MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#65801 Miloš Zeman velmi pravděpodobně spáchal další velezradu

2015-11-25 05:03

Konvička to nemůže ustát, tvrdí advokát Ortman

 

To je otázka, policie musí zasáhnout, kdykoliv je přítomna trestné činnosti........

2015-11-22 19:48

 

#64971: -  

 ....pokud tam docházelo k propagaci komunistické, nacistické či libovlné jiné totalitní ideologii, je jednoznačné, že policie měla konat a aktéry zadržet, neboť se jedná o trestný čin s nepodmíněnou sazbou počítanou v letech. 

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Pokud se takového jednání dopustil Miloš Zeman v ústavní pozici, spáchal v jeho případě velezradu.  Dokonce i kdyby stál Miloš Zeman na jednom podiu s někým, kdo se výše popsaného trestného činu dopustil a on na něj nepodal trestní oznámení a nevyzval policii, aby okamžitě zasáhla, dopustil se v jeho případě velezrady a to nejen tím, že by porušil Ústavní slib prezidenta republiky.

Pokud tam dokonce pochodovali v "uniformách" náckové z uskupení s "šikovným názvem" Českoslovenští vojáci v záloze, který velmi svojí "šikovností" připomíná IS, tak bohužel jednání Miloše Zemana s největší pravděpodobností je velezrádné, neboť nevyzval policii k zásahu proti těmto lidem a to přesto, že používají symboly komunistické represivní československé armády, což je v podstatě totéž, jako by se v Německu pronenovala na politické demonstraci uniformovaná skupina s nacistickými symboly.

Pobíhání v maskáči na airsoft střelnici je vskutku něco radikálně jiného než iniformovaná prezentace síly na politické demonstraci. 

Domnívám se také, že výše uvedený trestný čin spáchal mladý komunista v Brně s Leninem na transparentu přiznávající se veřejně k tomu, že je sympatizantem komunistické ideologii - přesněji veřejně propagoval komunistickou ideologii. Stejně tak trestný čin spáchala policie, která proti takovému jednání nezakročila. 

Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho - iDNES.cz

IDnes Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho

Nepřihlášený uživatel

#65802 Argument proč je ruská propaganda např. na RT a Parlamentních listech.....

2015-11-25 05:14

.....jen ruskou propagandou je snadný. "Zpravodajství" a texty zpochybňují západní demokracii a ruskou totalitu líčí jako alternativu k demokracie, dělají to tím, že zpochybňují vše a sami si své "zprávy" následně dementují další lží.

Vytvářejí tím dojem, že si občan o situaci dokonce ve vlastní zemi v které žije nemůže udělat pravdivý obraz o tom, jak je spravována jeho země a to přesto, že má veřejně dostupné zákony, jednání parlametnu, jednání místních samospráv atd. 

MEDIÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SOUČASNÁ RUSKÁ PROPAGANDA

Je neuvěřitelné, že část občanů této země ruské propagandě přesto věří, resp. nechávají si zanášet mozek naprosto evidentním lhaním a lži přijímají jako cosi, co by se "přeci jen mohlo stát", přestože když jdou pomluvy o nich samých v jejich vesnické, panelákové, firemní drbárně, marně přemýšlí, jak se takové lži zrodily a jak se jim bránit. Lži na RT a v Parlamentních listech ovšem berou jako cosi "reálného", přestože je naprosto zřejmé, že se jedná o lži, když si je RT i Parlamentní listy za hodiny či den "vyvrátí" - popřou další lží.  

Vystříleli jsme skrýš stoupenců Islámského státu, hlásí Rusové z Kavkazu

 - tohle ukázali Putinovi?  To by to byl snad ještě vetší hlupák, než si dovedeme představit, pokud si pod tímto představil, že byla zničeně "buňka islámských teroristů na Kavkaze" :-). Takovému videu asi může věřit ruský mužik, jinak snad nikdo, možná ještě někteří voliči Miloše Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#65803 Re: Konvička toho napovídal spoustu, proto je potřeba, abyste Konvičku přesně citoval.....

2015-11-25 05:19

#65782: Disident dnešního režimu! -  

 ....a sdělil, kde vidíte pravdu v jeho tvrzeních.  Důležité je také hned zjistit, jestli onu "pravdu" nevyvrací nějaká jiná Konvičkova tvrzení a podstatné také je, jestli ona "pravda" není podněcování k nenávisti, případně se dokonce nejedná o propagaci zločinné ideologie. Pokud by tomut tak bylo a jakékoliv tvrzení Konvičky bylo přečinem či trestným logicky se nemůže jednat o pravdu.

Pravda, jak se jistě shodneme, nemůže vést k násilí, nenávisti či porušování demokratických zákonů stojících na demokratické Ústavě. 

 

Konvička to nemůže ustát, tvrdí advokát Ortman

 


Nepřihlášený uživatel

#65804 Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-25 05:30

#30: Kutas - Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

 Velmi vám doporučuji makroekonomická data ČSÚ. Miloš Zeman v roce 1998 přebíral stát s dluhem cca 200 mld. korun, po čtyřech letech oposmluvní "spolupráce" s Klausem předával stát s dluhem 400 mld. tedy s dluhem dvojnásobným a s nezaměstnaností 8%, když předtím přebíral stát s nezaměstnaností tuším kolem 6 % jak si snadno v makroekonomických údajích dohledáte. 

V tomto je Miloš Zeman dosud nepřekonaný "přeborník" to se dosud žádnému premiérovi v této zemi nepodařilo. Zdvojnásobit státní dluh za 4 roky a přitom zvýšit nezaměstnanost a ještě masivně "privatizovat".

Dokonce i jen ve zdvojnásobování dluhu jej dohnali jen socanští premiéři v letech hned následujících 2002-2006, ale ti jistě i díky vtupu do EU, měli masivní růst HDP a co více jejich růst HDP provázel pokles nezaměstnanosti, velký růst průměrné mzdy a tedy např. díky tomu i přebytky na účtech zdravotních pojišťoven, tedy v té době existoval reálný růst HDP, nikoliv jako v letech oposmluvní "spolupráce" kdy sice Zeman vykazoval růst HDP, ale ten nebyl provázen poklesem nezaměstnanosti a tedy se jednalo jen o "růst" vzniklý vnitří spotřebou na základě masivního zadlužení státu. 

Proč byl takový člověk volen, když navíc ve volební kampani masivně lhal, je dnes již zjevně naprosto nepochopitelné i pro mnohé jeho voliče. 


Nepřihlášený uživatel

#65805 Vypadá to, že je zde policie (ministerstvo vnitra?) poněkud zmatena.....

2015-11-25 06:10

Extremisté v Česku zakládají domobrany. Nejen kvůli boji s ‚negry a vetřelci‘

 

Připouští nicméně, že pokud se budou členové takových skupin pohybovat v rámci zákona, mohou muži v uniformách v některých případech jejich pomoc uvítat. „Obecně lze konstatovat, že spolupráce s městskou policií a Policií ČR při prevenci kriminality je jistě žádoucí,“ uvedla Malá.

Paní mluvčí by si měla dávát velký pozor na to, co říká, neboť v Brně na skutečný podnět k zásahu policie proti trestné činnosti na demonstraci, police zareagovala velmi podivně. 

IDnes Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho

Tedy je potřeba, aby se věci vrátily zase do mezí zákona a police postihovala trestnou činnost a nespekulovala o tom, zdali by nějaké takové skupiny nemohly být "prospěšné".  


Nepřihlášený uživatel

#65806 Miloš Zeman zde ovšem 28.10.2015 ocenil dva nomenklaturní komunisty

2015-11-25 06:58

...asi je to předtava Miloše Zemana o demokracii, demokratických principech a správě úřadu prezidenta republiky. Nabízí se, že je to představa komunisty nikoliv demokrata. 

Český policista v Anglii hlídkuje ve městě imigrantů, zvládá pět jazyků

 


Nepřihlášený uživatel

#65807 Re: Miloš Zeman velmi pravděpodobně spáchal další velezradu

2015-11-25 08:08

#65801: - Miloš Zeman velmi pravděpodobně spáchal další velezradu 

 Probudí se v 6 hodin, sedne k počítači a pleská své stále se opakující nažloutlé příspěvky jak strhanej, co to může být za "člověka"? Teda, ještě jsou tu další možnosti. Třeba ta, že to píše z USA.


Nepřihlášený uživatel

#65808

2015-11-25 08:19

Jaroslav Ortman - poslanec za KSČ, později kandidát za menší levicové strany (nejspíše se záměrem ubíral hlasy parlamentní levici), obhajoval např. v kauze Berdychův gang. Inu panáček k pohledání, vypadá to na dalšího věčného posluhovače režimů (množné číslo je záměr).

Policie obvinila Martina Konvičku z podněcování k nenávisti vůči skupině osob. K tomu mělo docházet na Facebooku v letech 2011–14. Proč přišlo obvinění podle vás až teď?

Policie si to asi dosud ověřovala a chtěla mít jistotu. novinky.cz

 

Ano a tu jistotu policie dostala, hned poté, co se Konvička objevil na pódiu poblíž Zemana :-))))

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#65809 účelové trestní stíhání

2015-11-25 08:39

účelové trestní stíhání

jako pomsta za vystoupení poblíž prezidenta by mohlo naplňovat znaky trestného činu:

§ 158 Zneužívání pravomoci veřejného činitele se sazbou až 10 let odnětí svobody


Nepřihlášený uživatel

#65810 Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-25 08:56

#65804: - Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

 a víš vůbec o tom, že přebral zem v době rozjeté krize (klausovy balíčky), že dluh byl schován do krachujících bank, konsolidační agentury apod.? že se zachraňovalo co se dá? a že  to vše zvládla Zemanova vláda udělat tak dobře, že ČSSD posílila volební výsledek a měla jej lepší, než Sobotka po 2 obdobích vlády pravice?


Nepřihlášený uživatel

#65811

2015-11-25 09:04

Zatímco Moskva tvrdí, že turecká stíhačka ruský bombardér sestřelila nad Sýrií, protože nad územím Turecka vůbec neletěl, Ankara trvá na tom, že suchoj hranici překročil a sedmnáct vteřin operoval v tureckém vzdušném prostoru.

 

a za 17 vteřin dostal 10 varování ????? Prolhané Turecko, člen teroristického spolku NATO, bylo opět nachytáno na hruškách.


Nepřihlášený uživatel

#65812 Re: Re: Re: Re: Turek zamiril. Turek sestrelil.

2015-11-25 09:04

#65798: - Re: Re: Re: Turek zamiril. Turek sestrelil. 

 Ty jsi ještě neslyšel o bombardování Kurdů, hňupe?


Nepřihlášený uživatel

#65813 Re: BRAVO TURCI.

2015-11-25 09:05

#65767: - BRAVO TURCI. 

Havloidi jste napojení na IS, stejně jako Turci? Rudé karty proti Zemanovi i IS proti Asadovi platí USA, že?

Je suis Konvička
Nepřihlášený uživatel

#65814

2015-11-25 09:07

Bouře po obvinění Martina Konvičky: Vyližte si prdel, estébácký zmrdi.

Je suis Konvička
Nepřihlášený uživatel

#65815

2015-11-25 09:10

Štětina je bývalý komunista a současný ukrajinský nacista!

A vyjádřil se, rovněž na Facebooku, i europoslanec TOP 09 Jaromír Štětina. „V době, kdy hrozí naší zemi bezpečnostní rizika, je třeba postihovat i verbální trestné činy. Ať se jich dopouštějí komunisté, či nacisté,“ dodal k článku informujícím o „případu Konvička“.

Je suis Konvička
Nepřihlášený uživatel

#65816

2015-11-25 09:13

Skončila svoboda slova!


Nepřihlášený uživatel

#65817 Re: Re: Re: Re: Turek zamiril. Turek sestrelil.

2015-11-25 09:16

#65798: - Re: Re: Re: Turek zamiril. Turek sestrelil. 

 Jadernými zbraněmi vyhrožovala proami Sorosovka Tymošenková. Putin varoval - připomínal, že se jimi Rusko může bránit v případě napadení.

Asad nevraždí vlastní pokojné obyvatele (to udělal např. Bush 11. září), ale teroristy a zločince vráždící obyvatele Sýrie, tka to tady nepřekrucuj a jsem si jistý, že i česká policie bude "vraždit" zločince, pokud ten začne např. na václaváku pálit do davu, tak jako policie/armáda syrská, pařížská, natož americká (ta vraždí vlastní obyvatele někdy jen proto, že se jim něco nezdá, viz. paní, která chudák nevhodně najela autem poblíž bílého domu).

Rusko má právo veta jako kdokoliv jiný v radě bezpečnosti - je jeho věc, kdy veto použije a samozřejmě dobře ví, proč tak činí. USA totiž často protlačí návrhy, které jsou mírně řečeno vyhovující teroristům.

 

 

Je suis Konvička
Nepřihlášený uživatel

#65818

2015-11-25 09:16

„Ještě vzkaz všem fízlům, co nám poslouchají telefony, šmírují maily a fízlují Facebook. Vyližte si prdel, estébácký zmrdi!“


Nepřihlášený uživatel

#65819 Re: Miloš Zeman byl přímým účastníkem trestného činu a přesto nepožádal polici, aby proti....

2015-11-25 09:19


Nepřihlášený uživatel

#65820

2015-11-25 09:24

Potenciální první disident a vězeň svědomí po listopadu 89. … Džihád a mudžahedíni na postupu za asistence státních orgánů


Nepřihlášený uživatel

#65821

2015-11-25 09:27

                 HAVLOMOR


Nepřihlášený uživatel

#65822

2015-11-25 09:33

Neziskovky pomáhají teroristům - potrestat

 


Nepřihlášený uživatel

#65823

2015-11-25 09:34

No visel, ale sraly na něj mouchy, tak jsem jej dal raději na půdu. Ještě někdo něco tohle a já....Pane hostinský, může za vás někdo z rodiny vést živnost? Manželka? Tak jí to předejte, večer si pro vás přijdeme!

 


Nepřihlášený uživatel

#65824

2015-11-25 09:35

Dohra pořadu ČT proti Zemanovi: Když se do Prahy sváželi odpůrci prezidenta, tak televize mlčela. Ale akce na Hradě byla selhání

 

"Česká televize tohle využila k ataku na Zemana. Ona by využila cokoliv. Kdyby s sebou někde fláknul, tak by řekli, že je ožralej. Ale jestli se toho dožije, určitě bude zvolený znovu," míní mediální expert Jiří Mikeš v reakci na pořad Reportéři ČT s názvem Účastníci zájezdu vysílaný v pondělí večer. Podobně se vyjádřil politolog Jan Kubáček. "Miloš Zeman České televizi nevoní. Není to její prezident. Pokud může, tak mu to ráda naznačí," sdělil ParlamentnímListům.cz.


Nepřihlášený uživatel

#65825 Zloděj miliard Kalousek

2015-11-25 09:49

Schwarzenberg předá o víkendovém sněmu vedení TOP 09 Kalouskovi

 

Tak už jsou z vás Kalouskovi hulibrci! :)))))))))))))