MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

MUDr. Chocholoušek

#58501 Re: Re: Re: Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven"

2015-09-22 10:54

#58500: - Re: Re: Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" váž 

 Já jsem primář, tak si dávej pozor, nebo tě už nepustím na internet.


Nepřihlášený uživatel

#58502 Nehoda není náhoda

2015-09-22 10:56

Křivé svědectví? Soudce chce nechat prověřit Janouškovy znalce

Praha – Soudce Tomáš Kubovec podal podnět k prošetření dvou znalců, kteří svědčili ve prospěch obhajoby v případu nehody lobbisty Romana Janouška. Státnímu zastupitelství ho zaslal v pátek s tím, že se muži mohli dopustit křivého svědectví. Informoval o tom dnes server iDnes.cz. Janoušek byl za nehodu odsouzen na 4,5 roku vězení, trest si odpykává v brněnské věznici.


Nepřihlášený uživatel

#58503

2015-09-22 10:59

 prezident je nenáviděn jeho odpůrci, kteří jako černokněžníci si nepřejí, aby se dílo dařilo. Odpůrci Zemana jsou tajtrdlíci a kazisvěti, kteří vytvořili jednotnou protizemanovskou frontu, v jejímž čele vévodí výtečníci Kalousek, Kocáb, Bursík, Putna a další výtečníci typu Němcové či Langšádlové. Všechno je to vlastizrádcovská prouprchlická a proukronacistická pakáž.


Nepřihlášený uživatel

#58504

2015-09-22 11:01

Pokud sem vnutí negramotné muslimáky proti vůli národa, mohou čekat brzy celonárodní referendum o členství v EU a předem je jasné, jak by dopadlo. Jen ať si je v Germanistánu nechají, když si je pozvali.

 

Nepřihlášený uživatel

#58505

2015-09-22 11:03

Po tom,co kníže i přes svou masivní volební kampaň prohrál prezidentské volby se banda havloidů okolo něj s tím nesmířila a zkoušela Zemana sesadit.Najali si na to dokonce PR agenturu,která zorganizovala kartičkové demonstrace,zapojili do toho i Americkou ambasádu,zmanipulovali přes facebookové výzvy mlaďochy,měli i podporu médií.Stálo to havloidy miliony a všechno na ho....Zeman je stejně prezidentem a pokud se rozhodne kandidovat znovu,bude opět zvolen občany natruc nenáviděným havloidním zrádcům.

 

Nepřihlášený uživatel

#58506 Re:

2015-09-22 11:04

#58503: -  

 Žijeme v morálním bahnu. Za to může Havel a jeho nohsledové. Napadají prezidenta, zneuctívají naši zemi. Vyzdvihují Havla jako světce, ale všichni víme, co to bylo za zloděje, vraha slovanů, nemravu a ožralu. Jenže to jsme se dozvěděli pozdě. Zeman je inteligentní a patří na hrad. Pro naši zem dělá moc. Spočteme jim to při volbách.


Nepřihlášený uživatel

#58507 Re:

2015-09-22 11:06

#58505: -  

 

Prezident Zeman respektuje názory druhých, jen odpůrci Zemana nerespektují většinu národa, která je příznivcem Zemana.
 

Nepřihlášený uživatel

#58508 Re: Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně m

2015-09-22 11:09

#58483: - Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněn 

 

Neházej flintu do žita, ještě si tu základku můžeš dodělat: Zvláštní školy skončí. Tisíce dětí přejdou do běžných tříd

 

 


Nepřihlášený uživatel

#58509 Re: Re: Re: Vy souhlasíte se soudruhem Haškem, který získal "doktorát" na vesnické "VŠ"....

2015-09-22 11:10


Nepřihlášený uživatel

#58510 Re:

2015-09-22 11:18

#58503: -  

 


Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný
2015-09-22 05:57


...humor je jednou z cest, pokud je ještě zachována demokracie. Otázka je, zdali Miloš Zeman dosud demokracii zachovává, zdali jeho způsob jak moc získal, jakými lidmi se obkloopil a jak jedná už není dávno za hranou ústavnosti, za hranou demokracie, kterou Ústava definuje? I na to, ale humor dává odpověď, ale bohužel to nedokáže vyřešit, humor už v takovém případě není cestou "z toho ven".

rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky

smutně si pleskají
nepostrádaje hýždí
které je i celou zemi
čím dál tím víc hyzdí

nad městem vlaje
zástava zeměpána
jen on a nikdo jiný
arbitr elegance
a moudrost sama.


Nepřihlášený uživatel

#58511 Re: Re:

2015-09-22 11:21

#58506: - Re:  

 


Výhoda EU je v tom, že veřejný prostor skutečně spravuje a dokonce má i nástroje....
2015-09-22 06:13


#58473: - 

 ... i prostředky pro správu veřejného prostoru. Oproti tomu totality roztodivnéhu druhu nemají ani nástroje a už vůbec ne prostředky na správu svobodného veřejného prostoru. U totalit se v podstatě vždy jedná o alterace bolševismu či nacismu, což v podstatě extrému jedno a totéž jest a i toho vyplývá, že extrém logicky spravovat svobodný veřejný prostor nemůže, neboť extrém je z hlediska politiky deviace, ale pozitivního na ní není nic, přestože se to Miloš Zeman snaží všemožně dokazovat.

Tedy vy se o tom díky nástorojům (svoboda vyjdařování, shromaždování, demokratické zákony, ústavy obecně) a prostředkům (daně prosperujících občanů) demokracie, že "problém" s tím či oním může existovat se v EU určitě dozvíte a to je mimo jiné proto, abyste měl možnost se ve věci (události)  mravně, kulturně a znalostně mohl účastnit a tím se staral správným způsobem (tedy přsně jak definují demokratické ústavy) o veřejný prostor nikoliv proto, aby jste si vsugeroval představu, že je to problém neřešitelný případně řešitelný "řádně po nacisticku" či "po bolševicku" což jak už nyní víte je v podstatě totéž.

Také jste se právě dozvěděl, že v demokracii je veřejný prostor občanů a část veřejného prostoru svěřují do správy politikům. Také jste se mimochodem dozvěděl, že demokracie je úžasná v tom, že vám vůbec dává možnost určit jak velkou část veřejného prostoru budou politici spravovat a umožňuje vám se o této věci rozhodovat každé čtyři roky. Také jste se mimochodem dozvěděl, že komunisté a náckové proto volby ruší, neboť občanům kradou nejen veřejný prostor, ale i jejich soukromý a bohužel v obrovské míře i jejich životy fyzické nejen ty duchovní.

Mimochodem jste se také dozvěděl, že tam, kde je veřejný soukromý prostor spraván, je velmi obtížné, aby jej ovládali zločinci, extrémisté roztodivného druhu. Proto také ruská propaganda útočí na samu podstatu demokracie a snaží se vytvářet dojem, že demokracie není spravována občany, ale kýmsi v "zákulisí" a to přesto, že právě demokracie je díky maximální míře transaparentnosti, která je snadno prokazatelná i vaším příspěvkem, spravována právě občany a ti s tím mají svojí životní zkušenost, tato zkušenost je součástí jejich životů po generace stejně jako je v totalitách součástí životů po generace to, že žádný veřejný a soukromý prosto občané spravovat nemohou ale musí to děla "stana", která si do ústavy dala ustanovení o její "vůdčí úloze", proto ruská propaganda tímto způsobem útočí právě ve východní Evropě.


Nepřihlášený uživatel

#58512 Re: Re: Rocker Aleš Brichta se bojí hrdlořezů z Islámského státu

2015-09-22 11:24

#58491: - Re: Rocker Aleš Brichta se bojí hrdlořezů z Islámského státu 

 To je jednoduché, je to kvůli agresím USA, Izraele, GB a Francie na středním východě a v severní Africe.


Nepřihlášený uživatel

#58513 Re:

2015-09-22 11:25

#58504: -  

 


Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo.

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu.

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě.

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky.

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana.

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci.


Nepřihlášený uživatel

#58514

2015-09-22 11:28

Reportážní fotograf Jan Šibík se vydává do míst zahlcenými uprchlíky a přináší z nich reportáže. V té poslední však popsal situaci na srbsko-maďarské hranici a vysloužil si za to vlnu kritiky. Natočil totiž, jak uprchlíci plýtvají jídlem a jaký nepořádek po nich zůstává. Vyzval také ty, kteří chtějí pomoci, aby přijeli a uklidili po nich.

V dvouminutové reportáži ze srbsko-maďarské hranice uveřejněné 13. září na Aktuálně.TV Jan Šibík popisuje, že na rozdíl do ostrova Lesbos, který navštívil před měsícem, tady nikdo hlady netrpí. Jídlem se zde plýtvá a sám Šibík byl podle svých slov šokován množstvím vyhozených potravin. ,,Všude se válí hrozné množství jídla, pití, stanů – je to prostě všude. Viděl jsem i vyhozené české tatranky, konzervy,“ říká.

Stany, karimatky a spacáky uprchlíci použijí jen na jednu noc a protože se s nimi nechtějí zatěžovat, vyhazují je, respektive nechávají je na místě. Fotograf dokonce viděl, jak nafukovací karimatky které stojí přes tisíc korun, uprchlíci přikládali na oheň. ,,Plno lidí sem volá a ptá se, jakým způsobem by mělo pomoct. Jediné, co mě napadá, je, aby sem přijeli a bohužel po těch uprchlících uklidili,“ uzavírá svou reportáž fotograf.

Ovarovy slipy

#58515

2015-09-22 11:31

 "řešení této triviální rovnice je velmi jednoduché a výsledkem je : xenofob=bolševik"


Nepřihlášený uživatel

#58516 Re:

2015-09-22 11:32

#58514: -  

Odpad po afrických uprchlících - nesplněný sen českého bezdomovce.


Nepřihlášený uživatel

#58517 Re: Re:

2015-09-22 11:35

#58506: - Re:  

 


To je marný, to logicky totalitně smyšlející "polo-lidé" těžko mohou akceptovat....
2015-09-22 09:56


#58492: - 

 ....nechápou, proč to demokratická země USA strpí, nerozumí tomu. Neznají prinicip správy veřejného prostoru a soukromého prostoru sebevědomými občany, znají jen podivně pokřivený termín "stát" jako prostor, kde jakási podivná "politická" strana určuje pravidla ve veřejném a dokonce i v soukromém prostoru. Nechápou ani tak základní věc, že politici v demokracii spravují jen velmi malou část veřejného prostoru a zbytek prostoru spravují občané svým každodenním životem a především každodenním dodržováním základních pravidel slušnosti, morálky, kultury.  Je to pro ně naprosto nepochopitelné, mají představu, že to za ně musí "někdo udělat", že musí existovat "někdo" kdo jim řekne, co je slušné, mravné a kulturní - komunisté a náckové této "pasivity" využívají a "pravidla" určí tak, že mravné, kulturní a slušné je to, co řikají oni a tím pádem jsou oni, kdo MUSÍ VLÁDNOUT a co je podstatné "na věky". Nejzajímavější je ale na věci to, že totalitní pravidla jsou přitom už na první pohled nemravná, neslušná a nekulturní, neboť naprosto odmítají jakoukoliv "odchylku" od těchto pravidela a diskusi o ní, neboť by pak bylo naprosto zřejmé, že jejich pravidla jsou skutečně totalitní - tedy nemravná, nekulturní a neslušná, vedoucí k děsivým věcem, jako je masové vraždění bližních, kteří se "provinili" mnohdy jen tím, že žili své životy.


Nepřihlášený uživatel

#58518 Re:

2015-09-22 11:35

#58503: -  

 A ty seš kerej?


Nepřihlášený uživatel

#58519 Re: Re:

2015-09-22 11:37

#58516: - Re:  

... kterého dostal, po desítkách let placení daní a sociálního pojištění, zrůdný kapitalistický exekutorský systém na ulici. V roce 89 bezdomovec ještě cinkal klíčema.

MUDr. Chocholoušek

#58520 Re: Re:

2015-09-22 11:38

#58513: - Re:  

  Pronesl mongoloid havloid ze svého klecového lůžka. Celá vizita se dobře pobavila a byla mu zdvojnásobena dávka medikamentů.

MUDr. Chocholoušek

#58521 Re: Re: Re:

2015-09-22 11:40

#58517: - Re: Re:  

Léčba se nedaří. Po zdvojnásobení dávky medikamentů mongoloidi havloid už jenom vyzvracel tento blábol.


Nepřihlášený uživatel

#58522 Re: Re: Re:

2015-09-22 11:42

#58520: MUDr. Chocholoušek - Re: Re:  

 Tobě by měli zvýšit dávku neuroleptik, aby jsi byl oukej.


Nepřihlášený uživatel

#58523 Re: Re:

2015-09-22 11:42

#58518: - Re:  

 Chápu, že tu sháníš buznu, ale mě je to Putna.

MUDr. Chocholoušek

#58524 Re: Re: Re: Re:

2015-09-22 11:43

#58522: - Re: Re: Re:  

 Vidím, že ses, po letech užívání, naučil odborný výraz.


Nepřihlášený uživatel

#58525

2015-09-22 11:56

Norové mají v přepočtu 1 200 Kč za hodinu, Češi 186 korun