MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43726 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 15:48

#43698: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Protože je první Kačenka dcerunka dalšího delnické komunistického prezidenta pornohvězda? 

Zkuste to vysvětlit, proč jí a jejího otce nepovažujete za debily a mne ano. Rád si to přečtu. 

KVZ, Demokrat, Matka, Dáša, Arabela, Miloš Zeman, Kateřina Zemanová, manželka, eva, eda, tom, R.....

#43727 Už nechci být komunistou, já KVZ, Demokrat, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné osobě....

2015-03-21 15:51

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OPIL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#43728 Zklamání roku: Babiš nikdy žádným agentem nebyl, lidé požadují nové volby

2015-03-21 15:52

www.infobaden.cz


Nepřihlášený uživatel

#43729 Babiš ve vládě už o ničem nehlasuje, je v konfliktu zájmů :-)

2015-03-21 15:54

Tuhle se soudruh Sobotka "chlubil", že souruh Babiš poctivě hlásí všechny "konflikty zájmu", tedy to tak vypadá, že v té vládě už soudruh a "ministr" financí o ničem nehlasuje. Vše mu tam tedy odhlasovávají soudruzi z té jeho zločinecké bandy StBáků, brzo jistě i on sám národu sdělí, že on za nic nemůže, že on v té vládě o ničem nehlasuje a těch 100 mld. deficitu navrhl soudruh Sobotka společně s se superdebilem Bělobrádkem. 


Nepřihlášený uživatel

#43730 Papež František bude Zemana svatořečit již za jeho života....

2015-03-21 15:56

 Udělá výjimku a již za života jej bude svatořečit, neboť zázraků již Zeman nadělal tolik, že je nesporné, že je světec. 

Seznam jeho zázraků dodal mimo jiné pan Janu Urban:

Zázraky Miloše Zemana I. - Milošku žaluj I

Zázraky Miloše Zemana II. - Milošku žaluj II

"Dalším důvodem je jeho ekonomická genialita, jeho způsob zadlužování státu při současném zvyšování nezaměstnanosti má vskutku až neuvěřitelný sociální rozměr." jak zdůvodnil svatoření již za jeho života Papež František.

Miloš Zeman se vyjádřil jasně: " S pokorou samozřejmě svatořečení přijímám, vždy jsme cítil, že tomu tak je a vždy jsem říkal, že budu za života svatořečen. Zároveň věřím, že i Vladimír Iljič Putin bude v brzké době svatořečen pro jeho zázraky nejen na Krymu a i to už jsem říkal".  

KVZ, Kateřina Zemanová a ostatní superdebilové

#43731 Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-21 16:09

.....zavzpomínali na staré dobré normalizační časy za zpěvu písní soudruhů Gotta, Petry Janů a předsedy komunistů - zpěváků v pop music soudruha Václava Neckáře.

Moc pěkné bylo profesionální předtančení ze šantánu, velmi to slušelo logicky předvším tanečnícím, které toho na sobě na žádost samotného soudruha Miloše Zemana moc neměly. 

Soudruh StBák Babiš se omluvila, ale poslal soudružku StBačku Kleslovou v moc pěkné retro normalizační úpravě a soudružskými pozdavy celé bolševické rodince soudruha Miloše Zemana. 

Nechyběli samozřejmě i soudruzi z FSB - soudruh Nejedlý vyvedl svojí Natašu. Soudruh Pelta se po něm opičil a také si přivedl Natašu. 

Z mladších soudruhů byli přítomni hošan Ovčáček se svojí babičkou, neb svého přítele jaksi mezi agenty FSB přivést nemohl, neb homosexualilta je v Rusku trestným činem.  Soudruh Zimola se dostavil ovšem s paní, která měla nejen vkusný účes ale i velmi vkusné šaty. 

Celý večírek se velmi povedl, Miloš Zeman si "výtěžek", který vznikne nezapočtením nákladů, rozdělí se svou moudrou, milou a velmi inteligentní paní, ona bude z výtěžku podporovat ty, které jí Miloš určí např. amerického bezdomovce Dejdara a Miloš Zeman z toho splatí dluh, který tu vygeneroval v době oposmluvního kupčení. 

Akci logicky zahájil i ukončil právě soudruh Zeman osobně - zahájení proběhlo skoro standardně v českém jazyce, ovšem závěr byl již naprosto standardní v jazyce ruském, který je úředním jazykem Hradu od dob inaugurace Zemana v kravatě s ruskou trikolorou. 

Čest práci.

Zpravodajové KVZ, Kateřina Zemanová a tým superdebilů vytvořený samotným Milošem Zemanem

PS od Kateřiny Zemanové - první slečny - Otec se i tentokrát ožral jako to ruské prase a pak tam oblizoval nejen Brožovou a tenečnice, ale dokonce se sápal i na Natašu soudruha agenta FSB Nejedlého. Rázně to ukočila StBačka Kleslová, která se nabídla, že ho "uloží". Velmi mně i mamince tím pomohla, jsme velmi vděčni soudruhovi StBákovi Babišovi, že jí poslal, být to jinde v jiném čase, řeklo by se, že to byla pomoc přímo z nebe.  


Nepřihlášený uživatel

#43732 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-21 16:14

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).

 

 


Nepřihlášený uživatel

#43733 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-21 16:16

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša nebo KVZ atd. atd.. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy její principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv jen proto co říká veřejně, ale především proto, že je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce bohužel i ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhovuje svým nejen superdebilním zjevem a podivnou oblibou u lidí hloupých. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatelů z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi či jeho řícímu důstojnikovi z FSB soudruhovi Iljiči Putinovi.

KARAMELA

#43734

2015-03-21 16:36

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!

KÁČA JE KRÁVA!!! HAVLISTI JSOU DEBILOVÉ!!!


Nepřihlášený uživatel

#43735 Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí

2015-03-21 16:45

Pravicoví Retardové urážejí Zemana. Nic nového nedokážou vymyslet , tak kopírují staré výblitky. To jsou celí oni. Mozek nemají, jen prodlouženou míchu. V té mají instrukce, jak krást, loupit, tunelovat a privatizovat. Hoši, všeho do času. Čeká vás klíčový průmysl a v něm poctivá práce s pendrekovými pobídkami.

PRAVICE JE BANDA PODLÝCH ZLODĚJŮ A BANKROTÁŘŮ, KTEŘÍ NÁS VEHNALI DO KRIZE.

Jerry

#43736 Re: Re: Re:

2015-03-21 16:46

#43674: - Re: Re:  

 Bělobrádek do uvedené sebranky rozhodně nepatří.


Nepřihlášený uživatel

#43737 Re:

2015-03-21 17:00

#43665: -  

 samozrejme,Krym je rad za navrat do doby rudeho temna,ztraty svobody a zivotni urovne, odlivu turistu atd. Ty ses docela exot,odkad si spadl?


Nepřihlášený uživatel

#43738 Re:

2015-03-21 17:02

#43734: KARAMELA -  

 I tento plakát se vám Jeleno velmi povedl :-)


Nepřihlášený uživatel

#43739 Re: Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí

2015-03-21 17:05

#43735: - Pravicoví Jardové Rethardové promlouvjí  

 A tak proto komunista a nácek Miloš Zeman vytvořil rekord v rychlosti zadlužování tohoto státu, když za 4 roky zdvojnásobil sátní dluh a ještě o 3% zvedl nezaměsnanost. 

Jo tak proto komunistický nácek Miloš Zeman vyměnil 46% ze 14 mld. hotovosti MUS za 650 mil. a přidal k tomu stroje za miliardy a uhlí za miliardy. 

A hned se také vaším příspěvkem vyjasnilo proč jste toho superdebila volil. 


Nepřihlášený uživatel

#43740 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:08

#43726: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tobě havloidní debile nebudeme nic vysvětlovat. Co taky vysvětlovat na tvoje hlouposti


Nepřihlášený uživatel

#43741 Re: Re: O Ukrajině......

2015-03-21 17:11

#43695: - Re: O Ukrajině...... 

 O jiste...rubl je opravdu svetova mena...ale mohla by byt,kdyby rusaci nekdy delali I neco jineho nez obtezovali svou utocnou politikou,jadernou retorikou,zacali konecne neco vytvaret nez jen valecne stvani. Rus si musi vybrat...bud bude mit co jist nebo valcit,Zapad ma na oboje. Bylo to tak za Reagana a byl klid.


Nepřihlášený uživatel

#43742 Re: Re:

2015-03-21 17:12


Nepřihlášený uživatel

#43743 Re: Re: Re: O Ukrajině......

2015-03-21 17:13

#43741: - Re: Re: O Ukrajině...... 

 kam chodíte na ty hlouposti? 


Nepřihlášený uživatel

#43744 Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:14

#43736: Jerry - Re: Re: Re:  

 A kam supedebil Bělobrádek patří, když u Zemana orodoval za předčasné volby, doposud všechny jeho večírky Stbáků a komunistů a KGBáků pečlivě vymetal? 


Nepřihlášený uživatel

#43745 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:15

#43744: - Re: Re: Re: Re:  

 KDU-ČSL jako jediná strana vyhlásila oficiálně nesouhlas s účastí Zemana na vojenské přehlídce 9.5. v Moskvě. Stačí?


Nepřihlášený uživatel

#43746 Re: Re: Re: Re: O Ukrajině......

2015-03-21 17:20

#43743: - Re: Re: Re: O Ukrajině...... 

 Hlouposti? Vy to snad vidíte jinak? Vy jste se v Rusku nebyl podívat? 

1/2 HDP tvoří prodej plynu a ropy, tedy pokud došlo k výkyvu cen na polovinu, jak asi může vypadat ruské hospodářství. 

1/3 DHP tvoří moskva tedy cca 10 mil. lidí. 

"Gigantická" 1/6 připadá tedy na 140 mil. lidí, když budeme předpokládat, že ropu a plyn tam těží 6 mil. lidí, nebo na tom nějak kooperují. 

Rusko je tedy vskutku země neomezených možností :-), potřebují ale jediné, aby od nich někdo ten plyn a ropu kupoval za ceny, které nejsou tržní, neb za současné situace se Rusko řídí nezadržitelně k bankrotu, když na každý barel který vytěží musí doplatit, aby ho prodali a pokud by ho nedodali, museli by platit takové penále, že je pro ně za současné situace lepší dotovat těžbu ropy těžbou plynu, aby byli jakž takž na nákladech těžby ropy. 


Nepřihlášený uživatel

#43747 Re: Americký sen totálně ve sračkách

2015-03-21 17:20

#43712: IVOŠ - Americký sen totálně ve sračkách 

 Ty vygumovana palice!

v USA jsou tisice ceskych vzdelanych odborniku,na podobnych universitach. V CR ziji I studuji stovky amiku uz leta. Svet je otevreny,cestujeme,bavime se,to jen komunisti maji ten svuj skanzen a podle tebe...jsou furt nenavistni,zavistivi a uplne tupi. Panenko skakava,kolik vas jeste je..? To budete porad skodit jako miny v poli?


Nepřihlášený uživatel

#43748 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:21

#43745: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Doufám, že mluvíte jen o "stranách" vládních :-).  

To nic nemění na tom, že je Bělobrádek jedním ze superdebilů Miloše Zemana. A lidovci jsou superdebilové, že si takovou kreaturu zvolili. 


Nepřihlášený uživatel

#43749 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 17:25

#43740: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Moje hlouposti? Který z mých příspěvků je hloupý? Je v něm lež, nezdůvodnil jsem dostatečně, proč si věci uvedené v příspěvku myslím? 

Povšimněte si, že vy vykřiknete naprostou hovadinu a ani se neobtěžuje i jen naznačit, proč si takovou hovadinu myslíte. 

Káča

#43750 Re: Pššš...

2015-03-21 17:26

#43734: KARAMELA -  

 Pššš,my víme,ale nikomu to neříkejte! Káča