MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#56850: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Na rozkradení republiky mají velkou zásluhu jiní panáčkové. Hlavně známá dvojka Klaus + Zeman.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ty debilni sracko. Kultivovany zapad budoval svoji ekonomiku od konce valky.
My jsme si museli pockat az do roku 1989. Oni maji naskok nekolika desitek let, blbe komunistickej !
A ptam se - KDO ZA TO MUZE ?
Re: Re: Re: Re: Jedna vzpomínková pro všechny dobré lidičky
#56840: - Re: Re: Re: Jedna vzpomínková pro všechny dobré lidičky
Pravda, vámi jmenovaní jsou pouhým slabým odvarem komunistických masových vrahů a jejich pomocníků.
Re: Bacha na skopčáckou menšinu, bacha na havloidy!!!
#56846: - Bacha na skopčáckou menšinu, bacha na havloidy!!!
Děkujeme soudruhům za nové noty s nimi bude opět větší zábava, samotní rusáčtí zemanofilní impotentní hulibrci jsou vskutku velmi nenápadití a nudní. A tyto nové lži jsou velice zábavné při večerní kávě.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#56853: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Jen jsi potvrdil, ze jsi podradna luza z vychodu.
Dnes EK odhlasovala povinné přerozdělení 180 000 imigrantů
z toho kvótou 3% na ČR připadá prozatím cca 5000 v součtu všech balíčků. Hlasování našich europoslanců proběhlo takto:
Vlastizrádci hlasující PRO - Luděk Nidermayer (TOP09), Stanislav Polčák (TOP09), Jaromír Štětina (TOP09)
v americké hospodě, ptá se Američan Čecha: "Hele, tam u vás teď máte prej problém s imigrantama, co k vám připlouvají po vodě.." - "Jó, to máme" odpoví Čech. Od vedlejšího stolu se ozve Indián: " Taky jsme to u nás kdysi podcenili.."
Ministr spravedlnosti Pelikán má moje sympatie za svůj postoj, je vidět že to má na rozdíl od ostatních ,včetně Ovara ,v hlavě srovnané.
Re:
A já jsem také pro.Navrhuji do každé české domácnosti 1 imigranta ze Sýrie.
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#56844: fan - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Ovar = bolševický relikt
Američtí zkurvysyni zablokovali dálnici D1.
Re: Re:
Havloidní muslimská teroristická špíno z bolševické rodiny.
Odhaduje se příchod 100 milionů běženců. Evropa končí, dopadneme jako indiáni.
Re: Re: A
Re: Re: Re:
Máš v tom hodně velký zmatek, komunistický trotle.
Ovar má 2,5 roku za sebou, takže nás ještě 2,5 roku "temna" čeká.
Zde je zajímavější diskuze! Kde jste uctívači Kchárla, když už nejste ani na idnes? :))))))))))
Z Klausovy petice proti imigraci je mi hnusno, říká Schwarzenberg
Re:
Na co se patlat v babišosračkách na idnes, na to stačí zenanistická tupá verbež která tam z toho má orgasmus kterého jinde nedosáhne.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#56837: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Volby v roce 1996 a velké téma ODS: mzda v roce 2000 má dosáhnout 20 000 korun. Ano tak to skutečně bylo