MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43751 Re: Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí

2015-03-21 17:28

#43735: - Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí  

 Mas v tom chaos. Jsou to komousi co naskakali do vsech stran,s minimem znalosti jak se dela prosperuji hospodarstvi,ale s velkou zkusenosti,jak si nahrabat a co vytunelovat. Cest....kdy uz konecne skoncite na smetisti dejin? 


Nepřihlášený uživatel

#43752 Re: Re: Re: Re: O Ukrajině......

2015-03-21 17:31

Jerry

#43753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:33

#43748: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lidovci (potažmo jejich voliči) volili Zemana? No, tady je asi všechna další diskuse marná....


Nepřihlášený uživatel

#43754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:39

#43753: Jerry - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neni jiste ze ne....nic proti,ale volili snad vsichni Karla? Da se predpokladat ze ne,mozna tedy se snad voleb nezucastnili...


Nepřihlášený uživatel

#43755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:42

#43753: Jerry - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nekde jsem napsal, že volili Zemana, zvolili si superdebila Bělobrádka předsedou, to je už dostatečný výraz debility. 


Nepřihlášený uživatel

#43756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:43

#43754: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Volili bych řekl dost poctivě Zuzanu, ke druhému kolu většinou nešli a bohužel je velmi pravděpodobné, že část z nich skutečně volila superdebila Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#43757 Re:

2015-03-21 18:11

#43734: KARAMELA -  

 Opět jeden z typických příkladů vulgárního, hloupého a nevzdělaného zemanomilce.


Nepřihlášený uživatel

#43758 Re: Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí

2015-03-21 18:16

#43735: - Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí  

 Milý soudruhu, po listopadu 1989 zde nikdy nevládla pravice ale vedli to zde sodruzi kteří se infiltrovali do vedení všech tehdejších stran a  fungovala a dodnes pokračuje řízená likvidace státu v režii těchto soudruhů rezidentů KGB/FSB z nechvalně známého "Prognostického ústavu" v čele se soudruhy Zemanem a Klausem a dalšími viz. : http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav , Členové (neúplný seznam, abecedně) a jiné zdroje.


Nepřihlášený uživatel

#43759 Pravice a její metody jsou otřesné

2015-03-21 18:31

Naším zájmem je Garret Reppenhagen. Co je zajímavé, že Garettův příběh se moc neliší od toho, který ztvárnil Bradley Cooper ve filmu Americký sniper (který byl pro změnu inspirovaný příběhem Chrise Kyla). Oba nastoupili do armády v pokročilém věku, byli v Iráku v r. 2004, když se snažili dopadnout vůdce Al-Qaeda Abu Musaba al-Zarqawa a oba strávili nesčetně hodin skryti na střechách, v popelnicích nebo v oknech čekajíc na ten správný okamžik vystřelit a zabít.

Následující ukázky jsou výňatky z rozhovoru Garreta s Dennisem Trainorem Jr. ze salon.com.

Takto popisuje své první zabití:

 

„Byl jsem trénovaný tři roky na to, abych někoho zabil, a pak se to stalo. Pamatuji si to úplně přesně. Otočil jsem se zpět a on tam ležel, uprostřed silnice, křičel, vzpínal se. Vypadalo to, jako bych ho střelil šípem a on ho chtěl vyndat. Veškerá satisfakce najednou odezněla a přišla bolest, zlost a frustrace. Mohl jsem zešílet, že hned nezemřel a tak jsem ho střelil ještě třikrát, než se konečně přestal hýbat. To bylo poprvé, kdy jsem někomu vzal život. Nevím, proč tam byl. Hodně lidí bojovalo, protože nechtělo být okupováno, anebo protože jim ve válce umřel někdo blízký a oni ho chtěli pomstít. Je nemožné ospravedlnit to, že jsme je zabíjeli. V prvé řadě jsme tam vůbec neměli být.“

„Cítíte se být dlužen za každý život, co vezmete. Dlužen světu, že jste mu odebral možnost, že právě tento člověk udělá něco úžasného. Myslím na všechny veterány americké armády, kterým pomáhám najít si práci, doplnit vzdělání atd. a stejně přemýšlím i o těch, které jsem zabil. O tom, co mohli znamenat pro tento svět.“

Zdráv buď prezident Miloš Zeman


Nepřihlášený uživatel

#43760 Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost

2015-03-21 18:35

www.napistejim.cz

 

Nezaměstnanost

Od: Jitka Matoušková, Zdice
Datum: 15. 3. 2015
Dobrý den,

jakým způsobem řeší vaše strana nezaměstnanost? Předpokládám, že víte, že podle článku 26 Listiny základních práv a svobod má každý český občan právo na práci.

S pozdravem

Jitka Matoušková
Zdice
Helena Langšádlová,
TOP09-S,
Sněmovna
18. 3. 2015
Dobrý den, paní Matoušková,

děkuji za zaslaný dotaz.

Nezaměstnanost je velká bolest, ale je nezbytné si uvědomit, že stát není
ten, kdo vytváří pracovní místa.


V této souvislosti naše strana například předkládá návrh zákona, který
založí Jednotné kontrolní místo.


Přeji vše dobré.

S pozdravem
Helena Langšádlová

Pozn.: Ušetřit čas a ulehčit práci by podnikatelům mělo jednotné kontrolní místo. TOP 09 navrhuje, aby místo dosavadních 27 institucí podnikatele kontroloval jen živnostenský úřad. Tedy toto opatření zaměstnanost naopak sníží. Dobré opatření.
 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#43761 Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-21 18:51

....zavzpomínali na staré dobré normalizační časy za zpěvu písní soudruhů Gotta, Petry Janů a předsedy komunistů - zpěváků v pop music soudruha Václava Neckáře.

Moc pěkné bylo profesionální předtančení ze šantánu, velmi to slušelo logicky předvším tanečnícím, které toho na sobě na žádost samotného soudruha Miloše Zemana moc neměly. 

Soudruh StBák Babiš se omluvila, ale poslal soudružku StBačku Kleslovou v moc pěkné retro normalizační úpravě a soudružskými pozdavy celé bolševické rodince soudruha Miloše Zemana. 

Nechyběli samozřejmě i soudruzi z FSB - soudruh Nejedlý vyvedl svojí Natašu. Soudruh Pelta se po něm opičil a také si přivedl Natašu. 

Z mladších soudruhů byli přítomni hošan Ovčáček se svojí babičkou, neb svého přítele jaksi mezi agenty FSB přivést nemohl, neb homosexualilta je v Rusku trestným činem.  Soudruh Zimola se dostavil ovšem s paní, která měla nejen vkusný účes ale i velmi vkusné šaty. 

Celý večírek se velmi povedl, Miloš Zeman si "výtěžek", který vznikne nezapočtením nákladů, rozdělí se svou moudrou, milou a velmi inteligentní paní, ona bude z výtěžku podporovat ty, které jí Miloš určí např. amerického bezdomovce Dejdara a Miloš Zeman z toho splatí dluh, který tu vygeneroval v době oposmluvního kupčení. 

Akci logicky zahájil i ukončil právě soudruh Zeman osobně - zahájení proběhlo skoro standardně v českém jazyce, ovšem závěr byl již naprosto standardní v jazyce ruském, který je úředním jazykem Hradu od dob inaugurace Zemana v kravatě s ruskou trikolorou. 

Čest práci.

Zpravodajové KVZ, Kateřina Zemanová a tým superdebilů vytvořený samotným Milošem Zemanem

PS od Kateřiny Zemanové - první slečny - Otec se i tentokrát ožral jako to ruské prase a pak tam oblizoval nejen Brožovou a tenečnice, ale dokonce se sápal i na Natašu soudruha agenta FSB Nejedlého. Rázně to ukočila StBačka Kleslová, která se nabídla, že ho "uloží". Velmi mně i mamince tím pomohla, jsme velmi vděčni soudruhovi StBákovi Babišovi, že jí poslal, být to jinde v jiném čase, řeklo by se, že to byla pomoc přímo z nebe.  


Nepřihlášený uživatel

#43762 Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-21 18:56

#43761: - Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

 Nejhorší na celé věci je, že je to už zase "jako", jako ples na Hradě, ale s polonahými tanečnicemi ze šantánu, s Kleslovou jak cerstvě de-hibernovanou z normalizace, s Nejedlým a jeho Natašou, s nevkusnou Zimolovou.  Žilková se Stopnickým si museli připadat, jak kdyby je někdo přenesl o třicet let nazpět, ti jediní vypadali alespoň normálně, alespoň z těch fotografií, které jsou dostupné. 

Tedy vše bylo, předtančení, hudba, ale vše vlastně bylo opět jen jako, bez kultury a morálky. Bylo to jen hraní si na ples, ples to ve skutečnosti vlastně nebyl, byla to sešlošt StBáků, KGBáků, komunistů a nácků, kteří se pouze tvářili, že jsou na plese a to je vlastně na celé věci to nejděsivější, neboť celý komunismus celá normalizace celé totality jsou jen jako. Jako lidé mají starosti o život, jako dostavájí peníze, jako usilují o bydlení, které jim předělují soudruzi, jako vychovávají děti, přitom je vychovává bolševik. Jako si cosi kupují, co ve skutečnosti nemá žádnou hodnotu. Jako si jdou koupit kabát, který pak doma musí přešít, jako si jdou koupit auto na které jako šetří celý život, jako cestují, ale jen od ostnatého k ostnatému.

Je to děsivé, co Zeman s jeho partou zločinců předvádí.  


Nepřihlášený uživatel

#43763 Re: Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost

2015-03-21 18:59

#43760: - Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost 

 Jo za BOLSANA Jachymovske uranove doly mely za komunistu staly akutni nedostatek pracovnich sil. Rovnez bylo potreba velike mnozstvi bacharu aby je nekdo hlidal. Stavebnictvi potrebovalo otroky,fabriky potrebovaly otroky a i u policajtu byt idiotem byl prvni predpoklad k zavratne kariere.Armada jak by smet,jo to jsme se meli. Muklove v Jablonecke bizuterii byli v takovem fofru ze nestacili ani plnit normy. 


Nepřihlášený uživatel

#43764 Re: Pravice a její metody jsou otřesné

2015-03-21 18:59

#43759: - Pravice a její metody jsou otřesné 

 Nech to přečíst svým soudruhům soukmenovcům, oni mají ve zvyku vraždit své oponenty ve velkém.


Nepřihlášený uživatel

#43765 Re: Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost

2015-03-21 19:01

#43760: - Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost 

 Bohužel se odpovědi dá věřít, paní Langlášdlová není vskutku žádný myslitel. Nic to ovšem nemění na tom, že nulová nezaměstnanost je naprostý nesmysl, nic takového reálně není možné realizovat. 

Likvidita tedy hledání práce a přijímání práce by byla v takovém případě počítána na roky, stejně jako je tomu při prodeji nemovitostí, tedy nulové "nezaměstnanosti" převedené do vlastníctictví bytů a domů. 

Nulové nezaměstnanost je tedy věc naprosto absurdní. 

Tazatelka také nerozumí onomu článku Základní listiny práv a svobod. Právo na práci, není ve smyslu, že musí kdokoliv kohokoliv zaměstnat, ale politika nesmí klást překážky v tom, aby lidé mohli být zaměstnání a jejich politické názory nesmí být překážkou při získávání zaměstnání, pokud jsou jejich politické názory demokratické, tedy v souladu se Základní listinou práv a svobod. 

Dotaz podsouvá, že by politická strana měla nezamstnanost "řešit". Např. v USA FED necílí jen na inflaci, ale také na nezaměstnanost. Tedy hlídá jak inflaci tak i úroveň zaměstnanosti a podle toho řídí tok likvidity ekonomikou. Není to vláda, není parlament, je to centrální banka. 


Nepřihlášený uživatel

#43766 Re: Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost

2015-03-21 19:01

#43760: - Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost 

 Paní je zřejmě jednou z mnoha naprosto zbytečných úředníků.


Nepřihlášený uživatel

#43767

2015-03-21 20:08

1. Americke zakladny v Evrope, predevsim v Nemecku slouzi na prepravu heroinu z Afghanistanu kde CIA kontroluje produkci a pak distribuci pres NATO zakladny. Nemci toho maji jiz plne zuby a vykopnou Amiky brzy ven z Nemecka. Americane hledaji nova mista na jejich drogove prepraviste...

2. Teroristicka organizace znama pod jmenem NATO slouzi k zajmum zapadnich korporaci at jiz financnich ci ekonomickych v urcitem slova smyslu taky politickym k tomu aby byli podmaneni ty staty, ktere by napr volili dobrovolne demokracii. Dukazem toho je Iraq, Syrie, Libye, Ukraina, Yugoslavie....

3. Jak se Amici dostanou do Cech a pak vybuduji svoji zakadnu, coz je cil ikdyz ho popiraji, pak Cesko bude jeden z primarnich tercu nuklearniho uderu Ruske Federace.....

4. Co se tyka historie - od zapadu do Cech nikdy nic dobreho neprislo.....

Jeden se muze zeptat, a co poslednich 25 let. Poslednich 25 let kolonizace Ceska, kdy ceske finance jsou dnes kontrolovany zapadem je jenom dukazem toho co jsem jiz rekl.....tak jak muj brart jednou rekl. Penize mam v nemecke bance, telefon platim francouzum, jidlo kupuji od rakusaku, benzim tankuji u holandanu, pojisteni mam u italu, a armada sluzi americanum......dekuji, nevim kym jsem.

R. Ondráček

#43768 Pletete se!

2015-03-21 20:24

#43760: - Knížepánská strana (ne)řeší nezaměstnanost 

 Vzhledem k tomu k tomu, že TOPka je opoziční strana, tak s tím jak řešit nezaměstnanost uspět nemůže. Nicméně, souhlasím, že snížení počtu úřadů a odstranění byrokratických překážek, které mj. chce zavézt současná levicová vláda, by zvýšení zaměstnanosti mělo pomoci. Další zásadní příčinou zvyšující se nezaměstnanosti je bezhlavé zvyšování minimální mzdy, které ohrožuje především to procento, nebo 2% lidí, které za to pracují.

Dále se chci zeptat, zda opravdu myslíte vážně otázku na právo pracovat?! V listině práv a svobod se sice o právu na práci píše, ale zároveň to však neznamená, že by měl stát povinnost vymýšlet právní kličky, jak zaměstnat pokud možno 100% občanů, to prakticky nejde! Takový systém tu byl před rokem 1989, a přivedl nás na pokraj ekonomického kolapsu! Ten systém byl navíc naprosto neefektivní, a mnoho státních podniků po revoluci, díky jejich zaostalosti a nekonkurenceschopnosti, zkrachovaly. To už je však jiný příběh...

Všem nezaměstnaným přeji mnoho síly k nalezení práce.

S pozdravem

R. Ondráček, podnikatel


Nepřihlášený uživatel

#43769 Re:

2015-03-21 20:53

#43767: -  

 Nečtěte tolik bláboly na anonymních serverch, evidentně vám z toho hrabe.


Nepřihlášený uživatel

#43770 Re: Pletete se!

2015-03-21 20:54

#43768: R. Ondráček - Pletete se! 

 Co po roce této vlády by neudělala každá jiná vláda? Snad jen ten deficit, by byl pravděpodbně min. o 25 menší, než ten s kterým přišel superidiot Babiš. 

Možná existuje ještě jednodušší otázka, co tahle vláda vlastně udělal? Že si na nic nemůžete vzpomenout? Možná to bude tím, že opravdu nedělají nic. 


Nepřihlášený uživatel

#43771 Tak proto Francis pozval Zemana

2015-03-21 20:58


Nepřihlášený uživatel

#43772 Re:

2015-03-21 21:40

#43767: -  

 Přestěhuj se k putinovy, tam lítají pečený holuby rovnou do huby.

Antikavárník

#43773 Re: Re:

2015-03-21 21:52

#43772: - Re:  

 Nauč se psát ty čůráku debilní!!!


Nepřihlášený uživatel

#43774 Re: Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-21 21:57

#43762: - Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

 No to je zase snůžka havlistických blbostí. Koho těmahle žvástama krmíš, děti ve školce nebo svýho čokla?

Petr Pelech

#43775 Re: Pletete se!

2015-03-21 21:59

#43768: R. Ondráček - Pletete se! 

 Drž hubu, ty vole! Kvůli takovým parazitům jako seš ty nemám co žrát!!!