MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

michal

#43451 Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 22:18

#43446: eva - DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 ano máte pravdu, ale tady Vás místní úderka označí za komunistický ....sprosté slovo... konečně jeden rozumný a objektivní názor a navíc od ženy, jsem na Vás hrdý, že jste se poučila z historie a znovu se názorově nezaprodala. .....Z této ženy si místní  rádoby pravicová úderko vemte příklad......

eda

#43452 Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK

2015-03-19 22:21

#43447: - Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK 

 VY jste dobře nepochopil a chápat ani nechcete. Pozvání vojsk v r. 1968 považují steně zrůdné jako pozvání vojsk nyní. A vedou k němu stejné důvody. Realizují ho stejní ničemové.

Sám havloidál zde hovořil o mafiánském kapitalismu. Vůbec se nedivím komunistům, že po Ünoru 1948 dělali to co dělali. Že chytali kapitalistickou svoloč s kuframa plnýma zlata vydřených z týraných dělníků .ˇ...Atd. Dnešní podnikatelské monstra  vedou občanskou válku proti vlastním spoluobčanům. Tráví je vědomně jedovatým chastem.

Otravují národ maryhuanou a drogami, chastem a nikotinem. Provádí genocidu nezaměstnaných nemožností obživy. Ožebračování lidí. Genocidu lidí starších 50 let. Hovoří o tom dokonce sám papež František jako o odstavování od obživy. To jsou rozsudky smrti. Stejně jak za 1. zkurvené republiky. Do dělníků Tatíček a lumpenpodnikatelé nechali střílet. Místo chleba olovo. A pak se divili, že na ně čekaly kriminály a práce, na kterou nebyli zvyklí.To čuměli a nebylo jim to po chuti. Vůbec se  bolševikům nedivím ani trochu.


Nepřihlášený uživatel

#43453 Re: Re: Re: Jerry

2015-03-19 22:21

#43450: - Re: Re: Jerry 

 Ono už toho moc nezbývá...vše už totiž rozkradl Klaus, Topolánek a Kalousek.


Nepřihlášený uživatel

#43454 Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 22:23

#43451: michal - Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 VY si sám odpovídate komunistický blbe "michale", "evo", edo", oLa, R.? 

Vám už v tom komunistickém sekretariátu hrabe opravdu řádně. 

Co je vlastně na tom Prezident Zeman to nemá lehké. Ostrůvek jedinečné  inteligence v pravicové žumpěvašem blábolu "objektivního"? 

Zeman je "ostrůvkem jedinečné inteligence"? Tomu snad odpovídá, jak se dokázal za svůj život zdevastovat? Inteligentní člověk se sám takto zdevastuje? Proč by to inteligentní člověk dělal? Ještě jsem neviděl inteligentního člověka, který by se takto sebeničil, vy snad ano? Co je na sebedestrukci inteligentního? Není to spíše debilita, která koreluje s jeho alkoholismem? 


Nepřihlášený uživatel

#43455 Re: Re: Re: Re: Jerry

2015-03-19 22:29

#43453: - Re: Re: Re: Jerry 

 Bezpečně z těchto tří nejvíce kradl jejich oposmluvní kupčík komunistický nácek Miloš Zeman, který jak jsem již psal za 4 roky zdvojnásobil státní dlu za současného růstu nezaměstnanosti z 6 % na 9,5 %, to je přímo ekonomický genius, na toho nikdo nemá. 

Co se týče jednoznačné hotovostní zlodějiny v miliardách korun, tak je to jeho "výměna" 46 % ze 14 mld. hotovosti MUS na rekultivace za 650 mil a ještě k tomu ten idiot přidal 46 % uhlí, strojů za miliardy a lidí. Vy si o něm myslíte, že je snad ostrovem pozitivní deviace v moři "pravicových zločinů" :-), přitom je Zeman jen prachsprostý lhář, zloděj a alkoholický dement. 

A co se týče Kalouska velmi važte slova. Chtěl bych být "zlodějem", který provede zemi celosvětovou finanční a odbytovou krizí s nezaměstnaností 7 %, když komunistický idiot Miloš Zeman v době kdy tzv. vykazoval růst HDP měl nezaměstnaných 9,5 % a to je podle vás "ostrov deviace" ve vašem podání dokonce pozitivní, byť je to vlastně jen deviant nebo nic normálního na akoholismu opravdu není. 

Karel

#43456 Místo pro slety modrozlodějů budou na Borech.

2015-03-19 22:33

Také na Mírově, Ruzyni a v podobných osvědčených štacích.  A celý národ bude sledovat, jak si pravičáci budou vzájemně krást i nudle z nosu, aby nevyšli ze zvyku. Zvyk je totiž železní košile.

michal

#43457 Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 22:33

#43454: - Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 ne to nejsem já....ale kdybych byl napsal bych to podobně a to jak protikomunisticky , tak protištvácky, proti nemyslnému řinčení zbraní a konfrontaci....stejně by se nás amící vykvákli, kdyb šlo do tuhého, na nás se totiž naši spojenci, v naší historii vždy vykvákli. NATO je zatím dobré v naplňování americké velmocenské politiky na blízkém východě.


Nepřihlášený uživatel

#43458 Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 22:38

#43457: michal - Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 I díky NATO vy nebetyčné bolševické hovado, můžete sedět u výsledku imperialistické pavědy a psát ty vaše bolševické bláboly, ale i to je logicky vysoko nad vašimi možnostmi to pochopit. 


Nepřihlášený uživatel

#43459 Re: Místo pro slety modrozlodějů budou na Borech.

2015-03-19 22:40

#43456: Karel - Místo pro slety modrozlodějů budou na Borech. 

 Hlavně nezapomeňte na jejich oposmluvního kupčíka komunistického nácka Miloše Zemana, ten je přímo přeborníkem ve zlodějiná ve stovkách miliard, byl to totiž on, kdo za 4 zdvojnásobil státní dluh, aniž měl i jen 0,5 % poklesu nezaměstnanosti.  To je také zlodějina, která nemá pravděpodobně celosvětově obdobu, napujčovat stovky miliard a přitom je všechny rozkrást, to chce řádný komunistický prochlataný a prohulený mozek, jak vy říkáte ........ 

KVZ, Demokrat, Matka, Dáša, Arabela, Miloš Zeman, Kateřina Zemanová, manželka, eva, eda, tom, R.....

#43460 Už nechci být komunistou, já KVZ, Demokrat, Matka Tereza, Dáša, eva, eda, tom, R......

2015-03-19 22:45

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OPIL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#43461 Ovčáček je nepochybný superdebil, nezná Ústavu a základní principy...

2015-03-19 22:47

„Je to pokus přepsat výsledky svobodných demokratických voleb,“ odmítl protizemanovskou petici. Za zcela nepatřičnou označil výzvu petentů, že by měl Senát „prošetřit“ výroky prezidenta Zemana. „Prezident republiky, stejně jako kterýkoli jiný občan v demokratickém státě má právo vyjadřovat své názory,“ uvedl mluvčí. Nepředpokládá, že by se senátoři kvůli prezidentovi obrátili na Ústavní soud. Nechtěl předjímat, zda se Zeman do Senátu vypraví, pokud bude pozván.

Zeman je shodou podivných náhod, ruských finančních zdrojů, lží a odporných manipulací a zločinů v ústavní pozici, tedy úplatňuje státní moc a tu lze uplatňovat jen a podle zákona nikdy jinak, jak je naprosto zřejmé z Ústavy, článku dva odstavce 3. Zeman je v pozici, kdy jakékoliv jeho vyjádření je uplatnění státní moci, tedy ať si superdebil Ovčáček myslí co chce, podstata je taková, že Zeman si nemůže žvanit co jej napadne, to se velmi spletl. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.


Nepřihlášený uživatel

#43462 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-19 22:48

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).


Nepřihlášený uživatel

#43463 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-19 22:49

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša nebo KVZ atd. atd.. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy její principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv jen proto co říká veřejně, ale především proto, že je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce bohužel i ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhovuje svým nejen superdebilním zjevem a podivnou oblibou u lidí hloupých. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatelů z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi či jeho řícímu důstojnikovi z FSB soudruhovi Iljiči Putinovi.

Bratr Dominik

#43464 EXORCIST....

2015-03-19 23:01

ODSTUP SATANE, ODSTUP ZEMANE   DUSE NECISTA....Odstup duse necista do luna pekla kde kralostvi tvoje jest ! !

Zarikam te po prve

Zarikam te po druhe

Zarikam te po treti......... a Ovcacka vem sebou. Necht dobre nebeske sily jsou nam napomocny a zlo pekelne jest porazeno.....


Nepřihlášený uživatel

#43465 Re:To je moje zarikani....

2015-03-19 23:19

#43464: Bratr Dominik - EXORCIST.... 

 JDI DO PRDELE TY PAJDAVA Pussy,,


Nepřihlášený uživatel

#43466 Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 23:26

#43458: - Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 :D to opravdu není díky Nato. ARPANET není dítětem NATO, může za to Darpa. Já jsem logicky vysoko nad vašimi možnostmi to pochopit.


Nepřihlášený uživatel

#43467

2015-03-19 23:27

MICHALE .  NASEKAT V PAR VETACH TOLIK HRUBEK, NA TO UZ MUSI BYT CLOVEK PORADNY BLB !   VRAT SE DO 5. TRIDY !  PARDON, TY PRECE NEJSI MICHAL .


Nepřihlášený uživatel

#43468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 23:32

#43466: - Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 Tak o tom velmi pochybuji. Důvodem proč jsem to napsal není to, kdo či jaká instituce je autorem internetu, ale to že i díky NATO vůbec v ČR internet je k dispozici. 

Jakou logikou se díváte na to, že jste vysoko nade mnou :-)? 

archanděl Michael

#43469 Re: EXORCIST....

2015-03-19 23:33

#43464: Bratr Dominik - EXORCIST.... 

 A staniž se. Schwanzenberg do půl roku odejde z politiky a TOP09 se nedostane do parlamentu. Nebeské síly vyslyšely Vaše volání......zlo pekelné Kalouskovo jest poraženo a již nikdy nebudou vládnout ti antisociální, antikristi.


Nepřihlášený uživatel

#43470 Re: Re: EXORCIST....

2015-03-19 23:40

#43469: archanděl Michael - Re: EXORCIST.... 

 Co je vy komunistický blbe asociálního na 7 % nezaměstnanosti v době celosvětové finanční a odbytové krize a masivním propadu HDP? Co je sociální na idiotovi Miloši Zemanovi, který v letech 1998-2002 přestože masivně zadlužoval tento stát měl nazaměstnanost 9,5 %? Rozumíte si vůbec? Máte alespoň tušení, že nejodpornější asociální jednání je zadlužovat stát a v tempu zadlužování a současné nezaměstnanosti idiota Zemana dosud nikdo nepřekonal a je velmi pravděpodobné, že je světovým unikátem zdvojnásobit státní dluh za 4 roky a přitom mít masívní nárůst nezaměstnaných, to skutečně zvládl jen komunistický nácek Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#43471 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 23:40

#43468: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 i podle této odpovědi ....díky NATO vůbec v ČR internet je k dispozici....to totiž může napsat jenom vůl...to jsem Vás, ještě podle minulého příspěvku, přecenil.


Nepřihlášený uživatel

#43472 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 23:43

#43471: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

Kdybyste nebyl idiot, citoval byste přesně a ne zkresleně jak to vždy činní i idiot Miloš Zeman, přesně jsem napsal "i díky NATO", tedy i díky vojenskému obrannému uskupení se zhroutily totality na východě Evropy, ne jen díky, ale "i" díky, ubohý bolševický idiote. 

Pořád platí, že máte v hlavě prochlastanou a prohulenou hmotu o které sám říkáte, že je ......., tedy přesně to, co má i Zeman v hlavě místo mozku. 


Nepřihlášený uživatel

#43473 Keller je také excelentní komunistické hovado...

2015-03-19 23:46

Keller kritizoval multikulturalismus, šéf Klausova institutu mu přitakával


Nepřihlášený uživatel

#43474 Zeman je bez pochyby nebezpečná neonacisticko komunistická zrůda....

2015-03-19 23:53

...nejen proto, že zneužívá politickou moc, což je skutečně zrůdné. 

Bohužel také je schopen říci, že někoho "miluje" a zároveň tuto osobu okamžitě dehonestovat viz. jeho odporné lži o Peroutkovi. 

Je tedy naprosto evidetní, že za dnešním vyjádřením:

"Zeman o americkém konvoji: NATO je o solidaritě, emoce jsou zbytečné"

které vypadá vcelku přijatelně, se bezpochybu již v brzké budoucnosti objeví nějaký útok vůči NATO. Zeman je prostě komunisticko nacistický blb a jako takový také jedná. 

 

Michal

#43475 Re:

2015-03-19 23:54

#43467: -  

 uz jsem jich pár opravyl, víte já to pýšu richle a nevidím na klávesnicy.

Nejlepe je psat bez hacku a carek, jako nejaky radoby itak, pritom c u r a k.

Napsal jsem to teď správně, myslím tu druhou větu ?