MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tatíček Mesaryk!

#58551 Re:

2015-09-22 16:13

#58548: -  

 Kreténe, to už je minimálně na rok v base, demente!!!


Nepřihlášený uživatel

#58552 Zeman se nepochcal ,Zeman hasil Masarykovu Vatru.

2015-09-22 16:17


Nepřihlášený uživatel

#58553 Re: Kde jsou havloidi?

2015-09-22 16:18

#58544: - Kde jsou havloidi? 

 No tak co se tu zdržuješ, běž vykonat hadždž.


Nepřihlášený uživatel

#58554 Re: Re: Re: Re:

2015-09-22 16:20

#58547: - Re: Re: Re:  

 Francouz si tím Renoldem jezdil kam chtěl a auto bylo technicky asi o dvacet let před škodou 120. Jen taková drobnost. 

Daleko podstatnější je, že Francouz měl přístup k jakémukoliv textu na který si jen vzpomněl a chtěl-li se tedy vzdělat, nic mu v tom nebránilo.  Chtěl-li Francouz např. používat počítač, měl možnost. Na ČVUT se ještě v roce 1986!!!!! semestrální práce dělala tak, že se děrovala páska a semestrální práce spočívala v naprogramování kvadratické rovnice. Děsivé soudruzi opravdu děsivé. 

Právě díky počítačům vznikl propastný rozdíll mezi východem a západem, bohužel je to provázeno i kulturou práce obecně, produktivou, kvalitou designu atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#58555 Re:

2015-09-22 16:21

#58548: -  

 Otázka zní, zda si to on uvědomuje.


Nepřihlášený uživatel

#58556 Re: Re: Re: Re: Vy souhlasíte se soudruhem Haškem, který získal "doktorát" na vesnické "VŠ"....

2015-09-22 16:22

#58509: - Re: Re: Re: Vy souhlasíte se soudruhem Haškem, který získal "doktorát" na vesnické "VŠ".... 

 Tedy skutečně, jste zemanot, tedy jakásí uchylnější verze idiota :-)


Nepřihlášený uživatel

#58557 Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný

2015-09-22 16:23

..humor je jednou z cest, pokud je ještě zachována demokracie. Otázka je, zdali Miloš Zeman dosud demokracii zachovává, zdali jeho způsob jak moc získal, jakými lidmi se obkloopil a jak jedná už není dávno za hranou ústavnosti, za hranou demokracie, kterou Ústava definuje? I na to, ale humor dává odpověď, ale bohužel to nedokáže vyřešit, humor už v takovém případě není cestou "z toho ven". 

rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky

smutně si pleskají
nepostrádaje hýždí
které je i celou zemi
čím dál tím víc hyzdí

nad městem vlaje
zástava zeměpána
jen on a nikdo jiný
arbitr elegance
a moudrost sama.


Nepřihlášený uživatel

#58558 Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněn

2015-09-22 16:25

#58557: - Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný  

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#58559

2015-09-22 16:25

"Sám je blbeček."


Nepřihlášený uživatel

#58560 Re: Výhoda EU je v tom, že veřejný prostor skutečně spravuje a dokonce má i nástroje....

2015-09-22 16:27

#58473: -  

 

 ... i prostředky pro správu veřejného prostoru. Oproti tomu totality roztodivnéhu druhu nemají ani nástroje a už vůbec ne prostředky na správu svobodného veřejného prostoru. U totalit se v podstatě vždy jedná o alterace bolševismu či nacismu, což v podstatě extrému jedno a totéž jest a i toho vyplývá, že extrém logicky spravovat svobodný veřejný prostor nemůže, neboť extrém je z hlediska politiky deviace, ale pozitivního na ní není nic, přestože se to Miloš Zeman snaží všemožně dokazovat.

Tedy vy se o tom díky nástorojům (svoboda vyjdařování, shromaždování, demokratické zákony, ústavy obecně) a prostředkům (daně prosperujících občanů) demokracie, že "problém" s tím či oním může existovat se v EU určitě dozvíte a to je mimo jiné proto, abyste měl možnost se ve věci (události)  mravně, kulturně a znalostně mohl účastnit a tím se staral správným způsobem (tedy přsně jak definují demokratické ústavy) o veřejný prostor nikoliv proto, aby jste si vsugeroval představu, že je to problém neřešitelný případně řešitelný "řádně po nacisticku" či "po bolševicku" což jak už nyní víte je v podstatě totéž.

Také jste se právě dozvěděl, že v demokracii je veřejný prostor občanů a část veřejného prostoru svěřují do správy politikům. Také jste se mimochodem dozvěděl, že demokracie je úžasná v tom, že vám vůbec dává možnost určit jak velkou část veřejného prostoru budou politici spravovat a umožňuje vám se o této věci rozhodovat každé čtyři roky. Také jste se mimochodem dozvěděl, že komunisté a náckové proto volby ruší, neboť občanům kradou nejen veřejný prostor, ale i jejich soukromý a bohužel v obrovské míře i jejich životy fyzické nejen ty duchovní. 

Mimochodem jste se také dozvěděl, že tam, kde je veřejný soukromý prostor spraván, je velmi obtížné, aby jej ovládali zločinci, extrémisté roztodivného druhu. Proto také ruská propaganda útočí na samu podstatu demokracie a snaží se vytvářet dojem, že demokracie není spravována občany, ale kýmsi v "zákulisí" a to přesto, že právě demokracie je díky maximální míře transaparentnosti, která je snadno prokazatelná i vaším příspěvkem, spravována právě občany a ti s tím mají svojí životní zkušenost, tato zkušenost je součástí jejich životů po generace stejně jako je v totalitách součástí životů po generace to, že žádný veřejný a soukromý prosto občané spravovat nemohou ale musí to děla "stana", která si do ústavy dala ustanovení o její "vůdčí úloze", proto ruská propaganda tímto způsobem útočí právě ve východní Evropě. 


Nepřihlášený uživatel

#58561 Zemanova ochranka se flaka. Proc stareho pana neprevlekla?

2015-09-22 16:29


Nepřihlášený uživatel

#58562 Re: Re: Re: Veškeré imigranty v Evropě považuji pouze za ekonomické migranty

2015-09-22 16:33

#58499: - Re: Re: Veškeré imigranty v Evropě považuji pouze za ekonomické migranty 

 Ano skutečně je nárůst žadatelů o politický azyl. Těchto žádostí ale nejsou statisíce, přestože celková roční imigrace ve statisích je a je každoroční.  Celkový žádostí o imigraci je naštěstí prakticky stále stejný, ale skutečně je znatelný nárůst lidí, kteří mají nárok na azyl, tedy politický azyl.  Je povinností každého signatáře Všeobecné deklarace lidských práv azyl poskytnout. EU by se k věci měla stavět jako jedno velké uskupení a postarat se společně, přestože azylanté chtějí logicky do velkých států, nejen z důvodu pracovní příležitosti, ale i z důvodu znalostí jazyka nic tajemného či divného na takovém jednání není, je naprosto pochopitelné. 

Maďarsky bychom se nejspíš nechtěli učit ani my, je to jazyk k "ničemu" (skutečně v uvozovkách) stejně jako čeština, byť tu je možné brát jako vstupní bránu do jazyků slovanských, alespoň, tedy např. do polštiny. 


Nepřihlášený uživatel

#58563

2015-09-22 16:35

Jak se muze pochcat stary prdola Zeman kdyz ma prostatu jak panic?


Nepřihlášený uživatel

#58564 Lidové auto založené Hitlerem dojelo do konečné stanice.....

2015-09-22 16:36

Lidové auto jede do krachu, pokuta v USA v miliardách dolarů a k tomu pokuta v EU v podobné výši to těžko může Lidovému autu projít. Pokud firma dělala podvod tohoto druhu a reálné emise byly 40x větší, než bylo deklarováno, je to věc naprosto absurdní.  K celé věci se přidají majitelé aut, kteří budou chtí peníze zpět a ty budou zastupovat nekompromisní právníci. 

Celá věc má i rovinu kulturní a mravní, která bohužel odkazuje na způsob založení VW a to už je věc velmi vážná, pokud firma byla schopna využít inženýrů na vytvoření podvodu tohoto druhu. Velmi to připomíná totiž využívání inžernýrů na hrůzu II. světové války totalitním Německem, přitom právě lidé, kteří mají vzdělání by také měli mít tolik odpovědnosti, aby se takových podvodů neúčastnili. 

Proto se domnívám, že VW se blíží ke "krachu" tedy převzetí "konkurencí", pravděpodobně Google, Microsoft nebo Tesla. Značka pravděpodbně zanikne a nahradí jí značka nová - GC (Google Car), TM (Tesla Motors) a nebo MiC (Microsoft Cars), přestože Microsoft je velmi konzervativní, může překvapit.  Je velmi pravděpodobné, že celá věc bude mít velmi vážnou trestní dohru pro statutární orgány firmy i pro firmu samu, neboť i právnická osoba je trestně postižitelná.

Řekl bych, že přes velikost firmy se kriminálu šéfové Lidiového auta nevyhnou, neboť rozsahem se jedná o stejný princip, jako podvody na burzách, které jsou především v USA tvrdě trestány. Podvod velmi připomíná letadlo např. "investora  Allena Stanforda.

Falšovala emisní testy i Škoda? Nekomentujeme to, říká automobilka


Nepřihlášený uživatel

#58565 Vlaje nyní na standartě MILOŠ HOVĚZÍ?

2015-09-22 16:37

Když ta původní standarta není tak doufám, že na té nové vlaje to správné heslo, které na této diskusi kdosi vymyslel - MILOŠ HOVĚZÍ neb pokud by tam opět vlála standarta s heslem PRAVDA VÍTĚZÍ, pak by už přítomnost Miloše Zemana pod touto standartou, z důvodu např. jeho totalitního myšlení a prolhaného, prochlastanéhé, prožraného a prohulehého života za daně občanů, byla jednoznačně hanobení státního symbolu a bylo by tedy potřeba, aby Miloš Zeman za každý jednotlivý vstup na Hrad a každé jednotlivé veřejné vystoupení platil onu pokutu, která se za to standardně uděluje, tedy 10 000,- . Stejně tak byl měl logicky platit Ovčáček, Mynář, Kmoníček, Nejedlý, Buriánová, Augustin atd. atd.  co lhářů na Hradě je. 

Je kamera dostatečně blízko, abychom to mohli překontrolovat? 

Prezidentská standarta on-line:
pomozte Hradu hlídat vlajku


Nepřihlášený uživatel

#58566 Re: To je marný, to logicky totalitně smyšlející "polo-lidé" těžko mohou akceptovat....

2015-09-22 16:39

#58492: -  

  ....nechápou, proč to demokratická země USA strpí, nerozumí tomu. Neznají prinicip správy veřejného prostoru a soukromého prostoru sebevědomými občany, znají jen podivně pokřivený termín "stát" jako prostor, kde jakási podivná "politická" strana určuje pravidla ve veřejném a dokonce i v soukromém prostoru. Nechápou ani tak základní věc, že politici v demokracii spravují jen velmi malou část veřejného prostoru a zbytek prostoru spravují občané svým každodenním životem a především každodenním dodržováním základních pravidel slušnosti, morálky, kultury.  Je to pro ně naprosto nepochopitelné, mají představu, že to za ně musí "někdo udělat", že musí existovat "někdo" kdo jim řekne, co je slušné, mravné a kulturní - komunisté a náckové této "pasivity" využívají a "pravidla" určí tak, že mravné, kulturní a slušné je to, co řikají oni a tím pádem jsou oni, kdo MUSÍ VLÁDNOUT a co je podstatné "na věky". Nejzajímavější je ale na věci to, že totalitní pravidla jsou přitom už na první pohled nemravná, neslušná a nekulturní, neboť naprosto odmítají jakoukoliv "odchylku" od těchto pravidela a diskusi o ní, neboť by pak bylo naprosto zřejmé, že jejich pravidla jsou skutečně totalitní - tedy nemravná, nekulturní a neslušná, vedoucí k děsivým věcem, jako je masové vraždění bližních, kteří se "provinili" mnohdy jen tím, že žili své životy. 


Nepřihlášený uživatel

#58567 Panu prezidentovi z lasky.

2015-09-22 16:49


Nepřihlášený uživatel

#58568

2015-09-22 17:05

Osobně se domnívám, že to s kvótami pro naši zemi nakonec dopadlo dobře.Naprostý souhlas.


Nepřihlášený uživatel

#58569 A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?

2015-09-22 17:07

Bude zítra, pozítří popozítří? 

Kleslová rezignovala na post místopředsedkyně hnutí ANO


Nepřihlášený uživatel

#58570

2015-09-22 17:08

TAK CO ZEMANDRTALCI ?  CO RIKATE NA POCHCANEHO MILOSKA ?

 

JESTE SE BUDETE VYJADROVAT O KNIZETI STYLEM  -  POCHCANY  KCHARL ?

A TEN SE NIKDY NECHVASTAL, ZE MA PROSTATU  PANICE .  JO, JO, TO JSOU TY  " BOZI MLYNY " !


Nepřihlášený uživatel

#58571 Re:

2015-09-22 17:13

#58570: -  

 "Jak je na tom se stolicí?"


Nepřihlášený uživatel

#58572 Re: Kdyby se to opravdu stalo, tak je snad nejzábavnější představa, jak k němu přijde.....

2015-09-22 17:16

#58570: -  

 ....idiot Ovčáček a

Ovčáček - "eh, hm,....,o,...nnnnn, soudruhu, .....prezidente stalo se vám "nedopatření"" 

Miloš "Jaké nedopatření ty debile máš zase na mysli"

Ovčáček "eh soudruhu prezidente vy jste se pomočil"

Miloš "Cože já jsem se co? Ty idiote, to jsi mne polil."

Ovčáček "No soudruhu prezidente, to máte naprostou pravdu, ale vypadá to, jako když jste se pomočil"

Miloš "Alespoň budeš mít ty debile o čem žvanit a už někam táhni". 

 


Nepřihlášený uživatel

#58573 Re: Re:

2015-09-22 17:17

#58571: - Re:  

 Jako batole, jak by řekl ten idiot, jeho ošetřující "lékař" soudruh idiot Holcát. 


Nepřihlášený uživatel

#58574 Re: Re: Ovcacek je verny ctveracek.

2015-09-22 17:18

#58571: - Re:  

 S unikem stolice nema nas pan prezident ing Zeman zadny problem. O dukladnou pulirku jeho anezky se postara jeho komornik Ovcacek ctveracek a jeho jazycek.


Nepřihlášený uživatel

#58575 Re: A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?

2015-09-22 17:21

#58569: - A kdy jí StBák vyloučí z "hnutí" ANO StB?  

 Konec ANO začal a hnutī ANO se začíná drołit,půjde ve stopách VV.To je výborná zpráva pro tuto zemi.