MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60276 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:25

#60274: - Re: Re: Re: Re:  

 Můžete vykřiknout co chcete, ale je potřeba to doložit argumenty. To jste neudělal. 

Já můžu vcelku velmi dobře doložit, že Zemanovci jsou spíše neonacistickou stranou, než čímkoliv jiným. ODS skutečně byla post-bolševická zlodějská banda, ale od socanů se liší jen tím, že ti se k post-bolševismu sami hlásí. 


Nepřihlášený uživatel

#60277 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:27

#60273: - Re: Re: Re: Re:  

 Jste slepý a hluchý? 

Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-05 15:36

 

....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60278 Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské paká

2015-10-05 18:28

#60272: - Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské pakáže.. 

 To vůbec nic nemění na tom, že byl ozbrojen ostrými a narušil prostor NATO. Pobyl by jistě déle, kdyby proti němu nevystartovala letadla NATO. 


Nepřihlášený uživatel

#60279

2015-10-05 18:30

Z Ameriky na Rusko letí jaderná raketa, opačným směrem z Ruska na Ameriku letí druhá. V polovině cesty se rakety potkají a zastaví se na kus řeči. Ruská raketa vytáhne balalajku, butylku s vodkou a pirožky. Debatují, připijí si na setkání, na vítězství, potom na světový mír... Po chvíli americká raketa povídá: "Už cítím, že mám v hlavici, nedoletím do cíle..." Ruská raketa ji přátelsky obejme a nabídne se: "Pojď, půjdeme, dovedu tě domů

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-05 18:32



Nepřihlášený uživatel

#60281 Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské

2015-10-05 18:33

#60278: - Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské paká 

 Jsi jen žvanil. Co by  asi tak na tom Tureckem území dělal asi letěl bombardovat Ankaru co? Pilot udělal chybu a byl na ní upozorněn. Zbytečně se to zveličuje. 


Nepřihlášený uživatel

#60282 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:34

#60280: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, to je vlastně definice bolševismu, jak s ní přišel už zločinec Lenin, který vůbec ani nebyl Lenin ale Uljanov či ulhanov. 


Nepřihlášený uživatel

#60283 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:34

#60274: - Re: Re: Re: Re:  

Bolsevici zadnou jinou stranu, krome te svoji, neuznavaji. To je znama vec.


Nepřihlášený uživatel

#60284 Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ru

2015-10-05 18:35

#60281: - Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské  

 Nikoliv, Rusko provokuje, nevěřím, že to byla "chyba", byl to bohužel záměr. Ruská letadla dokonce ohrožují prostor nad kanálem La Manche. 


Nepřihlášený uživatel

#60285 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:38

#60276: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Není tu nějaký jiný opoziční politik než intelektuálně bezvýznamný rétor Kalousek? Třeba komunisté přece mají dvojnásobné preference oproti krachující partaji TOP 09.


Nepřihlášený uživatel

#60286 Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" o

2015-10-05 18:40

#60284: - Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ru 

 

Afghánistán: Lékaři bez hranic požadují vysvětlení smrtícího bombardování nemocnice v Kundúzu

 
03. říjen 2015

Mezinárodní humanitární a zdravotnická organizace Lékaři bez hranic/ Médecins Sans Frontières důrazně odsuzuje hrůzné bombardování nemocnice v Kundúzu v Afghánistánu. Při útocích zemřelo dvanáct spolupracovníků organizace a minimálně sedm pacientů včetně tří dětí, 37 lidí bylo zraněno, z toho 19 členů personálu nemocnice. Tento útok představuje vážné porušení mezinárodního humanitárního práva.

Všechny indicie nyní ukazují na to, že bombardování bylo provedeno mezinárodními koaličními jednotkami. Lékaři bez hranic požadují úplnou a transparentní zprávu o jejich vojenských aktivitách nad Kundúzem v sobotu ráno. Lékaři bez hranic také požadují nezávislé vyšetření útoku a zajištění maximální transparentnosti a odpovědnosti.

Odporný útok

„Tento útok je odporný a představuje vážné porušení mezinárodního humanitárního práva,” řekla prezidentka Lékařů bez hranic Meinie Nicolai. „Požadujeme úplnou transparentnost ze strany koaličních sil. Je pro nás nepřijatelné, aby tyto strašné ztráty na životech byly jednoduše odbyty jako „vedlejší škody“.“

Nemocnice Lékařů bez hranic v Kundúzu byla opakovaně terčem leteckých útoků od 2:08 do 3:15 místního času v přibližně 15minutových intervalech. Hlavní budova nemocnice, ve které se nacházela jednotka intenzivní péče, pohotovost a oddělení fyzioterapie, byla opakovaně a velice přesně zasažena během každého z útoků, zatímco okolní budovy zůstaly téměř netknuty.

Kdo nemohl utéct, uhořel na lůžku

„Udeřily bomby a pak jsme slyšeli kroužit nad námi letadlo,“ řekl vedoucí programů Lékařů bez hranic v severním Afghánistánu Heman Nagarathnam. „Následovala přestávka a pak opět přišlo bombardování. To se několikrát opakovalo. Když se mi povedlo dostat se z kanceláře, byla hlavní budova nemocnice v plamenech. Lidé, kteří mohli, se rychle přesunuli do dvou bunkrů do bezpečí. Ale pacienti, kteří nemohli utéct, uhořeli v plamenech na lůžku.“ 

Bombardování se odehrálo navzdory tomu, že Lékaři bez hranic poskytli GPS koordináty nemocnice koalici i afghánské armádě a civilním úřadům naposledy v úterý 29. září, aby předešli útokům na nemocnici. Jak je v konfliktních oblastech běžné, Lékaři bez hranic informovali o přesné poloze nemocnice všechny strany konfliktu.

Po skončení útoku se týmy Lékařů bez hranic zoufale snažily zachránit životy zraněných kolegů a pacientů v provizorním operačním sále zřízeném v jedné z nepoškozených místností. Někteří z pacientů v kritickém stavu byli převezeni do nemocnice v Puli Khumri, vzdálené dvě hodiny jízdy.

Žádáme respekt ke zdravotníkům

„Kromě smrti našich kolegů a pacientů útok způsobil také to, že nyní jsou obyvatelé Kundúzu odříznuti od krizové zdravotní péče, a to právě v době, kdy je naše pomoc na místě nejpotřebnější,“ uvedla dále Nicolai. „Opět žádáme všechny strany konfliktu, aby respektovaly civilní a zdravotnická zařízení a zdravotnický personál, jak to vyžaduje mezinárodní humanitární právo.“

Od pondělního propuknutí bojů ošetřili Lékaři bez hranic 394 zraněných. V době bombardování bylo v nemocnici 105 pacientů a jejich ošetřovatelů, společně s 80 mezinárodními a místními spolupracovníky Lékařů bez hranic. Lékaři bez hranic vyjadřují upřímnou soustrast rodinám a přátelům svých kolegů a pacientů, kteří přišli při útocích o život. 

Nemocnice Lékařů bez hranic je jediné zařízení svého druhu v celém severovýchodním Afghánistánu, které poskytuje bezplatnou život zachraňující úrazovou péči. Zdravotníci Lékařů bez hranic ošetřují všechny pacienty podle jejich zdravotních potřeb bez ohledu na jejich náboženské přesvědčení a etnickou či politickou příslušnost.

Lékaři bez hranic začali pracovat v Afghánistánu v roce 1980. V Kundúzu, stejně jako ve zbytku Afghánistánu, působí vedle sebe místní i mezinárodní spolupracovníci, kteří poskytují co nejkvalitnější léčbu a ošetření. Lékaři bez hranic podporují Ministerstvo veřejného zdraví v nemocnici Ahmed Šáh Baba na východě Kábulu, v porodnici Dasht-e-Barchi v západním Kábulu a v nemocnici Búst v Laškar Gáhu v provincii Hílmand. V Chóstu na východě země provozují Lékaři bez hranic vlastní porodnici. Lékaři bez hranic se pro své operace v Afghánistánu spoléhají výhradně na soukromé příspěvky a nepřijímají pro ně finance od žádné vlády.

 

 

 

Je pro nás nepřijatelné, aby tyto strašné ztráty na životech byly jednoduše odbyty jako „vedlejší škody“.

MEINIE NICOLAI PREZIDENTKA MSF


Nepřihlášený uživatel

#60287 Klikni!!!

2015-10-05 18:42


Nepřihlášený uživatel

#60288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:43

#60285: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Komunisté nejsou socanům a už vůbec ne Zemanovi opozicí. To, že mají nejen preference ale i voliče, je smutná realita této země i smutná realita "zvolení" KGBáka Zemana, přestože jeho zvolení bylo stejně podvodné, jako zvolení komunistů v roce 1946, použil stejný druh manipulace a stejný způsob porušování volebního zákony, tedy lži. 


Nepřihlášený uživatel

#60289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zablouděn

2015-10-05 18:45

#60286: - Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" o 

 Ano mohlo by se jim lehce stát, že by bombardovali nemocnici na území člena NATO. To máte naprostou pravdu, taková věc se opravdu může ruské pakáži velmi lehce stát. 


Nepřihlášený uživatel

#60290

2015-10-05 18:46

 

Jak se vyspělá země proměnila v peklo, za peníze z USA a od Saúdů. Analytik Martin Koller shrnul, co se stalo za čtyři roky války v Sýrii. Většina se toho zamlčuje...

 

Komentář k dění v Sýrii sepsal pro ParlamentníListy.cz známý vojenský analytik Martin Koller. Shrnul v něm události čtyř let občanské války, ve které Západ po celou dobu podporoval islamisty a přihlížel vraždění svých křesťanských souvěrců.

 

V současnosti narůstá napětí kolem bojů v Sýrii. Do války vstoupilo Rusko a rázem se stalo terčem kritiky americké kavárensko-mediální demokracie v naší republice i v zahraničí. V Sýrii se ovšem již řadu let hraje špinavá hra, která především nebere ohled na tamní civilní obyvatelstvo, stejně jako na Ukrajině, v Iráku, Afghánistánu, Libyi, Kosovu, Bosně i jinde. Možná nezaškodí se podívat na realitu Sýrie před válkou a dnes.

Sýrie byla před vypuknutím občanské války v roce 2012 jednou z nejméně islamizovaných zemí v regionu – stejně jako kdysi Irák nebo Libye. Gramotnost přesahovala 80 %, a to i u žen, což je v tamní oblasti výborný výsledek. Je třeba zdůraznit, že šlo většinou o kvalitní gramotnost, mnohdy absolventů technických a vědeckých oborů, nikoli absolventů islámských škol, které produkují žáky s třetinovou znalostní úrovní ve srovnání s Evropou. Ženy byly prakticky rovnoprávné s muži. Stejně jako v Libyi a Iráku existoval rozsáhlý sociální program, ale rovněž se rozšiřoval průmysl. Porodnost byla pouze necelé tři děti na ženu, což je neobvyklé v tamním regionu, kde se toto číslo pohybuje mezi pěti až osmi. Kolem 90 % obyvatel tvořili Arabové, 9 % Kurdové. Ti v podstatě uprchli před terorem, který vypukl v Turecku po ukončení první světové války. V Turecku, které je členem NATO a vehementně se cpe do EU, se Kurdové téměř 100 let ani nesměli sami označovat za Kurdy, ale byli oficiálně vedeni jako horští Turci. Po celou tuto dobu bojovali proti tureckému a iráckému teroru a odnárodňování, aniž to vzbudilo zájem amerických a evropských bojovníků za lidská práva. V současnosti jsou jim dobří v boji proti ISIL a syrské vládě. V roce 1920 byla na základě mezinárodních dohod slíbena Kurdům autonomie v Turecku s možností se odtrhnout a vytvořit samostatný stát. Výsledkem je fakt, že tvoří dlouhodobě pronásledovanou menšinu v Iráku, Íránu a Turecku. Lze předpokládat, že Turecko, které se „proslavilo“ genocidou celkem zhruba 1,4 milionu Arménů v letech 1915 a 1917/1918, to nedovolí.

Z 22 milionů předválečných obyvatel Sýrie tvořili 74 % arabští a kurdští sunnitští muslimové, kteří jsou většinou v opozici proti vládě, 16 % šíitští muslimové, většinou alavité, kteří bojují na straně vlády, a 10 % křestané, jež bojují rovněž na straně vlády. V současnosti ovládá kolem 60 % syrského území ISIL, čili IS, kolem 30 % vláda a zbytek proturecké milice složené z Kurdů a takzvaná umírněná opozice a teroristé mimo ISIL. Výsledkem bojů je více než 220 000 mrtvých, čtyři miliony uprchlíků v zahraničí a osm milionů obyvatel Sýrie muselo změnit bydliště v zemi. Čísla evidentně nejsou konečná, ale na takzvaných obyčejných lidech velmocem podporujícím prodlužování konfliktu nikdy nezáleželo. Dokladem jsou Irák, Afghánistán, Kosovo, Bosna, Libye i Ukrajina.

Z hlediska etnických Evropanů byl měl být fakt, že křesťané v Sýrii bojují na straně vlády, tedy prezidenta Asada, naprosto zásadní. Křesťané byli jedním z prvních cílů loupežných a vražedných útoků opozice, která se označuje jako umírněná. Zachraňovali je dokonce příslušníci islámského Hizballáhu. Kupodivu Evropa, přesněji politická reprezentace EU, podporuje islamisty, evidentně v americkém islamizačním zájmu. Zde lze jen připomenout důležitý historický fakt, že po vítězství americké demokracie a okupaci Iráku v roce 2003 byla z prostoru kolem Basry vyhnána iráckými „demokratickými“ islamisty prakticky celá křesťanská komunita, která tam s menšími omezeními úspěšně přežila i vládu Saddáma Husajna, vesměs jako odborně nejvzdělanější etnikum. Americkou islamizaci Kosova a Bosny již snad nemá ani smysl připomínat. Američtí a evropští bojovníci za svobodu, demokracii a lidská práva, ohánějící se multikulturalismem proti vyhnání křesťanů z Iráku do iráckého Kurdistánu nebo do zahraničí, nehnuli prstem. Přitom na uvedený fakt upozorňoval kdekdo včetně našich vojáků a civilních expertů.

O co komu jde

Boje vypukly v roce 2011, kdy povstala část většinových sunnitů proti legálně zvolenému prezidentu Bašáru Asadovi. Zde je třeba zdůraznit, že tento prezident patří k nejrespektovanějším a nejoblíbenějším politikům v regionu a Africe. Převážná většina českých médií to zamlčuje stejně jako ostatní evropská média prezentující místo informací americkou propagandu. Asada si nelze idealizovat, ale jeho vláda se nevymyká ze zvyklostí tamního regionu, které se s výjimkou Izraele nedají srovnávat s evropským pojetím demokracie. V podstatě lze konstatovat, že islámské režimy od indických hranic na západ a počínaje Pákistánem jsou buď rodinné podniky různých králů či šejků opírajících se o vojenský a politický teror, nebo vojenské diktatury. Ovšem to, co se v Saúdské Arábii blahosklonně přehlíží, je v Sýrii zločin. Tedy jedna z ukázek gumového amerického politického a mediálního metru, který měří podle americké potřeby.

Hlavním iniciátorem vzpoury proti prezidentu Asadovi bylo bezesporu saúdskoarabské politické vedení. Takzvané arabské jaro posloužilo jako vhodná záminka nadšeně podporovaná vedením EU. Stačí si vzpomenout na nadšené hýkání všemožných demokratů a bojovníků za lidská práva v naší veřejnoprávní televizi i jinde. Někteří nadšení aktivisté – neziskovkáři dokonce pořádali demonstrace před ambasádami Libye a Sýrie. Výsledky v Libyi, Egyptě, Sýrii, Jemenu i jinde jsou ukázkou úrovně myšlení evropských politiků. Saúdskoarabským cílem jsou islamizace regionu a další rozvoj islámu do Evropy a Afriky. V řadě případů jde o finanční a materiální podporu teroristických organizací, počínaje válkami v Afghánistánu, Libyi, Bosně a Kosovu. Americkým a evropským demokratům to samozřejmě nevadí. K dočasnému omezení saúdských teroristických aktivit došlo pouze za amerického prezidenta Reagana. Naopak Bushové a zvláště současný americký prezident (údajně tajný muslim) politiku islamizace dlouhodobě podporovali a podporují. Pro ně je zajímavějším spojencem totalitní režim v Saúdské Arábii než nezávislý v Sýrii. Lidská práva se účelově přehlédnou. Celý vývoj je zcela logický i z evropského hlediska. Muslimové se totiž dají ovládat mešitou daleko lépe než evropské obyvatelstvo, které si vybudovalo demokracii a sociální systém. Ten v islámských zemích mnohdy nahrazuje velká rodina, takže lze opět osekat sociální programy a zvýšit zisky úzkých zájmových skupin.

Bojiště v Sýrii je v podstatě nepřehledné. Evidentní je územní zisk ISIL, který se pomalu blíží k hranicím Izraele. S něčím takovým přátelé islamistů pravděpodobně nepočítali. Faktem je, že ISIL může existovat, zásobovat svoje obyvatelstvo a bojovníky potravinami, zbrojit a vyplácet žold bojovníkům jen díky podpoře Turecka. Přes něj totiž směřuje na světové trhy jak kradená ropa z Iráku, tak další produkty z území ovládaných ISIL. Ostatně totéž se dělo v době blokády Iráku, v době mezi dvěma americkými válkami proti Saddámu Husajnovi. Podle CIA se tehdy konvoje cisternových automobilů táhly až 100 km od tureckých hranic. O něčem takovém samozřejmě evropská demokratická média ovládaná USA mlčí. Uvážíme-li, že Turecko je členem NATO a snaží se (stejně jako jiné islámské státy) cestou programu EURO MED dostat i do EU, nelze vnímat americkou a evropskou válku a bombardování ISIL jako obyčejnou komedii. Turecko se od rozpadu Osmanské říše v roce 1918 snaží získat svoje území, tedy i Sýrii, zpět. Původní panturkický program, který lze srovnat s fašismem, vyhnal z tureckého území prakticky všechny menšiny nebo je zlikvidoval. V posledních dekádách se agresivní nacionalismus posiluje islamizací.

Takzvaná umírněná opozice je podporována financemi a zbraněmi ze Saúdské Arábie, Turecka, USA, Francie i dalších zemí. Jen USA věnovaly na výcvik údajně umírněných bojovníků přes miliardu dolarů. Většina z nich zběhla k ISIL nebo různým teroristům i s výzbrojí. Proč Američany ovládaná západní média označují mnohdy teroristické formace za umírněnou opozici, není jasné. Veřejné podřezávání zajatců, které potvrdila i turecká armáda, vraždění křesťanů a etnické čistky nejsou příliš umírněné. Jako umírněnou opozici si lze představit například nenásilné hnutí Mahátma Ghándího, jež vedlo ke vzniku nezávislé Indie, ale i vlastenecké obyvatele naší země, kteří protestují na demonstracích a píšou petice proti islamizaci Evropy a média jim nadávají do extremistů. Vraždění a loupení lze sotva označit za umírněnost. To bychom mohli mluvit u umírněných nacistech, kteří Židy pouze okrádali a stříleli, a neumírněných, jež je průmyslově vraždili v plynových komorách. Stejně bychom mohli nazývat umírněnou opozicí příslušníky palestinského džihádu, kteří střílejí rakety na izraelské civilní obyvatelstvo. Vzhledem ke spolupráci takzvané umírněné opozice s ISIL zní její americké označování za umírněnou jako hloupý vtip, ale jde především o klasickou ukázku amerického pokrytectví. Ostatně dokladem úrovně takzvané umírněné opozice je fakt, že není ochotna ani jednat s vládou. Tato opozice navíc není schopna zaručit, že bude schopna po ukončení války stabilizovat zemi. Naopak si lze velmi dobře představit, že moci se chopí podstatně silnější islamisté z ISIL, případně jejich političtí nástupci. Každopádně nelze vyloučit, že válka bude pokračovat.

Bašár Asad nabídl opozici amnestii pro všechny bojovníky. Dále nabídl ukončení bojů a uspořádání svobodných voleb, evidentně pod mezinárodní kontrolou. Přitom uvedl, že nezvítězí-li ve volbách, pak odstoupí a přenechá vládu vítězům. To lze jednoznačně označit za demokratický návrh. Opozice na to nepřistoupila. Evropská média uvedená fakta spíše zamlčují. Pravděpodobně se opozice obává, že by ve volbách neuspěla. Zřejmě ji nepodporuje ani část sunnitů. Takže vraždění pokračuje. Opozici, které nevadí téměř čtvrt milionu mrtvých a čtyři miliony uprchlíků v zahraničí, lze sotva označit za umírněnou. Ona se totiž může prosadit jen vyvražděním dalších statisíců lidí.

Cest k ukončení války je několik. Především by mělo dojít k zastavení bojů a realizaci voleb podle návrhu prezidenta Asada. Toto řešení prosazuje i Rusko, které se zapojilo do bojů. Útočí nejen na teroristy z ISIL, ale rovněž na teroristy z takzvané umírněné opozice. Že situace je vážná, dokazuje i nedávná návštěva izraelské politické a vojenské reprezentace v Moskvě. Evidentně se tam jednalo rovněž o zapojení Ruska do boje proti islamistům. Další možností je rozdělení Sýrie na dvě části. Existují samozřejmě další hypotetické varianty, ale žádná z nich není lepší než dvě uvedené.

Ferdinand Poseroutka

#60291 Re: Klikni!!!

2015-10-05 18:47

#60287: - Klikni!!! 

 Fuj, to jsem se lekl!


Nepřihlášený uživatel

#60292 Re:

2015-10-05 18:52

#60290: -  

 Za lži z neonacisticko-komunistických parlametních listů se dokonce musel Zeman omluvit během volební kampaně. 

Syrie byla komunistickou diktaturou se vším všudy, např. s důsledným sledováním cizinců, kteří v zemi pobývali. V komunistickém Československu lidé také "žili" stejně jako v Kambodži v době rudých khmérů či Severní Koreii v době Kim Ir-sena. Lidé přežili ruské gulagy i nacisticko-ruské a nacistické koncentráky. Přežili i japonské koncentráky. Je to vlastnost lidí, že přežijí neuvěřitelné. 

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#60293

2015-10-05 18:53

Co si myslíte o tom, že američané zavraždili více než 100 miliónů indiánů a jsou tak nepochybně největšími masovými vrahy v dějinách lidstva?

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#60294 Re: Re:

2015-10-05 18:56

#60292: - Re:  

 Je nezpochybnitelný fakt, že za socialismu tu bylo méně fízlů a špiclování. 


Nepřihlášený uživatel

#60295 Re: Klikni!!!

2015-10-05 19:03

#60287: - Klikni!!! 

 Tak ten má dost. Ten si bude brzy natahovat trencle na hlavu.

Anti-Fascist

#60296 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zablouděn

2015-10-05 19:08


Nepřihlášený uživatel

#60297 Re: Klikni!!!

2015-10-05 19:09

#60287: - Klikni!!! 

 Porad lepsi pohled, nez na ozraleho Ovara s ocima v sloup.


Nepřihlášený uživatel

#60298

2015-10-05 19:10

Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsJoint protectionKosovoJune 11, 1999 - up to 200? Allied forces / Noble AnvilKosovo23mar.1999-10 June 1999 Certain contingentKosovoOctober 8th. 1998 - 23 March.1999 Cobalt FlashKosovo  Shining HopeKosovo  Perpetual Hope / Allied HarborKosovo  ShelterKosovo05apr.1999 - Fall 1999 Open armsKosovo  Eagle EyeKosovoOctober 16. 1998 - 24 March.1999 Unyielding FalconKosovo and AlbaniaJune 15, 1998 - June 16, 1998 The steadfast effortsBosnia - HerzegovinaJuly 1995 - December.1995 Joint effortBosnia - HerzegovinaDecember.1995 - December.1996 Joint protectionBosnia - HerzegovinaDecember.1996 - June 20, 1998 Joint hornBosnia - HerzegovinaJune 20, 1998 - present.Bp.6900IMPROVED TEAMThe Bosnian Serbs29avg.1995 - September 21. 1995 Quick offCroatia03 and Julia 1995 - 11 August.1995 Outposts nomadsAlbania1 July 1995 - 05 Nov. 1996 Efforts nomadsTazhar, HungaryMarch 1996 - present.Bp. Experienced hourSerbia - Macedonia05 and Julia 1994 - present.Bp. Unauthorized flightBosnia - Herzegovina12apr.1993 - December 20. 19952000The decisive attempt / decisive endingBosnia - HerzegovinaJanuary.1996 - December.1996?? Product NameAreaTime spendingParticipation of USTROOPSDecisive Security / Advanced securityBosnia - HerzegovinaDecember.1996 - June 20, 1998??Advanced HornBosnia - HerzegovinaJune 20, 1998 - present.Bp. Air MonitorBosnia - Herzegovina16okt.1992 - present.Bp. Naval MonitorAdriatic SeaJuly 16, 1992 - Nov 22. 1992• ??Naval securityAdriatic Sea22noyab.1992- June 15, 1993??Zorkaya protectionAdriatic SeaJune 15, 1993 - December.199511700Tug-of-warAdriatic SeaDecember.1995-19 June 1996??Strong securityAdriatic SeaDecember.1996 - Present, BP.??Granted promiseBosnia3 July 1992 - March 19961000Southwest AsiaProduct NameAreaTime spendingThe participation of American troops[no references.] (Air Raid)IraqJune 26, 1993 - 13yanv.1993 [no references.] (cruise missile strikes)Iraq13yanv.1993 - January 17. 1993 [no.references.] (cruise missile strikes)Iraq17yanv.1993 - June 26, 1993 Beat in the desertIraqSeptember 3. 1996 - September 4, 1996 Thunder in the DesertIraqFebruary.December 1998-16.1998 Desert FoxIraqDecember 16. 1998 - December 20. 1998 Radiant presenceIsraelDecember.1998 Phoenix Scorpion IVIraqDecember.1998  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsPhoenix Scorpion IIIIraqNov. 1998 Phoenix Scorpion IIIraqFebruary.1998 Phoenix ScorpioIIraqNov. 1998 The goal - DesertSaudi ArabiaJuly 1996 - present, BP. Vigilant WarriorKuwaitOctober.1994 - Nov. 1994 Vigilant hourKuwaitAugust.1995 - February 15. 1997 Internal promotionKuwaitDecember 1st. 1995 - 1 October.1999 Spring in the desertKuwaitOctober 1.1999 - present.Bp. Golden IrisSouthwestAsia?? 1993 - present.Bp. Pacific Sky / Rapid TransitIraq> GuamSeptember 15.December 1996-16.1996 Providing comfortKurdistan05apr.1991 - December.199442500Provide ComfortIIKurdistan24 July 1991 to 31 December.1996??Northern hourKurdistanDecember 31. 1996 - present.Bp.1100South hourSouth-West Asia / Iraq1991 - present.Bp.14000Desert FalconSaudi Arabia1991 - present.Bp. Other operationsProduct NameAreaTime spendingThe participation of American troopsKoreaKoreaContinues New Horizonscentral AmericaContinues Sierra Leone NEOSierra LeoneMay 2000 MONUC (UN)CongoFebruary.2000 - continued  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsStrong responseAfricaAugust.1998 - Present, BP. WatchmanCalifornia1995 - present.Bp. Keep your systemTexas1995 - present.Bp. SecurityArizona1995 - present.Bp. Golden PheasantHondurasMarch 1988 - present, BP. UnionThe southern border of the United States1986 - present.Bp. Gift of Hope IThe former Soviet UnionFebruary 10. 1992 - Feb 26.1992 Gift of Hope 11The former Soviet UnionApril 15.1992 - July 29, 1992 Gift of HopeIIIThe former Soviet Union1993? Gift of Hope IVThe former Soviet UnionJanuary 10. 1994- December 19. 1994 Gift of Hope VThe former Soviet Union06 Nov.1998-10 May 1999 Operations against drug traffickingProduct NameAreaTime spendingThe participation of American troopsCrest Night HawkCentral / South America1991 - present.Bp. The crown of oakCentral / South AmericaOctober.1977 - February 17. 1999 Green jungleColombia1995 - present.Bp. ShieldKentucky1990- Present, BP.? Dancing ghostOregon1990- Present.Bp. ? Green placerCaliforniaJuly 1 990- August.1990 Grizzly bearCalifornia1990- Present.Bp. ? ShoeHawaii1990 - present.Bp.  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsArea ghostsBoliviaMarch 1990-1993? Constant vigilanceBolivia199? - ?? Maintain justiceSouth America1991-1994 Strong StateSouth America1994 - April. 1996 Green cloverSouth America199? Laser punchSouth AmericaApril. 1995 - Present, BP. Agate pathThe territory of the United States1989 - ??? Heavy-duty operationThe territory of the United States??? - Present.Bp. Completed transactionsProduct NameAreaTime spendingThe participation of American troopsThe silent promiseMozambique / South AfricaFebruary.2000 -?April.2000 The fundamental answerVenezuelaDecember 20. 1999- beginning.2000 StabilizationTimorSeptember 11. 1999 - Nov. 1999 Swift responseTurkey18avg.1999 - Sep. 1999 Strong support[Fuerte Arouo]central AmericaOctober.1998-10 February.19995700Unlimited supportSudan / Afghanistan20avg.1998 Shepherd's operationGuinea Bissau10 June 1998 to 17 June 1998130[Untitled]Asmara, EritreaJune 5, 1998 - June 6, 1998130Decent responseKenyaJanuary 21. 1998 - 25 March.1998 Bevel EdgeCambodiaJuly 1997 Noble ObeliskSierra LeoneMay 1997 - June 1997  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsOutput protectionCongo (former Zaire)March 1997 - June 1997 Silver VigilAlbania14mar.1997 - 26 March.1997 Security HelpZaire / Rwanda / UgandaNov 15.1996 - December 27. 1996 Assurances / Click phoenixZaire / Rwanda / UgandaNov 15.1996 - December 27. 1996 Quick responseCentral African RepublicMay 1996 - August.1996 Expected responseLiberiaApril.1996 - August.1996 Zorro IIMexicoDecember.1995 - May 2, 1996 The third crisis in the Taiwan StraitTaiwan StraitJuly 21, 1995 - March 23.1996 Border SecurityPeru / Ecuador1995 - June 30, 1999 Joint ShieldSomaliaJanuary 3.1995 - 25 March.19954000Maintenance / restoration of democracyHaiti19sent.1994 - 31 March.199521,000The quiet determination / Persistent HopeRwanda22 July 1994 - 30 September.19942592Safe Skies / Safe flightCuba> Panama06 sept.1994 - 0] March.1995 Maritime signal /HJTF-1 60Haiti> Guantanamo Bay, CubaMay 18, 1994 - February.1996 Distance runnerRwanda09apr.1994-15 April.1994 Korean Nuclear CrisisNorth KoreaFebruary 10. 1993 - June 1994 [Untitled]LiberiaOctober 22. 1992 - October 25. 1992 Provision of assistanceSomaliaAugust 14.1992 - 8 December.1992??The return of hopeSomaliaDecember 4th. 1992 - May 4, 199326000Continued expectationsSomaliaMay 4, 1993 - December.1993?? Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsAssistance in transitionAngolaOZavg.1992 - October 9.1992 Garden plotLos Angeles, CAMay 19924500Silver AnvilSierra LeoneMay 2, 1992 - May 5, 1992 GuantanamoHaiti> Guantanamo Bay, CubaNov 23.1991 Safe harborHaiti> Guantanamo Bay, Cuba1992 Quick offZaire24sent.1991-07 October.1991 Winner foundHaitiSt. 1991 Fire protectionPhilippinesJune 1991 Productive effort / AngelfishBangladeshMay 1991 June 1991 East exitSomalia02yanv.1991 - January 11. 1991 Desert StormSouthwest Asia  Desert ShieldSouthwest Asia02avg.1990-17 January.1991 Imminent ThunderSouthwest AsiaNov. 1990 Tested troopsSouthwest AsiaJanuary 17. 1991 - February 28. 1991 SWORD IN THE DESERT / THE DESERT SABRESouthwest Asia24fev.1991-28 February.1991555000The tranquility of the desertSouthwest Asia01mar.1991-01 January.1992 Farewell to the desertSouthwest AsiaJanuary 1st. 1992 - 1992? Steel box / Gold pythonO. JohnstonJuly 26, 1990 Nov 18. 1990 The sharp bladeLiberiaMay 1990 - January 8.1991 The classic solutionPhilippinesNov. 1989 - December.1989  The era of the "cold war"Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsHawkeyeSt. Croix, Virgin Islands (US)September 20. 1989-17 Nov.1989 Dancing great hunterPanamaMay 1989 - December 20. 1989 FAIR DEALPanamaDecember 20. 1989 - Jan 31.1990 Promoting freedomPanamaJanuary 31. 1990 - ?? WILL ERNESTPersian GulfJuly 24, 1989 - August 2.1990 Praying mantisPersian GulfApril 17.1988-19 April.1988 The red-hot stoveBoliviaJuly 1986 - Nov.1986 Eldorado CanyonLibyaApril 12.1986- April 17.1986 Get the documentLibyaJanuary 26. 1986 - 29 March.1986 Achille LauroMediterranean Sea07okt.1985-11 October.1985 A Closer LookRed Sea / Suez CanalJuly 1984 RagesGrenadaOctober 23. 1983 - Nov 21.1983 Withered FarmerChad / SudanAugust.1983 Early callEgypt / SudanMarch 18.1983 - August.1983 US Multinational DivisionLebanonAugust 25.1982 - December 1. 1987 Bright StarEgyptObokt.1981 - Nov. 1981 Gulf of SidraLibya / MediterraneanAugust 18.1981 Go through the Rocky MountainColoradoAugust.1981 - Sep. 1981 central AmericaEl Salvador / NicaraguaJanuary 1st. 1981 -01 February.1992 All the brookPolandDecember.1980-1981  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsSETKON PColoradoMay 1980 - June 1980 CLAW ORLL / Desert IIranApril 25.1980 The crisis consequences Rock ParkKorea26okt.1979 - June 28, 1980 Elf-1Saudi ArabiaMarch 1979- April 15.1989 YemenIran / Yemen / Indian OceanDecember 6. 1978 - January 6th. 1979 Red beansZaireMay 1978 - June 1978 Ogadensky crisisSomalia / EthiopiaFebruary.1978 - 23 March.1978 SETKON IColorado1978 Paul Bunyan / incident with a treeKoreaAugust 18.1976 - 21 August.1976 MayachezCambodiaMay 15, 1975 new lifeVietnamApril.1975 Frequent windThe evacuation of SaigonApril 29.1975 - 30 April.1975 On the wings of an eagleCambodiaApril 11.1975-13 April.1975 Nickel GrassMiddle EastObokt.1973 - Nov 17. 1973 Garden plotThe territory of the United StatesApril 30.1972 - May 4, 1972 Red HatO. JohnstonJanuary.1971 - Sep. 1971 Ivory Coast / King pinSon Tay, VietnamNov 20.1970 - Nov 21. 1970 ScheduleThe territory of the United States1970 Red fox (Pueblo incident)The theater of war in KoreaJanuary 23. 1968 - February 5. 1969 The Six Day WarMiddle East13 May 1967- June 10, 1967 HUNTINGDifferent regions1967-1970 The power unitDominican RepublicApril 28.1965 - 21 September.1966  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsRed DragonCongoNov 23.1964 - Nov 27. 1964 [Untitled]Chinese nuclear facilities15okt.1963 - October.1964 Cuban missile crisisCuba, the whole worldOctober 24. 1962 - June 1, 1963 The Vietnam WarVietnam15mar.1962 - January 28. 1973 CowmanVietnamJanuary.1962-1971 Thunder StrikeVietnam24fev.1965 - Oct. 1968 Arc LightSoutheast AsiaJune 18, 1965 - April.1970 Freedom TrainNorth VietnamObapr.1972- May 10, 1972 Pocket moneyNorth VietnamMay 9, 1972 - October 23. 1972 Poluzaschitnik- 1North VietnamMay 10, 1972 - October 23. 1972 Midfielder 2North VietnamDecember 18. 1972 - December 29. 1972 StrippingNorth VietnamJanuary 27. 1972 - July 27, 1973 Ivory Coast / King pinNorth VietnamNov 21.1970 The tail windLaos1970 BerlinBerlin14avg.1961-01 June 1963 LaosLaosApril 19.1961-07 October.1962 CongoCongo14 July 1960 - 01 September.1962 Taiwan StraitTaiwan Strait23avg.1958 - January 1.1959 Taiwan StraitAbout islands Quemoy andMatsu23avg.1958 - June 1, 1963 Blue BatLebanonJuly 15, 1958 - October 20. 1958  Product NameAreaTime spendingThe participation of American troopsThe Suez CrisisEgypt26 July 1956-15 Nov. 1956 Taiwan StraitTaiwan StraitPavg. 1954 - May 1, 1955 The Korean WarKoreaJune 27, 1950 - July 27, 1953 Berlin AirliftBerlin26 June 1948 - 30 September.1949 * 


Nepřihlášený uživatel

#60299 Re: Re: Re:

2015-10-05 19:12

#60294: Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk - Re: Re:  

 To je v pohode, je to plně v souladu s vašimi idiotskými přispěvky :-). To je stejné, jako když si idiot Zeman myslí, že pussy je kunda a na levé straně přítomnosti je článek od pana Peroutky s titulkem Hitler je gentleman. Trpíte evidentně stejným druhem "fotografické paměti" :-) ruský trolle. 


Nepřihlášený uživatel

#60300 Re:

2015-10-05 19:15

#60293: Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk -  

 Američané? Vy jste člověče blázen. BYli to Evropané a nemálo již bylo z Ruska. 

Na rozdíl od ruské pakáže, ale o těchto věcech nejen mluví, ale snaží se aktuálně zachránit, co se dá. Ruská pakáž není schopan mluvit ani o tom, jak Stalin vraždil ruskou inteligenci v gulagu po statisících.