ropě a plynu bude prudce klesat se přiblížila velmi blízko. Již dnes je uhlí tak levné, že se je vyplatí dováže lodí z USA.  Masivně se tedy přiblížila doba, kdy Rusko nebude mít co prodávat a je velmi pravděpodobné, že především nebude moci rentabilně těžit, tedy nebude Rusko na pokraji krachu, ale bude krachovat. 

http://mission-innovation.net/countries/

Jen Bill Gates jako jednotlivec investoval 2 mld. dolarů do vývoje!!!, kolik investují ostatní? V ČR občané za aplikaci obnovitelných zdrojů zaplatí  dle snad důvěryhodného odhadu 40 mld. korun ročně, byť se mi to zdá strašně moc, byly by to cca 3-4 % HDP, což se jeví jako hloupost.  

http://www.breakthroughenergycoalition.com

Totalitní Rusko se samo vyřadilo a vyzařuje z rodiny standardních zemí, které neohrožují svět. Putin si opět asi myslí, že se mu technologie podaří ukrást, zkopírovat, ale díky masivní emigraci dokonce ani nebude mít potřebné odborníky na zkopírování natož, aby byli schopni uvést technologie do praxe. 

Dnes navíc začala Amerika létat do kosmu za deseti včerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

https://www.blueorigin.com

Rusko dnes ani nemá kosmodrom a v "novém" kosmodromu dokonce ani nemá halu, kde bylo Rusko schopno kompletovat rakety, tam dovedl populista Putin Rusko.  

 


Nepřihlášený uživatel

#66790 Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-12-01 12:08

#66752: Vašek Havlus! - Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 Tomu srandovnímu tiskovému mluvkovi  pana OVARA  Jiřímu Ovčáčkovi bych velmi ráda doporučila, aby si přestal "utahovat" z kohokoliv, na koho mentálně ani odborně nemá a ráčil namísto toho hledat neexistující Peroutkův článek!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#66791 Re: Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-12-01 12:11

#66790: - Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 Ovčáček není mluvčím prezidenta, on je Zemanovou verbální zbraní. Je to ubohé. Celé to působení tohodle vysloužilého kremlofilního politika v čele státu je jeden velký úpadek. Doufám, že se lidé za dva roky vzpamatují a nenechají se lacině nalákat jeho primitivními protiislámskými žblebty. Máme na víc


Nepřihlášený uživatel

#66792 Re: Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-12-01 12:12

#66790: - Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 Ovčáček je v podstatě chudák. Už ten jeho zjev ho předurčoval k tomu, že byl outsider od dětství a jediný způsob přežití v jeho případě byl v tom, že vždy přiknul k někomu silnějšímu, kterému pak dělal služku. To samé musí zákonitě dělat i dnes.

HATE FREE ANTICULTURE
Nepřihlášený uživatel

#66793

2015-12-01 12:56

Migranti se u Calais vrhli na český kamion, řidiče málem zabili

Londýn/Praha – Migranti u francouzského města Calais minulý týden málem zabili českého řidiče kamionu, když do jeho předního skla hodili dlouhý dřevěný kůl a poté se vrhali na vozidlo. Informoval o tom britský zpravodajský portál Breitbart. Řidiči se naštěstí podařilo zrychlit a rozvášněným cizincům ujet. Podle řidičovy přepravní společnosti kontaktované serverem iDnes.cz se podobné incidenty u přístavu stávají stále častěji.

Alibaba mohamedán

#66794 Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 13:15

#66759: - Re: Re: Re: Kavarna 

 Jenom jsem čekal, kdy zase vytáhnete Rusko, případně Mccarthismus, tedy domnělý hon na komunisty. ANO RUSKO NENÍ DEMOKRATICKÁ ZEMĚ, TAK JAK TO ZNÁME V EVROPĚ NEBO V AMERICE, PŘESTO BY JSTE SI MĚL VSIMAT CO ZA SVINARNY DELAJI demokraticke USA, KTERÉ JSOU SPOLU S FRANCII A VELKOU BRITANII, HLAVNIMI VINIKY příčin migrantské krize. Rusko v tom hraje, až 3 housle, a před útoky v Sýrii, tak páté.


Nepřihlášený uživatel

#66795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-12-01 13:16

#66791: - Re: Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

Ovčáček funguje přesně jako mluvčí Putina, tedy sprosťárny a lži, které si nemůže dovolit Putin klidně řekne jeho mluvčí. U nás je to stejné a i v tom je situace děsivá, neboť je naprosto jasné, že to na Hradě jede podle ruského modelu. 

Nikde na západě se s takovou věci setkat nemůžeme. Mluvčí je mluvčí a v žádné případě nesmí vyslovit nic, co by vyslovil jeho šéf. 

Bohužel je to na Hradě skutečně jak za Gottwalda, kdy byl Hrad plný KGBáků. 


Nepřihlášený uživatel

#66796 Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 13:19

#66794: Alibaba mohamedán - Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 Sviňárny? Jak by občané, kteří spravují veřejný prostor mohli dělat sviňárny. Sviňárny delají lidé (politici) kteří si myslí, že jsou beztrestní, kteří si myslí, že to mají "na věky" tedy diktátoři typicky komunististé nacisté a podobná pakáž.

 Na vás váš soused snad dělá nějaké sviňárny, dělají nám nějaké "sviňárny" tedy Němci, Rakušané, Polácí? Proč by to dělali, jaký by k tomu měli důvod, když si nědělají sviňárny mezi sebou? Já každoročně jezdím po jejich silnicích a žádné sviňárny na ně nedělám a oni nedělají žádné sviňárny na mne, proto tam jezdím na dovolenou. 

Rusko skutečně není demokracie a skutečně si tam lidé dělají děsivé sviňárny, když se nechávají např. okrádat KGBáky v Kremlu. 

To, že se v demokraciích najdou kriminálníci, tak to je jednoznačné, že tito kriminálníci si snaží vytvořit krytí v politice je také jednoznačné (viz. Bureš s psedonymem Babiš), ale nikdy toto krytí nedosahuje úrovně komunismu (totality) kdy krminálníci jsou plně kryti totalitním režime a jsou beztrestní, např. tak, že mají v Ústavě zakotvenu vůdčí úlohu komunistické strany, neodvolatelnost, nepředání moci atd. tedy totalitu. 

Co je také podstatné, že i když se podaří kriminálníkům získat krytí v politice, nakonec na ně velmi pravděpodobně dojde (viz. dokonce i svrhnuté totality) a pak musí být zločinci typu Zemana a Klause makroamnestováni. Proto jsou Klaus i Zeman zločinci, kteří by v politice vůbec neměli působit. Jsou to lidé s totalitním myšlením a bohužel i jednáním. 


Nepřihlášený uživatel

#66797 Re: Těžko říci co bylo příčinou, jaká provokace....

2015-12-01 13:21

#66793: -  

 ....pokud by ho ale chtěli zabít, tak by ho zabili, proku je prkno v okně reálná věc a pokud je to co tvrdí řiič vůbe uvěřitelné a tedy reálné.  

Tedy je to přesně obráceně, jestli něco opravdu nechtěli, tak zabít řidiče, pokud se vůbec příběh stal alespoň přibližně jak je tvrdí jen jedna strana tedy řidič. 

Klidně se totiž může jednat o pojistný podvod a řekl bych, že je to dokonce nejpravděpodobnější varianta celé události, neboť se to celé jeví jako velmi málo uvěřitelné, tak jak je to prezentováno. 


Nepřihlášený uživatel

#66798

2015-12-01 13:36

At dlouho žijí pan prezident Zeman a státník světového formátu PUTIN!


Nepřihlášený uživatel

#66799 Schvalování zločinu

2015-12-01 13:37

#66797: - Re: Schvalování zločinu.. 

 Tebe by měli zavřít, hajzle!


Nepřihlášený uživatel

#66800 Legrace skončila, Zeman musí abdikovat

2015-12-01 13:38

"Vystoupili jsme z autobusu a vzali si transparenty. Držel jsem se v blízkosti pana starosty a k mému překvapení jsme došli k policejním zábranám, zhruba 40 až 50 metrů před pódiem, které nekompromisně hlídala policie. Tam již byly davy, ty ovšem dál policie nepustila. Nás z autobusu, díky panu starostovi, který si tykal s pánem v civilu, jenž dal pokyn policistům, pustili přednostně před tribunu."

Starosta je mimochodem člen KSČM!!

"Zprvu jsem si myslel, že to byl velící důstojník v civilu. Ale nenapadlo mě, že to mohl být také organizátor, který dával pokyny policii. To je pro mě úplně alarmující, že policie vymezí prostor, do kterého nikoho nepustí, a organizátor určuje, kdo tam vstoupí a kdo ne. A to ještě na demonstraci 17. listopadu, svátku studentů."

"Ano, museli jsme z kapes vyndat klíče, mobil, opravdu nás kontrolovali velice důkladně ručními detektory. Prošli ale pouze lidé z autobusů nebo ti, kteří měli jakési doporučení od kancléře Mynáře. Bez doporučení se tam prostě nikdo nedostal."

Tajný účastník Mynářova výletu: Šokovalo
mě, jak kancléř na Hradě vládne

Kameraman Krejčík s největší pravděpodobností prošel díky tomu, že v Osvětimanech nějaký Krejčík žije. Bylo by dobré to prověřit, snad se to občané dozví v celé reportáži.