MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60251 Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-05 14:36

....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60252 Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské pakáže....

2015-10-05 14:37

Turci hnali za hranice ruský bitevník. Pilot zabloudil, hlásí Moskva


Nepřihlášený uživatel

#60253 Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY.

2015-10-05 14:41

#60251: - Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY.... 

Mynář u Zemana v pohodě, to je přece ruský troll, tak je vše v pořádku, prověrku nedostal, je to pro něj vyznamenání, soudruh Zeman přeče Čechy nesnáší, když státní svátek Sv. Václava a jeho narozeníny slaví s ruskou pakáží. Tedy vše je podle Zemana jak má být.

Kdyby Mynář prověrku dostal, Zeman by měl jistotu, že je NBÚ a BIS zmáknuté, nedostal, tedy získal informaci, že je potřeba soudruhům do rusákova sdělit, že se tu cosi nedaří. To bylo učiněno. Víc se dít nebude.  

 Kvůli trenýrkám padají na Hradě hlavy.
A co Mynář? ptá se ministr Jurečka

 


Nepřihlášený uživatel

#60254 To StBáci vystrkují růžky, že pionýre Stbáků Babiši :-)

2015-10-05 14:55

Babiš: Chovanec se asi zbláznil. Slyší trávu růst


Nepřihlášený uživatel

#60255 Tedy KGBák Putin mluví o ruských "dobrovolnících" rozpoutávají válku na Ukrajině.....

2015-10-05 14:57

.....zajímavé pravdu velmi zajímavé. 


Moskva naznačila, že by se v Sýrii mohli objevit dobrovolníci se zkušenostmi z bojů na Ukrajině


Nepřihlášený uživatel

#60256 Re:

2015-10-05 15:02

#60235: -  

 

Předseda Kalousek? Nevolitelná strana prosím pěkně.

 

Nepřihlášený uživatel

#60257

2015-10-05 15:14

 

Žádost západního novináře o telefonické odpovědi Generálního štábu Ruska:

"Jako rozlišujete při bombardování obyčejné teroristy od umírněných?"

"Na radikální teroristy používáme normální munici a na umírněné umírněnou munici."

"Opravdu?"

"Slovo ruského důstojníka!"

"A jak se liší umírněná munice od normální?"

"Tak jak se odlišuje radikální terorista od umírněného teroristy - je

natřená jinou barvou v světlejších a umírněných odstínech, "odpověděl

důstojník a zavěsil.


Nepřihlášený uživatel

#60258 Re: Re:

2015-10-05 15:19

#60256: - Re:  

 Pockejme si na volby, potom bude jasno. Nebo mas kristalovou kouli a vidis do budoucnosti?


Nepřihlášený uživatel

#60259 Re: Re:

2015-10-05 16:22

#60256: - Re:  

 A koho tedy chcete volit? Post bolševickou ODS, StBácké ANO nebo socany? 


Nepřihlášený uživatel

#60260 Re: Tedy

2015-10-05 16:25

#60255: - Tedy 

.....zajímavé pravdu velmi zajímavé. 

 

Jordánský medik se odpálil za Islámský stát. Mozek mu vymyli na Ukrajině

 


Nepřihlášený uživatel

#60261 Re: Re: Tedy

2015-10-05 16:33

#60260: - Re: Tedy  

 .....ruská pakáž vymývá mozky zeleným mužíčkům "na dovolené", úžasný a tak proto tahle pakáž shazuje bomby na umírněnou opozici Asada a IS záměrně vynechává, hned se věci vyjasňují. 

Nakonec který jiný stát může z nelegální těžby ropy IS udělat legální ropu jen vystavením dokladů s autoritou státu? No logicky ruská pakáž, nikdo jiný by to neudělal. 


Nepřihlášený uživatel

#60262 Jak jinak - ruská pakáž....

2015-10-05 16:40

Rok a půl po Hrách v Soči. Olympijská vesnice je v rozpadu a chátrá

 

Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 15:11

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vyrabovali prakticky vše co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odváželi ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy zbyly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly tam dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam není, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Dnes se ovšem do stejného "tábora" bohuže stehují mnohé dětičky této pakáže, která tam do roku 1990 vegetila.  Je to velmi smutné slyšet ruštinu tam, odkud tato pokáž byla v roce 1990 poprávu vyhnána. 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus. 

 


Nepřihlášený uživatel

#60263 Re:

2015-10-05 16:56

#60235: -  

 

Mohu se zeptat obdivovatelů K.S., co udělal tak závratného pro tuto zemi za posledních 20 let?

 

Nepřihlášený uživatel

#60264 Re: Re:

2015-10-05 17:01

#60263: - Re:  

 Např. Ústavní soud byl prosazen prezidentskou kanceláří Václava Havla, tedy i za přispění pana Schwarzenberga, byl také u všech demokratizačních změň, které se v této zemi odehrávaly po roce 1989 v prvních letech. 

Vedl ministerstvo zahraničí a založil demokratickou politickou stranu. Je to snad málo? 

Jen pro informaci, Zeman založil neonacistickou politickou stranu Zemanovci a její kompletní předsednictvo si vzal na Hrad.  


Nepřihlášený uživatel

#60265

2015-10-05 17:19

Afghánistán: Lékaři bez hranic požadují vysvětlení smrtícího bombardování nemocnice v Kundúzu

 
03. říjen 2015

Mezinárodní humanitární a zdravotnická organizace Lékaři bez hranic/ Médecins Sans Frontières důrazně odsuzuje hrůzné bombardování nemocnice v Kundúzu v Afghánistánu. Při útocích zemřelo dvanáct spolupracovníků organizace a minimálně sedm pacientů včetně tří dětí, 37 lidí bylo zraněno, z toho 19 členů personálu nemocnice. Tento útok představuje vážné porušení mezinárodního humanitárního práva.

Všechny indicie nyní ukazují na to, že bombardování bylo provedeno mezinárodními koaličními jednotkami. Lékaři bez hranic požadují úplnou a transparentní zprávu o jejich vojenských aktivitách nad Kundúzem v sobotu ráno. Lékaři bez hranic také požadují nezávislé vyšetření útoku a zajištění maximální transparentnosti a odpovědnosti.

Odporný útok

„Tento útok je odporný a představuje vážné porušení mezinárodního humanitárního práva,” řekla prezidentka Lékařů bez hranic Meinie Nicolai. „Požadujeme úplnou transparentnost ze strany koaličních sil. Je pro nás nepřijatelné, aby tyto strašné ztráty na životech byly jednoduše odbyty jako „vedlejší škody“.“

Nemocnice Lékařů bez hranic v Kundúzu byla opakovaně terčem leteckých útoků od 2:08 do 3:15 místního času v přibližně 15minutových intervalech. Hlavní budova nemocnice, ve které se nacházela jednotka intenzivní péče, pohotovost a oddělení fyzioterapie, byla opakovaně a velice přesně zasažena během každého z útoků, zatímco okolní budovy zůstaly téměř netknuty.

Kdo nemohl utéct, uhořel na lůžku

„Udeřily bomby a pak jsme slyšeli kroužit nad námi letadlo,“ řekl vedoucí programů Lékařů bez hranic v severním Afghánistánu Heman Nagarathnam. „Následovala přestávka a pak opět přišlo bombardování. To se několikrát opakovalo. Když se mi povedlo dostat se z kanceláře, byla hlavní budova nemocnice v plamenech. Lidé, kteří mohli, se rychle přesunuli do dvou bunkrů do bezpečí. Ale pacienti, kteří nemohli utéct, uhořeli v plamenech na lůžku.“ 

Bombardování se odehrálo navzdory tomu, že Lékaři bez hranic poskytli GPS koordináty nemocnice koalici i afghánské armádě a civilním úřadům naposledy v úterý 29. září, aby předešli útokům na nemocnici. Jak je v konfliktních oblastech běžné, Lékaři bez hranic informovali o přesné poloze nemocnice všechny strany konfliktu.

Po skončení útoku se týmy Lékařů bez hranic zoufale snažily zachránit životy zraněných kolegů a pacientů v provizorním operačním sále zřízeném v jedné z nepoškozených místností. Někteří z pacientů v kritickém stavu byli převezeni do nemocnice v Puli Khumri, vzdálené dvě hodiny jízdy.

Žádáme respekt ke zdravotníkům

„Kromě smrti našich kolegů a pacientů útok způsobil také to, že nyní jsou obyvatelé Kundúzu odříznuti od krizové zdravotní péče, a to právě v době, kdy je naše pomoc na místě nejpotřebnější,“ uvedla dále Nicolai. „Opět žádáme všechny strany konfliktu, aby respektovaly civilní a zdravotnická zařízení a zdravotnický personál, jak to vyžaduje mezinárodní humanitární právo.“

Od pondělního propuknutí bojů ošetřili Lékaři bez hranic 394 zraněných. V době bombardování bylo v nemocnici 105 pacientů a jejich ošetřovatelů, společně s 80 mezinárodními a místními spolupracovníky Lékařů bez hranic. Lékaři bez hranic vyjadřují upřímnou soustrast rodinám a přátelům svých kolegů a pacientů, kteří přišli při útocích o život. 

Nemocnice Lékařů bez hranic je jediné zařízení svého druhu v celém severovýchodním Afghánistánu, které poskytuje bezplatnou život zachraňující úrazovou péči. Zdravotníci Lékařů bez hranic ošetřují všechny pacienty podle jejich zdravotních potřeb bez ohledu na jejich náboženské přesvědčení a etnickou či politickou příslušnost.

Lékaři bez hranic začali pracovat v Afghánistánu v roce 1980. V Kundúzu, stejně jako ve zbytku Afghánistánu, působí vedle sebe místní i mezinárodní spolupracovníci, kteří poskytují co nejkvalitnější léčbu a ošetření. Lékaři bez hranic podporují Ministerstvo veřejného zdraví v nemocnici Ahmed Šáh Baba na východě Kábulu, v porodnici Dasht-e-Barchi v západním Kábulu a v nemocnici Búst v Laškar Gáhu v provincii Hílmand. V Chóstu na východě země provozují Lékaři bez hranic vlastní porodnici. Lékaři bez hranic se pro své operace v Afghánistánu spoléhají výhradně na soukromé příspěvky a nepřijímají pro ně finance od žádné vlády.

 

 

 

Je pro nás nepřijatelné, aby tyto strašné ztráty na životech byly jednoduše odbyty jako „vedlejší škody“.

MEINIE NICOLAI PREZIDENTKA MSF


Nepřihlášený uživatel

#60266 Re: Re:

2015-10-05 17:22

#60256: - Re:  

 

top09 je umělej produkt kalouska kterýho de facto vykopli od lidovců poté co se paktoval s komunistama ... když zjistil že si u lidovců už moc nevrzne tak založil top09 a protože sakra dobře věděl že on v čele prostě bejt nemůže tak tam nastrčil ješitnýho pána z orlíku ...  a ješitnej kníže vrněl a vrní blahem že je šéfem parlamentní strany ...

do politiky se schwarzenberg nechal hned po roce 1989 ochotně vtáhnout havlem hlavně proto aby co nejrychleji vrátil majetek schwarzenbergům a zajistil tak svoje potomstvo a trochu právě kvůli té svojí ješitnosti ... vydává se za vlastence a přitom není ani schopnej zabroukat (zpěv to rozhodně nebyl) českou hymnu bez chyb ... top09 nemá kromě toho že je hlásná trouba bruselu už žádnej jinej program a díky schwarzenbergovo podpoře masové muslimské imigrace do ČR jim půjde při příštích volbách o parlamentní existenci ... což je více než dobře protože lidi jako štětina, polčák a niedermayer by měli zmizet v propadlišti dějin ...

a jestli promuslimská top09 neprojde do příštího parlamentu pod vedením schwarzenberga nebo kalouska nebo někoho z těch muslimomilců z europarlamentu je zcela jedno


Nepřihlášený uživatel

#60267 Re: Re: Re:

2015-10-05 17:35

#60266: - Re: Re:  

Ty neumis psat velky pismena, komunisticky hnupe ?


Nepřihlášený uživatel

#60268

2015-10-05 17:40


Nepřihlášený uživatel

#60269 Re: Re:

2015-10-05 18:02

#60256: - Re:  

 Podporuji nominaci Kalouska na předsedu TOP 09, je to dobrá volba.


Nepřihlášený uživatel

#60270 Re: Re: Re:

2015-10-05 18:05

#60266: - Re: Re:  

 Nevidím to tak, že by Lidovci vykopli Kalouska. Lidovci jsou zvláštní strana, na jedné straně mají poměrně velkou členskou základnu, ale prakticky nefungující. Členové se o dění ve straně prakticky nezajímají. 

Z mého pohledu návrh Kalouska na vládu s podporou komunistů byl ve své podstatě jediný možný způsob, jak se zbavit předsednictví v této straně. Pokud by ani ani tento návrh strana nereagovala, tak by založil TOP 09 daleko dříve. První co potřeboval zbavit se předsednictví, aby pak vůbec mohl začít jednat o založení jiné strany. 

Ale myslet si logicky můžete libovolnou věc. 

Co se týče vlastního založení TOP 09 i panem Schwarzenbergem, vyjádřil se naprosto jasně. Pokud by existovala strana, za kterou by mělo smysl kandidovat, nezdržoval by se zakládáním strany své, což je bohužel velmi pracná záležitost. Tomuto vyjádření se dá věřit. Zkusil kandidovat za Zelené a ti se pak podivně rozhádali. Top je zatím konzistentní. Schwarzenberg přispěl kulturou i směrováním. 

Např. "kultura" v ODS je taková, že jsou "povoleny" libovolné sviňárny, pokud vedou k mému prospěchu, je to OK a dokonce je to považováno za "pravicový pohled na svět". Socani se předvedli schůzkou u Zemana hned po volbách. O ANO StB snad nemá smysl ani mluvit. Lidovci jsou stabilní, ale ovládáni velmi uzonkou skupinou lidí a navíc velmi podivně, vlastní stranické stanovy jsou věc vcelku na překážku v momentě, kdy se někoho potřebují zbavit, nedělá jim problém je porušovat, což je ale záležitost dokonce trestně postižitelná a může vést až k rozpuštění strany. 

Na druhou stranu na každé straně je určitě něco, je to parta lidí a ti mají své zájmy a to bez pochyby i ekonomické, které se mnohdy snaží různě "prosazovat". Tak byla tady demokracie KGBákem Klausem založena a tak byla také oposmluvně mezi KGBáky Klausem a Zemanem "prohloubena".

Dramatická změna přišla po děsivé vládě komunisty Topolánka. Tam díky velkému slovu demokratů z TOP se věci začaly opravdu dramaticky měnit. Policie, státní zástupci dostali volné pole působnosti. Samozřejmě by měli jednat v rámci zákonů a to jim evidentně mnohdy dělá velký problém. Komár s Ištvánem jsou opravdu velmi nešťastné osoby, které s informacemi pracují podivně - ale i to je daň za mladou demokracii. Navíc jsou zde velmi aktivní rusové a nedivil bych se vůbec, kdyby právě hloupého Ištvána s Komárem povodili. Schůzka Ištvána se Zemanem je jedním z vrcholů nepochopení demokracie v ČR.

Přesto vláda Nečase, přes všechny jeho hrůzy hlavně v osobním životě byla velkou nadějí. Část občanů ovšem naletěla lžím a retro komunistické kampani KGBáka Zemana a výsledkem je nejen destrukce úřadu prezidenta, ale bohužel i ohrožení státnosti. 

V této situace je TOP stále velmi konzistentní a jasně čitelnou politickou stranou a řekl bych, že jim opozice poměrně sluší, byť to z velké části táhne bohužel Kalousek, protože má velké znalosti z řízení ministerstva financí. Z hlavy dokázal v klidu utlouct idiota Babiše obloženého grafy s lístečky, kde grafy neměly absolutně žádnou hodnotu. Např. hovadina typu, že stát má přebytek příjmů nad výdaji s deficitním rozpočtem 100 mld., co chce opravdu idiocii StBáckého pionýra, aby takovou hovadinu vypustil z úst. 


Nepřihlášený uživatel

#60271 Re: Re:

2015-10-05 18:05

#60263: - Re:  

 Hodně a rozhodně by toho pro tuto zemi vykonal více než Ovar z Vysočiny.


Nepřihlášený uživatel

#60272 Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" od ruské pakáže..

2015-10-05 18:17


Nepřihlášený uživatel

#60273 Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:19

#60270: - Re: Re: Re:  

 idiote kde vidíš destukci úřadu prezidenta?


Nepřihlášený uživatel

#60274 Re: Re: Re: Re:

2015-10-05 18:20

#60270: - Re: Re: Re:  

 

Jestli vede TOP09 Schwarzenberg nebo kdokoli jiný, je lhostejné. Ta strana je nevolitelná s kýmkoliv. Osobně ji považuji za druhou nejhorší od roku 1938, hned po ODS.

 

Nepřihlášený uživatel

#60275 Re: Re: Re:

2015-10-05 18:23

#60269: - Re: Re:  

 Kalousek není oblíben. Já jsem ovšem přesvědčen, že prošel dramatickou změnou.  Byl politikem ve smyslu oposmluvního kupčení KGbáků Klause a Zemana, tedy člověkem, který byl pragmatický "až moc". Pro udržení Lidovců jako validní síly byl ochoten udělat obrovské ústupky z morálních hodnot. 

Dnes považuji Kalouska za člověka, který našel trpělivost, tedy je ochoten dlouhodobě na věcech pracovat tak, aby byla čitelná konzistence postojů a z ní "pochopitelný" pragmatismus (kompromisy). Je to velká škola, jsem přesvědčen, že se Kalousek vedle Schwarzenberga velmi změnil. 

Demokracie je úžasná a já bych řekl, že Kalousek upřednostňuje nyní principy demokracie před hloupým pragmatismem a více věří tomu, že události do sebe zapadnou a realita se ukáže. 

Např. soudruh Babiš s jeho ANO StB se dostali do Sněmovny na naprosté lži, že se tu rozkrádají stovky mliard ze státního rozpočtu. Dnes jsou dva roky u moci a jejich druhý rozpočet plánuje deficit 70 mld. při růstu HDP 4,6 % kdy vcelku dosti masivní propad výběru DPH při vysokém růstu HDP vysvětlují naprostou hovadinou - že se předzásobili prodejci cigaret. 

Babiš za celé dva roky nedokázal ukázat na jediného zloděje byť jen jediné miliardy korun a co horší, nepřišel s jedinou změnou, která by nebyla zvýšením daní (např. nápad na poplatek za natankování - pro placení správy hmotných rezerv) a přinesla úsporu (tedy zvýšení produktivy státní správy) byť i jen o mizerné promile státního rozpočtu tedy 1 mld. korun. Toto snad voličům opravdu dojde, až se podívají do makroekonomických dat po první lednu a začnou se ptát, kde jste tedy "ušetřily" ANO StB miliardy, kde jsou ti zloději stovek miliard, kde je rozkrádání DPH z pohonných hmot? Jediného velkého karuselového obchodníka s pohonnými hmotami poslal do krmiminálu totiž ještě Kalousek a jeho analytický tým. Kobra nedělá nic nebo není schopna něco dělat.