MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

KVZ

#48651 Re: Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží

2015-05-21 20:48

#48620: - Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží 

 To ví přeci každej rozumně uvažující člověk, že Pussy riot je jen sebranka zfetovaných šlapek, k jejichž koloritu patří masturbování krucifixem v pravoslavném chrámu, provozování obscénních tanečků na hrobech padlých sovětských vojáků, házení koček na zdi nebo se ukájení mraženými kuřaty. Kolem půlnoci takových punkerek po městě potkávám tucty, sjetý jak ďas, zvrací na každým rohu, často se v těch zvratkách i vyválí, sprostě vyřvávají, že bych si o ně ani kolo neopřel. Takový čůzy jsou zosobněním toho nejodpornějšího co tahle dekadentní společnost stvořila, jen naše hloupá naivní kavárnička si ty pošahané anarchistky příliš idealizujte. Mají dojem, že když tyhle špíny cílí proti Putinovi, tak jsou to ó velké disidentky, ale to trochu přestřelili.

KVZ

#48652 Re: Re: Re:

2015-05-21 21:03

#48631: - Re: Re:  

 Havloidi by asi byli radši, kdyby se ruští hokejisti na hřišti ukájeli mraženými kuřaty nebo si soukali krucifix do análu. Za to by jistě dostali havlovu cenu a opustili klání se vší pompou :-D

KVZ

#48653 Re: Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-21 21:14

#48605: - Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil.... 

 Prosím tě, co chceš řešit, ty hrdino? Stačí udělat bububu a při prvním problému zalezeš mamince pod sukni cucáku. Buď rád, že je na hradě Zeman, hlupáčku a politiku přenech laskavě jiným kalibrům, ju?

KVZ

#48654

2015-05-21 21:16

Jo a málem bych zapomněl pozdravit, vítá vás moloděc Kávézetko, Putlerův tajný agent 007, bububu.


Nepřihlášený uživatel

#48655 Re:

2015-05-21 21:38

#48654: KVZ -  

 Mas doma zrcadlo? Zajiste mas ,tak se ho zeptej ,zrcadlo , zrcadlo kdo je nejvetsi kreten.Pravdepodobne ti zrcadlo neodpovi ale kretena ti urcite ukaze.


Nepřihlášený uživatel

#48656 Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-21 22:00

Nikdy se s tím nesmířili. Nikdy nespolkli a nestrávili lidovou volbu, vůli lidu danou výsledkem prezidentské volby. Nikdy se nesmířili se silnou personou v roli prezidenta, který hájí výhradně průmyslové a ekonomické zájmy naší země nad zájmy jiných států. A udělají všechno proto, aby nám tuto volbu již příště nedali a udělají to tak, abychom je o to sami požádali, aby nám tuto volbu odebrali. Zeman překročil rubikon a jeho čas nyní už odměřují jiní. Je před námi odvolání prezidenta, změna ústavy a zrušení přímé volby. K čemu došlo, o tom si povíme v tomto článku.  

Miloš Zeman neměl být zvolen prezidentem, neboť to nebylo v plánu. Dokonalými kandidáty měli být pro-američtí koně, Karel Schwarzenberg a Jan Švejnar. Mezi nimi se měl odehrát syntaktický americký model boje, kdy bez ohledu na to, kdo by vyhrál, každý by razil stejnou a předem nalinkovanou politiku podle zadání a notiček z americké ambasády. Taková hra na volbu, jakou mají američtí mazlíčci rádi. Dodnes totiž tomu obyčejní Američané věří, že když máte na výběr ze dvou katů, že máte možnost lepší volby a nepřijít o hlavu. Málokdo prohlédne za oponu a připustí si myšlenku, že nejde o volbu lepší alternativy, ale o volbu té samé alternativy, avšak v jiném ustrojení. Zvolte si, do jakého košíku sáhnete, s kobrou nebo mambou? Máte možnost volby, tak do toho! Republikáni nebo demokrati? Socialisté nebo konzervativci? Levá nebo pravá hlava téže saně?  

Iluze volby sebevraha, provaz nebo kyanid?

Ve skutečnosti možnost volby nemáme. Protože nikdy nedostaneme možnost hlasovat pro své dobro a prospěch. Kdo by se o to pokusil, dopadl by jako Angela Merkel. Ta ještě donedávna se sbližovala ekonomicky s Ruskem natolik těsně, až to vypadalo jako selanka. Poté ale přišlo varování zpoza moře a americký velvyslanec v Berlíně pohrozil nebohé Angele zveřejněním její minulosti, včetně telefonních odposlechů. Angela má ve své minulosti několik nepěkných epizod, od nerozvážné podpory Frakce Rudé Armády (RAF) až po účast ve výcvikovém kempu německé Stasi v polovině 80. let. Ve skříni Angele chrastí zdaleka více než jenom jeden kostlivec. A tak nezbývá Merkelové nic jiného, než skákat podle not americké operativní buňky CIA v Berlíně a rušit kontrakty a vztahy s Moskvou, i když to ohrožuje německé podniky a hlavně její kancléřské křeslo.  

Prezident, který neměl být aneb velká čára přes rozpočet

Miloš Zeman vyhrál prezidentské volby nečekaně, protože nikdo nepředpokládal, že lid zvolí do funkce důchodce odkudsi z Vysočiny. Vůle českého lidu je tudíž Američanům a jejich poskokům, havlistům a sluníčkářům, na obtíž. Demokracií a volbami se ohánějí jen do té doby, dokud výsledek voleb je podle jejich plánu. Pokud není, demokracii odmítnou respektovat, viz. americké odmítnutí výsledků voleb v Palestině (kde zvítězil Hamás před lety), odmítnutí demokratické volby na Krymu (v Kosovu volby naopak Američané uznali), odmítnutí voleb v Luhansku a Doněcku. Zeman byl jako prezident dosud trpěn, ale trpělivost přetekla.

Pokud se domníváte, že onou poslední kapkou byla sprostá slova, jste na omylu. Sprostá slova byla jen záminka. Zeman si znepřátelil americké lobbisty a tajné služby svými výroky na konferenci na ostrově Rhodos, kde se vyjádřil k tomu, aby sankce vůči Rusku byly zrušeny a zejména svojí návštěvou Číny. Výroky o Tibetu byly jenom folklórem, Zeman leží kulturní frontě v Česku v žaludku už hodně dlouho, ale dosud se do věcí neangažovali američtí zpravodajci. To se změnilo s příchodem nového velvyslance Andrewa Schapira do Prahy. A protože se netají tím, že bude pomáhat v Praze prosazovat zájmy amerických firem, zaujala zmínka o Westinghouse, který podle posledních zpráv stále usiluje o dostavbu Temelína. Ta byla ČEZem po volbách 2013 zrušena, prý kvůli negarantovaným výkupním cenám energií z Temelína, ale to byla výmluva. Ke zrušení došlo kvůli Američanům, kteří neměli šanci tendr v konkurenci s Atomstrojexportem vyhrát, a tak byl ČEZ dotlačen k zastavení tendru. Andrej Babiš navíc hned po volbách upozornil na možnou náhradu v podobě těžby břidlic. Jenže tahle bublina už začala splaskávat i v USA a v Evropě je proti frakování plynů z břidlic takový odpor, že se v EU ani nijak nerozšíří, takže Temelín se nakonec bude asi dostavovat, ale už bez Atomstrojexportu, díky ruské izolaci kvůli Ukrajině. Chápete? Teď už to Westinghouse prý vyhraje.

A kdo je nyní favoritem? Zmíněný Westinghouse, protože kvůli Ukrajině nemá Atomstrojexport moc šancí, z politického hlediska, ale Zeman toto odmítá a chce, aby ruské firmy nebyly v tendru diskriminovány. Tenhle schizofrenní stav je pro Američany nebezpečný. Efekt „Ukrajina“, který dočasně izoloval Rusko od EU, nebude trvat věčně. Evropské země brblají, že sankce na Rusko nic neřeší, naopak poškozují země EU a že je třeba je „přehodnotit“. V diplomatické mluvě to znamená: „Sankce je třeba zrušit!“. Putin to ví, proto se usmívá. Ví to i Zeman, proto hýří úsměvy, jezdí do Číny, setkává se s ruskými podnikateli a láká je, aby investovali v Česku. Vědí to ale i havlisté a mediální fronta v Česku, která z toho skřípe zubama. A proto je třeba Zemana odstranit.


Nepřihlášený uživatel

#48657 NÁM TO NENÍ PUTNA, ŽE UČÍ CO ASI KATOLICKÁ BUZNA ???

2015-05-21 22:08

NÁM TO NENÍ VŮBEC PUTNA, ŽE PROFESOREM JE TUPOHLAVÁ  BUZNA . CO BUDE UČIT??? LITERATURU??? BUZICTVÍ?? OBOJÍ ???JEHO JEDINÁ KVALIFIKACE JE ŘIŤOLEZECTVÍ  V PRDEL KCHÁRLA VON  BLBENBERGA. JE TO UBOŽÁK.


Nepřihlášený uživatel

#48658 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu

2015-05-21 22:19

Češi, přivlastnili jste si území, které nebylo vaše. Až se omluvíte Němcům, pak teprve budete civilizovaný národ. Žijete v pohádkách o své veliké minulosti, říká historik

21. 5. 2015 18:35

 Omluvou za odsun sudetských Němců by se Česká republika zařadila mezi civilizované národy. I to zmínil v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz česko-německý spisovatel Tomáš Krystlík, který se podrobně věnuje historii. Plánované oslavy 600 let od upálení mistra Jana Husa „slouží do jisté míry coby i kompenzace českého národního komplexu méněcennosti“. Hus podle Krystlíka nemůže být velkou inspirací pro současnost: „Civilizované společnosti nepotřebují v 21. století národní ikony.“

 Brněnští zastupitelé se v úterý omluvili za poválečný divoký odsun místních německy mluvících obyvatel, při kterém zahynulo asi sedmnáct set lidí. Primátor města je spokojen, jihomoravský hejtman Michal Hašek nesouhlasí: „Politika nemá hodnotit a interpretovat historii, bohužel k tomu dnes v Brně došlo. Je mi líto, že nové vedení města podlehlo tomuto pokušení,“ napsal Hašek na Facebook. Co si o tom myslíte?

Historická reflexe přísluší každému a rozpravy o dějinách jsou neoddělitelné od politického života. Pan hejtman Hašek dokumentoval, že historii vlastního státu ignoruje prohlášením: „Sám pojem smíření znamená, že si ruku podávají obě strany. Ale kdo se omluvil za vyhnání Čechů na podzim 1938 na jižní Moravě, za statisíce popravených odbojářů v Kounicových kolejích, za transportované a zavražděné Židy a Romy z Brna?“. V normálním státě by za tyto své výroky již odstoupil, protože statisíce odbojářů v Kounicových kolejích popraveny nebyly, neboť v celé ČSR v hranicích z roku 1937 to bylo pouze 8327 československých státních příslušníků a to včetně sudetských Němců. Německo z Československem odstoupených území mnichovskou smlouvou Čechy nevyhánělo


Nepřihlášený uživatel

#48659 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-21 22:49

#48656: - Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 Tak pozor !!   V posledni vete tveho clanku pises ze je Zemana treba odstranit.  Doufam ze tato veta neunikla pozornosti Ceske Policie, protoze to jasne zavani rozkazem k provedeni teroristickeho cinu.


Nepřihlášený uživatel

#48660 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-21 23:03


Nepřihlášený uživatel

#48661 Re: Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-22 02:22

#48660: - Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 Ty jsi dokonaly, nefalsovany blb.

Nejsi ani schopen pochopit smysl toho, co ctes.

Radeji nikam nepis, ubohy primitive.


Nepřihlášený uživatel

#48662 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-22 03:56

#48656: - Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 A tak se stalo, že za přispění Lukooil máme svého "hybridního prezidenta"?


Nepřihlášený uživatel

#48663 Setkání pana Junkera s KGBákem Zemanem.....

2015-05-22 04:25

....tak to pro něj musel být celoživotní zážitek. Myslím, že se s takvou zrůdou pan Junker ještě nesetkal.

Zeman se sešel s Junckerem, mluvili i o kvótách


Nepřihlášený uživatel

#48664 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-22 04:29

#48656: - Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#48665 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-22 04:38

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#48666 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-22 04:40

...vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48667 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-22 04:43

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáky, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

 

Miloš Zeman je nepochybný velezrádce a je nutné, aby nejdříve parlament a následně Ús  situaci urychleně řešily. Nepochybuji o tom, že dokonce bezpečnostní služby státu disponují informacemi, že z Hradu unikají utajované skutečnosti státu a EU do Ruska. Nasvědčuje tomu to, že nejen Zeman je velmi pravděpodobný KGBák, který má na Hradě kancelář. 


Nepřihlášený uživatel

#48668 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-22 04:55

#48656: - Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 

 V novém CCCP podle vzoru ITAR na TASS tvoří 1/2 hdp prodej plynu a ropy, 1/3 dělá 10 mil. lidí v Moskvě a onen gigantický zbytek :-) 1/6 HDP nového CCCP dělá zbytek, tedy cca 140 mil. lidí tím, že se nepřetržitě ořírájí a pak se z chlastu léči. Bohužel tato pakáž v novém CCCP rozhoduje o tom, že v Kremlu bude banda zlodějských KGBáků. Tedy v novém CCCP je úspěch zločince Putina vcelku pochopitelný, i kdyby jej volili jen alkoholici nového CCCP, bohužel by mu stačilo k vítězství ve volbách. 

Zde to není tak děsivé, jako v novém CCCP, přesto to min. v době prezidentských voleb vypadalo, že i zde alkoholismus zatemníl velké části populace mozek. 

Zeman je bez nejmenších pochybností velmi nebezpečnou figurou a je dnes již bez nejmeších pochybností, že aktivně pracuje pro FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#48669 Re: Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví

2015-05-22 05:03

#48656: - Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví 

 Naprosto věcně je Miloš Zeman politická a možná i lidská zrůda. Politická proto, že zneužívání politické moci vede k hrůzným činům, viz. masové vraždění Lenina, Stalina, Hitlera a obecně totalitně smýšlejících lidí. Lidsky protože jen málo lidí se za svůj život dokáže zděvastovat tak, jako komunistický superhrdina Miloš Zeman s prostatou panice a plícemi nekuřáka protože kouří. 

Je bohužel s podivem, že skutečně cílená kampaň na odstoupení Zemana neexistuje. Hovoří to o velké laxnosti a obrovské toleranci ke zlu v české společnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#48670 Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu

2015-05-22 05:21

#48658: - 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu 

 U totalit se očekává, že budou destruktivní, je potřeba to předpokládat a tvrdě se takovému jednání bránit, viz. současné nové CCCP podle vzoru ITAR přejmenový na TASS tedy opět tiskovou agenturu sovětskovo sojuza. 

Demokracie má zajistit spravedlivé jednání se všemi, tedy i s aktivními podílníky na bývalé totalitě stejně jako s těmi, kdo se protiprávního jednání nedopouštěli, přestože jejich stát k takovému jednání přímo vybízel či jej dokoce sám aktivně provozoval. Viz. opět např. CCCP v době okupace ČSR nejen v roce 1945 ale i v roce 1968.  V CCCP bylo bez pochyby velké množství lidí, kteří okupaci ČSR neschvalovali a nijak se také nepodíleli aktivně na udržení bolševického režimu v CCCP u moci. 

Tedy je bohužel velmi za co se omlouvat a je potřeba najít stejnou symboliku, jakou použil pan Joachim Gauck. Zeman je komunisticko nacistická zrůda, ničeho takového není schopen a co horší ani to udělat nechce i proto je to zrůda. 


Nepřihlášený uživatel

#48671 Re: Re: Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-22 05:28

strýček Pepin

#48672 Buran Zeman je placený Rusy, vulgární a mstivý alkoholik!!!!!!

2015-05-22 05:32

ZEMAN JE VŘED TÉTO ZEMĚ, KTERÝ JE TŘEBA ODSTRANIT!!!

NA HRAD NEPATŘÍ, DOSTAL SE TAM SVOJÍ PODVODNOU LSTIVOU KAMPANÍ.

JE TO OŽRALÝ HOVADO BURANSKÝ A MĚL BY ZALÉZT NA VYSOČINU A VLÉZT DO SVÉHO ČLUNU A UŽ SE NEVRACET!!!!


Nepřihlášený uživatel

#48673 Re: Re: Re: Re:

2015-05-22 05:40

#48652: KVZ - Re: Re: Re:  

 Vy kremlofilové z IV.cenové skupiny jste trapky.


Nepřihlášený uživatel

#48674 Re: Re: Re: Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil.

2015-05-22 05:42


Nepřihlášený uživatel

#48675 Re: Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu

2015-05-22 05:44

#48670: - Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu 

 Tentokrát Putlerovi "mongolští nájezdníci" anektovali Krym.