MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Stydím se za svého prezidenta!
ať "to" prosím co nejdříve zmizne!!!!
Komentář V. Klause (to byl taky jeden náš prezident) o tom, že Zeman jen vypouští kouřovou clonu na odvedení pozornosti od něčeho podstatnějšího, potvrdil moji domněnku. Zná ho totiž dostatečně dlouho. Zeman je zdatný intrikán, takže se sice můžeme horšit nad jeho veřejně pronesenými vulgarismy, ale útok přijde odjinud. Vsadil bych se, že se to bude týkat Číny nebo Ruska. Nebo obojího.
Re:
Půjčil si mu na focení svoje triko? Jak milé...:-)))
Re:
Podepsal jsem, ale ... většina obcanu jej volila a ted nereknou: Jsme blbci, prominte, ted to chapeme.
Komunistický lhář, alkoholik a hulvát.
Že se komunisti spojili s nacisty a zvolili komunistu, mě znechutilo, ale vadilo mi víc, jak soudruh Zeman v kampani a při volbě lhal. Má ještě někdo presidenta, který je soudem označený za lháře?
Re:
chudáčci si myslíte že se pomstíte panu Zemanovi za to že porazil Trautenberka, plivejte si ty svoje nenávisti klidně dál, o tp větší bude vaše zklamání
Re:
Miloš Zeman je prezidentem tohoto státu, protože si ho lid tohoto státu zvolil. Jeho odstoupení nestačí, je třeba vystěhovat všechny co ho volili. Jinak se blbů nezbavíme.
Jiří Čalkovský jun.

:-))))))))))))

:-))))))))))))
| This discussion has been closed. |
Někteří přispívající příznivci toho zvoleného se dají dle inteligence velice snadno rozeznat.