MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48951 StBáci z ANO to je opravdu maso.....

2015-05-26 20:23

Faltýnek: Česká republika by měla uvažovat o intervencích na trhu mléka


Nepřihlášený uživatel

#48952 Re: Nebudu tě tady učit dějiny. Jsi debilizovaný hlupák a hlupákem zůstaneš. Emile, ty Debile.

2015-05-26 20:24

#48950: - Nebudu tě tady učit dějiny. Jsi debilizovaný hlupák a hlupákem zůstaneš. Emile, ty Debile. 

 

Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-05-26 17:48

 

....že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. ...


Nepřihlášený uživatel

#48953 Re: Nebudu tě tady učit dějiny. Jsi debilizovaný hlupák a hlupákem zůstaneš. Emile, ty Debile.

2015-05-26 20:26

#48950: - Nebudu tě tady učit dějiny. Jsi debilizovaný hlupák a hlupákem zůstaneš. Emile, ty Debile. 

 Zeman není levičák, Zeman je přece superdebil. Netvařte se, že to nechápete nebo že to nevidíte. To by byl snad ještě větším superdebilem, než je Miloš Zeman sám. 

Zeman totiž  v sobě dokonce koncetruje obě zrůdné extrémní ideologie zároveň, se svými voliči mluví jak Gottwald před rokem 1948 a se svými donátory jak Hitler před rokem 1938. 

Martin Kaktus

#48954 Re:

2015-05-26 20:28

#1: -  

 Zeman je proti fašistické EU. Co víc bychom mohli chtít? Snad nechceme raději zrádce Schwarzenberga a podobné.


Nepřihlášený uživatel

#48955 Re: Americké velvyslanectí finančně podporuje podrývače státu,redakory, tak jako v Cille,Řecku, aj.

2015-05-26 20:47

#48947: - Americké velvyslanectí finančně podporuje podrývače státu,redakory, tak jako v Cille,Řecku, aj. 

 Proc by Amici usilovali o zmenu na Hrade ?

Takovy ministatecek, ktery nema na nic vliv, a ktery oni neumi ani najit na mape ?

Pokud pises o ozralem chlastometrovi, mas na mysli soudruha Zemana ?

Vyhledej si informace o rodu Schwarzenbergu a potom muzes hodnotit.

Ale ty jsi takovy primitiv, ktery to neumi vyhledat, nebo to nechce cist.

Ted spolkni svoje tabletky a vrat se do klecoveho luzka, nebo se pan doktor bude zlobit.

Preji krasne sny o Leninovi, Stalinovi, Gotwaldovi ...............................   !

Jelena

#48956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velv

2015-05-26 20:48


Nepřihlášený uživatel

#48957

2015-05-27 03:56

Víte co nám všem Ovar může?


Nepřihlášený uživatel

#48958 Re: Re:

2015-05-27 04:54

#48954: Martin Kaktus - Re:  

 A čím chcete ten váš blábol doložit? Např. Zemanovým "vyjádřením", že chce urychlit přijetí eura? Nebo na to použijete nějaké bláboly z neonacisticko-komunistických parlamentních listů. 

Zeman je idiot, EU není fašištická, to Zeman je komunistický nácek. 

Pokud nejste schopen oponovat, podepište tuto petici v papírové podobě, odneste jí tomu vašemu komunisticko-nacistickému supermanovi a tedy panicovému prostatikovi na Hrad osobně, pak jej nakopejte do toho tlustého ..... pozadí a pak zalete Puťkovi do pazadí a už tam ruský trolle zůstejte. 

Králík, Asenad, Zemanová a všichni hlupáci, kteří volili panicového prostatika Miloše Zemana

#48959 Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí....

2015-05-27 04:57

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTU, PODVODŮ A LŽÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#48960 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-27 05:00

..jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#48961 To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 05:11

Evidenci tržeb včas nestíháme, nabere zpoždění, přiznal ministr Babiš

O 10 mld. více na DPH? Řekl bych, že je hovadina, ale stát se může prakticky cokoliv, když to dělá soudruh Babiš. V neevidenci hazardu teď jeho soudruh náměstek prohlašoval, že se také vybere o "pár miliard víc" :-), jen je podivné, že pořád někde vybírají o "pár miliard víc" za celý rok chtějí vybrat o 20 mld. více při růstu HDP 2,5 % :-), zábavné na celé věci je, že rozpočet státu je cca 1 200 mld. 


Nepřihlášený uživatel

#48962 Re: Re:

2015-05-27 06:02

#48954: Martin Kaktus - Re:  

 Zajdi si k psychiatrovi.

 


Nepřihlášený uživatel

#48963 Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 06:13

#48961: - To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 Tedy těžko říci, co přinese oněch 20 mld. jestli to bude neregulace hazardu, prodej Lesy CR, nebo to snad zajistí růst HDP jak trefne sdělil StBak Babis, na který skutečně vláda žádný vliv nemá. V každém případě je to ale stále méně než růst, neb 2,5 % z 1 200 mld. je 30 mld. Co se to tedy tomu "genialnimu" debilovi donaseci StB nedaří? Deficit 100 mld. z kterých si pro sebe rovnou 2 % rocne posle na podporu biopaliv, v prvním čtvrtletí masivní propad vyberu dani prestoze je růst hdp, pak nejake nesmysly o privatizacich a "desítky miliard vynosu" jednorázové tedy ani v jednom roce by se nesrovnal deficit. Copak ten super"mravny" StBak krade desítky miliard rocne, jak o tom mluvil před volbami? Babis je bohužel naprosto evidentní dement a tím, ze vyhazel cele úřednické vedeni ministerstva (snad až 40 řediteli odboru) tak logicky vůbec netuší, co ma delat, obzvláště s dementy jako namestky co hází miliardami sem a tam. Tedy je Babid idiot?


Nepřihlášený uživatel

#48964 Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 06:33

#48963: - Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 Zase připravuje nějakou malou VELKOU domů.


Nepřihlášený uživatel

#48965 Re: Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 06:52

#48964: - Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 V teto zemi jeste nikdo neviděl StBaka který by nekradl, jeste nikdo neviděl komunistu, který by nelhal, ale nejvyšší ústavní pozici je komunista a s největší pravděpodobností StBak a KGBak Zeman a ministrem financí je StBak a nejspid idiot Babis. Co si pak myslet o spoluobcanech, kteri tyto zločince dopravili do ústavní pozic? Jsou to snad lidi naprosto nemyslici?

Králík

#48966 Re: Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí....

2015-05-27 08:08


Nepřihlášený uživatel

#48967 Re: Re:

2015-05-27 08:53

#48954: Martin Kaktus - Re:  

 Dej si facku za ty kecy.


Nepřihlášený uživatel

#48968 Re: Re:

2015-05-27 08:56

#48954: Martin Kaktus - Re:  

 Největší fašista sedí v Kremlu ,kremlofile.


Nepřihlášený uživatel

#48969 Re: Re: Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí....

2015-05-27 08:57


Nepřihlášený uživatel

#48970 Re: Re: Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 08:59

#48965: - Re: Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 Agrobureš zamořil naši zemi řepkou.


Nepřihlášený uživatel

#48971 Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 09:07

#48963: - Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 Po včerejšku ve sněmovně se pro mě ODS stává opět volitelnou stranou.


Nepřihlášený uživatel

#48972 Re: Re: Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí....

2015-05-27 09:13

Králík

#48973 Re: Re: Re: Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí....

2015-05-27 09:35

#48972: - Re: Re: Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí.... 

 Umíš si už konečně vymyslet něco nového, honiptáku infantilní?!


Nepřihlášený uživatel

#48974 Re: Re: Re: Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 10:32

#48970: - Re: Re: Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 Hlavně masivnimi zlodejinami, podvody, uplacenim. Po vstupu do politiky zsmorenim StBackou pakazi z které dela celebrity a to nemluvím zdaleka jen o Krnacove, Faltynkovi. Babis je opravdový zločinec, o tom nepochybuji. Osobni setkání s nim je hrůzné, jeho prasrny se na něm podepisuji.


Nepřihlášený uživatel

#48975 Re: Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"?

2015-05-27 10:36

#48971: - Re: Re: To je Babiš opravdu idiot? On "nestíhá"? 

 Je to otázka, eu poslancum stále sefuje idiot a Klausovec Zahradil. Je stále mnoho skalnich Klausovcu kdykoliv připravených masivně krást kryt zlodejiny. Technologie krademe a některým umoznime krást neztrestne, tedy mirnejsi verze bolsevickeho "vládnutí" je ODS těžce zakorenena a místních úrovních stále tato pakaz masivně okrada občany. Nemam k nim zatím vcelku žádnou důvěru.