MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56876 Re: Re: Re:

2015-09-09 17:41

#56805: - Re: Re:  

 Vskutku nedokážeš překvapit svojí ubohostí, tupý rusácký zemanofilní impotentní hulibrku.


Nepřihlášený uživatel

#56877 Re: Re: Re:

2015-09-09 17:45

#56705: Demokrat - Re: Re:  

 ***Ale to víš že jseš, impotentní asenade!!!***


Nepřihlášený uživatel

#56878 Re:

2015-09-09 17:48

#56874: -  

 Mně je hnusno, že se tady pořád k něčemu vyjadřuje ženatý křesťan co má v Rakousku nemocnou ženu, a tady se tahá s venkovskou štětkou věku jeho pravnučky, co předbíhá ve frontě, co za naše peníze chrápe ve sněmovně - pokud tam je, protože nejvíce chybí, člověk co s Bakalou rozkradl Becherovku, pak mu umožnil s Kalouskem okrást tenhle stát v kauze OKD,co vyhodil z ministerstva člověka co tam upozornil na zlodějny.atd.... tak že takový člověk stále není v base , tak z toho je hnusno mně


Nepřihlášený uživatel

#56879

2015-09-09 17:50

Schwarzenberg v roce 2011:

"Pád režimu Muammara Kaddáfího otevírá novou etapu historie svobodné Libye, která je z mnoha hledisek velmi důležitá pro klidný vývoj a bezpečnost celé oblasti. Česká republika byla mezi prvními zeměmi, které navázaly kontakty s Národní přechodnou radou Libye."


Nepřihlášený uživatel

#56880 Re:

2015-09-09 17:52

#56874: -  

 Jednou za 2 měsíce ho rozmrazí a nechají ho něco říct. Kdyby ho nechali vzhůru, tak dlouho nevydrží


Nepřihlášený uživatel

#56881 Re: Re: Jestli je v tomto státě někdo megazloděj.....

2015-09-09 17:53

#56878: - Re:  

 ....tak to je člověk, kterého jste dopravil do pozice absolutně beztresného tedy marx-leninský komunista Miloš Zeman, byl to totiž on, kdo 46 % akcií nezadlužené firmy se 14 mld. hotovostí na účtu vyměnil s "kýmsi" za 650 mil. korun a ještě k tomu přidal doly, stroje za miliardy a zakázky od státu za nákup uhlí. 

Ale to zdaleka nebylo vše. Byty OKD navíc prodával jeho žák a člověk, kterého dokonce dopravil na post ministra vnitra Gross se soudruhem Sobotkou. 

Milošku žaluj ....

Milošku žaluj II......

 

Taky nečtěte tolik neonacistické paralementní listy, pak nebudete mít těžkou hlavu, kdo se s kým tahá. Jak velmi dobře víte, i soudruh marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman se musel omluvit za lži, které si tam přečetl a které následně vydával za pravdu, bez ohledu na to, že on sám si navíc vymyslel vedle hned celou další dávku jeho lží osobních. 


Nepřihlášený uživatel

#56882

2015-09-09 17:55

Nezaznamenal jsem, že by nám Rusko nebo Čína mluvili do toho, co máme dělat a koho musíme vítat. Ani k nám neposílají vojenské transportéry, na rozdíl od jiných.


Nepřihlášený uživatel

#56883 Re:

2015-09-09 17:56

#56874: -  

 Na Orlík se jich několik set pohodlně nastěhuje a budou se mít jak ve vatě.Co tento člověk už v naší zemi natropil škod. Nejenže nás v ostatních státech pomlouval, chodil si stěžovat k Nemcům i k Rakušanům, usiloval o zrušení Benešových dekretů, ohromný majetek, který tu získal, není taky zrovna košer. Na jeho a Kalouskovy církevní restituce budou vzpomínat ještě naši pravnuci. A toto ledva chodící, spící monstrum si ještě dovolí dávat nám rady, koho máme v naší zemi přijímat. Je to hnus.


Nepřihlášený uživatel

#56884 Re:

2015-09-09 17:58

#56874: -  

 volil jsem ho ale dle jeho názorů na imigraci, svého neuváženého kroku lituji. Karle, odpůrci měli pravdu. Jsi jen multikulturní zaprodanec....

Čech

#56885 Re:

2015-09-09 17:59

#56882: -  

 Lžete jako vždy, mají zde své dobře kované soudruhy zemana a klauze + jejich kliku a proto nemusí nic říkat nahlas ale vše provádí na jejich pokyny tato skupina.


Nepřihlášený uživatel

#56886 Re: V roce 1968 se neposlali jen transportéry, ale také tanky, děla a co víc.....

2015-09-09 18:01

#56882: -  

 ....taky k tomu stříleli a co je ještě děsivější, zavřeli část komunistů v rusku a přinutili je podepsat "zvací dopis". 

 

http://protiimigraci.cz/

#56887

2015-09-09 18:01

Výzva občanů České republiky vládě a Parlamentu ČR

My, níže podepsaní občané České republiky, nechceme pasivně přihlížet tomu, jak naše státní instituce a političtí představitelé ztrácejí v této – pro náš stát přelomové – chvíli čas a nečiní to, co je podle Ústavy ČR jejich hlavní povinností. Tou je – na prvním místě – hájit zájmy a bezpečnost občanů České republiky. Masová migrace představuje zásadní ohrožení stability Evropy i jednotlivých členských zemí Evropské unie. Jsme konfrontováni se zásadní hrozbou pro budoucnost naší země.

Nejsme lhostejní k utrpení obětí válek a dalších katastrof současného světa, ale odmítáme manipulaci veřejným míněním založenou na zneužívání přirozených pocitů solidarity s migranty. Odmítáme převádět dnešní migrační problém na debatu o dostatečně vstřícném či nevstřícném přístupu Evropanů k jiným kulturám, náboženstvím, rasám a etnikům. Vidíme nepopiratelná rizika a hrozby plynoucí z umělého mixování nesourodých národů, kultur a náboženství.

Česká vláda se k dnešnímu nebezpečnému vývoji u nás i v celé Evropě staví váhavě a alibisticky. Dostatečně rozhodně nečelí narůstajícímu tlaku lídrů evropských velmocí, abychom – jako tolikrát v historii – obětovali své životní národní zájmy jejich politickým záměrům.

Pokládáme za nepřijatelné, aby pod hlavičkou EU, ale pod tlakem převážně Německa a Francie byla porušována pravidla schengenského prostoru a aby těm zemím, které se je snaží dodržovat – jako například Maďarsko – bylo vyhrožováno sankcemi EU.

Nesouhlasíme s tím, že oprávněné obavy velké části naší i evropské veřejnosti z ničivého přílivu migrantů jsou z oficiálních míst a z velké části médií bagatelizovány, umlčovány a skandalizovány. Různé elitářské politické skupiny – skryté za fasádou vědců, akademiků či domnělých mravních autorit – jsou naproti tomu vydávány za normu veřejného mínění.


Ze všech těchto důvodů vyzýváme českou vládu, aby

- zabezpečila vnitřní bezpečnost a vnější nedotknutelnost hranic našeho státu všemi prostředky, které má k dispozici (včetně využití Policie a Armády ČR). Aby zajistila dodržování právního řádu naší země i přijatých mezinárodních závazků a nedopustila vznik chaosu, který v souvislosti s migrantskou krizí již v řadě zemí – včetně našich nejbližších sousedů – existuje;

- na úrovni Evropské unie nepřijala žádné kvóty či podobná opatření, jimiž mají být migranti „přidělováni“ jednotlivým zemím EU (i proti jejich vůli), a aby se zasadila o to, že země, které tvoří „vstupní prostor“ pro imigrantskou vlnu, budou plnit své povinnosti, tedy vracet migranty do jejich zemí;

- trvala na dodržování platných smluv v oblasti azylové politiky, odmítla nátlak na jejich změny usnadňující a stimulující imigraci a další, dnes diskutované mezinárodní závazky či právní normy podřídila schválení občany České republiky v referendu, nebo případně požádala o takový mandát v předčasných volbách.


Nepřihlášený uživatel

#56888 Re: Re:

2015-09-09 18:02

#56884: - Re:  

 Vy jste bez nejmenších pochybností volil marx leninského komunstického nácka Miloše Zeman, které navíc už v té době koukala ze zadnice trpaslíka Putina jen ta jeho vyžraná prdel. 


Nepřihlášený uživatel

#56889

2015-09-09 18:03

Nevíte někdo, co se stalo s kikinovou peticí, kterou zde rudohnědí rasisté nedávno propagovali?


Nepřihlášený uživatel

#56890 Re:

2015-09-09 18:03

#56874: -  

 

Mě je hnusno ze šišlavého Karla, který by nejraději daroval Evropu africkým migrantům...Navíc v petici není nic hnusného, když si to člověk přečte.


Nepřihlášený uživatel

#56891 Re:

2015-09-09 18:07

#56858: -  

 Jen tiše doufám,že při volbách lidé nezapomenou na postoj sTOPky a tato strana zůstane navždy v propadlišti dějin a smutná epocha novodobé historie


Nepřihlášený uživatel

#56892 Re: Zatím jsem sám, kolik je vás?

2015-09-09 18:07

#56887: http://protiimigraci.cz/ -  

 

 Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#56893 Re: Re:

2015-09-09 18:08

#56890: - Re:  

 

Dělá se mi špatně z celé té mediální masáže, osočování těch, kteří nehýkají blahem nad příchodem imigrantů, vnucování názoru a keců o tom, jak jsme povinni to a ono. Jsme svobodnou zemí nebo jsme pod diktátem společenství evropských států? Co je to za svobodu, když mě němec  a frantík vyhrožuje, že pokud udělám svobodné rozhodnutí nepřijmou kvoty, tak to pocítím jinde?


Nepřihlášený uživatel

#56894

2015-09-09 18:10

Tady se asi natáčí arabela kníže blekota a kalous mekota


Nepřihlášený uživatel

#56895 Re: Re: Jak jste na takovou idiotskou věc přišel zemanote?

2015-09-09 18:11

#56890: - Re:  

 

Toto je podstatné toto je demokracie, kterou chtějí zničit KGBáci Zeman a Klaus a vy komunistická pakáž. 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukradenou např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prosto zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších tak je to Rusko, neboť tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor. 


Nepřihlášený uživatel

#56896 Re: Re: Re:

2015-09-09 18:13

#56893: - Re: Re:  

 Vy jste viděl kohokoliv jásat na tím, že lidé utíkají z totalit? Tomu nebylo nikde a nikdy, ale naše emigranty v době války, kterou tu rozpoutala ruská pakáž 21.8.1968 přivítal západ velmi dobře. 

Dnešní emigrace v arabském světě ale nerozpoutal nikdo jiný, než ony totality bránící se odejmutí moci občany. 


Nepřihlášený uživatel

#56897 Re: Re: A

2015-09-09 18:14

#56867: - Re: A 

 Samozřejmě, nejsem zdegenerovaný pochcávající se a všude chrápající retard, jako Kchárl.


Nepřihlášený uživatel

#56898 Re: Re: Re: A

2015-09-09 18:15

#56897: - Re: Re: A 

 Vy? Tak to se už z vašeho příspěvku jeví jako velmi nepravděpodobné, neboť je naprosto zřejmé že jste idiot, neb jen idiot může volit marx-leniského komunistického nácka, leda snad, že by netušil, že je Miloš Zeman marx-leninským komunistickým náckem, pak by ovšem onen idiot byl spíše zemanot. 


Nepřihlášený uživatel

#56899 Re: Re:

2015-09-09 18:15

#56890: - Re:  

 Ty budeš zase jeden z těch omezených rudých "šulinů"


Nepřihlášený uživatel

#56900 Re: Re: Re: Re:

2015-09-09 18:16

#56896: - Re: Re: Re:  

 Cha cha cha, uprchlickou krizi vyvolaly USA svými agresemi proti Afganistánu, Iráku, Lýbii, Sýrii atd. atd.