MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Jerry

#48926 Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 04:47


Nepřihlášený uživatel

#48927

2015-05-26 11:50

Dnešní vystoupení Sobotky na podporu vlády jasně ukazuje, že je zaháčkovaný s mafiány, ty jeho bláboly o tom, jak vláda plní bezvadně svůj program.....jak je normální, že biopaliva mají podporu, no prostě se bojí Babiše, a všichni sborem se bojí o svá teplá místečka !!!!


Nepřihlášený uživatel

#48928

2015-05-26 13:21

Ovar, ani Agrobureš komančům nevadí?


Nepřihlášený uživatel

#48929 Re:

2015-05-26 13:23

#48927: -  

 Co chcete od bývalého mládežníka, který v životě nikdy nepracoval, podobně je na tom i odporářský boss...."poslal bych je do mišelinky tahat gumy"


Nepřihlášený uživatel

#48930 Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 13:26


Nepřihlášený uživatel

#48931 Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 13:36

Králík

#48932 Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 14:44

#48931: - Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 Být havlistou a rusofobem už musí být sakra těžká diagnóza!!

Asenad

#48933 Re: Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 15:31

Králík

#48934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 16:45


Nepřihlášený uživatel

#48935 Re: Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 16:46

#48932: Králík - Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 

 Platí stále ruský trolle, nejste-li schopen věcně oponovat, tak máte vlastně jedinou možnost, když už tu píšete do diskusí. Podepsat tuto petici, odnést jí tomu vašem panicovému prostatikovi pod tu jeho prohulenou a prochlastanou tlamu a před odchodem jej nakopat do pozadí. 

Až vylezete na nádvoří, omluvit se všem lidem co tam potkáte, že jste superdebila Miloše Zemana dopravil do pozice absolutně beztrestného, pak se někam zahrabat a kát se a minimálně pět let se nevyjadřovat k politice. 

Nebo jste snad schopen věcně oponovat? Jste snad schopen vést diskusi? Znáte snad zákon o volbě prezidenta republiky, znáte snad ústavu, znáte snad základní pravidla slušnosti? Zatím je z vašich příspěvků naprosto zřejmé, že nikoliv, asi proto jste ruským trollem, FSB evidentně lidé bez mozku vyhovují, když jim vyhovuje KGBák Zeman a vy. 


Nepřihlášený uživatel

#48936 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-05-26 16:48

....že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. ...


Nepřihlášený uživatel

#48937 Snad to jednou voliči komunistického nácka Miloše Zemana skutečně pochopí....

2015-05-26 16:50

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTU, PODVODŮ A LŽÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#48938 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-26 16:51

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#48939 Ale to má soudruh naprostou pravdu, ANO je banda StBáků, jen soudruh Chvojka zapomněl.....

2015-05-26 16:56

....že je s touto bandou ve vládní koalici :-). Už jim soudruhům hrabe a to řádně.  Soudruh Babiš chce privatizovat Lesy ČR, přitom privatizace bylo v ANO sprosté slovo, pak taky nechce už regulovat hazard, protože se přece "vybere o pár miliard víc" jak bohorovně házel miliardami jeho dementní náměstek.  Prostě jedna perla za druhou. Ano pokřačují v hnusech věcí veřejných, to má soudruh Chvojka naprosto pravdu. 

Pokračujete v hnusu Věcí veřejných, spletl si Chvojka kolegyni z ANO

 


Nepřihlášený uživatel

#48940

2015-05-26 17:09

Komouši se zdrží hlasování, no jasně, oni přeci nebudou podporovat pravici-ODS-nemůžou zapomenout, že dostali v r.89 po hubě. Svůj názor nevysloví, na to jsou zbabělí, ale potom budou mlít pantem, jak se to tady blbě vede,že??

Sobotka musí Babiše podržet, je totiž součástí mafiánského bratrstva!!!!

Ostatní poslanci jsou připosraní, že by mohli přijít o krásně placená místečka!!!

Je to hnusná a zkorumpovaná vláda!!!!

Umožní, aby tady dále pokračoval a rozrůstal se Babišistán!!!! Sobotko, styď se!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#48941

2015-05-26 17:11

Nejenom Sobotka umožnil Babišovi, aby vstoupil do vlády, hlavně dement Zeman-ten mu odpustil prověrku, když na Slovensku s tím estébákem probíhal soud.


Nepřihlášený uživatel

#48942

2015-05-26 17:14

Nejlepší bylo vystoupení poslankyně Němcové,nejenom že nahlas řekla, jak to bylo před 5 lety s podporou biopaliv (loboval tenkrát hlavně Babiš), ale také kritizovala Zemanovu cestu do Ruska.Škoda, že nemáme více takových poslanců.

 


Nepřihlášený uživatel

#48943

2015-05-26 17:55

V televizi ukazovali jednání sněmovny, Robert Pelikán, nový ministr vnitra po Válkové, se válel namazaný po lavici a po několika marných pokusech trefit se perem do náprsní kapsy, to vzdal.

Další opilý dement ve vládě!!!!

Zajjíc

#48944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanect

2015-05-26 18:16


Nepřihlášený uživatel

#48945 StBák vykřikuje cosi o zkorumpované pravice.....

2015-05-26 19:15

....Babiš už z té politiky bez pochyby zmagořil a navíc se dnes tváří, že vůbec neví, že ODS byla v době Klause a Topolánka post-bolševická zlodějská banda a nikoliv pravice. Je to prostě idiot jak StBák. 

ŽIVĚ: Za veto na biopaliva po mně chtěli milion, říká Babiš

Králík

#48946 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvysla

2015-05-26 20:01


Nepřihlášený uživatel

#48947 Americké velvyslanectí finančně podporuje podrývače státu,redakory, tak jako v Cille,Řecku, aj.

2015-05-26 20:10

Amíci, americká půda patří potomkům Vinnetoua, Sedícího býka, Nany,aj. Amíci podrývají zpravodajsky náš stát. Přejí si změnu na Hradě, jim  by vyhovoval ožralý chlastometr píva, debilizovaný Altzheimer von Chlatalberk.Ten Rusy, nás a Slovany vůbec  bytostně nenávidí a pohrdá s nimi.Fašistický převrat v  Řecku a v Chille financovali a podporovali teroristé z CIA.


Nepřihlášený uživatel

#48948 Jo on to měl chtít po Babišovi KGBák Klaus, no to je legrace ....

2015-05-26 20:14

Kalousek podá trestní oznámení kvůli vydírání Babiše

 

StBák a KGBák dělají obchody. No to je prča. Kalousek je třída, podařilo se mu rozhýbat velmi stojaté vody, už to na sebe chlapci začali házet, jak poslední kriminálníci.  Jen tak dál. Kdyby se dnes o vládě hlasovalo jen kvůli tomuto, tak to rozhodně za to stálo. 

Nepochybuji, že za klaus-zemanovu makroamnestii padaly úplatky. Třetí z trojice Krejčíř, Pitr, Vomela prodal těsně před makroamnestií pumpy papoil v podstatě za hotové a pak byl makroamnestován, úplnou náhodou :-). 


Nepřihlášený uživatel

#48949 Re: Americkévelvyslanectí finančně podporuje podrývače státu,redakory, tak jako v Cille,Řecku, aj.

2015-05-26 20:17

#48947: - Americkévelvyslanectí finančně podporuje podrývače státu,redakory, tak jako v Cille,Řecku, aj. 

 A čím ten váš blábol chcete doložit, nějakým jiným blábolem ze neonacisticko-komunistických parlametních listů či neonacistického zvedavce.org? 

Pokud nedokáže oponovat mé námitce, podepište v papírové podobě tuto peticí, odneste jí tomu žoku chlastu a dehtu na Hrad, tam toho dementního panicového prostatika nakopejte do té jeho obrovské...... řitě a pak někam zalezte ruský trolle, nejlépe Puťkovi do pozadí. 

 

Vy snad znáte jediný propagandistický server americké propagandy v češtině? Mohu vám ovšem vyjmenovat dnes již spíše desítky vskutku šílených tzv. "názorových serverů" ruské propagandy. Od aeronetu, přes blisty, parlametní listy, až po web ruského švába erica besta. 


Nepřihlášený uživatel

#48950 Nebudu tě tady učit dějiny. Jsi debilizovaný hlupák a hlupákem zůstaneš. Emile, ty Debile.

2015-05-26 20:22

Blbec zůstane pravičákm, i kdyby čerta po  poli honili.  Zeman je génius. pravdy, nemáte na něj.