MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Obama nedávno prohlásil o premiéru židovského státu Netanjahuovi, že “Všichni víme, že Bibi Netanjahu je osina v prdeli - We all know Bibi Netanyahu is a pain in the ass. A Obamův kolega Clinton si zas nechal udělat orální sex v Oválné pracovně a tvrdil národu, že neměl s Monikou sex.
A polští politici hlásají, jak jsou hloupí, když Američanům vykouřili ču..ka, nechybí ani slova jako chuj, ku.va a další květnatá “diplomatická” mluva, zatímco náměstkyně amerického ministra zahraničí Victoria Nulandová na záznamu rozhovoru s americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffreym Pyattem mluvila o tom, jak dosáhnout, aby USA “vyjebaly s EU”, anglicky “Fuck the EU”......

dobytek co chce vládnout s komoušem
Re:
Ať si zmínění "sprosťáci" mluví jak chtějí. Doma. My ale toto u nás nechceme.
neb mám o "hlavě státu" představu úplně jinou.
Re: MILOŠOVA PROMĚNA
#4659: Milan Skoupý,Ostrava - MILOŠOVA PROMĚNA
Napravo fotografie od šikovného fotografa: ovar neosvětlen - ve stínu, a kdyby byl přece jen trochu vidět, Milošek sepnul ručky...
Je smutné, že se prezident takto vyjadřuje, ale což, zvolili jsme si ho, je tu, koneckonců, už tu bylo několik příspěvků s odkazy a citacemi jiných státníků, kde byla ta mluva stejná nebo horší. Co je ještě smutnější jsme my, jako národ. Prezident v nějakém projevu zmíní kunda sem, kunda tam a vás nenapadne nic lepšího, než sepsat petici, a nazývat ho slovy podobného, nebo horšího slovníku. Fakt nechápu, kdyby jste tu energii raději investovali do příštích voleb, zejména účasti a svého života a chování..přeji krásný večer

váš soudruh, soudruzi :-))))))

váš vzor, zlodějíčci :-))))))

:-))))))))))
Pane prezidente není slovo jako slovo vidte!
Obama nedávno prohlásil o premiéru židovského státu Netanjahuovi, že “Všichni víme, že Bibi Netanjahu je osina v prdeli - We all know Bibi Netanyahu is a pain in the ass. A Obamův kolega Clinton si zas nechal udělat orální sex v Oválné pracovně a tvrdil národu, že neměl s Monikou sex.
A polští politici hlásají, jak jsou hloupí, když Američanům vykouřili ču..ka, nechybí ani slova jako chuj, ku.va a další květnatá “diplomatická” mluva, zatímco náměstkyně amerického ministra zahraničí Victoria Nulandová na záznamu rozhovoru s americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffreym Pyattem mluvila o tom, jak dosáhnout, aby USA “vyjebaly s EU”, anglicky “Fuck the EU”...........
Pro mě není prezident od začátku. já jsem ho nevolila!

už nedělá, už povalí ....
| This discussion has been closed. |
#4663: MilanSkoupý,Ostrava - KDYŽ TO NEJDE SPODEM