MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66176 Re:

2015-11-26 07:00

#65814: Je suis Konvička -  

 Čemu se divíš když tady vládne stbácko- komunistická mafie řízená z Kremlu! A bude hůř.


Nepřihlášený uživatel

#66177 Extrémista Zeman ještě neabdikoval? Podivné.

2015-11-26 07:13

Sobotka svým postojem k migraci ohrožuje bezpečnost ČR, míní Zeman


Nepřihlášený uživatel

#66178

2015-11-26 07:31

Řádí tu proamerický troll se žloutenkou, který tu postuje stále dokola svůj mnohokráte zde dříve vyvrácený politický spam plný desinformací, právních blábolů a manipulací s historickými fakty. Sami asi vidíte, jestli Zeman kope za naše zájmy nebo proti nim a co dělají havloidi, jak moc jim vadí. Nemá cenu to vše rozebírat, kopíruje to sem jak strhanej a stále dokola. Bylo dokázáno, že se s ním slušně diskutovat nedá, použije pro podporu svých tvrzení i lež a když je mu vyvrácena, dál si mele tu svou. Je tu celý den, od rána do večera. Placená stála služba. Nemá cenu to ani číst.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-26 07:34



Nepřihlášený uživatel

#66180 Ovčáček.....

2015-11-26 07:55

Policie a prezidentská ochranka nepustila 17. listopadu studenty na Albertově k pamětní desce, kde chtěli položit květiny. Naštěstí jejich nevpuštění vysvětlil soudruh Jiří Ovčáček, mluvčí soudruha Zemana, ve včerejším Interview 24.


Když se Ovčáčka moderátorka zeptala, proč studenty k pamětní desce na studentskou revoluci nepustili, vysvětlil zásadní a jistě pochopitelné důvody tohoto kroku. Jednak si studenti mohli svou studentskou vzpouru u studentského pomníku slavit kdykoliv jindy, jen ne tehdy, když tam byl pan prezident.Druhým důvodem nevpuštění podle Ovčáčka bylo, že studenti provokovali. Přestože to zní na první poslech blbě, myslím, že Ovčáček má pravdu, a musím se ho zde zastat.Nejprve první argument - že studenti mohli přijít kdykoliv jindy. Je to pravda, a navíc je potřeba zdůraznit, že v době oslav studentské revoluce nemají studenti u pomníku co pohledávat. Ono výročí bylo totiž letos natolik ukradeno k politickým účelům, že tam studenti opravdu neměli chodit. Jim totiž odkaz revoluce už dávno nepatří, už dávno ho ukradli. V letošním roce Zeman s Konvičkou.Takže studenti tento sedmnáctý listopad fakt neměli co u pomníku pohledávat, protože odkaz revoluce je nyní ve vlastnictví kremlofilního alkoholika z Hradu. To si studenti měli uvědomit a ne chodit Milošovi a jeho kamarádům z Bloku proti islámu překážet.

Druhou dobrou poznámkou je Ovčáčkův výrok, že studenti u pomníku provokovali. U toho je třeba se zastavit, a podtrhnout, že i zde měl pan Ovčáček pravdu. Jeho ptydepe kovaného soudruha dostatečně jasně indikuje, že už je to zase tady. Že když je někde na nějaké oslavě papaláš - rozuměj soudruh Ovar - tak tam ostatní, kteří mají mnohem větší mravní nárok na té oslavě být, prostě nesmějí. Proto, že papaláši už zase mají přednost. Takže je pravdou, že studenti na výročí provokovali, protože překážet gosudarovi. Chtít se přiblížit k místu, kde Jeho Jasnost dlí, je hrubá drzost.Závěrem bych chtěl panu prezidentovi poděkovat za jeho laskavost, vstřícnost a dobré srdce. Protože i když studenti letos na Albertově provokovali ještě hůř než v osmdesátém devátém, tak letos je nikdo, dokonce ani pan prezident, nenechal zmlátit.


Nepřihlášený uživatel

#66181 Re: Vadí ti, že je všude v obchodech dostatek WC papíru ??

2015-11-26 08:14

#66178: -  

 Pořád  dokola  flušeš na  Havla, ale to, že díky němu můžeš do zahraničí, můžeš se svobodně vyjadřovat, v obchodech je dostatek WC papíru pro tvoji rodinu atd., atd. To si vůbec neuvědomuješ ? Pamatuji se, jak jsem kdysi pro syna  nemohl sehnat Rubikovu kostku, nakonec mi ji dovezl kolega až z Bratislavy.  A to je jeden z  příkladů.. Za bolševika nebyly pračky, vysavače, šicí stroje, jízdní kola a další důležité věci. Chtěl bys takové časy nazpět ? Tak mazej do KLDR, já už takovou dobu nechci, ( nejen ) naše rodina si jí užila až až.


Nepřihlášený uživatel

#66182 Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-11-26 08:21

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí se mi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by extrémista Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.


Nepřihlášený uživatel

#66183 Re: Ovčáček.....

2015-11-26 08:29

#66180: - Ovčáček..... 

 Se zájmem jsem si přečetl, bylo to vlastně velmi smutné čtení. 


Nepřihlášený uživatel

#66184 Legrace skončila, Zeman musí abdikovat nese odpovědnost za lidi, které si sám vybral

2015-11-26 08:46

"Vystoupili jsme z autobusu a vzali si transparenty. Držel jsem se v blízkosti pana starosty a k mému překvapení jsme došli k policejním zábranám, zhruba 40 až 50 metrů před pódiem, které nekompromisně hlídala policie. Tam již byly davy, ty ovšem dál policie nepustila. Nás z autobusu, díky panu starostovi, který si tykal s pánem v civilu, jenž dal pokyn policistům, pustili přednostně před tribunu."

Starosta je mimochodem člen KSČM!!

"Zprvu jsem si myslel, že to byl velící důstojník v civilu. Ale nenapadlo mě, že to mohl být také organizátor, který dával pokyny policii. To je pro mě úplně alarmující, že policie vymezí prostor, do kterého nikoho nepustí, a organizátor určuje, kdo tam vstoupí a kdo ne. A to ještě na demonstraci 17. listopadu, svátku studentů."

"Ano, museli jsme z kapes vyndat klíče, mobil, opravdu nás kontrolovali velice důkladně ručními detektory. Prošli ale pouze lidé z autobusů nebo ti, kteří měli jakési doporučení od kancléře Mynáře. Bez doporučení se tam prostě nikdo nedostal."

Tajný účastník Mynářova výletu: Šokovalo
mě, jak kancléř na Hradě vládne

Kameraman Krejčík s největší pravděpodobností prošel díky tomu, že v Osvětimanech nějaký Krejčík žije. Bylo by dobré to prověřit, snad se to občané dozví v celé reportáži. 


Nepřihlášený uživatel

#66185 Game Ovar

2015-11-26 09:10

Zeman osočil premiéra Sobotku, že ohrožuje bezpečnost země


Nepřihlášený uživatel

#66186 Re: Re:

2015-11-26 09:11

#66181: - Re:  

No já jsem rubikovu kostku měl a toaletní papír také. Pravda, když vyhořely papírny, tak byla panika a lidé vykoupili obchody. Ale jestli si myslíš, že bezpečí a mír vyměním za nějaká pozlátka, tak takový nejsem, dědo.


Nepřihlášený uživatel

#66187 Pokud je HDP Slovenska na osobu dokonce vyšší než v ČR, tak je to možné.....

2015-11-26 09:13

Euro nás zachránilo, říká slovenský ministr financí. Česko by podle něj na společné měně mohlo vydělat

  • S eurem rostla slovenská ekonomika více než průměr zemí mimo eurozónu, říká slovenský ministr financí Peter Kažimír.
  • Odhodlání dodržet termín vstupu do eurozóny bylo podle něj šťastné rozhodnutí.
  • V roce 2018 Slovensko plánuje hospodařit s vyrovnaným rozpočtem.
PPP

#66188 Re: Game Over

2015-11-26 09:14

#66185: - Game Over 

 Pravdu má Pan Prezident.


Nepřihlášený uživatel

#66189 Re: Re: Game Over

2015-11-26 09:16

#66188: PPP - Re: Game Over 

 Jak snadné pro vás bez pochyby je, vaše trvzení prokázat. Neváhejte a udělejte to. 

Já si dovedu velmi obtížně představit, že by extrémista Miloš Zeman ve svých lžích vydoloval pravdu, když ani neví, že Konvička je extrémista. 

 

Mimochodem byl to extrémista Miloš Zeman, který tu přišel s PPP projekty a všechny a to opravdu naprosto všechny skončily naprostou katastrofou a daňové poplatníky stály při zkrachování minimálně stovky milonů korun. 

ach jo:(

#66190 Re: Ovčáček.....

2015-11-26 09:17

#66180: - Ovčáček..... 

Ne policie a prezidentská ochranka, prezidentská ochranka je součástí policie.

 

Antikonfliktní tým policie samozřejmě odděluje znesvářené demonstranty velmi často, ale každý dobrý skutek (ochrana hubených brejlatých "studentíků") musí být po zásluze potrestán :(


Nepřihlášený uživatel

#66191 Re: Re: Ovčáček.....

2015-11-26 09:19

#66190: ach jo:( - Re: Ovčáček..... 

 Máte velm zvláštní představu o práci policie.

#66184 Legrace skončila, Zeman musí abdikovat nese odpovědnost za lidi, které si sám vybral

2015-11-26 09:46

 

"Vystoupili jsme z autobusu a vzali si transparenty. Držel jsem se v blízkosti pana starosty a k mému překvapení jsme došli k policejním zábranám, zhruba 40 až 50 metrů před pódiem, které nekompromisně hlídala policie. Tam již byly davy, ty ovšem dál policie nepustila. Nás z autobusu, díky panu starostovi, který si tykal s pánem v civilu, jenž dal pokyn policistům, pustili přednostně před tribunu."

Starosta je mimochodem člen KSČM!!

"Zprvu jsem si myslel, že to byl velící důstojník v civilu. Ale nenapadlo mě, že to mohl být také organizátor, který dával pokyny policii. To je pro mě úplně alarmující, že policie vymezí prostor, do kterého nikoho nepustí, a organizátor určuje, kdo tam vstoupí a kdo ne. A to ještě na demonstraci 17. listopadu, svátku studentů."

"Ano, museli jsme z kapes vyndat klíče, mobil, opravdu nás kontrolovali velice důkladně ručními detektory. Prošli ale pouze lidé z autobusů nebo ti, kteří měli jakési doporučení od kancléře Mynáře. Bez doporučení se tam prostě nikdo nedostal."

Tajný účastník Mynářova výletu: Šokovalo
mě, jak kancléř na Hradě vládne


Nepřihlášený uživatel

#66192 Re: Re: Re: Game Over

2015-11-26 09:20

#66189: - Re: Re: Game Over 

 já vím, že se dědo nudíte a chcete si hrát, ale já mám užitečnější věci na práci, stejně to tady už kvůli vašemu spamu téměř nikdo normální nečte..

 

 


Nepřihlášený uživatel

#66193 Re: Re: Re: Re: Game Over

2015-11-26 09:22

#66192: - Re: Re: Re: Game Over 

 Vy se jako volič a příznivec lží extrémisty Miloše Zemana považujete za "normálního"? S tim si rozhodně zajděte k psychologovi. 


Nepřihlášený uživatel

#66194 Re: Re: Re: Re: Re: Game Over

2015-11-26 09:24

#66193: - Re: Re: Re: Re: Game Over 

 to nijak z mého výroku nevyplývá, ale vím, že vám logika moc neříká :) a teď už zpátky k televizi, pusťte si šlágr dědo a dejte pokoj


Nepřihlášený uživatel

#66195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game Over

2015-11-26 09:25

#66194: - Re: Re: Re: Re: Re: Game Over 

 To také logicky proberte s psychologem. :-)


Nepřihlášený uživatel

#66196 Velmi pravděpodobný KGBák Klaus vycítil, že je abdikace na spadnutí a zahájil kampaň

2015-11-26 09:31

Klaus: Konvička se dopouští tragické chyby, na pódium bych s ním nešel

 


Nepřihlášený uživatel

#66197 Extrémista Zeman "myslí" ale neví, že je Konvička extrémistou

2015-11-26 09:35

Sobotka ohrožuje bezpečnost Česka, myslí si Zeman. S Konvičkou by vystoupil znovu


Nepřihlášený uživatel

#66198 Putin nemluví o tom, že by ruský bombardér nebyl v Turecku....

2015-11-26 09:39

Opět tváří propagandy Kremlu. Rusové tleskají Zemanovi za kritiku sestřelení jejich stíhačky

„Je občas vyslovováno podezření, že Turecko neformálně spolupracuje s ISIL, tedy s Islámským státem, a vzhledem k tomu, že ruské letectvo bojuje proti Islámskému státu, tak samozřejmě toto sestřelení se zdá být až příliš radikálním opatřením, které pouze zhorší atmosféru v dané oblasti,“

Zeman je typický ruský troll, který svými výroky vytváří jen a jen zmatek, přesně tak, jak to dělá ruská propaganda pro kterou je nepřehledný zmatek lží cílem v kterém kdykoliv a kohokoliv ze lží může osočit. 

"Je občas vyslovováno podezření" ....kým je vyslovováno? Kým kdy bylo potvrzeno? Proč by to Turecko dělalo?  Co znamená "občas"? Kde to Zeman četl v Parlementních listech?  Zase? Vždyť se za lži z Parlamentních listů již musel dokonce omluvit.  

Zeman je bohužel s velkou pravděpodobností ruský troll. 

 


Nepřihlášený uživatel

#66199

2015-11-26 09:50

Vše špatné je pro něco dobré. Sestřelení letounu tak nemuseli oslavovat výkřiky Alláh Akbar jen "umírnění opoziční nespokojenci" v Sýrii ale také celá pražská kavárna. A že se kávy hodně vypilo, o tom není pochyb. Je celkem úsměvné, kolik mají islamisté a pražská kavárna společného, oslavují smrt stejných lidí jako truchlí nad smrtí jiných stejných lidí, oslavují stejné události, truchlí nad jinými opět stejnými událostmi atd. Možná by bylo dobré, kdyby se pražská kavárna přesunula do centra dění v Sýrii, aby mohla zachytávat ty radosti a starosti stejně se svými oblíbenci a ukázat, že i v centrální Evropě mají tito "bojovníci za svobodu a demokracii syrského lidu" své přátele a obdivovatele.


Nepřihlášený uživatel

#66200 Ven z NATO!

2015-11-26 09:52

Turek je náš partner v NATO a přitom aktivně přispívá k největší poválečné krizi Evropy.

Blahosklonně přihlíží, jak na jeho pobřeží denně nasedají tisíce migrantů do gumových člunů a zaplavují státy EU. Bravurně sestřeluje letadlo, které se možná křídlem dotklo jeho hranicevzdušného prostoru, ale zároveň podporuje masivní nelegální překračování hranic svých přátel. A představitelé NATO Turka za to ještě plácají po ramenou .....