MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#46601 Re: Re: Zeman s Ovčáčkem jsou odporné komunisticko-nacistické zrůdy.....

2015-04-21 17:26

#46598: Petr Fiala - Re: Zeman s Ovčáčkem jsou odporné komunisticko-nacistické zrůdy..... 

 CO To je za blaf....? Vy jste nacek? Proc sem nedate aspon dukaz kde hanite Peroutku?

Duka

#46602 Re: Re:

2015-04-21 17:26

#46463: - Re:  

Běž  pablbe za prababičkou, ať ti vymění posranou plínu a a neplkej kraviny, které slyšíš od svojí věčně nalité babičky... 


Nepřihlášený uživatel

#46603 Re: Re: Re:

2015-04-21 17:29

#46602: Duka - Re: Re:  

A co Vy pane arcibiskupe? Vsechno dobry?


Nepřihlášený uživatel

#46604

2015-04-21 17:47


Nepřihlášený uživatel

#46605 Re: Re: Zeman s Ovčáčkem jsou odporné komunisticko-nacistické zrůdy.....

2015-04-21 18:04

#46598: Petr Fiala - Re: Zeman s Ovčáčkem jsou odporné komunisticko-nacistické zrůdy..... 

 Proto se také vy komunisté od nácků ničím nelišíte. Proto také vy jste ovládli všechny informační zdroje - noviny, časopisy, následně televizi a zasahovali jste dokonce i do vydávané literatury, cenzurovali jste divadelní hry, film, dokonce i výtvarné umění. 

Co psaly jaké noviny po okupaci je v podstatě prakticky jedno, neboť bylo zřejmé, že se již dostávaly či byly pod nacistickou cenzurou. 

O to závažnější je článek pana Peroutky neboť velmi jasně sděluje, co je potřeba dělat pro zachování národa v době světové války a co bude potřeba činit bezprostředně po válce, aby byl národ zachráněn, tedy mimo jiné vydat literární svědectví o době okupace. 


Nepřihlášený uživatel

#46606 Re: Re: Re: Ovčáček je neuvěřitelný ubožák bez špetky sebeúcty....

2015-04-21 18:08

#46597: - Re: Re: Ovčáček je neuvěřitelný ubožák bez špetky sebeúcty.... 

 Podstatné je, že Ovčáček se Zemanem jsou komunistickou nacistické zrůdy zneuživají politickou moc ke patří i přístu do medií. To je ve skutečnosti to nejzrůdnější na těchto dvou komunisticko nacistických dementech. 


Nepřihlášený uživatel

#46607 Re:

2015-04-21 18:21

#46600: -  

 Zase řádí rusofašistická propaganda.


Nepřihlášený uživatel

#46608 Re: Re:

2015-04-21 18:25

#46607: - Re:  

 bože vy jste tak jednoduchý 


Nepřihlášený uživatel

#46609

2015-04-21 18:27

Neovlivní.cz: Žebříček Čechů, kteří slouží Putinovi: mimo jiných také:

Michal Voráček: vlastní Parlamentní listy.... zajímavé čtení.....


Nepřihlášený uživatel

#46610 Re:

2015-04-21 18:30

#46609: -  

 Neonacisticko - komunistické parlamentní listy, tolik oblíbené komunistickým náckem Milošem Zeman jsou bez nejmenších pochyb nejen pro ruskou propagandou, ale jsou také bez nejmenších pochybností z ruska řízeny, neboť tamní propaganda je bohužel skutečně vedena profesionálně. 

Bohužel jsem zažil již celou řadu vysokošlky vzdělaných lidí, kteří tamní propagandě podlehli a byli velmi překvapeni, jak jasná a bezproblémová je argumentace proti tamní propagandě. Velmi rychle většina z nich pochopila, že jsou to záměrně manipulativní texty, které mají vytvářet dojem, že demokracie je "řízena odkudsi" a to přesto, že oni sami mnohdy zasedají v místních zastupitelstvech a vědí velmi dobře, že to co rozhodují se také také realizuje, přesto mnozí podléhali "dojmu" že nad nimi je to už jinak tedy na státní úrovni už jsou nějaké "tajemné síly", které vše řídí. 


Nepřihlášený uživatel

#46611 Re:

2015-04-21 18:41

#46609: -  

 Semín a Akce DOST, ke které tak hlási soudruzi Klausové se soudruhem Hájekem, to je také věc velmi prapodovná a řekl bych, že je to kopie Putin-pravoslavnavná církev, zde měl tedy Klaus realizovat Klaus - katolická církev. Ledacos naznačuje návštěva KGBáka Medveděva, do které byla katolická církev velmi nechutně zatažena a do které byl zatažen i nový arcibiskup Duka, který tím ztratil obrovskou část svého i tak chabého kreditu. 

Naštěstí to snad Duka dělal jen proto, že jej Klaus vydíral a tedy "poslal vzkaz", že nebude žádné vyrovnání s církvemi, pokud Duka nebude "přívětivý" ke Klausovi a jeho bandě zločinců. 

Dnes si již Duka od Klause udržuje odstup, což by výše uvednému nasvědčovalo a co by se také od komunistického pravdpodobného KGBáka Klause také dalo očekávat. 

Přesto má jednání Duky své důsledky, neboť jsem i v katolických kruzích zaznamenal, že někteří katolící "nevidí" rozdíl mezi Američany a Rusy, což bohužel lze přičíst tomu, co tu Duka s Klausem vyváděli. 


Nepřihlášený uživatel

#46612 Dnes je podstatné toto

2015-04-21 18:44

 Pokudsi o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. 

Symbolice také odpovídá omluva z Německa, která přišla nečekaně, ale o to příměji s jasným pochopením symbolu Lidic. Pan Joachim Gauck projevil obrovskou empatii. 

Nedivím se vnučce pana Peroutky, že podala žalobu na stát, je to jediná možnost, jak se může bránit proti komunisticko nacistické dvojici Ovčáček - Zeman či Zeman - Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#46613 Proč Masaryk odmítl zakázat velezrádnou SdP???

2015-04-21 19:40

Velezrádná SdP nakonec rozbila ČSR. Její členové páchali sabotáže, fízlovali ve prospěch Hitera, působili rozkol, vraždíli naše vojáky, policisty, finance , občany a vojska SOS. Sudetoněmecká strana měla od Hitlera klást nesplnitelné požadavky, aby rozbila ČSR. A Masaryk, Co se "zasloužil o stát" svoji ignorací stát zlikvidoval. Rezlutě odmítl zakázat velezrádnou nebezpečnou Sudetoněmeckou stranu provázanou s nacisty a Hitlerem. Proč? Zptejte se Peroutky  a jeho potomků.Sueťáci s Hitlerem společně sAnglií a Francií zikvidovali náš stát.

Suzanne Vega

#46614 Re: Re:

2015-04-21 19:50

#46611: - Re:  

 My name is Duka, I am living in the second floor...


Nepřihlášený uživatel

#46615 Re: Dnes je podstatné toto

2015-04-21 19:51

#46612: - Dnes je podstatné toto 

 Co k tomu napsat?

Kdo že je to autorem této petice? Nějaký Jan Němec?

Žeňte blbce Jana Němce

doblblýho pomatence

nadutýho papežence

s Karlína až do Koblenze....

Duch pravdy

#46616 Kam šlápla bota USA vojáka, tam 100 let tráva nerostla.

2015-04-21 20:01

Jak primitivní vyčítat Rusku, že brání ruskojazyčnou menšinu na východě Ukrajiny před banderovskou genocidou, když USA smí zasahovat dle aktuálních potřeb, kde se jí zrovna zamane, ani z Rady bezpečnosti si příliš vrásky nedělá. Každá akce vyvolá reakci. Kdyby se USA neangažovala na majdanu, nefinancovala a neřídila ho, Rusko by nemělo důvod zasahovat. A kecy že Janukovyč střílel od lidí, ať si nechají pro někoho, kdo jim to žere. Jasně se prokázalo, že byla střelba vedena z budov kontrolovaných majdanskými ozbrojenci. A když byla za přítomnosto západních diplomatů vyjednána dohoda o předčasných volbách, sami majdančíci ji nedrželi a Janukovyče násilím za jásotu západních pokrytců, kteří nedrží slib, svrhli. Kdo mi chce napovídat, že junta, která se dostala k vládě takovýmto ozbrojeným pučem a odhlasovala potřebné zákony se zbraněmi u hlavy, přičemž následně poslala armádu proti vlastním občanům, je legitimní, je naprostý kretén. Pak není divu, že tací kreténi podporují syrskou opozici, která zaživa upaluje či pohřbívá vojáky i nepohodlné civilisty, nadšeně jásala, když se odtrhlo Kosovo od Srbska ve prospěch narkobaronů a fanatiků z UCK. Prostě co řekně USA, je svaté a je úplně jedno, kolik tisíc lidí kvůli tomu padne. Někteří lidi holt mají jednoduché rozhodování. Sancta simplicitas!


Nepřihlášený uživatel

#46617 Putine, bratře, tvůj tým to zločincům natře.

2015-04-21 20:16

Putine ,Putine,

už abys byl v Kolíně.

Ztrestal všude lháře,

zlděje a tuláře


Nepřihlášený uživatel

#46618

2015-04-21 21:02

Koukám že rusofašistická sebranka a místní prorusácká pátá kolona dře až se ní kouří.


Nepřihlášený uživatel

#46619 Re: Kam šlápla bota USA vojáka, tam 100 let tráva nerostla.

2015-04-21 21:09

#46616: Duch pravdy - Kam šlápla bota USA vojáka, tam 100 let tráva nerostla. 

    Já bych k tomu pane jen doplnil, že jeden z polských kandidátů na prezidenta, dle zahraničních serverů, prohlásil, že střelci na Maidanu měli být cvičeni prý v Polsku. Skládačka se postupně doplňuje. Můžou si kavárníci psát o "spikleneckých teoriích" cokoliv je jim libo. Stejně jsou to ponejvíce oni, kdo takové teorie vytváří a přiživují na adresu Ruska. V jednom příspěvku vám ale pak blbci tvrdí, že hrozí opětovná okupace a anexe Čech podobně jako v šedesátým osmým a v druhém vám tvrdí, že mohou být Rusové rádi, že se nažerou a že co chvíli krachnou. :-) :-) - opravdu sourodé názory...


Nepřihlášený uživatel

#46620 Re:

2015-04-21 21:13

#46618: -  

 K něčemu podobnému fašistické sebrance máte ale bohužel daleko blíže Vy, a všichni kavárníci, než odpůrci petice.


Nepřihlášený uživatel

#46621

2015-04-21 22:05

Fáclaf Hafel

#46622 Re:

2015-04-21 22:09

#46618: -  

 Zalez majdanisto!!!!

Asenad

#46623 Tři největší státníci na světě!

2015-04-21 22:38

1. Vladimir Putin

2. Miloš Zeman

3. Viktor Orbán


Nepřihlášený uživatel

#46624

2015-04-22 01:03

USA, jejichž samolibosti se dotkla série potupných vojenských kampaní na Blízkém východě, a které se nechtějí rozloučit s mýtem o „výjimečnosti“ vlastního národa, našli nepřítele v podobě Ruska a svádějí proti ruským médiím, působícím v zahraničí, rozsáhlou informační válku.

 

Takového názoru je americký politolog, bývalý poradce amerického prezidenta pro ekonomické otázky v administrativě Ronalda Reagana Paul Craig Roberts.

„Buď budete vysílat to, co vám řekneme, nebo vás zavřeme jako teroristickou organizaci. Můžeme dokonce zatknout vaše americké zaměstnance jako přisluhovače terorismu. Postoj šéfa BBG (Rada správců pro otázky vysílání) je zkrátka následující: ten, kdo říká Radu, je terorista", píše Paul Craig Roberts.

 


Nepřihlášený uživatel

#46625

2015-04-22 01:05

http:/http://radek-velicka.cz/?p=18594/radek-velicka.cz/?p=18594

Dnes sračkometařský server iDNES.cz o Krvavé Madle zveřejnil reportáž, kde lituje, že Havel nezaložil žádnou stranu, kdy by se podobné lidské zrůdy z České republiky mohly realizovat a ukájet se schvalováním různých genocid po světě. Asi jí fašistický spolek TOP09 až tak moc nevoní, jelikož nebyl založen zrůdou Havlem. Ovšem po Havlovi nám zůstal mor – havloidi. Nicméně guru českého havloidního fašismu, Schwarzenberg, se na Majdanu ukájel nad vražděním a vyvoláváním bezpráví, kdy mu u toho asistovali další skřeti havloidniho fašismu – Štětina a Kocáb.

Dále Albright perlí slovy: „Právě jsem se vrátila z Kyjeva. Majdan se neliší od toho, co se dělo na Václavském náměstí.“ Asi zapomněla na pořekadlo, že i svině má strop. Madla žádný strop nemá, když šíří po světě smrt a utrpení. Srovnávat listopadovou taškařici z roku 1989, která se uskutečnila v tehdejším Československu s ozbrojeným pučem na Majdanu, kdy majdanisti vraždili a upalovali milicionáře, tak to může jen nelidská imbecilní zrůda formátu Krvavé Maldy.