MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48901

2015-05-25 09:45

Komunisti jsou jako ruze .

Je potreba je rezat , svazat , a strcit do vody !


Nepřihlášený uživatel

#48902 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-05-25 09:52

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#48903 Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.....

2015-05-25 10:25


Nepřihlášený uživatel

#48904 Re: Re: Jsem kanibal.

2015-05-25 10:27

#48876: Králík - Re: Jsem kanibal. 

 Smůla hulibrku, už ses odkopal.


Nepřihlášený uživatel

#48905 Vajíčka házeli Re: Kalouskova kocovina

2015-05-25 10:30

#48880: agent americké ambasády - Kalouskova kocovina 

 Vajíčka házeli výhradně zemanovští provokatéři, proto proti nim nebyl proveden zákrok.


Nepřihlášený uživatel

#48906 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-25 10:31

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....


Nepřihlášený uživatel

#48907 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-05-25 10:33


Nepřihlášený uživatel

#48908 Re: Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají

2015-05-25 10:34


Nepřihlášený uživatel

#48909 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-05-25 10:34

....že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. ...

Králík

#48910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.....

2015-05-25 11:05


Nepřihlášený uživatel

#48911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.

2015-05-25 12:15


Nepřihlášený uživatel

#48912 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.

2015-05-25 12:21

#48910: Králík - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice..... 

            Kraliku.

Bydlim naproti  hrbitovu .

Jak  me  neprestanas  srat , budes  brzo  bydlet  naproti  mne  !


Nepřihlášený uživatel

#48913 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.

2015-05-25 13:13


Nepřihlášený uživatel

#48914 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.

2015-05-25 14:21

#48910: Králík - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice..... 

 Platí stále ruský trolle, nejste-li schopen věcně oponovat, tak máte vlastně jedinou možnost, když už tu píšete do diskusí. Podepsat tuto petici, odnést jí tomu vašem panicovému prostatikovi pod tu jeho prohulenou a prochlastanou tlamu a před odchodem jej nakopat do pozadí. 

Až vylezete na nádvoří, omluvit se všem lidem co tam potkáte, že jste superdebila Miloše Zemana dopravil do pozice absolutně beztrestného, pak se někam zahrabat a kát se a minimálně pět let se nevyjadřovat k politice. 

Nebo jste snad schopen věcně oponovat? Jste snad schopen vést diskusi? Znáte snad zákon o volbě prezidenta republiky, znáte snad ústavu, znáte snad základní pravidla slušnosti? Zatím je z vašich příspěvků naprosto zřejmé, že nikoliv, asi proto jste ruským trollem, FSB evidentně lidé bez mozku vyhovují, když jim vyhovuje KGBák Zeman a vy. 


Nepřihlášený uživatel

#48915 Bohužel Miloš Zeman je komunisticko-nacistický extrémista....

2015-05-25 14:31

Levicoví extremisté jsou stále aktivnější, krajní pravice je v krizi

...bohužel stejně jako V.I.Putin v sobě koncentruje obě tyto zrůdné ideologie. 


Nepřihlášený uživatel

#48916 Re: Bohužel Miloš Zeman je komunisticko-nacistický extrémista....

2015-05-25 15:08

#48915: - Bohužel Miloš Zeman je komunisticko-nacistický extrémista.... 

 Jen tedy doplním, tady se tedy oba extrémy nejen v osobě Zemana koncentrují, ale bohužel jsou i prezentovány jako cosi přijatelného, možného, někteří dokonce požadují, aby byl takový člověk respektován a to je na věci to nejabsurdnější, že se zde zločin, ubohost, alkoholismus, fašismus, nacismus a komunismus koncentrovaný v Zemanovi překládá jako věc možná a mnohými dokonce prezentovaná jako věc mravná. Proto je Zeman zrůda, neboť taková věc je zrůdná. 


Nepřihlášený uživatel

#48917 Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.....

2015-05-25 15:32

#48866: KVZ - Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice..... 

 Jsem tady po 3 měsících.. Asenade, divím se, že Vám ještě nikdo nedal ,za ty komunistické žvásty, pořádně po papuli!!!


Nepřihlášený uživatel

#48918 Re: Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.....

2015-05-25 16:27

#48917: - Re: Re: Re: Re: Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice..... 

 Co Asenadovi, to je anonymní ruský troll, ale bohužel Zeman je stále na Hradě a to je věc daleko a daleko horší. Překvapuje mne laxnost společnosti, tolerance k ubohosti toho člověka a tolerance ke zločinům, které spáchal a které bezpochyby páchá, když ho na jednání k Puťkovi Puťovičovi doprovodili dva KGBáci a žádný politik z vlády ani ze Sněmovny. To je věc, která je potřeba řešit, nějaký superdebilní ruský troll z toho se svět nehroutí. 


Nepřihlášený uživatel

#48919

2015-05-25 19:03

Prezident dement, vláda plná mafiánů, bývalých estébáků, korupčníků,psychopatů, blbů schopných pro prachy naprosto všeho. Je to takové morální bahno, že horší už to snad ani být nemůže.

Když se do vlády mohla dostat bývalá prostitutka Nagyová, zmanipulovat slabocha Nečase, řídit vojenskou kontrarozvědku, co ještě od našich politiků čekat?????

Je to hnus!!!!!!!

 

Káča

#48920 Re:

2015-05-25 19:10

#48919: -  

 Jdi si lízat prdel Kalouskovi! Káča


Nepřihlášený uživatel

#48921 Predstaveni na skolni "JOLCE"

2015-05-25 19:41

Piondirka Marticka Semelova ze 4.B

https://www.youtube.com/watch?v=rzacNW1mCm4


Nepřihlášený uživatel

#48922

2015-05-25 20:46

Zeman je komunista a ozralý prezident, který zneúctuje Ceskou republiku, mel by být postaven pred soud!!! Pryc s ním a pryc s Bolseviky a s ceskou korupcní zlocineckou justicí!!! Vyhlsuji celonárodní stávku a vypráskání bolseviku z Hradu! Cesi nenechte si líbit od státu, aby vás vykoristoval!! Stávkujte tak dlouho, az vsichni z Hradu odejdou, nez bude pozde! Nemáte co ztratit. Viktor Kraus, Trebenická 1293/22, 182 00 Praha 8

Nepřihlášený uživatel

#48923

2015-05-25 20:53

Pryc s komunisty i se Zemanem, který se verejne hlásí ke komunismu. Pryc s ceskou zlocineckou justicí. Cesi vypráskejte tyto darebáky, kterí patrí na sibenici, vcetne komunistickýh soudcu a justice. Nenechte si to líbit a jdete vsichni do celonádrodní stávky!! Nenechte se vykoristovat ceskými politiky - Bolseviky!! Svrhnete vládu, nemáte co ztratit a zkonfiskujte jejich majetky. Nikdo z tech komunistických darebáku nebyl dodnes za zverstva napáchána v minulosti odsouzen!! Cesi do nich!! nebojte se jich!! Viktor Kraus, Trebenická 1293/22, 182 00 Praha 8.

Nepřihlášený uživatel

#48924 Re: Re:

2015-05-26 04:03

#48920: Káča - Re:  

 Nezapominej  pripsat dvojku, ubozaku.  Ale to vlastne neni podstatne.  Tebe si nikdo s nasi Kacenkou nesplete.  Jsi pouze nepodarena atrapa  Homo Sapiens . Jsi  Neandrtalec ?  Pardon, chtel jsem napsat  Zemandrtalec .  Tvoje  IQ  tomu odpovida !

Jerry

#48925 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-26 04:46